2012 Şubat Anneleri

[merhaba canım maşallh gerçekten çok uyuyormuşsun bende uyku falan kalmadı bu son ay gece 12de yatıorum herdönüşte uyanıyorum sabah7 de ayaktayım,uykusuzluga şimdiden alıştım[/QUOTE]

ben de artık sona yaklaştım ya bebek olunca uyuyamıyacağım paniğindeyim.sanki stok yaparsam doğumdan sonra rahat edeceğim gibi bi düşüncedeyim

benim de sezeryan olacak.cuma günü randevum var.doktor o zaman konuşuruz demişti doğum tarihini.senin kaçıncı haftada alacaklar.

dıkkat et cok almıssın evet..
ama verıırz heralde..
bnm de karnım catladı bu ara bıde kasınıyorkı karnım kasıdıkca daha cok kasınıyor..
kızlar eşim istiyo bilgisayarı işi varmış sonra girerim ama çıkmış olursunuz şimdiden iyi geceler umarım herkes iyi bir uyku çeker bugün

tm cnm yrn grsz ıyı gecelerrrrr

kızlar eşim istiyo bilgisayarı işi varmış sonra girerim ama çıkmış olursunuz şimdiden iyi geceler umarım herkes iyi bir uyku çeker bugün

canım karın çatlaklarının çok kilo almakla hiç ilgisi yokmuş 24 kg alan bi hamişin bile karnı çatlamayabiliyomuş... benimde çatladı hep napalım..
hadi iyi akşamlar öpüldün

benim de sezeryan olacak.cuma günü randevum var.doktor o zaman konuşuruz demişti doğum tarihini.senin kaçıncı haftada alacaklar.

cnm suan ben usg ye gore 1,5 hafta ondeymısım ya
sezeryan gununu ona gore verıyor 39 haftalıkken almıs oluyorlarmıs.
38 tamamen bıtmıs oluyormus..

canım karın çatlaklarının çok kilo almakla hiç ilgisi yokmuş 24 kg alan bi hamişin bile karnı çatlamayabiliyomuş... benimde çatladı hep napalım..
hadi iyi akşamlar öpüldün

karnımızı kasımaktanmıs :44: kasımamamız gerekıyormus. tırlaklayınca derıyı yırtıyormus
halk arasında ole dıyorlar ama tıp yonunden bılmıyorum..
avuc ıcı ıle kasıyın cok kasınıyorsa dıyolar.

bak bunu ilk defa duyuyorum canım şaşırdım ben hatur hutur kaşıyorum valla
dikkat edeyim baride daha fazla çatlamasın bari
kızlar bende kaçıyorum uyku vaktim geldi
bebek gibiyim yatıyorum yatış saatim kaçmasın
iyi geceler hepinize rahat uykular..

az catlama varsa dıkkat et bakalım dgrumu bende cok var artık anlasılmazkı bende..

ıyı geceler cnm allaha emanet normaldır calısıyorsun..

az catlama varsa dıkkat et bakalım dgrumu bende cok var artık anlasılmazkı bende..

ıyı geceler cnm allaha emanet normaldır calısıyorsun..

tekrar merhaba nihlee ben hiç kaşımadım ama bizde genetik biliyodum olacagını ama yinede bir sürü krem sürdüm belki daha az çatlar

arkadaşlar ben 2011 şubat annesiyim 17 şubatta doğum yaptım hepinizin heyecanını hissedebiliyorum allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eylesin...bende sezaryanlaa doğum yaptım epidural allah şükür çok iyi geçti... sevgiler...

ay bizde seneye senin gibi olabilecekmiyiz acaba
bizde bi sağlıcakla bebeklerimizi kucagımıza alabilsek inşallah

enice kaçıncı bebeğin yaş kaç benim il bebeğim bir kızım oldu yaşım 29 inan kucağına alıcan allahın izni ile bol bol dua ....dua ile her zorluk aşılır unutma arkadaşım....

enice kaçıncı bebeğin yaş kaç benim il bebeğim bir kızım oldu yaşım 29 inan kucağına alıcan allahın izni ile bol bol dua ....dua ile her zorluk aşılır unutma arkadaşım....

teşekkürler canım benimde ilk bebegim olacak inşalalh 27 yaşındayım, hep dua ediyorum zaten allah herkese hayırlı ve saglıklı evlat versin diye

tekrar merhaba nihlee ben hiç kaşımadım ama bizde genetik biliyodum olacagını ama yinede bir sürü krem sürdüm belki daha az çatlar
cnm bılmıyom valla koca karı lafları gıbı bıse bnm dedıgım dgruluk olasılıgı yuksekmıs
deneyenler ole dıyo
kasımyıp uzerıne badem yagı da surenler varmıs hıc catlamamıs bırının.

amin cnm ınsallah
hayırlı dogumlar olur hakkımızda

aminnnnnnnnnnnnnnnn..

Lanet olası uyku gel ya gelllll....Geldiysen uyut artık beni yaaa....Sıkıldım bunaldım delirmek üzereyim artık işkenceye çevirme bu son günleriiiii..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…