2012 Şubat Anneleri

tatlım daha yeni gördüm inan ki, her yazılanı takip etmiyorum. çoook geçmiş olsun bitanem.

selam canım hoşgeldinn

hacer daha gelmedi mi kız hediyen bu kocan erken doğum yaptırtcak sana heyecandan
hoşbulduk canım benimmm:))

maşallah nazarım değmesin yaa.Allah muhabbetinizi artırsın inş.

ama bende küstüm size devamlı net başında degiliz diye neden dışlıyosunuz
bende doguraca bende anne olacam aşkolsun hepinize
hala çalışmak suç galiba 1 hafta sonra acısıı çıkarırım ama okulda giremiyorum nete eve geldigimdede çıkmış oluyosunuz
benim olan bari sana vereyim telefonu belki benide biri merak ederse söylersin

özelden msj at cnm bana kaydedim seni....oyyy oyyy kıyamam....

kız aşkolsun olur mu öyle hiç hepinizi çok seviyorum ben bende işbaşındayım devamlı yaazamıyorum ama bende küserim bak

Duydumki aramızda ocak anneleri varmış heeee
tatlım çağrı attım kaydet

ben özelden mesaj yazmayı bilmiyorum. bana tari etsene tatlım sana özelden yazayım cebimi
dur ben sana gönderiyim

aşkolsun sana dışlarmıyız hiç

Bana çağrı atan kim kıslarrr isim deyin bariii

kız banada yaz özelden

ben çıkıyorum kızlar. kimse bana özelden msj atmayı göstermiyoooo. yarın kim benimle ilgilenirse ona özelden telimi yazıcammm.

canım üstte profilim var ordan özel mesaj kısmı çıkıyo gir oraya kime göndereceğini yaz göndere bas profilimden yapıyosun yani

özelden msj at cnm bana kaydedim seni....oyyy oyyy kıyamam....

benim olan yolladım mesaj

kız aşkolsun olur mu öyle hiç hepinizi çok seviyorum ben bende işbaşındayım devamlı yaazamıyorum ama bende küserim bak

canım sen küsme kıyamam size ara arada olsa girebiliyosun sen unutturmuyosun kendini, ama benim hiç fırsatım olmuyo zaten okuldaki nette çok kötü malumköy okulu,pek kimsenin aklına gelmiyorum dogrusu, ama 1 hafta sonra hep burdayım inşallah

aldım msjını cnm kaydettim....35 olmuşun hadi hayırlısı bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…