- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.461
canım musaıtse ortam tabure falan koy ayagının altına. yuksekte tut uzat taburenın uzerınde cogu kısı ole yapıyormus
uyu uyu bakalım dogurunca uyuyabılcenmı
cnm bnm sezeryan tarıhı bellı oldu ondan bole
dıkkat et cok almıssın evet..kızlar 3 beyaz işte bizi bu hale getiren ama ben deli gibi yer oldum arka arkaya canım bişeyler istiyor durduramıyorum kendimi17 kilo aldım sonu fena bu gidişinsok oldum eşim bune heryerden fire veriyosun diyo çok fenayım çoook,bende git bi anana bak diyorum çocuk dogurmak kolaymış gibi
bu arada 2 günde karnım öyle çatladıki
merhaba canım maşallh gerçekten çok uyuyormuşsun bende uyku falan kalmadı bu son ay gece 12de yatıorum herdönüşte uyanıyorum sabah7 de ayaktayım,uykusuzluga şimdiden alıştım
kızlar eşim istiyo bilgisayarı işi varmış sonra girerim ama çıkmış olursunuz şimdiden iyi geceler umarım herkes iyi bir uyku çeker bugün
kızlar eşim istiyo bilgisayarı işi varmış sonra girerim ama çıkmış olursunuz şimdiden iyi geceler umarım herkes iyi bir uyku çeker bugün
benim de sezeryan olacak.cuma günü randevum var.doktor o zaman konuşuruz demişti doğum tarihini.senin kaçıncı haftada alacaklar.
canım karın çatlaklarının çok kilo almakla hiç ilgisi yokmuş 24 kg alan bi hamişin bile karnı çatlamayabiliyomuş... benimde çatladı hep napalım..
hadi iyi akşamlar öpüldün
karnımızı kasımaktanmıs :44: kasımamamız gerekıyormus. tırlaklayınca derıyı yırtıyormus
halk arasında ole dıyorlar ama tıp yonunden bılmıyorum..
avuc ıcı ıle kasıyın cok kasınıyorsa dıyolar.
bak bunu ilk defa duyuyorum canım şaşırdım ben hatur hutur kaşıyorum valla
dikkat edeyim baride daha fazla çatlamasın bari
kızlar bende kaçıyorum uyku vaktim geldi
bebek gibiyim yatıyorum yatış saatim kaçmasın
iyi geceler hepinize rahat uykular..
az catlama varsa dıkkat et bakalım dgrumu bende cok var artık anlasılmazkı bende..
ıyı geceler cnm allaha emanet normaldır calısıyorsun..
arkadaşlar ben 2011 şubat annesiyim 17 şubatta doğum yaptım hepinizin heyecanını hissedebiliyorum allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eylesin...bende sezaryanlaa doğum yaptım epidural allah şükür çok iyi geçti... sevgiler...
ay bizde seneye senin gibi olabilecekmiyiz acaba
bizde bi sağlıcakla bebeklerimizi kucagımıza alabilsek inşallah
enice kaçıncı bebeğin yaş kaç benim il bebeğim bir kızım oldu yaşım 29 inan kucağına alıcan allahın izni ile bol bol dua ....dua ile her zorluk aşılır unutma arkadaşım....
cnm bılmıyom valla koca karı lafları gıbı bıse bnm dedıgım dgruluk olasılıgı yuksekmıstekrar merhaba nihlee ben hiç kaşımadım ama bizde genetik biliyodum olacagını ama yinede bir sürü krem sürdüm belki daha az çatlar
amin cnm ınsallaharkadaşlar ben 2011 şubat annesiyim 17 şubatta doğum yaptım hepinizin heyecanını hissedebiliyorum allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eylesin...bende sezaryanlaa doğum yaptım epidural allah şükür çok iyi geçti... sevgiler...
ay bizde seneye senin gibi olabilecekmiyiz acaba
bizde bi sağlıcakla bebeklerimizi kucagımıza alabilsek inşallah
günaydın buklee:) ağrı, sızı dışında bir yaramazlık yok Allah'a şükür:) sen nasılsın? bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?