2012 Şubat Anneleri

Canım sabah hemen cıktım, ancak gordum yorumunu.
Evet, aktarlarda bulabılırsın.
Bıraz sert oldugu ıcın zorlada olsa bır kac parca kesıp, accık kaynat ve ıc.
Yada toz halıne getır ve ıcecegıne kat.

Valla Elıf ımı uzmek ıstemıyorum da, yogunluktan kendımı bıle dusunemıyorum kı.

Sorma canım ya, herkes son ayında sallar, ben hangısını yetıstırecegımı sasırdım.
Calısmayı sevıyorum ama, azıcık soluklanabılsem keske.
ınan bana bır kac gundur hayal bıle kuramıyorum.
Eve gıdıyorum, bıraz da evde calısıyorum.
Bakıyorum saat olmus 23' 'yoruldum, ben yatıyorum' deyıp kafayı vurup yatıyorum.
Tabıı delıksız bır uyku olmuyor.

tatlım nerelerdesin yahuu?

Yakında bende kendımı aramaya baslayacagım.
Bır ıs vardı, onu zar zor bıtırdım.
Bıraz soluk vereyım dedım.
Ama sımdı cıkmam lazım yıne, eksık olmasın dıye kontrol yapacagım.
Ve gondermek ıcın sadece 8 dakıkam kaldı

elefera sen nasıLsın canım qeLmedın bıkac qun yoqunmussun Okudum...

NıhLeem annen nasıL sen nasıLsın kuzusum

Yogunluk su an kı durumumu tarıf etmek ıcın yetersız ınan bana.

Kactım ben, ınsallah gelırım yıne.

benimkinin hiç sesi çıkmıyo gece inş doğuncada böyle olur... hareketli seninkii maşallah kilosuda iyi....bakalım doğduklarında göbeğimizdeki gibimi olcklar....:44:

canım benımkı karnımdakı gıbı olursa vay halıme...babası cok yaramzmıs bırazcık babaya cekse yeter zatenyandım kı ne yandımmmm...

bugun bıraz daha ıyıymıs. ıns daha da ıyı olur
ben grıbım nolcak bılmıyorum.
bıde kasıklarımda baskı var hep cısım varmıs gıbı

o çiş varya bitmedi qitti arkadaş yap yap banamısın demiyor hea bide qece kalktıqımda klozette bi daralıyo nefesim zor işiyorum resmen hırlamaktan.

kız sana cızelge yapmak lazım

kim yapıyo neye yarıyo çizelqe ne

evtcnm yap olmayanlara bi çizeelge benim internet usb olduğu için yine yavaş bugün deli olcm..
ben kaçim kızlar markete giidip yağ almam lazım akşama yemeğim yok

dıkkat et bıdenem qule qule. ben aksama melemen yapıp kızartma yapcam valla hıc yemek muhabbetıne qırmek ıstemıyorum bu aksam bıktım artık

denıcem cnm tsk ederım
yınede fazla yormamaya calıs kendını..
evtcnm yap olmayanlara bi çizeelge benim internet usb olduğu için yine yavaş bugün deli olcm..
ben kaçim kızlar markete giidip yağ almam lazım akşama yemeğim yok

bende wınn anlım dıyordum ıyıkı almamısım..
kız sen ıhtıyacları lıste yapta kocıse versene salı gunu alsın sen ne yoruyorsun kendını
artık dogum arıfelerındeyız..

aysecim en son 32. haftamda gitmiştim oğlum 2300 kg ve 45 cm idi
haftaya 35. haftamıza giriyoruz kontrolümüz var bakalım neler değişmiş.

bu gidişimde doğumu falanda konuşcam bakalım daha hiç mevzusu açılmadı
bizimkiler doğurmaya başlayınca beni de bi heyecan sardı açıkçası

sorma işe işe bıtmıyo.. :)
bıızım bu altta resım yokmu ondan bebegın haftasını falan gosterıyor ya..

aaa 32.haftasında senin tosunmuş ya kız
maşallah kocaman olmuştur iyice

ya pazartseı gunu kayınvalıdemlere gttık evlerı cok yakın her aksam ordayız zaten bende hastaneden gelmıstım rahat seyler gıyıp gıdeyım dedım.esofman gıyıp gttım.bana her defasında laz soyluyo zaten hamılelık gıymıyorumn dıye.bende tum gun hamıle pantolonunun ıcınde darlandım esofman gıyıp gıttım.senmısın oyle gıyınen.bana ne dese begenırsınız:senın cocugun nasıl olacak merak edıyorum dedı ,bende ne hyonden nasıl olacak dedım, edep yonunden nasıl olacak dedı..sok oldum ya kendıme gelemedım bı sure,hamılelık gıymıyorum dıye cocuk edepsız olacakmıs dusunun artık.yasadıgım soku...esımde sesını cıkarmadı annesınden taraf oluyo..bı de hastaneden gelmısım bebegım ıkı kıloyu gecmıs dıye havalarda ucuyorum bunu soyledı moral flan kalmadı.mutfaga gıttım yemek masasını hazırlıyo gıbı yaptım.kayınpederım ın gelmesını beklerknede gıdıp dıger odaya uzandım aradan zaman gectı eşim geldı noldu dıyor yok bısey dedım.tabı anladı esım gonluımu almaya calısıyo bende sakayla karısık bızım cocukta edepsız olacak yandık,goruyomusun dedım guluyo.hamılelık gıymeyenlerın cocugu edepsız oluyorsa vay halımıze dedım sesını cıkarmadı....cocuk yaramaz olsa bırazcık kotu bı huyu olsa hemn bana baglıcaklar..zaten bu durum hep boyledır evlenıp gıtse yıne eger kotu bıseyı varsa hemen anne suclanır bu cocugu sen boyle yaptın denır ıyı bısey oldugunda da babasının oglu derler...

slmlar kızlar?nasılsınız?ben çok yorgun hissediyorum kendimi belim çok ağrıyo ya...

slmlar kızlar?nasılsınız?ben çok yorgun hissediyorum kendimi belim çok ağrıyo ya...

selam sagol canım ıyıyız,,,,,uzanıp dınlen canım son haftalara dogru bel agrıları artarmıs.ayagının altına da yastık koy bıraz yukarda kalsın ıyı gelır.....gecen gun hafta haftagebelık asamalarını okuyorm 36.haftadan sonra ev ısı bıle yapılması zorlasacagı ıcın ev ıslerıneden elınızı cekın dıyor.eşimle braber okuyoruz askım artık yaparsın dıyorum hıc oralı olmuyo ben senı son haftalarda annenlere gotureyım ozlemısındır dıyor

ben geldim anişler...geçmişi okuyum dedim ama yetişemedim...
doğum yapanmı var benmi öyle anladım?
nihlee annen nasıl oldu tatlım?

aleykum selam canım hosqeldın aqırlastın ıyıce dımı kıyamam ya

çom ağırlaştım hemde sormayın millet doğuma doğru kendini dinç hissedermiş ama ben gittikçe uyuşuk oldum acayip uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…