2012 Şubat Anneleri

Benım bugun yetısmem mumkun gorunmuyor.
Bırazdan subenın bırıne gıtmem gerek, cok da uzak.
Florya da.
Oraya gıdıp gelmem, 15:00 - 16:00 yi bulur.
Aman be calısırken hamıle kalmak ne zor ıs.

Günaydın arkadaşlar ben geldimmmm...Saat 11 de uyandım kahvaltımı yaptım evimi toparladım karşınızdayım yoruldum ya artık bişey yapamaz oldumm sizler napıyosunuz varmı bi gelişme haber falannn geçmişi okuyamam göbeğim çatlar vallaa........

Olsun sen işi boşwer şubeyı de ..İznini al ve çık bence ..sonucta ilk dogumun olacak ,ya basladıysa ..Florya'da şubede mı doguracaksın yanında kaynanan bıle yokken:))

Ayşebahar ne gusel tecrubelerını bızlerle paylasıyorsun ,sayende rahat edıyorum panıklemıyorum çok teşekkürler herkes adına sana..Bu arada geçenlerde doktora gıtmıstın ve plesenta prewıa mı öyle bırsey yazmıstın sonuca..Yanı ne demek o ,şimdi durumun nasıl ..Nasılsın iyi misin ..Kusura bakma okumaktan yazamamıs olabılırım veya yazdıyam da sen atlamıs olabılrısın ..Cok merak ettım gecen hafta durumunu..

Kızlar ben cıkıyorum, subeye gıdıyorum.
Oradan hastaneye gecebılırım.
Genel koordınatore soyledım, 'subeye gıdelım, gerekırse oradan gıdersın' dedı.
Uff heyecan yaptım he.
Optum sızı.

günaydın herkeze kızlar benım bugun 4 te randevum var 3 gündür adet agrısı cekıyorum resmen bıde sol tarafımda kasıgımda asırı bı batma var sıslenme derler ya oyle batıyor bıde hafıf hafıf kılodum ıslanıyor 1 haftadır ya bıde dogurursam bugun :18::18::18:

Kızlar ben de bu hafta boyunca tansıyon için Sağlık ocagına çağırıldım bakalım ne olacak ..Bana da şans dıleyın ,dua edın lütfen..Hepimizin herşeyi yolunda olsun inşallah..

Yok, oyle degıl.
Agrı gırdı, cıkmak bılmıyor.
Yanı yaklasık 10 dk.dır aynı agrıyı aralıksız hıssedıyorum.
Sonra bır ara duruyor, tekrar gırıyor.
Ama saat tutmadım.

Anladım canım..
Yüreğin rahat olsun..
Git doktora...bebeğin durumuna da bakarsın hem..

Günaydın kuzu..
Nasılsın ablacağım?

CAnım benim.. Elimden geldiğince yardımcı olurum elbette..
evet canım benim durumum oymuş..
Rahat ol dinlen dedi..
Olurmuş kanama...
Bazıları hiç bilmeden geçirirlermiş bu durumu...
O günden beri rahatım..
Eşimde bayağı düşüyor ya üstüme hoşuma gdiyor:))

Kızlar ben cıkıyorum, subeye gıdıyorum.
Oradan hastaneye gecebılırım.
Genel koordınatore soyledım, 'subeye gıdelım, gerekırse oradan gıdersın' dedı.
Uff heyecan yaptım he.
Optum sızı.

heyecan yapma bebeğim
Allah yardımcın olsun habersiz bırakma bizi

benimde çarşamba günü...
Dikkat et kendine duygu...
sağlık ocağına gidince doktoruna anlat ağrılarını...

Kızlar ben de bu hafta boyunca tansıyon için Sağlık ocagına çağırıldım bakalım ne olacak ..Bana da şans dıleyın ,dua edın lütfen..Hepimizin herşeyi yolunda olsun inşallah..

Karlı dışarısı yavaş git canım...

herkese selam..geçmişi okumaktan gözlerim yoruldu yaaa...

sanırım şikayetlerimiz ortak artık uykusuzluk ağrılar,keyifsizlik :/

herkese selam..geçmişi okumaktan gözlerim yoruldu yaaa...

sanırım şikayetlerimiz ortak artık uykusuzluk ağrılar,keyifsizlik :/

Nasılsın Sultancığım?
Senin durum nasıl?
Ben şiştim..
Ağır vasıta gibiyim valla:)))

allahım yardım etsin elefera sana, çok düşüncesiz davranıyorlar sana karşı, saolsun benim kayınvalide dogumda annen olsun daha rahat edersin ben bikaç gün sonra gelirim dedi,gelmek için sabırsızlanıyor biliyorum ama beni düşünüyor allah seninkine de biraz düşünce veriri inşallah,eşine annesi hakkında olumsuz bişey söylemiceksin, çünkü hep savunmaya geçiyorlar, ben kendimi acındırıyorum o sonra gidip annesine kızıyo zaten

canım bal ve zencefili karıştırp sabahları 1 kaşık al öksürüge biribir geliyo, geçen bi arkadaş sezeryanla dogum yaptı hastaydı çok kötü öksürüyordu, sezeryandan sonra çok zor günler geçirdi hemen tedbirini al sende sıkıntı çekme

kızlarrr günayydın nasılsınız hepiniz?
dün bebişimin odasını ve bikaç kıyafetini yayınladım gördünüz mü ?

canım herşey çok güzel inşallah rabbim giymeyide nasip eder

elefera canım dogum sancısı regl sancısının çok daha beteriymiş, bence kasma kendini, buaralar psikolojik herkeste bi agrı oluyor rahat olun birazz

canım dün bahsettiğin olaydan sonra böyle şeylerin olması normal, yat ve dinlen rahatlarsın belki dogurmak için çok erken daha

evet herkese günaydın, artık tatile başladık çok zamanlı oldu sivasta okullar tatil kardan gözgözü görmüyor, artık son 3 haftamız
bugün biraz temizlik yaptım ve oturdum yormuyorum kendimi haftaya anacıgımda gelecek zaten kız kardeşimde burda degmegin keyfime
iyice balina gibi olacam 18 kilo almış bulunmaktayım,
bebek daha inmedi acayip şiş karnım plates topu yutmuş gibiyim

Nasılsın Sultancığım?
Senin durum nasıl?
Ben şiştim..
Ağır vasıta gibiyim valla:)))

mrb canım bende senn durumunu aradm ama okumaktan gözümden yaşlar geldi valla..sonra bir arkadaşa yorum yazınca anladım normal
olduğunun durumunn çook şükür...

bende kocaman bir göbekle cebelleşiyorum özellikle yatakta resmen işkence yaa
bide sağ bacak ağrım var kasık tarafında resmen kırık gibi ıynattıkca
kızım sağ tarafımda olduğu çinmiş...
çarşamba kontrolum var...cuma günü sağlık ocağındaki ebe doğum 2 şubat gibi gözüküyo ddedi yuhh
doktr hesaplamasında da 17 şubat gözüküyodu :))
bu aralar sanaha karşı karın ağrılarım oluyo oda yalancı doğum sancılarıymışşş:18::18:
öyle işteee günleri haftaları geçirmaya çalışıyoz işte

herkese merhaba çok güzel kar yağıyor burda ve okullar da tatildi bugün kızımla keyf yapıyoruz sizler nasılsınız...

HAdi bakalım ablana yetiş kilo konusunda kimse beni geçemezde:)))
Sivasta kar tatili varmış evet bende tv de izledim..
Oh tatil erken başladı enicem sana...
bende bebk indi..
Şişkoooooooooooooooyum amaaaaaaaaaa

Canım sağol bebeğim ilgilendiğin için..
Şimdi iyiyim şükür Rabbime..
her gün hareketlerinii sayıyorum...
Yatmak benim için de işkence hele yattıktan sonra kalkmak ...
Vaşşşşşşşşşşşşşşş yani çok zor..
<illa tutnuyorum eşime..
KAldrı beni diyorum
Nasıl ebe 2 şubat der ki onu anlamadım ama doktor hesaplamasına güven bence..
Usg ile mi baktı ebe?

slm ayşebahar iyiyim ufak tefek ağrılar dışında artık onları saymıyoruz sen nasılsın...

Canım bende iyiyim işte..
Ağırlaştık benim tek derdim bu sanırım..
Gece uykuları...
Yok yok yok..

Senin bebeğin doğum tarihi ne zaman..
Kaç haftalıksın canım?
tickerin yok ya ondan sordum..
erkekti değil mi senin de?

Sorma ben de 16kg almısım resmen ınanamıyourm kendıme yaa Sibel Can suratlı oldum tombık tombık ve yuzum cok da sert..

Dün yaşadıgın olay çözumlendı mı sen nasılsın ?Eşin nasıl şiddet uyguladı canım anlatır mısın nasıl oldu olay??Bence kendıne çok dıkkat et ve moralını bozmamaya calıs ..

Anlamadım kı saglık ocagındakı hemsıre neye bakarak 2SUBAT dedı sana canım??Ben de 17Şubatım da dogumum ...Ama neye baktı kı orda sadece kalp dınlıyorlar cok bılmıs hemsıreler:)

yok canım kız benim bebeğim 34 haftalık daha çok var gibi geliyor ya doğuma...ağırlaşmadım ben pek 10 kilo aldım 54 kilo ile hamile kalmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…