- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.921
Zaten su an gıdemem, 14:00 gıbı gel dedı.
Bende yenıden arayacagım o vakıt, bakalım doktorumda gel derse, gıderım.
Dogum sancısı mı, baslangıcı mı hıc bılmıyorum.
Sadece regl olacakmısım gıbı agrım var.
Ve ben hıc sevmem bu hissi, ıyyy hep nefret etmısımdır regl agrısından.
Canım gerçekten yalancı doğum ağrısı olduğunu düşünüyorum...
Doğum ağrım sabah ezanında girmişti..
Yalancılardan farkını hemen anlamıştım.
Vajen ağrısıyla geldi ağrı..
Açılma da başlıyor aynı anda..
Saymaya başladım..
Önce 20 dakika da bir geliyordu ağrılar
Sonra 15 dakikaya
sonra 10 sonra 5 dakikaya düştü..
en son 2 dakikada bir geliyordu ağrılarım..
Sürekli saat tutuyordum..
Aynı ağrılar düzenli giriyor bebeğim..
eğer ağrıların bu şekildeyse durma hemen git lütfen...
Yok, oyle degıl.
Agrı gırdı, cıkmak bılmıyor.
Yanı yaklasık 10 dk.dır aynı agrıyı aralıksız hıssedıyorum.
Sonra bır ara duruyor, tekrar gırıyor.
Ama saat tutmadım.
Günaydın arkadaşlar ben geldimmmm...Saat 11 de uyandım kahvaltımı yaptım evimi toparladım karşınızdayım yoruldum ya artık bişey yapamaz oldumm sizler napıyosunuz varmı bi gelişme haber falannn geçmişi okuyamam göbeğim çatlar vallaa........
Olsun sen işi boşwer şubeyı de ..İznini al ve çık bence ..sonucta ilk dogumun olacak ,ya basladıysa ..Florya'da şubede mı doguracaksın yanında kaynanan bıle yokken:))
Ayşebahar ne gusel tecrubelerını bızlerle paylasıyorsun ,sayende rahat edıyorum panıklemıyorum çok teşekkürler herkes adına sana..Bu arada geçenlerde doktora gıtmıstın ve plesenta prewıa mı öyle bırsey yazmıstın sonuca..Yanı ne demek o ,şimdi durumun nasıl ..Nasılsın iyi misin ..Kusura bakma okumaktan yazamamıs olabılırım veya yazdıyam da sen atlamıs olabılrısın ..Cok merak ettım gecen hafta durumunu..
Kızlar ben cıkıyorum, subeye gıdıyorum.
Oradan hastaneye gecebılırım.
Genel koordınatore soyledım, 'subeye gıdelım, gerekırse oradan gıdersın' dedı.
Uff heyecan yaptım he.
Optum sızı.
günaydın herkeze kızlar benım bugun 4 te randevum var 3 gündür adet agrısı cekıyorum resmen bıde sol tarafımda kasıgımda asırı bı batma var sıslenme derler ya oyle batıyor bıde hafıf hafıf kılodum ıslanıyor 1 haftadır ya bıde dogurursam bugun :18::18::18:
Kızlar ben de bu hafta boyunca tansıyon için Sağlık ocagına çağırıldım bakalım ne olacak ..Bana da şans dıleyın ,dua edın lütfen..Hepimizin herşeyi yolunda olsun inşallah..
herkese selam..geçmişi okumaktan gözlerim yoruldu yaaa...
sanırım şikayetlerimiz ortak artık uykusuzluk ağrılar,keyifsizlik :/
Topuklu mu!
Bebisim ben topuklu ayakkabılara cok erken veda ettım.
Ayaklarım fena sısıyor cunku.
Uzun zamandır sadece bır cıft bot ve spor ayakkabımla ıdare edıyorum.
Kıyafetler de aynı, sureklı aynı seylerı gıyınıyorum.
Cok sıkıldım, artık kendı tarzıma donmek ıstıyorum ):
Dun esım bana 'cok sistin' dedi bi'de.
Moralım alt ust oldu.
Benım evlılıgımın ılk yılı cok guzel gectı.
Ama sımdı gerıye bakınca hep susmusum, ondan guzel gecmıs dıyorum.
Gorumcelerım benı ınceden ınceye asagılardı, hıc sesım cıkmazdı.
Ozellıkle bırı.
Bende hamılelıgım suresınce dua ettım, bana ne yasattılarsa aynısını yasasınlar dıye.
Gergınım bugun.
Esımden dogum hedıyesı ıstıyorum, ama ablasına altın borcu var, Subat ta onu odemesı gerekıyormus.
Ev alacaklar.
Bu halıyle dogum parasını hıc odemem valla.
Hem bunca zaman calısacagım, hem bana hedıye almayacak, hem de dogum parasını ben odeyecegım.
Yok valla, hıc kusura bakmasın, o-de-mem!
Bırde dıyor kı, 'annen dogumdan sonra gelsın, bebk dogdugunda yardıma ıhtıyacın olacak'
'Hastanede kım yardımcım olacak?' dıyorum.
Annesı gelırmıs.
Istemıyorum dedım.
Zorla nedenını soylettı.
Dedım, 'soguk aldıgım zaman yaptıgı corbayı yuzume vurdu, sen hasta oldugunda sana baktım' dıyerek.
'Sen ıstedıgın gıbı algılamıssın, sana deger verıyorum demek ıstemıstır' dıyor!
'Annen dogumuna gelecek mı? dıye sordu ayrıca, demek kı bana bakmak gıbı nıyetı yok!' dedım.
'Merak etmıstır, annen yanında olacak mı?' dıye yorumladı bunu da.
Yav tamam ıfade ederken oyle yorumlanabılır ama bırde o sozlerı soylerken olusan ortam, mimikler vardır.
Asıl onlar neden olur soylenen sozun hangı mahıyette soylendıgını anlamamıza.
Merhaba kızlar
Hergün 1 saat yürüyeceğim inadına üşütmüşüm. Şimdi kuru bir öksürüğüm var.
Şu an işte olduğum için ancak sallama ıhlamur içiyorum. Önerisi olan yazarsa sevinirim.
kızlarrr günayydın nasılsınız hepiniz?
dün bebişimin odasını ve bikaç kıyafetini yayınladım gördünüz mü ?
elefera canım dogum sancısı regl sancısının çok daha beteriymiş, bence kasma kendini, buaralar psikolojik herkeste bi agrı oluyor rahat olun birazzKızlar, cumartesı aksamından berı regl olacakmısım gıbı belım agrıyor?
Bu normal mı, dogum ıle ılgısı var mı, cozemedım?
Su an yıne basladı, sankı wc ye gıttıgımde regl oldugumu gorecekmısım gıbı bır his ve agrı var.
günaydın herkeze kızlar benım bugun 4 te randevum var 3 gündür adet agrısı cekıyorum resmen bıde sol tarafımda kasıgımda asırı bı batma var sıslenme derler ya oyle batıyor bıde hafıf hafıf kılodum ıslanıyor 1 haftadır ya bıde dogurursam bugun :18::18::18:
Nasılsın Sultancığım?
Senin durum nasıl?
Ben şiştim..
Ağır vasıta gibiyim valla:)))
Selam kızlar.. Naılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz
evet herkese günaydın, artık tatile başladık çok zamanlı oldu sivasta okullar tatil kardan gözgözü görmüyor, artık son 3 haftamız
bugün biraz temizlik yaptım ve oturdum yormuyorum kendimi haftaya anacıgımda gelecek zaten kız kardeşimde burda degmegin keyfime
iyice balina gibi olacam 18 kilo almış bulunmaktayım,
bebek daha inmedi acayip şiş karnım plates topu yutmuş gibiyim
mrb canım bende senn durumunu aradm ama okumaktan gözümden yaşlar geldi valla..sonra bir arkadaşa yorum yazınca anladım normal
olduğunun durumunn çook şükür...
bende kocaman bir göbekle cebelleşiyorum özellikle yatakta resmen işkence yaa
bide sağ bacak ağrım var kasık tarafında resmen kırık gibi ıynattıkca
kızım sağ tarafımda olduğu çinmiş...
çarşamba kontrolum var...cuma günü sağlık ocağındaki ebe doğum 2 şubat gibi gözüküyo ddedi yuhh
doktr hesaplamasında da 17 şubat gözüküyodu :))
bu aralar sanaha karşı karın ağrılarım oluyo oda yalancı doğum sancılarıymışşş:18::18:
öyle işteee günleri haftaları geçirmaya çalışıyoz işte
slm ayşebahar iyiyim ufak tefek ağrılar dışında artık onları saymıyoruz sen nasılsın...
evet herkese günaydın, artık tatile başladık çok zamanlı oldu sivasta okullar tatil kardan gözgözü görmüyor, artık son 3 haftamız
bugün biraz temizlik yaptım ve oturdum yormuyorum kendimi haftaya anacıgımda gelecek zaten kız kardeşimde burda degmegin keyfime
iyice balina gibi olacam 18 kilo almış bulunmaktayım,
bebek daha inmedi acayip şiş karnım plates topu yutmuş gibiyim
mrb canım bende senn durumunu aradm ama okumaktan gözümden yaşlar geldi valla..sonra bir arkadaşa yorum yazınca anladım normal
olduğunun durumunn çook şükür...
bende kocaman bir göbekle cebelleşiyorum özellikle yatakta resmen işkence yaa
bide sağ bacak ağrım var kasık tarafında resmen kırık gibi ıynattıkca
kızım sağ tarafımda olduğu çinmiş...
çarşamba kontrolum var...cuma günü sağlık ocağındaki ebe doğum 2 şubat gibi gözüküyo ddedi yuhh
doktr hesaplamasında da 17 şubat gözüküyodu :))
bu aralar sanaha karşı karın ağrılarım oluyo oda yalancı doğum sancılarıymışşş:18::18:
öyle işteee günleri haftaları geçirmaya çalışıyoz işte
Canım bende iyiyim işte..
Ağırlaştık benim tek derdim bu sanırım..
Gece uykuları...
Yok yok yok..
Senin bebeğin doğum tarihi ne zaman..
Kaç haftalıksın canım?
tickerin yok ya ondan sordum..
erkekti değil mi senin de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?