- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.441
Sen merak etme canım bebekler bizi hoplatıp zıplatacak o zamandan sonraa
kız biz doğurcaz dimi?
hayır ben pek o havada değilimde hala hoplaya zıplaya ordan oraya
nasıl iş bu yahu?
canım bende hala hoplayıp zıplıyorum 35. haftayıda bitirdik kimse inanmıyor okadar oldumu hiç belli degil diyorlar, gündüz degilde geceler beni öldürüyor bi dogursaydım
ben burdayım cnm daha
nasılsın nabtın yemek yedınmııı
senın gobıs yukarıdaydı demı
kaburgana batmıyormu ayakları yafs..
görüşürüz canım iyi akşamlarKızlar kısa oldu ama sohbet güzeldi ama ben kaçıyorum yarın bol bol güldürürüm sizi sözzz
evet canım aynen gündüz başka biriyim gece başka şişiyorum bide akşama doğru gecede ağrıdan uykum bölünüp duruyo demek ki sende öyleymişsin
neeedoğru diyon kız üst komşunun 3 aylıkk bebeği var sabaha kadar ağlıyo
yarım saat ıcınmı cgrdın kız sen bızıKızlar kısa oldu ama sohbet güzeldi ama ben kaçıyorum yarın bol bol güldürürüm sizi sözzz
yemek yedik ama çok sıkılıyorum eşim ders çalışıyo kardeşim var ders çalışıyo bende facede gezip duruyorum bide oyuna takıldım sorma gitsin,
enimde hala yukarıda bebek ama bu haftadan sonra iner galiba gögüsle göbek arasına 5 parmagında girerse bebek inmiştir diyorlarbenim hala 3 parmak
görüşürüz canım iyi akşamlar
bende şişiyorum canım ayakkabılar olmuyo yüzük falan unuttum artık,ama buaralar yemek yapasım gelmiyo dışarıdan çok yedik hep hamurdu oda gaiba ondan
görüşürüz canım iyi akşamlar
bende şişiyorum canım ayakkabılar olmuyo yüzük falan unuttum artık,ama buaralar yemek yapasım gelmiyo dışarıdan çok yedik hep hamurdu oda gaiba ondan
onunda etkisi vardır tabi.. dikkat etmemiz lazım canım yoksa çok daha fazla şişicez.. dr öyle dedi bugün.. dikkat et şişmeye devarm edersin yoksa dedi..
cnm tuzlu yeyınce sısılıyor dıyorlar ama ne kadar dgru bılmıom
biliyo musun o zaman tuzu kesincede inmesi gerekmez mi?:26::26:
tuz sıfır bende hiç kullanmıyorum ama ayaklarım hep şiş bence başka şeylerinde etkisi var
cnm ayakların sarkık oluyor ya gunduz ondan da oluyormus dolasımdan yanı..
esım dıyokı once tuz sonra ayak sarkıklıgı sısırır ellerı ayakları
hamılelkte bu donemde normal oluyormus
caresı de bolbol dınlenmek ayaklarının altına yastık da koyabılırsın olece de uzanabılırmısın
canım musaıtse ortam tabure falan koy ayagının altına. yuksekte tut uzat taburenın uzerınde cogu kısı ole yapıyormusdemekki akşama kadar oturuyorum ya ben ondan oluyo ve her geçen günde artıyo
kız napsam ki ben:18:
uyu uyu bakalım dogurunca uyuyabılcenmımerhabalar,yatmadan bi bakayım neler olmuş bugün dedim.gündüz uyumaktan hiç fırsatım olmuyor.hoş akşam da öyle de:)beni de bu uykular şişiriyor.bugün öğlen okuldan gelirken resmen arabada uyuyup kalacaktım eve gelir gelmez yatağa kendimi zor attım.bi tek ben miyim acaba bu kadar uykuya düşkün olan onu da çok merak ediyorum...
nihlee senin günlerin nasıl bu kadar az kalmış görünüyor.....
cnm tuzlu yeyınce sısılıyor dıyorlar ama ne kadar dgru bılmıom
kızlar 3 beyaz işte bizi bu hale getiren ama ben deli gibi yer oldum arka arkaya canım bişeyler istiyor durduramıyorum kendimi17 kilo aldım sonu fena bu gidişinonunda etkisi vardır tabi.. dikkat etmemiz lazım canım yoksa çok daha fazla şişicez.. dr öyle dedi bugün.. dikkat et şişmeye devarm edersin yoksa dedi..
merhabalar,yatmadan bi bakayım neler olmuş bugün dedim.gündüz uyumaktan hiç fırsatım olmuyor.hoş akşam da öyle de:)beni de bu uykular şişiriyor.bugün öğlen okuldan gelirken resmen arabada uyuyup kalacaktım eve gelir gelmez yatağa kendimi zor attım.bi tek ben miyim acaba bu kadar uykuya düşkün olan onu da çok merak ediyorum...
merhabalar,yatmadan bi bakayım neler olmuş bugün dedim.gündüz uyumaktan hiç fırsatım olmuyor.hoş akşam da öyle de:)beni de bu uykular şişiriyor.bugün öğlen okuldan gelirken resmen arabada uyuyup kalacaktım eve gelir gelmez yatağa kendimi zor attım.bi tek ben miyim acaba bu kadar uykuya düşkün olan onu da çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?