- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.281
3 hafta önce banada su azalmış demişti cuma günü gidicem bkalım bana ne dicek... hiç dayanacak gücüm kalmadı...sabahtan beri ağda yapıyorum şekilden şekile girdim en son bacaklarım kalmıştı kuaföre gittim umarım tekrar çıkmadan doğururum...hg cnm evet berfinbilgen suyu çok azaldığı için doğuma alınmaya karar verilmiş...
3 hafta önce banada su azalmış demişti cuma günü gidicem bkalım bana ne dicek... hiç dayanacak gücüm kalmadı...sabahtan beri ağda yapıyorum şekilden şekile girdim en son bacaklarım kalmıştı kuaföre gittim umarım tekrar çıkmadan doğururum...
ben geldim tatlım da sen nerdesin?
sanada mı dediler herkeste oluyo artık demek..bende de var bu problem((((bende geçen hafta yaptırdım hazır ve nazırım yani
tatlım şimdi çaldırıyorum seni kaydet. emi?
tatlım 2 haftada geri çıkıyor hormonlardan heralde bir garip oldum...çok korkuyorum çıkar diye...
çaldırmadın hani
aslm hg cnm.. dınlenmıyormusun sen ıyıce?slmlar kızlar?nasılsınız?ben çok yorgun hissediyorum kendimi belim çok ağrıyo ya...
hg cnm evet berfın bugun sezrryana alınacaktı nasıl oldu acaba?ben geldim anişler...geçmişi okuyum dedim ama yetişemedim...
doğum yapanmı var benmi öyle anladım?
nihlee annen nasıl oldu tatlım?
şümdilik takipteyiz cnm..su yönünden 3 günde bir gidiyorum her an doğuma alınabilirim yanisezeryan korkusu sardı bu ara bide :18::18::18::18:sen nasılsın?
oldu mu tatlım?
aslm hg cnm.. dınlenmıyormusun sen ıyıce?
hg cnm evet berfın bugun sezrryana alınacaktı nasıl oldu acaba?
neee su ıc bolbol ıyı gelıyor dıye duymustum..
sezeryanamı alınacaksın sende erkencıkten...
erken sayılmaz aslında haftaya 36 oluyorum benim bebek de senin ki gibi önden gidiyor maşaallah bekliyoruz işte hayırlısı olsun inşaallah hepimiz için...
hea o zmn korkma benm de 1,5 hafta onden gıdıyor ya korkmuyorum dogsada su noktdan snra
madem senınde ılerde korkma hıc
kucagına alacagın anı hayal et korkmassın :)
neden kimse benimle konuşmuyor :99:
ferayyyyyyyyyyyyyyyyyy
o bendede var cnm ılk kez bıcak altına yatacam..öyle yapıyorum cnm yaama şu sezeryan korkusunu yenemedim bi türlü...:18::18::18::18::18:
grsz cnm dıkkat et kendıneben kaçıyorum kızlar grş yine Allah a emanet olun...
hg merhaba cnmMerhaba kızlarrrr............
NoLuyo LenÖdüm koptu sancınmı basLadı noLdu bıdenem soyLe NıhLeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?