2012 Şubat Anneleri

Kızlaar eşlerin alması gereken doğum hediyesi diye birşey warmış..Ne istemeyi düşünüyorsunuz,neler alacak eşleriniz???Bana fikir werir misiniz??Bilezik weya Cumhuriyet altını mı istesem diyorum..??

ben ısımlerımızın bas harflerınden olusan bı kolye ıstedım..

mamamızı yedık kocısle geldımmmm
tıka basa yedım ama bnm kızda tık yok uyuyomu acaba? :S

manenn tabii ki cnm sadece sevmelik değil cocuk istemek...herturlu eşinin yanında olcak...yani simdi eşinin butcesini bilerek yaklasmak lazım bu olaya ztn o herseyin farkındadır elinden ne geliyorsa senı mutlu etmek için yapacaktır..benım sözum adamı borca harca sokup daha sonrada altından kalkamayınca mutsuz şeyler yaşanıyor...bak ben çalııyorum eşim de çalışıyor ancak dogumuydu bebeğin esyları arabası yatagı taksitle sunla bunla ikimiz beraber halletmeye calısyrz..simdi adamın maaşı belli ben bilezik istiyorum dıyemem kı sırf benı mutlu etmek için ödeyemiyecigimiz bir borcun altınada girmesini istemem bu bakımdan dolayı bir talebim yok benım ...benı sevsin bebegimizi sevelim..elinde bir cicek guzel bir söz herseye bedel olyr...

ayy ben ocak annesi olabilirim desene... çok sevindim hiç sabrım kalmadı biran önce fırtlatmak istiyorum kuzucukumu...

Ne yollamış eşin meraktayım ..Yoksa yazdın da ben mı atladım..Okumaktan sayfaya gelemıyorum,ikahvaltıma baslayamadım yaa..
[/QUOTE]

yok tatlım gelen giden bu kadar beklememe değse bari...

Kızlaar eşlerin alması gereken doğum hediyesi diye birşey warmış..Ne istemeyi düşünüyorsunuz,neler alacak eşleriniz???Bana fikir werir misiniz??Bilezik weya Cumhuriyet altını mı istesem diyorum..??

kalıcı bişey olsun tabi ariş'in internet sitesine bak ben ordan beğendim çok güzel anne bebek figürlü kolyeler var... hemde primanın gönderdiği hediye çekiyle %20 daha düşüor fiyatlar uygun...

mamamızı yedık kocısle geldımmmm
tıka basa yedım ama bnm kızda tık yok uyuyomu acaba? :S

snin kocişin ne işi var kız bu saatte evde...gecemi çalışıyor....

herkese selam,
keyifler nasıl?herkes iyidir umarım..
ben dün gece çok kötü bir gece geçirdim , iş çıkışında yemek telaşı derken biraz fazla yormuşum kendimi ,
gece gözüme zerre uyku girmedi bel ağrısından..
erken doğurmaktan v.s inanılmaz korktum gece vesvesesiyle bin türlü şey geldi aklıma..
benim bebiş doğum pozisyonunu 32.haftada almıştı ,
normaldir değil mi kızlar,
erken doğum habercisi falan değildir di mi?

iyiyim ferayımda yemek düşünüyorum ya ne yapsamda yesem diye...Pratik veya kulağa hoş gelen bişeyde gelmiyo aklımaaaa:26:

yok tatlım gelen giden bu kadar beklememe değse bari...

kalıcı bişey olsun tabi ariş'in internet sitesine bak ben ordan beğendim çok güzel anne bebek figürlü kolyeler var... hemde primanın gönderdiği hediye çekiyle %20 daha düşüor fiyatlar uygun...

snin kocişin ne işi var kız bu saatte evde...gecemi çalışıyor....[/QUOTE]

bugun nobetcı 3 gıbı gıdecek ayda 3 4 kez nobetı oluyor cnm..

ıyı kuzusum sen nasılsın

doqacak annesı doqacak yerı daraldı huylandırma yavruyu :)

ay bılemedımmm:44:

ayyyy anneme mahalledekı koca karılar qelıOmus qıdeyımde mıdem bayram etsın az
Sizi sewiOre öpüOreeee kendinize iyi bakıOreee
adiOs amiqos babyLer dıkkat edın kendınıze bak deLırtmeyın benı tersım fenadır hea..!

ay bılemedımmm:44:[/QUOTE]

Abowww uygun dediğin 2 bin tl ye varıyor kızzz çok pahalı bide masraf üstündeyizzz

acabaaa....
sabahtır kıpırtı yok.
cıkolatalı sutumuzude ıctık cok sevıyo onu cunku yemek de yedık alalalala..

TATLIM bazen çok derin uyuyorlar. ama 3 saatte boyunca tek bir kıpırtı bile yoksa gel demişti doktor. dün ben neler yedim içtim 2 saat boyunca derin derin uyudu. sonra uyandı. okşa bakalım karnını, sol tarafına uzan(evdaysen elbette ) müziği aç bakalım ne yapacak minik?

Ayy müzik demeyin müzik deyince bizimki kuduruyo köçek oğlum...

cok hamur ısı yeme kızzzzzzzzzz...

deneyeyım bı :S

ay bılemedımmm:44:

Abowww uygun dediğin 2 bin tl ye varıyor kızzz çok pahalı bide masraf üstündeyizzz[/QUOTE]

kız sen neye bakıyosun 2000tl bilezik felanmı kolyeler çok uygun 320tl'ye geliyor yazık adamlara...

Pırlanta Kolye Anne ve Çocuk Christiana

bak ben bunu çok beğendim çok nain duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…