• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

o da olur canımda uğraştırır pamuk seni yinede sen bilirsin...Bu pamuk dedim ama normal ıslak mendil gibi mendil şeklinde...Şimdilik bebek için alma ıslak mendil içeriğinde çok kimyasal oluyo ben çok araştırdım özellikle bebeğinin cildi hassas olursa tahriş yapar...benim fikrim bu:16:

Bebısım dogmadan bır ıkı kutu hazırlarım oyle.
Bakarım, kullanımı kolaysa devam ederım.
Ama onerdıgın mendılı de goz onunde bulunduracagım.
Esıme kalsa, herseyın organıgını alalım dıyor.
Benım ıs yerımde organık urunler satılıyor.
Ama sadece bır paket ıslak mendıl, 10-15 TL arası.

ya stok dediğime bakma 5 paket aldım ben ama şöylede bişey var...Arkadaşlarım aradı beni doğuma biz gelince sana çiçek almayacağız bez alacağız diye hangi marka kullanıyorsun falan bende söyledim bi kaç arkadaşta alacak o yüzden bekliyorum şuan...Ama sana şöyle söyleyeyim 2 paket bez seni 20 gün idare eder...
En guzel hedıye sanırım (:
Ablam derdı, evlenınce hele cocuk sahıbı olunca hedıyelerın seklı degısıyor dıye.
Haklıymıs.

günaydın kızlar:3:
eleferacım ben prima aldım herkes onu öneriyo madem öyle bende aldım onlada devam ederiz heralde..
ıslak mendilde alkolsüz almak gerekiyomujş yoksa tahriş olur kuzularımızın tenii alırken ona dikkat et canım..

haknurum minnoşum sen napıyosun?:34:

Su an prıma acık ara farkla onde gıdıyor.
Sanırım bende prıma alacagım.
Gecen mıgros ta gordum 54'lü paket 24 TL, ıyı mı fıyat?

evi süpürdüm geldim...

tatlım ben prima premıum care'e karar verdim huggies te güzel diyorlar ama ben ilk 2-3 ay kullanıcam yerlimalı takıntım var.oluşun totişi büyüsün biraz star baby felan yerli markaları denicem hangisi iyi çıkarsa...

ben pamuk olan ıslak mendillerden aldım ama dediğin gibi normal pamuğu bir kutuya hazırlıyıp en son onunla durulamak istiyorum ne olur ne olmaz

Timam timam bende prıma alıcam :1:
Bende yerlı marka olsun ıstıyorum ama galıba bu durumda kızımın totosu, benım takıntılarımdan daha onemlı.

Evet, bır kac kutu ıslak pamuk hazırlamak bızım ısımızı kolaylastıracaktır.

Ben cıkayım artık.
Su ıslerımı toparlayayım.
Aksam mesaı uzamasın.
Hatta mumkun mertebe erken kacayım.

Gorusuruz daha sonra.

Günaydın cnm...Minnoşun bugün naptığını bilmiyor oğlunu görmeye gidecekya görgüsüz saate bakıp duruyor sen nasılsınnn:34:Bu arada hastaneden çıkınca sana yada hacere mesaj atarım durumu çünkü ordan davete geçeceğiz merak etmeyin...:34:

iyisin valla ne davetiymiş bu?

eleferam grsz canım...Hacerim bi akrabaya gidicez hastaneden çıkınca uzun süredir gidemedik bayada uzak hazır o tarafa gitmişken uğrarız dedik eşimlee:34:

Gelin şubat anneleri olarak çekiliş yapalım ve kim kimee çıkarsa hediyeleşelim birbirimizde hatıralarımız olmuş olur ne dersiniz???:52:

elefera primanın fiyatı marketlere göre değişiyo ben bursadayım 20 tl ye aldım halada öyle fiyatı...Araştır bence çünkü bi kerelik almıyorsunn:34:

eleferam grsz canım...Hacerim bi akrabaya gidicez hastaneden çıkınca uzun süredir gidemedik bayada uzak hazır o tarafa gitmişken uğrarız dedik eşimlee:34:
hımm ok davet felan diyince...
Gelin şubat anneleri olarak çekiliş yapalım ve kim kimee çıkarsa hediyeleşelim birbirimizde hatıralarımız olmuş olur ne dersiniz???:52:
bence uyar ama kaç kişi katılır bilmem...

olur canım da herkesi bi arada bulup sormak lazım bakalım kaç kişi katılır bide :26:

olur canım da herkesi bi arada bulup sormak lazım bakalım kaç kişi katılır bide :26:

İterseniz bi konu açayım katılanlar ismini yazdırsın bilgileri falan ben toplayayım çekilişi yapayım herkese kime kim çıktıysa mesaj atayım adreslerini falan kargolar yapılsın...Ama çabuk yapılması lazım bu çekilişin çok zamanımız yokkk:16:

İterseniz bi konu açayım katılanlar ismini yazdırsın bilgileri falan ben toplayayım çekilişi yapayım herkese kime kim çıktıysa mesaj atayım adreslerini falan kargolar yapılsın...Ama çabuk yapılması lazım bu çekilişin çok zamanımız yokkk:16:

ok eniyisi böyle bence

bana uyar canım sen organizasyonu yap uyarım ben :16::16:

günaydın kızlar.....moralim bozuk ya:((((((((((bu titreme hareketi hep oluyo ya niye böyle yapıyo anlamıyorum ve çok üzülüyorum yardım edin nolur:((

Back
X