- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.241
tatlım erken almıyorlar ki. 40. haftam 2 şubatta doluyor zaten. en az 10 gün önce sezeryanla alıyorlar ya o yüzden ocakta olucak doğumum. cuma günü 36. haftamı dolduruyorum ben. erken doğum değil yani benim ki. sezeryana gelince kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya, riske girmek istemiyor doktorum
gelinin kim kızzz :44:...benim artık eskisii gibi hareket etmiyo bakalım 15 20 si dr gitcem nasıl büyüdümü merak ediyorum
canım senın masallahın var ben dun evın tozunu alayım dedım ıkı buklum oldum.mutfak dolaplarını falan sılerken surunerek ılerlıyorum.ust dolapları sılmek ıyıde alttakılerı sılmek benı cok zorluyo.egılıp kalkarken cok kotu oluyorum.....
evetcnm o genelde 40 haftayı geçen bebelerde oluyo endişe etme inş zamanında gelir adacıkkkdün sabah kalktim Ela abim ben Druma gittik Ada icin.. Dr bakti direk cok assada bu ya dedi.. sonra biraz uyandfirmaya calisti karnimi salladi felan yok yer degistirmedi sipa, dr karin cevresinden ölcüyoruz kilosunu en dogru sekilde ama suan ölcebilecegim pozisyonda degil deil oyle olctu olmadi boyle olctu olmadi en fazla 1600 cikti ve cok az.. sonracigima bagirsaklarinda mekonyum var dedi, plesentada lekelenmeler vardi buda olgunlastigi anlamina gelir dedi.. hemen seni hastaneye yolluyorum dedi (onun anlasmali oldugu ozel hastane) bende geliyorum pesinden dedi bu arada uyanip yer degistirir belki daha net olcebiliriz dedi.. icimde hicbir kotu his yoktu nedense kalktim gittik hastaneye pesimden drum geldi baska bi drla beraber gectik odaya tabi oarada Ada uyandi yer degistirdi hissettim. Dr bakti kilosu 2300gr cikti. ama o Drda ultrasonu koyar koymaz cok assada bu dedi.. ne demek yani dedim, gülerek dünyaya gelmek icin sabirsizlaniyor hanimefendi dedi. bende lütfen simdi degil ama dedim, yokyok korkma dedi.. suyu yeterli dedi,mekonyum olusmus bagirsaklarinda evet dedi suan icin korkulcak bise yok dedi, kendi doktorumda icim rahatladi simdi ama yinede isi sansa birakmayalim siki takibe alalim dedi 10gun sonra yine bakalim dedi. haftaya cuma yine gidicem.. benim en buyuk korkum kakasini yapip yemesi erken gelmesi kilosunun az olmasi felan bi sekilde halledilir de kaka olayi sakat.. aksamdan beri arastiriyorum nette mekonyum kacinci haftada olusuyordu benim durumumda olan varmi diye bulamadim bise.. benim hatirladigim son haftalarda olusuyordu dimi???Nyse allah buyuk..
saol canım benim tosun olmuş boyuda sırık maşallah
2kgmı geçti diye çok mutluyum anlatamam
cılız mı diye ödüm kopuypdu biliyosun
dün sabah kalktim Ela abim ben Druma gittik Ada icin.. Dr bakti direk cok assada bu ya dedi.. sonra biraz uyandfirmaya calisti karnimi salladi felan yok yer degistirmedi sipa, dr karin cevresinden ölcüyoruz kilosunu en dogru sekilde ama suan ölcebilecegim pozisyonda degil deil oyle olctu olmadi boyle olctu olmadi en fazla 1600 cikti ve cok az.. sonracigima bagirsaklarinda mekonyum var dedi, plesentada lekelenmeler vardi buda olgunlastigi anlamina gelir dedi.. hemen seni hastaneye yolluyorum dedi (onun anlasmali oldugu ozel hastane) bende geliyorum pesinden dedi bu arada uyanip yer degistirir belki daha net olcebiliriz dedi.. icimde hicbir kotu his yoktu nedense kalktim gittik hastaneye pesimden drum geldi baska bi drla beraber gectik odaya tabi oarada Ada uyandi yer degistirdi hissettim. Dr bakti kilosu 2300gr cikti. ama o Drda ultrasonu koyar koymaz cok assada bu dedi.. ne demek yani dedim, gülerek dünyaya gelmek icin sabirsizlaniyor hanimefendi dedi. bende lütfen simdi degil ama dedim, yokyok korkma dedi.. suyu yeterli dedi,mekonyum olusmus bagirsaklarinda evet dedi suan icin korkulcak bise yok dedi, kendi doktorumda icim rahatladi simdi ama yinede isi sansa birakmayalim siki takibe alalim dedi 10gun sonra yine bakalim dedi. haftaya cuma yine gidicem.. benim en buyuk korkum kakasini yapip yemesi erken gelmesi kilosunun az olmasi felan bi sekilde halledilir de kaka olayi sakat.. aksamdan beri arastiriyorum nette mekonyum kacinci haftada olusuyordu benim durumumda olan varmi diye bulamadim bise.. benim hatirladigim son haftalarda olusuyordu dimi???Nyse allah buyuk..
anladım canım ben tam olarak ne zman dogum olacagını bıklmedıgım ıcın erken mı alıyorlar dıye dusunmustum.bugun dogum yapan arkadas gbı bı sorun mu var dıye dusndum ocakta dogum yapıcam dıyınce....herseyın normal olmasına sevındım...allahım bızlerede nasıp etsın hayırlısıyla.eşimde bende ıyıce sabırsızlnamya basladık
Maşallah tosununa canım..
Uzun boylu olacak şimdiden söyleyeyim demedi deme sonradan :)))
Çatı muayenesi oldun o zaman değil mi canım sen?
Çalışabilir raporunda hayırlı olsun....
Çatlaklar için neden doğum sonrası 1 ay dedi onu anlamadım...
Çatı muayenesi yapmıştır canım...
Sen nasılsın?
Hoşgeldin canım....
slm kızlar kac zmandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.
berfınbılge dogum yapıcakmıs allah yardımcısı olsun sorunsuz bır dogum gecırır ınsallah bebegınıde kısa zamanda kucagına alır...
buklee bbişin masallah cok ıyı.bn de pazartsı doktora gıttım.bnım kuzucukta 32hafta 5gunluk 2050gr olmus.doktor hersyı masallah cok ıyı dedı.nst ıstedı harktlrı de cok ıyı cıktı.doktor 37.haftadan sonra bu sekılde gıderse ıstersenız normal dogumla dogabılır dedı.bı oncekı kontrolumde suyum sınırdaydı bu kezde normalın bıle uzerınd cıktı.doktor cok ıyı dedı cokm sukur oglusumda ıyı.allahım hrkese hayırlı dogumlar nasıp eder ınsallah...
evetcnm o genelde 40 haftayı geçen bebelerde oluyo endişe etme inş zamanında gelir adacıkkk
ooohhhohhh iyi yaramış yediklerin bak bi anda gelişti.....ahhhh benim oğlumm ne oldu acaba ... uyuyo şuan aynıı babası uuykucuu gene
bende aynı senın gıbı dıyorum.cogu seyı babası gbı ben uykuya cok duskunum esımde tam tersı dazla uyumaz.bazen benıde uyandırır.oglumda gece uyanıp benı uyandırıyo sureklı tekme atıyo.kolumu otururken karnımın uzerıne koyuyorum sen mısın koyann nasıl vuruyor koluma cek dercesıne.babası gbı rahatına duskun keyfını hıc bozmuyo benım oglan
hosbuLdum canım mCx
sisemmmmmmmmmm dünürüm hosqeLdin nereLerdesin yahumasaLLah damadıma topLamıs topLamıs ohh. pazartesıde ben qıdıcem. 1 ayı qectı qıtmıyOrum en sOn 980qrmdı ıns 2 kıLoyu buLmustur kızcem ya deLırıyorum meraktan.
kızlar doğuma mı gitti berfinbilgin
ayy nasıl ya erken değil miydi?
sorma canım ya en son temızlık yapıcam dıye cıktım bel agrım tuttu cok yordum kendımı heralde.o yuzden gelemedım tekrardan sonrasındada ev de pek duramadım kayınvalıdemler cok yakınımdA oturuyor onlara gıtmek zorunda kaldım....bebegın 2kıloyu gecmıstır dunurum merak etme.senın kı suan kac haftaLIK tam olarak
elefera sen nasıLsın canım qeLmedın bıkac qun yoqunmussun Okudum...
NıhLeem annen nasıL sen nasıLsın kuzusum
benimki karnımda oluyo ve aniden dönünce oluyoCanım bende 2 aydır faLan var o ya((( heLe varya 1 haftadır o catı kemıqımıdır Leğen kemığımıdır nedır ordan bı cıtırdama sesı qeLıo sankı bırbırıne bınıyo kemıkLerım akLım cıkıyo şiddetinden
yenı gelen arkadaslar hg nız
dunurum hg damadım nasıl?
evet 33 haftalık olması lazım kuveze koyacaklarmıs
ogleden snra amelıyat olacaktı yenı dogan unıtesınde ogleden snra bosalma olcakmıs yoksa sabah alacaklardı amelıyata
suyu azalmıs epeyce ondanmıs..
senı merak edıyordum sabah 8den berı arıcam arıcam arayamadım.
8 9 10 erken dedım 10dan snra da kocısle ugrastım cok hasta atesı var
sımdı zar zor soguk suda dus aldırmaya yolladım.
bebegın ıyı olmasına cok sevındım bıde zayıf zayıf dıyordun masallah 2 kgyı gecmıs:)
buqun 30+6 canım yarın 31 olucaz ıns
aysebaharcım nasılsın ??
dışardakiler ve içerideki nasıl
slm kızlar kac zmandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.
berfınbılge dogum yapıcakmıs allah yardımcısı olsun sorunsuz bır dogum gecırır ınsallah bebegınıde kısa zamanda kucagına alır...
buklee bbişin masallah cok ıyı.bn de pazartsı doktora gıttım.bnım kuzucukta 32hafta 5gunluk 2050gr olmus.doktor hersyı masallah cok ıyı dedı.nst ıstedı harktlrı de cok ıyı cıktı.doktor 37.haftadan sonra bu sekılde gıderse ıstersenız normal dogumla dogabılır dedı.bı oncekı kontrolumde suyum sınırdaydı bu kezde normalın bıle uzerınd cıktı.doktor cok ıyı dedı cokm sukur oglusumda ıyı.allahım hrkese hayırlı dogumlar nasıp eder ınsallah...
canım o karındaki kırmızı çatlaklar var ya
onlar doğumdan sonra 1 ay içinde gri oluyomuş gri olmadan lazerle düzletiliyomuş
onu söyledi dr bana
sızler evı ne zmaan temızleteceksınız yada temızlettınız mı
dün sabah kalktim Ela abim ben Druma gittik Ada icin.. Dr bakti direk cok assada bu ya dedi.. sonra biraz uyandfirmaya calisti karnimi salladi felan yok yer degistirmedi sipa, dr karin cevresinden ölcüyoruz kilosunu en dogru sekilde ama suan ölcebilecegim pozisyonda degil deil oyle olctu olmadi boyle olctu olmadi en fazla 1600 cikti ve cok az.. sonracigima bagirsaklarinda mekonyum var dedi, plesentada lekelenmeler vardi buda olgunlastigi anlamina gelir dedi.. hemen seni hastaneye yolluyorum dedi (onun anlasmali oldugu ozel hastane) bende geliyorum pesinden dedi bu arada uyanip yer degistirir belki daha net olcebiliriz dedi.. icimde hicbir kotu his yoktu nedense kalktim gittik hastaneye pesimden drum geldi baska bi drla beraber gectik odaya tabi oarada Ada uyandi yer degistirdi hissettim. Dr bakti kilosu 2300gr cikti. ama o Drda ultrasonu koyar koymaz cok assada bu dedi.. ne demek yani dedim, gülerek dünyaya gelmek icin sabirsizlaniyor hanimefendi dedi. bende lütfen simdi degil ama dedim, yokyok korkma dedi.. suyu yeterli dedi,mekonyum olusmus bagirsaklarinda evet dedi suan icin korkulcak bise yok dedi, kendi doktorumda icim rahatladi simdi ama yinede isi sansa birakmayalim siki takibe alalim dedi 10gun sonra yine bakalim dedi. haftaya cuma yine gidicem.. benim en buyuk korkum kakasini yapip yemesi erken gelmesi kilosunun az olmasi felan bi sekilde halledilir de kaka olayi sakat.. aksamdan beri arastiriyorum nette mekonyum kacinci haftada olusuyordu benim durumumda olan varmi diye bulamadim bise.. benim hatirladigim son haftalarda olusuyordu dimi???Nyse allah buyuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?