2012 Şubat Anneleri

NAsıl ya duyguya eşi ne şiddeti uygulamış canım?

Ben de anlamadım hemsıreye de bak muneccım sankı fal bakıyor Ayşebahar sen nasıl sayıyorsun hareketlerını gunde 10 kere mı ,20 mı olmalı ya ben anlayamadım hep baska seyler dıyorlar..

yok canım kız benim bebeğim 34 haftalık daha çok var gibi geliyor ya doğuma...ağırlaşmadım ben pek 10 kilo aldım 54 kilo ile hamile kalmıştım...

Anladım canım..
Daha var evet anaaaaaaaaaaa ben 36. haftama giriyorum yarınnnnn

cnm mecburen çözümlendi yapıcak bişi yok şimdilik çok ağladı çok özürdiledi bi daha olmucak dedi falan filan 2 gündür biraz farklı geldi hareketleri ilk defa onu bu kadar ilgili gördüm vicdanını rahatlatmaya calısıor sanırım benımle hıc doktora gelmezdı mesela sımdı doktora gıdıcez bakalım ınsallah bu olay bıseylerın dönüm noktası olmuştur umarımher şerde belki gerçekten bi hayır vardır...

İnşallah canım yeter kı duzelsın de hatasını anlasın ..Sonucta cocugunu tasıyorsun kolay mı sanıyorlar bunu ...Oysa ne kadar zor dönemler yasıyoruz,tabı kı gelsın doktora da hem cocugunu görunce daha da pişman olsun ..

Ben de anlamadım hemsıreye de bak muneccım sankı fal bakıyor Ayşebahar sen nasıl sayıyorsun hareketlerını gunde 10 kere mı ,20 mı olmalı ya ben anlayamadım hep baska seyler dıyorlar..

Başlarda 10 sayıyordum.. 20. haftamda falan..
Şimdi 20 sayıyorum..
Sabahtan başla saymaya

Duygu ben bunu yeni okuyorum canım ne olur kusuruma bakma..
şaşkınlık içinde okudum..
Okurken nasıl nasıl nasıl dedim hep durmadan..
Bir erkek bunu nasıl yapar?
Heleki hamile bir eşe?
Onun yavrusunu karnında taşıyan bir eşe?

Çalışıyor muusn duygu?

O kadar dayaktan sonra birde ağlıyor mu?
Vursaydın kafasının ortasına sende...
Hayır af maf yok deseydin duygu...
Gelmesin doktora falan da..
Hem döv hem sev
Oh ne alaaaaaaaaa

Selam annısler napıyorsunnnuz

varmı dogum yapan mrk ettım cok sık gıremıyourm malesef artık

Anaaaaaaaaa burcum gelmiş canım
aynıyız biz biliyorsun değil mi
Şişko bbye...:))))
doğum haftamız falan
neden girmiyorsun artık de bakalım

anaaaaaaaaa burcum gelmiş canım
aynıyız biz biliyorsun değil mi
şişko bbye...:))))
doğum haftamız falan
neden girmiyorsun artık de bakalım

bacımm valla yarın yıne kalayı yıcem dokotrdann :)))

evet canım aynıyızzz :)

burda birtane oo var tovbe tovbe işyerınde gıdıp herseyı patorna yetısıtıyor bende kımse kavga etmek ıstmeıyorum zaten kenıdme halım yok ee malum bırde işe gerı donucem donem gerk ondann

yarın doktora gıdıcem ve yıne burcu kılo almısn dıye soze baslıcak:)))napıym dıcem yeter onu yem bunu yeme yemıyorum yıne kılo alıyorumm napablrım ıcmdekı kuck canavar ısıtyorr:))

Canım burda da var o dediğinden..
Umuruna takma
delirsinler

aynen canım desteksiz kalkamıyorum
kendime de gülüyorum kaplumbağ gibiyiz yardım almadan dönemiyoz
amann ne biliyim pc den bakıyo 35 haftalıksın dio 2 şubat çıkıyo dio
acaba 12 mi demek istedi çok takılmadım ona zaten ben 17 bekliyom bakalım :18::18::18:

Anlamadım kı saglık ocagındakı hemsıre neye bakarak 2SUBAT dedı sana canım??Ben de 17Şubatım da dogumum ...Ama neye baktı kı orda sadece kalp dınlıyorlar cok bılmıs hemsıreler:)

evt kalp dinledi tansiyonuma baktı.kilo
takılmadım ben 2 demesine ayşeyede dediğim gibi 17 kadar beklicez işte :18::18::18:
çoooook tırsıyorum çook bildiğiniz gibi değil ne yapcam bu doğum korkusuyla bilmiyom

Canım burda da var o dediğinden..
Umuruna takma
delirsinler

elimde kalıcak haberı yok ama işte ya sabır dıyorum yusf eymen var gobsımd eona dua etsın :)

amannn bosverrr herkes ıyımı bhar bacım ya kızlar yok nerdelerrrrrrrr nıhle mesele bukle benımolan bu saatlerde burda olurladı mrk ettımm hacer yokk aaa doguranmı var acep

DUYGUnun durumuna çok üzüldüm çok sinirlendim...
nasıl bir vicdandır bu!!!!
resmen psikopatlık bunun başka açıklaması yok...
nasıl ses çıkartmıyorsun canım sen.
ailen yok mu?
sana sahip çıkan yok mu?
8 aylık hamile bir kadın kafası morarana kadar nasıl dövülür allahım aklım almıyor

canım bende yeni okudum ne diyeceğimi bilemiyorum.Ama inş. bu son olur.Rabbim yardımcın olsun

Başlarda 10 sayıyordum.. 20. haftamda falan..
Şimdi 20 sayıyorum..
Sabahtan başla saymaya

ayşecim kasılmalarını falan da sayıyormusun.Benim ki artık kasılmak ve gerilmekten başka birşey yapmıyorda... tekme neredeyse hiç atmıyo.Ama karnımda dolandığını hissedebiliyorum.

evt kalp dinledi tansiyonuma baktı.kilo
takılmadım ben 2 demesine ayşeyede dediğim gibi 17 kadar beklicez işte :18::18::18:
çoooook tırsıyorum çook bildiğiniz gibi değil ne yapcam bu doğum korkusuyla bilmiyom
[/QUOTE]

bende cokktırsıyroum am yıne normla dogum yapmam ısıtyorumm kısmet allahım hepmızn yardımcısı olucka ısallhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…