- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.021
selam kızlarrr ...nasılsınız bakalım beni özlediniz misizi takip ediyorum ama yoğunluktan yazamıyorum.Çok şükür hiçbirimizde bi sıkıntı yok
hacercim suprizin gelince yaz hee, çok merak ettim..Benim odun kocanın böyle alışkanlıkları yok.Seninkine maşallahh
kımsecıkler yok bugun :84: buklem yanlız kaldıkkkk :84:
noldu herkese kaçtı birden terkedildik resmen
annen nasıl oldu canım?
kızlar geceleri çok terliyorum
ve iki gecedir terimi suyum gelmiş zannederek yataktan fırlıyorum
karnım iyice aşşa indi
buda iştahımın son derece açılmasına sebep oluyo
hatta doğururken acıkırsam naapcam diye düşünüyorum
şuan 34. haftamdayım ama bu bebek 40 ı beklemezzz
selam kızlarrr ...nasılsınız bakalım beni özlediniz misizi takip ediyorum ama yoğunluktan yazamıyorum.Çok şükür hiçbirimizde bi sıkıntı yok
hacercim suprizin gelince yaz hee, çok merak ettim..Benim odun kocanın böyle alışkanlıkları yok.Seninkine maşallahh
selam canım hoşgeldinn
hacer daha gelmedi mi kız hediyen bu kocan erken doğum yaptırtcak sana heyecandan
sanırım grıp olmusum oksuruyorum yavastan ve hart hart burun cekıom
eeee kızlar noldu sustunuz?
:120:
kımsecıkler yok bugun :84: buklem yanlız kaldıkkkk :84:
kız ne güzel işte bende hergün yataktan fırlayıp karnımı açıp aynaya bakıyorum indimi diye ama cııks... git gide toplanıyor yukarı vallahi...
geldi tatlım çiçekmiş bir kucak dolusu gül ama içindeki not dahada duygulandırdı beni hiç beklemiyordum...
gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, duyduğum en derin sevgi senin eserin, gödüğüm en güzel dünya senin gözlerin ve kurduğum en güzel hayal sensin yazmış(internetten bulmuştur kesin de olsun genede hoşuma gitti bunları yazması...
...
sanırım terkedılmıs olduk :)
annem aynı sekerı 420 ımıs sımdılık. umarım duser. nefes darlıgı da var yenıden
kafayı yıcem yaa cok kotu bıse bu durum. geceyı hastanede gecırmısler.
hastaneye gıttıklerınde 600un ustundeymıs. ındırememısler annem kagıt ımzalayıp ole cıkmıs hastaneden sabah
kız ne güzel işte bende hergün yataktan fırlayıp karnımı açıp aynaya bakıyorum indimi diye ama cııks... git gide toplanıyor yukarı vallahi...
geldi tatlım çiçekmiş bir kucak dolusu gül ama içindeki not dahada duygulandırdı beni hiç beklemiyordum...
gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, duyduğum en derin sevgi senin eserin, gödüğüm en güzel dünya senin gözlerin ve kurduğum en güzel hayal sensin yazmış(internetten bulmuştur kesin de olsun genede hoşuma gitti bunları yazması...
geçmiş olsun hemen bol meyva ye c vitamini tek ilacın...
vallahi nazar değdi herkese...
bende geldim ...
valla ben karnım inmeseydi herhalde hastanelerde aolurdum nefes alamıyorudum çünkü
çok şükür rahatladım iki haftadır falan
bide sanırım ufak ufak sancılar gelmeye başladı
bakalım noolcak
eşin çok romantik bir hediye göndermiş sana
akşama bi teşekkür edersin artık
çok dikkat etsin canım ya inş düşer biran önce..
ne güzel eşe bak benimkide iyice saldı kendini hayır ben hamileyim ilgi alaka bekliyorum adam artık iyice yok sayıyo beni kıskandım banane banene
tatlım inan benimkide öyle akşam gelip yemek yiyor yatana kadar çalışıyor yine bebeğin hareketlerini bile duyduğu zamanlar bir elin parmağını geçmez, öyle çalışır bizimki ama bazen eser işte böyle yoksa çok ilgili biri değildir yani
kızlar yaa biriniz özelden cep telefonunuzu atın...doğurur naparsam çatlarım valla hemen ararım sizi...
çok dikkat etsin canım ya inş düşer biran önce..
ne güzel eşe bak benimkide iyice saldı kendini hayır ben hamileyim ilgi alaka bekliyorum adam artık iyice yok sayıyo beni kıskandım banane banene
tatlım inan benimkide öyle akşam gelip yemek yiyor yatana kadar çalışıyor yine bebeğin hareketlerini bile duyduğu zamanlar bir elin parmağını geçmez, öyle çalışır bizimki ama bazen eser işte böyle yoksa çok ilgili biri değildir yani
kızlar yaa biriniz özelden cep telefonunuzu atın...doğurur naparsam çatlarım valla hemen ararım sizi...
sen gönder canım bana çaldırıyım ben seni
ok bebiş kaydet beni
bişey olma cnm merak etme zten sen sezeryan olcan bi tehlikn yok artık çünkü kordon dolanması olunca norml doğum olmuyo direk sezeryana alıyolar..kızlar bu kordon dolanması ne zmn oluyormus..
bu ara aklımda o var..
korkutuyor benı..
Ayy müzik demeyin müzik deyince bizimki kuduruyo köçek oğlum...
cnm normaldir keşke dr una sorsaydın ama tehlikeli bişey olsa derdi sana..açılman yoksa bişey olmaz cnm...inş kolayca doğar..bizimki daha yukarda sanırsam...belinin ağrıması ordaki kemiklerinin ayrılması doğuma hazırlanmasından oluyo korkma....bol bol dinlen pozisyonunu değiştir yatarken...zaten ben 3 saniyeden fazla aynı tarafta yatamıyorum artık....rahatsız etmeye başlıyorlar büyüdükçe..allah yardımcımız olsun....tez zamanda doğarlarrr inşşşşşherkese selam,
keyifler nasıl?herkes iyidir umarım..
ben dün gece çok kötü bir gece geçirdim , iş çıkışında yemek telaşı derken biraz fazla yormuşum kendimi ,
gece gözüme zerre uyku girmedi bel ağrısından..
erken doğurmaktan v.s inanılmaz korktum gece vesvesesiyle bin türlü şey geldi aklıma..
benim bebiş doğum pozisyonunu 32.haftada almıştı ,
normaldir değil mi kızlar,
erken doğum habercisi falan değildir di mi?
dünürüm demek gelinim ağır başlı bugünacabaaa....
sabahtır kıpırtı yok.
cıkolatalı sutumuzude ıctık cok sevıyo onu cunku yemek de yedık alalalala..
manenn tabii ki cnm sadece sevmelik değil cocuk istemek...herturlu eşinin yanında olcak...yani simdi eşinin butcesini bilerek yaklasmak lazım bu olaya ztn o herseyin farkındadır elinden ne geliyorsa senı mutlu etmek için yapacaktır..benım sözum adamı borca harca sokup daha sonrada altından kalkamayınca mutsuz şeyler yaşanıyor...bak ben çalııyorum eşim de çalışıyor ancak dogumuydu bebeğin esyları arabası yatagı taksitle sunla bunla ikimiz beraber halletmeye calısyrz..simdi adamın maaşı belli ben bilezik istiyorum dıyemem kı sırf benı mutlu etmek için ödeyemiyecigimiz bir borcun altınada girmesini istemem bu bakımdan dolayı bir talebim yok benım ...benı sevsin bebegimizi sevelim..elinde bir cicek guzel bir söz herseye bedel olyr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?