• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

masallahh:nazar:
Heyecan yok aslında benı urkuten bende bel fıtıgı var spınal dogum nasıl olacak korkum o.
Ocak annelerınde bırı dgm yapmıs. Bel fıtıgı yuzunden genel anestezı yapmıslar.
E bende kılo var genel anestezı olmuyor.
Off nabcam bılmıyorum:14:

allah yardıncın olur mrk etme sen ıcını ferah tut cnm benım

Herkese kucak dolusu sevgılerrrrrrrrrr

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk özleıdm sizleriiii ben dogurmaıdm ıyım sayımdayıdm ondan gelmedım bı turlu hele sukru bıttı.ama bend ebıtıım pişman oldum calısabılrı raporu aldıgımaa:(oğluusm ıyı doktora gıttık bu arada cok sukru hesye yolundaaa sizler ne yaptınız doguran varmı?

Hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuu
Duygu doğurdu ikizlerini aralıkta...
Sinem ile Nihle sıraya girdi...
Bizde bekliyoruz bakalım..
Sen neler yaptın

noliyi kız burda?
bbye gelmiş özlettin bacım nerelerdesin?
lady kedi doğum yaptı mı
dün öle bişi duydum sanki?

Kızlar geceler ayrı bir işkence oldu bana. Siz nasıl uyuyorsunuz? Sola yatmaktan bacaklarım uyuşuyor. Yatağa 4 yastıkla giriyorum. Karnımın altı, belim, bacaklarımın arası ve başım için. Düşünün rezilliği. Karnımda sürekli baskı zorlanıyorum yatarken. 33.haftaya kadar çok rahat hamilelik geçirmiştim demek ki bundan sonra başlıyor asıl fırtına.

Bence hamıle yastıgı alman lazımdı,nıye almadın kı cok rahat hem de tek yastıkla heryerıne yarıyor ..Tavsıye ederım ..

masallahh:nazar:
heyecan yok aslında benı urkuten bende bel fıtıgı var spınal dogum nasıl olacak korkum o.
ocak annelerınde bırı dgm yapmıs. bel fıtıgı yuzunden genel anestezı yapmıslar.
e bende kılo var genel anestezı olmuyor.
off nabcam bılmıyorum:14:

Selam nihle,zaman azaldıkca endıselerın artıyor dogal olarak,ama korkma canım 2 gun sonra doktora tek tek sor bunları ..Kafanda soru kalmasın hiç...Rahatca gır doguma..

hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuu
duygu doğurdu ikizlerini aralıkta...
Sinem ile nihle sıraya girdi...
Bizde bekliyoruz bakalım..
Sen neler yaptın

hosbuldum bacım cok özeldım sizleri napym çalısabılrı raporumu aldım sayıma gırdım yneı bıttı işllerrr kontrol vardı bu arada doktora gıttım çalsııyorum hala öle :)

Bence hamıle yastıgı alman lazımdı,nıye almadın kı cok rahat hem de tek yastıkla heryerıne yarıyor ..Tavsıye ederım ..

Selam nihle,zaman azaldıkca endıselerın artıyor dogal olarak,ama korkma canım 2 gun sonra doktora tek tek sor bunları ..Kafanda soru kalmasın hiç...Rahatca gır doguma..

aslm cnm
psıkolojıkmıkı acaba...
fıtık da nerden cıktı smdı :14:

aslm cnm
psıkolojıkmıkı acaba...
fıtık da nerden cıktı smdı :14:

Fıtık mı cıktı canım?Ne oldu?Gecmıs olsun ,walla bu kez doktoru 1 saat de olsa butun sorularını yazıp gıt ılgılensın ..Ben öyle yapacagım son gıdısımde ..Hep bır acelesı işi war sorularımın yarısı sonraya kalıyor ..Dogumda soracak degılsın ya..:52:

nihlee kuşu napan? korkma bebeğim dr sana riskli bişi var dedi mi? zaman yaklaştı ya ondan böyle oldun sen?

Fıtık mı cıktı canım?Ne oldu?Gecmıs olsun ,walla bu kez doktoru 1 saat de olsa butun sorularını yazıp gıt ılgılensın ..Ben öyle yapacagım son gıdısımde ..Hep bır acelesı işi war sorularımın yarısı sonraya kalıyor ..Dogumda soracak degılsın ya..:52:

cnm vardı bende gebelık oncesınden sanırım dr solememıştık.
aslında bn en ıyısı lısteyı yapayım.. unutuyorum yoksa

nihlee kuşu napan? korkma bebeğim dr sana riskli bişi var dedi mi? zaman yaklaştı ya ondan böyle oldun sen?

streslıyım cok asırı balım yaa..
dr solememıştım sanırım:50:
psıkolojım bozuldu yaa..

Back
X