2012 Şubat Anneleri

anladım canım ben tam olarak ne zman dogum olacagını bıklmedıgım ıcın erken mı alıyorlar dıye dusunmustum.bugun dogum yapan arkadas gbı bı sorun mu var dıye dusndum ocakta dogum yapıcam dıyınce....herseyın normal olmasına sevındım...allahım bızlerede nasıp etsın hayırlısıyla.eşimde bende ıyıce sabırsızlnamya basladık

cnm ben leğene su yapıyorum onu lavaboya koyuyorum eğilmemek için sende uzanabileceğiin yere koy herşeyi belimde benim geceleri ağrıı yapmaya yeni başladı açılıyo kemikler ondan sannırsam bi tek görünür camı sildim korktuum aşşağıya düşerim diye zzaten havalar bozacakmış ay sonuna doğru....napalım doğumdan sonra tam teşekküllü siiileriz sende çok detaya inme görünür yerleri temizle zorlanıyorsan sonra nasılsa yine bizz temizllicez

evetcnm o genelde 40 haftayı geçen bebelerde oluyo endişe etme inş zamanında gelir adacıkkk
saol canım benim tosun olmuş boyuda sırık maşallah
2kgmı geçti diye çok mutluyum anlatamam
cılız mı diye ödüm kopuypdu biliyosun

ooohhhohhh iyi yaramış yediklerin bak bi anda gelişti.....ahhhh benim oğlumm ne oldu acaba ... uyuyo şuan aynıı babası uuykucuu gene

gecmıs olsun canım...mekanyum sorunu tam olarak ne bılemıyorum ama ınsallah sorunsuz ve zamanında bı dogum gecırırsın.bu arada bebesının kılosu cok ıyı masallah...her seyde bı hayır vardır.ınsallah dogumun zamnında olur ama erken dogum olursada bebegının gelısımı gayet ıyı kendını cok cabuk toparlar.bebegınden cok fazla ayrı kalmazsın...

aynen yyaa artıkk sabırdann çatlicam ama yinede daha zamanı var doğmalarının bi 38 haftayı görseeydik.. sonra doğsalarda bişi olmaz iinş

hosbuLdum canım mCx

sisemmmmmmmmmm dünürüm hosqeLdin nereLerdesin yahu masaLLah damadıma topLamıs topLamıs ohh. pazartesıde ben qıdıcem. 1 ayı qectı qıtmıyOrum en sOn 980qrmdı ıns 2 kıLoyu buLmustur kızcem ya deLırıyorum meraktan.

kızlaar sizede oluyormu acaba:44:... ben gece sağımdan soluma dönerken bıçak gbi karnıma kramp giriyo sanırım farkında olmadan aniden dönüyorum ve oğlumun kemiğimi batıyo bilmiyorum ama bi zaman cnm yyanıyo acıdan

bende aynı senın gıbı dıyorum.cogu seyı babası gbı ben uykuya cok duskunum esımde tam tersı dazla uyumaz.bazen benıde uyandırır.oglumda gece uyanıp benı uyandırıyo sureklı tekme atıyo.kolumu otururken karnımın uzerıne koyuyorum sen mısın koyann nasıl vuruyor koluma cek dercesıne.babası gbı rahatına duskun keyfını hıc bozmuyo benım oglan

Canım bende 2 aydır faLan var o ya ((( heLe varya 1 haftadır o catı kemıqımıdır Leğen kemığımıdır nedır ordan bı cıtırdama sesı qeLıo sankı bırbırıne bınıyo kemıkLerım akLım cıkıyo şiddetinden

benimkinin hiç sesi çıkmıyo gece inş doğuncada böyle olur... hareketli seninkii maşallah kilosuda iyi....bakalım doğduklarında göbeğimizdeki gibimi olcklar....:44:

elefera sen nasıLsın canım qeLmedın bıkac qun yoqunmussun Okudum...

NıhLeem annen nasıL sen nasıLsın kuzusum

sorma canım ya en son temızlık yapıcam dıye cıktım bel agrım tuttu cok yordum kendımı heralde.o yuzden gelemedım tekrardan sonrasındada ev de pek duramadım kayınvalıdemler cok yakınımdA oturuyor onlara gıtmek zorunda kaldım....bebegın 2kıloyu gecmıstır dunurum merak etme.senın kı suan kac haftaLIK tam olarak

yenı gelen arkadaslar hg nız
dunurum hg damadım nasıl?

kızlar doğuma mı gitti berfinbilgin
ayy nasıl ya erken değil miydi?

evet 33 haftalık olması lazım kuveze koyacaklarmıs
ogleden snra amelıyat olacaktı yenı dogan unıtesınde ogleden snra bosalma olcakmıs yoksa sabah alacaklardı amelıyata
suyu azalmıs epeyce ondanmıs..

senı merak edıyordum sabah 8den berı arıcam arıcam arayamadım.
8 9 10 erken dedım 10dan snra da kocısle ugrastım cok hasta atesı var
sımdı zar zor soguk suda dus aldırmaya yolladım.
bebegın ıyı olmasına cok sevındım bıde zayıf zayıf dıyordun masallah 2 kgyı gecmıs:)

buqun 30+6 canım yarın 31 olucaz ıns

elefera sen nasıLsın canım qeLmedın bıkac qun yoqunmussun Okudum...

NıhLeem annen nasıL sen nasıLsın kuzusum

bugun bıraz daha ıyıymıs. ıns daha da ıyı olur
ben grıbım nolcak bılmıyorum.
bıde kasıklarımda baskı var hep cısım varmıs gıbı

benimki karnımda oluyo ve aniden dönünce oluyo

hbulduk cnm sennde hg din.... geçmiş olsun kız soğuk değil ılık olck suyu .....

aysebaharcım nasılsın ??
dışardakiler ve içerideki nasıl

Canım içte ve dışta herşey yolunda şükür...:)))
Senin bebikinden haber var mı?
Kilosu falan..

Amin canım... Habersiz bırakma ..

canım o karındaki kırmızı çatlaklar var ya
onlar doğumdan sonra 1 ay içinde gri oluyomuş gri olmadan lazerle düzletiliyomuş
onu söyledi dr bana

Hmmmm..
Bende yok şükür...

sızler evı ne zmaan temızleteceksınız yada temızlettınız mı

Canım benim evi ......... götürecek yakında....:)))))

Geçmiş olsun callacım..
Şükür iyi ama bebeğin..
2300 harika bir kilo..
İnşallah erken gelmez..
Kzın nasıl doğdu?
kaçıncı haftanda?
Biliyorsun doğumlar benzer olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…