- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.481
bebiş iyi sabaha kadar tekme yağmuru
benimde az az ağrım sızım var başkada bişeyim yok
herkes aynı demek ki
aman maşallah:) hareket etmeleri iyi. artık iyice sona yaklaşıyoruz, ağrı sızı olmazsa olmazı oldu hayatımızın. daha bir kaç ay önce 2'li teste falan giriyorduk, bir kaç haftalıklardı, ne kadar çabuk geçti zaman, hiç birşey anlamadım.
gerçekten keseyi ne zaman görcez yok kalp atışını ne zaman duyucaz cinsiyeti ne zaman öğrenicez süreçleri daha dün gibi..
ama ne kadar uzun ve zorlu bi süreçti ya doğurcaz yakında
günaydın kızlar....
haklısınız valla ne günlerdi şimdi olsa sanki sabredemeyeceğim gibime geliyor...
bakıyorum bazen haziran anneleri temmuz annelerine yeni yeni herşey biz sona geldiğimiz için sabırlar da tükendi..
bugün 33+0 olduk yaşasınnnnnnnn:118:
aynen öyle :) mide bulantıları, düşük korkuları bir sürü badire... bundan sonrasında ek besin, diş çıkarma, anaokulu gibi şeylerle uğraşıcaz:)
gunaydınnnnnnnnnnn:2:
günaydın canımm
kız senin şafak 17 içim pır pır ediyo valla görünce
Nasıl senin şafak 17 ??? şuan 32 haftalık görünüyorsun 35 temi olacak hayırlısıyla bebiş?
bıde bana sor zaman bellı olunca bı tuhaf oluyo ınsangünaydın canımm
kız senin şafak 17 içim pır pır ediyo valla görünce
Nasıl senin şafak 17 ??? şuan 32 haftalık görünüyorsun 35 temi olacak hayırlısıyla bebiş?
ok canım ben değil nihlee nin şafak 17 onu görünce heyecanlanıyorum dedim
Allah korusun vaktinde doğsun bebeğim..
bıde bana sor zaman bellı olunca bı tuhaf oluyo ınsan
benım safak 17 cnm :18:
ok canım ben değil nihlee nin şafak 17 onu görünce heyecanlanıyorum dedim
Allah korusun vaktinde doğsun bebeğim..
çok kolay olacak sen meraklanma:) başında kırmızı fiyonklu kurdelenle, kucağında miniğinle millete emirler yağdırırken düşün kendini hastanede:)
çok kolay olacak sen meraklanma:) başında kırmızı fiyonklu kurdelenle, kucağında miniğinle millete emirler yağdırırken düşün kendini hastanede:)
aminnnnnnnnnnnnn
emir yağdırmak mı kız emzirme çabasında bulunurken emin ol büyükler bize emirler yağdırcak:26:
şahit oldum bi kaç kere başkalarının doğumlarında memeyi doğru ver bebeği zorlama emzirme teknikleri falan
hahhaha
sanırım aynen bahsettıgın gıbı olacak..
acayıp nazlıyımdır. ama sadece nazım esıme..
zavallı esım..
öyle bir şey oldu mu şöyle gözünle bir ayar vereceksin o kadar. zatenhastane odasında o kadar kalabalığa gerek yok. gün bizim günümüz. zaten hemşireler nasıl emzirmen gerektiğini falan gösteriyorlarmış.
herkese naz yapma hakkına sahibiz:) sonuna dek fırsatları değerlendirmek lazım
valla 3 numaralı bakısımı yaparım esıme anasını susturur.emir yağdırmak mı kız emzirme çabasında bulunurken emin ol büyükler bize emirler yağdırcak:26:
şahit oldum bi kaç kere başkalarının doğumlarında memeyi doğru ver bebeği zorlama emzirme teknikleri falan
evet cnm sezeryan korkma hıııc bıse olmaz..nıhlecim sezeryan dimi senin ?
offf benim daha belli değil korkuyorum ben...
öyle bir şey oldu mu şöyle gözünle bir ayar vereceksin o kadar. zatenhastane odasında o kadar kalabalığa gerek yok. gün bizim günümüz. zaten hemşireler nasıl emzirmen gerektiğini falan gösteriyorlarmış.
herkese naz yapma hakkına sahibiz:) sonuna dek fırsatları değerlendirmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?