- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.001
canım çantanı, bebeğin kıyafetlerini falan hazırla bu haftasonuna kadar. çünkü 35+0 dan itibaren 36. hafta sayılıyorsun ve bu dönemde başlayan doğum ağrılarını engellemiyor doktorlar ve doğuma alıyorlar. sen bebişin odasını falan da hazır et:) ben çantamı hazırladım bir kenarda duruyor. zaten çok fazla birşeye gerek yok. göğüs pedi vs... şeyleri hastane çevresinden de alırsın. en önemlisi kıyafetler. 2 hafta sonraya erteleme sen:)
bugün kararlıyım zaten artık çantamı hazırlıycam başka yolu yok..
pijamalarımı yıkayıp ütülemem lazım,
zeynoşa da 2 takım hastane çıkışı koymayı düşünüyorum ,
hastanede çok tutmuyorlar zaten di mi?
bildiğim kadarıyla normal doğumda 1, sezeryanda 2 gece oluyormuş. şimdi yanlış birşey söylememeyim de.... kısa programa at yıka hemen kurusun bugün geceliklerin. ütülemesi zaten mesele değil. 2-3 takım hastane çıkışı battaniye yeterli zaten. unuttuğun şeyleri kıyafet dışında bez mez hastane çevresinden alırsın, o yüzden ben stres yapmıyorum onları. benim bir terliğim kaldı almam gereken:)
dediğin gibi ben de bez mez takmıyorum onları kafaya nasıl olsa hastane çevresinden alınır ama biberon götürmek lazım sanırım..
listeni hazırlamışsın zaten herşeyin tamam. biberon organik morganik birşeyler diyorlar. kullananlardan fikir almak lazım...
valla biberon ben chicco'nun silikon uçlusundan aldım..
daha sonra ihtiyaca göre şekillenir herhalde:))))))
bebek arabası v.s aldınız mı?
ne zevkli telaşlarmış onlar öyle
cnm sen tedbırlı ol ne olur ne olmazbugün kararlıyım zaten artık çantamı hazırlıycam başka yolu yok..
pijamalarımı yıkayıp ütülemem lazım,
zeynoşa da 2 takım hastane çıkışı koymayı düşünüyorum ,
hastanede çok tutmuyorlar zaten di mi?
10tane bez koydum ben cnmdediğin gibi ben de bez mez takmıyorum onları kafaya nasıl olsa hastane çevresinden alınır ama biberon götürmek lazım sanırım..
listeni hazırlamışsın zaten herşeyin tamam. biberon organik morganik birşeyler diyorlar. kullananlardan fikir almak lazım...
aldık canım travel sistem olanlardan hem anakucağıyla hem de kendi başına araba olarak kullanılanlardan aldık:) evet gerçekten çok güzel telaşlarmış, Allahım hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım:)
aldım cnm ben hepsı bıttı cok sukur.valla biberon ben chicco'nun silikon uçlusundan aldım..
daha sonra ihtiyaca göre şekillenir herhalde:))))))
bebek arabası v.s aldınız mı?
ne zevkli telaşlarmış onlar öyle
aldık canım travel sistem olanlardan hem anakucağıyla hem de kendi başına araba olarak kullanılanlardan aldık:) evet gerçekten çok güzel telaşlarmış, Allahım hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım:)
aldım cnm ben hepsı bıttı cok sukur.
ıvır zıvır alınırsa alnır gereksızler kaldı yanı.
hep aynı demek ki ,
ıvır zıvırlar sona kaldı:)
biberon konusunda ben bilgisiz ve kararsızım. inşallah sütümüz olur da mamaya fazla gerek kalmaz. gece uyanıp mama hazırla et çok zor oluyormuş.
inşallah, ben de öyle umut ediyorum..
ben arzumun bebe robotunu aldım ,
ek gıdaya geçince nasıl olsa gerekli olacak diye indirimdeydi gaza gelip aldım bir hevesle:)
sterilizatör+biberon ısıtıcı+doğrayıcı+buharlı pişirici bir arada..
inşallah işime yarar da beni utandırmaz:)
süt yapması için bol bol su içmek gerekiyormuş. güle güle kullan canım. işine yarar 6. ayda sanırım ek gıdaya geçiliyordu. o zaman büyük yardımı olacak sana bunların:)
biberon konusunda ben bilgisiz ve kararsızım. inşallah sütümüz olur da mamaya fazla gerek kalmaz. gece uyanıp mama hazırla et çok zor oluyormuş.
ben çıkıyorum kızlar şimdilik ,
kendinize iyi bakın , yarına kadar doğurmayın sakın ha:)
kızlar geceleri çok terliyorum
ve iki gecedir terimi suyum gelmiş zannederek yataktan fırlıyorum
karnım iyice aşşa indi
buda iştahımın son derece açılmasına sebep oluyo
hatta doğururken acıkırsam naapcam diye düşünüyorum
şuan 34. haftamdayım ama bu bebek 40 ı beklemezzz
bazı anneler gunduz agırlıklı mama verıyorlarmıs bırde yatmasına yakın (gece) tekrar verıyorlarmıs uykusu derın ve delıksız oluyormus
uyanırsada o zmna kdr sut bırıkıyormuş zaten. zorlanılmıyomus.
kızlar geceleri çok terliyorum
ve iki gecedir terimi suyum gelmiş zannederek yataktan fırlıyorum
karnım iyice aşşa indi
buda iştahımın son derece açılmasına sebep oluyo
hatta doğururken acıkırsam naapcam diye düşünüyorum
şuan 34. haftamdayım ama bu bebek 40 ı beklemezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?