2012 Şubat Anneleri

selam kızlarrr ...nasılsınız bakalım beni özlediniz mi sizi takip ediyorum ama yoğunluktan yazamıyorum.Çok şükür hiçbirimizde bi sıkıntı yok
hacercim suprizin gelince yaz hee, çok merak ettim..Benim odun kocanın böyle alışkanlıkları yok.Seninkine maşallahh

selam canım hoşgeldinn

hacer daha gelmedi mi kız hediyen bu kocan erken doğum yaptırtcak sana heyecandan

sanırım grıp olmusum oksuruyorum yavastan ve hart hart burun cekıom

noldu herkese kaçtı birden terkedildik resmen
annen nasıl oldu canım?

sanırım terkedılmıs olduk :)

annem aynı sekerı 420 ımıs sımdılık. umarım duser. nefes darlıgı da var yenıden
kafayı yıcem yaa cok kotu bıse bu durum. geceyı hastanede gecırmısler.
hastaneye gıttıklerınde 600un ustundeymıs. ındırememısler annem kagıt ımzalayıp ole cıkmıs hastaneden sabah

kız ne güzel işte bende hergün yataktan fırlayıp karnımı açıp aynaya bakıyorum indimi diye ama cııks... git gide toplanıyor yukarı vallahi...

selam canım hoşgeldinn

hacer daha gelmedi mi kız hediyen bu kocan erken doğum yaptırtcak sana heyecandan

geldi tatlım çiçekmiş bir kucak dolusu gül ama içindeki not dahada duygulandırdı beni hiç beklemiyordum...
gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, duyduğum en derin sevgi senin eserin, gödüğüm en güzel dünya senin gözlerin ve kurduğum en güzel hayal sensin yazmış(internetten bulmuştur kesin de olsun genede hoşuma gitti bunları yazması...

sanırım grıp olmusum oksuruyorum yavastan ve hart hart burun cekıom

geçmiş olsun hemen bol meyva ye c vitamini tek ilacın...

eeee kızlar noldu sustunuz?
:120:

vallahi nazar değdi herkese...

kımsecıkler yok bugun :84: buklem yanlız kaldıkkkk :84:

bende geldim ...

valla ben karnım inmeseydi herhalde hastanelerde aolurdum nefes alamıyorudum çünkü
çok şükür rahatladım iki haftadır falan
bide sanırım ufak ufak sancılar gelmeye başladı
bakalım noolcak

eşin çok romantik bir hediye göndermiş sana
akşama bi teşekkür edersin artık

çok dikkat etsin canım ya inş düşer biran önce..

ne güzel eşe bak benimkide iyice saldı kendini hayır ben hamileyim ilgi alaka bekliyorum adam artık iyice yok sayıyo beni kıskandım banane banene

etmezmiyim... ayy şu grüntüyle adam pişman olurmuş gönderdiğine...

ne güzel eşe bak benimkide iyice saldı kendini hayır ben hamileyim ilgi alaka bekliyorum adam artık iyice yok sayıyo beni kıskandım banane banene

tatlım inan benimkide öyle akşam gelip yemek yiyor yatana kadar çalışıyor yine bebeğin hareketlerini bile duyduğu zamanlar bir elin parmağını geçmez, öyle çalışır bizimki ama bazen eser işte böyle yoksa çok ilgili biri değildir yani

kızlar yaa biriniz özelden cep telefonunuzu atın...doğurur naparsam çatlarım valla hemen ararım sizi...

sen gönder canım bana çaldırıyım ben seni

ınsaalllllaaaaaahhhhhh..

selam kızlar nasılsınız şu telefon işi çok iyi olur bende doktora gitsem hemen siz aklıma geliyorsunuz hemen ararız birbirimizi

ok bebiş kaydet beni

selam geveze hatunlar siziiii.....ne çok konuşmuşunuz geri,ye dönüp bakayım dedim neye cevap versem şaşırdım yahuuu.....bizde bu geceyi dün geceden bi nebzede olsa rahat geçirdik..akşam çok fena halsizleştim nedense...ya bütün gün bişey yemeye üşendim ondan oldu yada sabah malum uskudan eser yoktu gün boyu parça parça uyudum ondan oldu ama akşam cidden çok fenaydım...düzeldim çok şükür.......bugünde eşim evdeydi bi pazar yaptık geldik.......eşim poşetleri taşıdığı halde ben daha fazla yoruldum....eve geldik eşim şimdi direksiyon sınavı var pazar günü onun için önceden abisi ile alıştırma yapmaya gitcek akşm üstü....dışarda..bende balık almıştık onu temizledim..:104:..kıvırcıkları sirkeli suya koydum..erik kompostosu yaptım altını kapadım..mutfak dolabım dağılmıştı azcık onu toparladım geldim kızlar..:114:......

kızlar bu kordon dolanması ne zmn oluyormus..
bu ara aklımda o var..
korkutuyor benı..
bişey olma cnm merak etme zten sen sezeryan olcan bi tehlikn yok artık çünkü kordon dolanması olunca norml doğum olmuyo direk sezeryana alıyolar..
Ayy müzik demeyin müzik deyince bizimki kuduruyo köçek oğlum...
güldürdün beni ilahi....oynasın kızz oynasın..daha sonra arayacağız bu günlerini...
cnm normaldir keşke dr una sorsaydın ama tehlikeli bişey olsa derdi sana..açılman yoksa bişey olmaz cnm...inş kolayca doğar..bizimki daha yukarda sanırsam...belinin ağrıması ordaki kemiklerinin ayrılması doğuma hazırlanmasından oluyo korkma....bol bol dinlen pozisyonunu değiştir yatarken...zaten ben 3 saniyeden fazla aynı tarafta yatamıyorum artık....rahatsız etmeye başlıyorlar büyüdükçe..allah yardımcımız olsun....tez zamanda doğarlarrr inşşşşş
acabaaa....
sabahtır kıpırtı yok.
cıkolatalı sutumuzude ıctık cok sevıyo onu cunku yemek de yedık alalalala..
dünürüm demek gelinim ağır başlı bugün ....doğacakya belki ondan güç kuvvet topluyordur..gerçi fazla hareket etmelerini artık bekleyemeyiz........ telaş etme uyuyordur kesin...yada kendini yorgun hissediyorsan ondan oda etkilenmiştir..dün benimkide çok sakindi...

sana katılıyorum cnm bende aynı şekilde düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…