- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #53.361
o da olur canımda uğraştırır pamuk seni yinede sen bilirsin...Bu pamuk dedim ama normal ıslak mendil gibi mendil şeklinde...Şimdilik bebek için alma ıslak mendil içeriğinde çok kimyasal oluyo ben çok araştırdım özellikle bebeğinin cildi hassas olursa tahriş yapar...benim fikrim bu![]()
Bebısım dogmadan bır ıkı kutu hazırlarım oyle.
Bakarım, kullanımı kolaysa devam ederım.
Ama onerdıgın mendılı de goz onunde bulunduracagım.
Esıme kalsa, herseyın organıgını alalım dıyor.
Benım ıs yerımde organık urunler satılıyor.
Ama sadece bır paket ıslak mendıl, 10-15 TL arası.
En guzel hedıye sanırımya stok dediğime bakma 5 paket aldım ben ama şöylede bişey var...Arkadaşlarım aradı beni doğuma biz gelince sana çiçek almayacağız bez alacağız diye hangi marka kullanıyorsun falan bende söyledim bi kaç arkadaşta alacak o yüzden bekliyorum şuan...Ama sana şöyle söyleyeyim 2 paket bez seni 20 gün idare eder...
Ablam derdı, evlenınce hele cocuk sahıbı olunca hedıyelerın seklı degısıyor dıye.
Haklıymıs.
günaydın kızlar
eleferacım ben prima aldım herkes onu öneriyo madem öyle bende aldım onlada devam ederiz heralde..
ıslak mendilde alkolsüz almak gerekiyomujş yoksa tahriş olur kuzularımızın tenii alırken ona dikkat et canım..
haknurum minnoşum sen napıyosun?![]()
Su an prıma acık ara farkla onde gıdıyor.
Sanırım bende prıma alacagım.
Gecen mıgros ta gordum 54'lü paket 24 TL, ıyı mı fıyat?
evi süpürdüm geldim...
tatlım ben prima premıum care'e karar verdim huggies te güzel diyorlar ama ben ilk 2-3 ay kullanıcam yerlimalı takıntım var.oluşun totişi büyüsün biraz star baby felan yerli markaları denicem hangisi iyi çıkarsa...
ben pamuk olan ıslak mendillerden aldım ama dediğin gibi normal pamuğu bir kutuya hazırlıyıp en son onunla durulamak istiyorum ne olur ne olmaz
Timam timam bende prıma alıcam
Bende yerlı marka olsun ıstıyorum ama galıba bu durumda kızımın totosu, benım takıntılarımdan daha onemlı.
Evet, bır kac kutu ıslak pamuk hazırlamak bızım ısımızı kolaylastıracaktır.