• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Hayırdır canım ne oldu??

bu hamilelik çok yordu beni her gün bi problem her gün bi sıkıntı....artık doğurmak istiyorum doğumla ve bebekle ilgili kaygılarım var ne yapcağımı bilmiyorum bebeğin şu titreme hareketi yapması da cabası:43::43::43::43:çookkk endişeliyim bişeyler yemek zorundayım ama cnm hiç bişey yemek istemiyor:43::43::43::43:

hayırdır canım noldu?

sanırım depresyondayım bukle:((((((((((her gün farklı sıkıntılar yaşıyorum bi gün bebeğin suyu az ertesi gün kalp atışları yüksek falan filan:43::43::43:ben istesem bugün doğuma alacaklar ama biraz daha beklesin istiyorummm ne yapcağımı şaşırdım kaldım..öte yandan bebeğin titreme hareketi yapması kafamı çok kurcalıyorrr bi sorun olmasından çok korkuyorummm:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Hayırdır canım ne oldu??

Aman dikkat et canım kendine gerçekten kendini yorma
Doğum zamanı geldiyse hayırlısıysa kolayca olsun inşallah doğumun
Nişandan sonra bir iki gün içinde doğum başlar sanıyordum ben iki üç hafta olabileceğini bilmiyordum valla
Allah kolaylıklar versin sana canım

evet bende oyle sanıyordum,bazılarının erken gelebiliyormuşş .. bende bazıları kısmına düştüm :)) sancılar gozukmese korkarım dedi ama nişan dedi.. yat dinlen dedi..

bu hamilelik çok yordu beni her gün bi problem her gün bi sıkıntı....artık doğurmak istiyorum doğumla ve bebekle ilgili kaygılarım var ne yapcağımı bilmiyorum bebeğin şu titreme hareketi yapması da cabası:43::43::43::43:çookkk endişeliyim bişeyler yemek zorundayım ama cnm hiç bişey yemek istemiyor:43::43::43::43:

sanırım depresyondayım bukle:((((((((((her gün farklı sıkıntılar yaşıyorum bi gün bebeğin suyu az ertesi gün kalp atışları yüksek falan filan:43::43::43:ben istesem bugün doğuma alacaklar ama biraz daha beklesin istiyorummm ne yapcağımı şaşırdım kaldım..öte yandan bebeğin titreme hareketi yapması kafamı çok kurcalıyorrr bi sorun olmasından çok korkuyorummm:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım kendini strese sokma lütfen
Hepimizin bebişinde hareketler var kimsinin kiş tekme kimisinin ki titreme bazısı balık gibi kayıyor
Bebişin için doktor sorun yok diyorsa ona güven sorun yoktur
Titremesini sana karşı tepki olarak algıla kötü bişey olarak düşünme
Bu kaygılarından lütfen doktoruna bahset
Sanırım 36. haftan dolmuş
bir iki hafta daha dayan bebişin büyüsün gelişsin
Ama ben dayanamıyorum dersen doktor senin için en doğru olana karar verecektir.
Sezeryan istiyorsan zaten bildiğim kadarı ile 37 ya da 387. haftada yapıyorlar.
Kendini üzme canım nolur .
Hem depresyona erkenden girme daha bunun lohusalık evresi de var birazını da oraya sakla : ))

Canım kendini strese sokma lütfen
Hepimizin bebişinde hareketler var kimsinin kiş tekme kimisinin ki titreme bazısı balık gibi kayıyor
Bebişin için doktor sorun yok diyorsa ona güven sorun yoktur
Titremesini sana karşı tepki olarak algıla kötü bişey olarak düşünme
Bu kaygılarından lütfen doktoruna bahset
Sanırım 36. haftan dolmuş
bir iki hafta daha dayan bebişin büyüsün gelişsin
Ama ben dayanamıyorum dersen doktor senin için en doğru olana karar verecektir.
Sezeryan istiyorsan zaten bildiğim kadarı ile 37 ya da 387. haftada yapıyorlar.
Kendini üzme canım nolur .
Hem depresyona erkenden girme daha bunun lohusalık evresi de var birazını da oraya sakla : ))

çok yıprandım bildiğin gibi değil:((((hele şu su azlığı çok yıprattı...keşke 38.haftada olsaydım 2 hafta bu psikoloji ile nasıl dayanırım bilmiyorummmmm:43::43::43:

çok yıprandım bildiğin gibi değil:((((hele şu su azlığı çok yıprattı...keşke 38.haftada olsaydım 2 hafta bu psikoloji ile nasıl dayanırım bilmiyorummmmm:43::43::43:

vallahi kuzucuk bende seninle aynı durmdayım...suyu çok az hiç sancı felan yok daha cuma gidicem bakalım yine suda düşme varsa sezeryanla alacak...ama iyi düşün bugün alsalar bile küvöze felan girmeden rahat yaşayabiliyorlar riskli dönemi atlattık üzme kendini artık rahat ol biraz bol su iç...

ben kaçar kızlar üst katta tadilat o yüzden evde duramıyorum kayınvalideye gidicem...akşam görüşürüz...

Canım arattırırsan internette bazı egzersizler var bunun için
Tabi işe yarar mı bilmiyorum ama madem denemek istiyorsun bir bak bence
Bir de benim doktorum son ana kadar dönebilir diyor benim ki mi çok iyimser anlamadım
Senin doktor hemen sezeryan diye karar vermiş bi dursun bakalım niyetini nerden anlamış hemen bebeğin
İnşallah döner canım Allah gönlüne göre versin
normal doğum yap inşallah...

çok teşekkür ederim.benim doktor sezeryan meraklısı sanırım biraz.. malesef özellerin eline kaldığımız için oluyor bunlar. yoksa sağlık bakanlığı hergün genelge yayınlıyor normal doğum yapılsın diye, ama dinleyen kim.

vallahi kuzucuk bende seninle aynı durmdayım...suyu çok az hiç sancı felan yok daha cuma gidicem bakalım yine suda düşme varsa sezeryanla alacak...ama iyi düşün bugün alsalar bile küvöze felan girmeden rahat yaşayabiliyorlar riskli dönemi atlattık üzme kendini artık rahat ol biraz bol su iç...

ben kaçar kızlar üst katta tadilat o yüzden evde duramıyorum kayınvalideye gidicem...akşam görüşürüz...

Allah ım yardımcımız olsun ne diyim....suyu çok mu az mış?miktarı hakkında bişey dedimi?valla ben böyle suyum gelsin kendiliğinden diye dua ediyorum ya....

çok teşekkür ederim.benim doktor sezeryan meraklısı sanırım biraz.. malesef özellerin eline kaldığımız için oluyor bunlar. yoksa sağlık bakanlığı hergün genelge yayınlıyor normal doğum yapılsın diye, ama dinleyen kim.

Canım daha dün haberlerde diyorlardı sezeran yasaklanmış
Gerekli şartlar oluşmadıkça bilerek sezeryan yapan hastanelere ceza geliyormuş vs.
Normal doğumu biraz olsun desteklemeye başladılar
Bakalım hakkımızda hayırlısı

Canım daha dün haberlerde diyorlardı sezeran yasaklanmış
Gerekli şartlar oluşmadıkça bilerek sezeryan yapan hastanelere ceza geliyormuş vs.
Normal doğumu biraz olsun desteklemeye başladılar
Bakalım hakkımızda hayırlısı

kızlar o yasa yürürliüğe hemen giricek miymiş? merak ettim valla normal doğurcam inş ama hemen yürürlüğe girmez gibime geliyo:21:

günaydın kızlar,
sabah uyuyakalmışım işe geç kalacağım diye panikle kalktım o saatten beri de bi kalp çarpıntısı nefes azlığı var.daha kendime gelemedim.nasıl geçecek bilmiyorum.sizler nasılsınız.hayırdır bu sezeryan yasağı nedir anlamadım biri bana anlatabilir mi?

günaydın kızlar,
sabah uyuyakalmışım işe geç kalacağım diye panikle kalktım o saatten beri de bi kalp çarpıntısı nefes azlığı var.daha kendime gelemedim.nasıl geçecek bilmiyorum.sizler nasılsınız.hayırdır bu sezeryan yasağı nedir anlamadım biri bana anlatabilir mi?

günaydın canım..
bu sezeryan yasağı dün haberlerde söylenmiş sağlık bakanlığı sezeryanı zorunlu görmedikçe yasaklamışş.. yani öyle gün al git sezeryan ol yok.. dr papor edecekmiş hamileliğin gidişatını gerekli görülürse yane

günaydın canım..
bu sezeryan yasağı dün haberlerde söylenmiş sağlık bakanlığı sezeryanı zorunlu görmedikçe yasaklamışş.. yani öyle gün al git sezeryan ol yok.. dr papor edecekmiş hamileliğin gidişatını gerekli görülürse yane

aslında mantıklı.benim erkek kardeşimin karısı 2008 yılında sezeryanla burada doğum yaptı.şimdi amerikadalar. 2 ay önce bi oğlu daha oldu orada.normal doğurdu.kardeşim diyor ki burada sezeryanı hiç önaylamıyorlar.sancısı gelene kadar beklediler diyo.ve çok kolay bi doğum olmuş tamamen bizim gelin kendi doğurmuş.doktorlar hiç müdahele etmemişler.zaten dr değil ebeler giriyormuş doğuma.

Back
X