- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.961
Kızlaar eşlerin alması gereken doğum hediyesi diye birşey warmış..Ne istemeyi düşünüyorsunuz,neler alacak eşleriniz???Bana fikir werir misiniz??Bilezik weya Cumhuriyet altını mı istesem diyorum..??
Haknurummmm hosqeldın :)
mamamızı yedık kocısle geldımmmm
tıka basa yedım ama bnm kızda tık yok uyuyomu acaba? :S
Yok canım ama adettenmiş demek ki lazım birşeydir heralde bilmiyorum ki yeni öğrendim ben de ..Para pulda gözü olmakla alakası yok bunun ayrıca,masraf da yapsınlar canım görewı degıl mı??Madem ıkı kişi isteyerek yapıyor bebeği,herkes kendine düşen görewı yerıne getırmelı..Sadece para değil,babaların gecelerı bizimle uykusuz da kalmalarını desteklıyorum ..Tek başımıza yapmadık ya..
Canımsın ya uzak olur muyum gel bakayım yamacıma..
Saçlarım çok yağlanmış..
Yıkamamıştım hafta sonu...
Şimdi de açamıyorum habire bağlıyorum...
Ama canımda salmak istiyor..
Yıkamak ta zor geliyor:))))
Ay ne diyorum ben ya...
Saçmaladım:)))
Canım benim doğuma dek sürmez bu yanmalar..
Muhtemelen 35. haftada kasık ağrısına çevirir:)))
Sen nasılsın
Göbüş deliğinin nesi var kız?
Dışarıya çıkmıştır o şimdi..:))
HAcerim sana msj yazdım..
okumadın sanırım..
25 ocakta doğacak oğlun...
Normal olursa..
Kızlaar eşlerin alması gereken doğum hediyesi diye birşey warmış..Ne istemeyi düşünüyorsunuz,neler alacak eşleriniz???Bana fikir werir misiniz??Bilezik weya Cumhuriyet altını mı istesem diyorum..??
Hoşbuldum şekerimmmne var ne yok nasılsın...
Afiyet olsun cnm...Anam yok bu sıpalar gece kudurdukları için gündüz oynamıyolar
ayy ben ocak annesi olabilirim desene... çok sevindim hiç sabrım kalmadı biran önce fırtlatmak istiyorum kuzucukumu...
Ne yollamış eşin meraktayım ..Yoksa yazdın da ben mı atladım..Okumaktan sayfaya gelemıyorum,ikahvaltıma baslayamadım yaa..
ıyı kuzusum sen nasılsın
doqacak annesı doqacak yerı daraldı huylandırma yavruyu :)
yok tatlım gelen giden bu kadar beklememe değse bari...
kalıcı bişey olsun tabi ariş'in internet sitesine bak ben ordan beğendim çok güzel anne bebek figürlü kolyeler var... hemde primanın gönderdiği hediye çekiyle daha düşüor fiyatlar uygun...
snin kocişin ne işi var kız bu saatte evde...gecemi çalışıyor....
acabaaa....
sabahtır kıpırtı yok.
cıkolatalı sutumuzude ıctık cok sevıyo onu cunku yemek de yedık alalalala..
TATLIM bazen çok derin uyuyorlar. ama 3 saatte boyunca tek bir kıpırtı bile yoksa gel demişti doktor. dün ben neler yedim içtim 2 saat boyunca derin derin uyudu. sonra uyandı. okşa bakalım karnını, sol tarafına uzan(evdaysen elbette ) müziği aç bakalım ne yapacak minik?
ayyyy anneme mahalledekı koca karılar qelıOmus qıdeyımde mıdem bayram etsın az
Sizi sewiOre öpüOreeee kendinize iyi bakıOreee
adiOs amiqos babyLerdıkkat edın kendınıze bak deLırtmeyın benı tersım fenadır hea..!
TATLIM bazen çok derin uyuyorlar. ama 3 saatte boyunca tek bir kıpırtı bile yoksa gel demişti doktor. dün ben neler yedim içtim 2 saat boyunca derin derin uyudu. sonra uyandı. okşa bakalım karnını, sol tarafına uzan(evdaysen elbette ) müziği aç bakalım ne yapacak minik?
bugun nobetcı 3 gıbı gıdecek ayda 3 4 kez nobetı oluyor cnm..
ay bılemedımmm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?