- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.041
Evet kızlar telefonlaşma süper bir fikirrrr....
yaaa neler oluyor, ocak annelerine bakayım dedim, telefonlar falan kıskandım ama
sanırım terkedılmıs olduk :)
annem aynı sekerı 420 ımıs sımdılık. umarım duser. nefes darlıgı da var yenıden
kafayı yıcem yaa cok kotu bıse bu durum. geceyı hastanede gecırmısler.
hastaneye gıttıklerınde 600un ustundeymıs. ındırememısler annem kagıt ımzalayıp ole cıkmıs hastaneden sabah
yaaa neler oluyor, ocak annelerine bakayım dedim, telefonlar falan kıskandım ama
ok tatlım bir senin telin var gece felan demez ararmışım suyum geldi diye
atın özelden cepleri çaldıralım...
hoşbulduk canım benimmm:))selam canım hoşgeldinn
hacer daha gelmedi mi kız hediyen bu kocan erken doğum yaptırtcak sana heyecandan
geldi tatlım çiçekmiş bir kucak dolusu gül ama içindeki not dahada duygulandırdı beni hiç beklemiyordum...
gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, duyduğum en derin sevgi senin eserin, gödüğüm en güzel dünya senin gözlerin ve kurduğum en güzel hayal sensin yazmış(internetten bulmuştur kesin de olsun genede hoşuma gitti bunları yazması.....
beniolan ve haknurda gelmiş
hoşgeldiniz kızlar..
ama bende küstüm size devamlı net başında degiliz diye neden dışlıyosunuz
bende doguraca bende anne olacamaşkolsun hepinize
hala çalışmak suç galiba 1 hafta sonra acısıı çıkarırım ama okulda giremiyorum nete eve geldigimdede çıkmış oluyosunuz
benim olan bari sana vereyim telefonu belki benide biri merak ederse söylersin
hala çalışmak suç galiba 1 hafta sonra acısıı çıkarırım ama okulda giremiyorum nete eve geldigimdede çıkmış oluyosunuz
tatlım çağrı attım kaydetDuydumki aramızda ocak anneleri varmış heeee
dur ben sana gönderiyimben özelden mesaj yazmayı bilmiyorum. bana tari etsene tatlım sana özelden yazayım cebimi
Bana çağrı atan kim kıslarrr isim deyin bariii
ben çıkıyorum kızlar. kimse bana özelden msj atmayı göstermiyoooo.yarın kim benimle ilgilenirse ona özelden telimi yazıcammm.
özelden msj at cnm bana kaydedim seni....oyyy oyyy kıyamam....
kız aşkolsun olur mu öyle hiç hepinizi çok seviyorum ben bende işbaşındayım devamlı yaazamıyorum ama bende küserim bak
benim olan yolladım mesaj
canım sen küsme kıyamam size ara arada olsa girebiliyosun sen unutturmuyosun kendini, ama benim hiç fırsatım olmuyo zaten okuldaki nette çok kötü malumköy okulu,pek kimsenin aklına gelmiyorum dogrusu, ama 1 hafta sonra hep burdayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?