- 30 Kasım 2010
- 9.600
- 19.268
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.941
Sorma ben de 16kg almısım resmen ınanamıyourm kendıme yaa Sibel Can suratlı oldum tombık tombık ve yuzum cok da sert..
Dün yaşadıgın olay çözumlendı mı sen nasılsın ?Eşin nasıl şiddet uyguladı canım anlatır mısın nasıl oldu olay??Bence kendıne çok dıkkat et ve moralını bozmamaya calıs ..
Anlamadım kı saglık ocagındakı hemsıre neye bakarak 2SUBAT dedı sana canım??Ben de 17Şubatım da dogumum ...Ama neye baktı kı orda sadece kalp dınlıyorlar cok bılmıs hemsıreler:)
HAdi bakalım ablana yetiş kilo konusunda kimse beni geçemezde:)))
Sivasta kar tatili varmış evet bende tv de izledim..
Oh tatil erken başladı enicem sana...
bende bebk indi..
Şişkoooooooooooooooyum amaaaaaaaaaa
Canım sağol bebeğim ilgilendiğin için..
Şimdi iyiyim şükür Rabbime..
her gün hareketlerinii sayıyorum...
Yatmak benim için de işkence hele yattıktan sonra kalkmak ...
Vaşşşşşşşşşşşşşşş yani çok zor..
<illa tutnuyorum eşime..
KAldrı beni diyorum
Nasıl ebe 2 şubat der ki onu anlamadım ama doktor hesaplamasına güven bence..
Usg ile mi baktı ebe?
yok canım kız benim bebeğim 34 haftalık daha çok var gibi geliyor ya doğuma...ağırlaşmadım ben pek 10 kilo aldım 54 kilo ile hamile kalmıştım...
Anladım canım..
Daha var evet anaaaaaaaaaaa ben 36. haftama giriyorum yarınnnnn
evett senin az kalmışş...sağ salim kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi..
Sorma ben de 16kg almısım resmen ınanamıyourm kendıme yaa Sibel Can suratlı oldum tombık tombık ve yuzum cok da sert..
Dün yaşadıgın olay çözumlendı mı sen nasılsın ?Eşin nasıl şiddet uyguladı canım anlatır mısın nasıl oldu olay??Bence kendıne çok dıkkat et ve moralını bozmamaya calıs ..
Anlamadım kı saglık ocagındakı hemsıre neye bakarak 2SUBAT dedı sana canım??Ben de 17Şubatım da dogumum ...Ama neye baktı kı orda sadece kalp dınlıyorlar cok bılmıs hemsıreler:)
cnm mecburen çözümlendi yapıcak bişi yok şimdilik çok ağladı çok özürdiledi bi daha olmucak dedi falan filan 2 gündür biraz farklı geldi hareketleri ilk defa onu bu kadar ilgili gördüm vicdanını rahatlatmaya calısıor sanırım benımle hıc doktora gelmezdı mesela sımdı doktora gıdıcez bakalım ınsallah bu olay bıseylerın dönüm noktası olmuştur umarımher şerde belki gerçekten bi hayır vardır...
Ben de anlamadım hemsıreye de bak muneccım sankı fal bakıyorAyşebahar sen nasıl sayıyorsun hareketlerını gunde 10 kere mı ,20 mı olmalı ya ben anlayamadım hep baska seyler dıyorlar..
kızlar herkese merhaba çok moralim bozuk sizden başka anlatcak paylascak kimsem yok dün eşimle çok kötü kavga ettik ve bu kavganın sonunda ben çok kötü şiddet gördüm hemde 8 aylık hamile olmama ragmen evden kovuldum o yagmurda gecenın bı vaktı kapıya atıldım ama gıdıcek yerım olmadıgı ıcın gerı dondum sonra hastaneye gıttık gece cok sukur bebeğimin kalbi atıyor bişey olmamış yavruma ama ben cok kötüyüm kafam şiş her yerim mosmor ne yapcagımı bılmıyorum cok caresızım ve ayrıca bu yasadıgım ilk şiddet olayı değil şu anda cook agrım var alt bolgemde ve sol kasıgımda ne yapmalıyım sızce...
cnm mecburen çözümlendi yapıcak bişi yok şimdilik çok ağladı çok özürdiledi bi daha olmucak dedi falan filan 2 gündür biraz farklı geldi hareketleri ilk defa onu bu kadar ilgili gördüm vicdanını rahatlatmaya calısıor sanırım benımle hıc doktora gelmezdı mesela sımdı doktora gıdıcez bakalım ınsallah bu olay bıseylerın dönüm noktası olmuştur umarımher şerde belki gerçekten bi hayır vardır...
Selam annısler napıyorsunnnuz
varmı dogum yapan mrk ettım cok sık gıremıyourm malesef artık
anaaaaaaaaa burcum gelmiş canım
aynıyız biz biliyorsun değil mi
şişko bbye...:))))
doğum haftamız falan
neden girmiyorsun artık de bakalım
bacımm valla yarın yıne kalayı yıcem dokotrdann :)))
evet canım aynıyızzz :)
burda birtane oo var tovbe tovbe işyerınde gıdıp herseyı patorna yetısıtıyor bende kımse kavga etmek ıstmeıyorum zaten kenıdme halım yok ee malum bırde işe gerı donucem donem gerk ondann
Canım sağol bebeğim ilgilendiğin için..
Şimdi iyiyim şükür Rabbime..
her gün hareketlerinii sayıyorum...
Yatmak benim için de işkence hele yattıktan sonra kalkmak ...
Vaşşşşşşşşşşşşşşş yani çok zor..
<illa tutnuyorum eşime..
KAldrı beni diyorum
Nasıl ebe 2 şubat der ki onu anlamadım ama doktor hesaplamasına güven bence..
Usg ile mi baktı ebe?
Canım burda da var o dediğinden..
Umuruna takma
delirsinler
canım bende yeni okudum ne diyeceğimi bilemiyorum.Ama inş. bu son olur.Rabbim yardımcın olsuncnm mecburen çözümlendi yapıcak bişi yok şimdilik çok ağladı çok özürdiledi bi daha olmucak dedi falan filan 2 gündür biraz farklı geldi hareketleri ilk defa onu bu kadar ilgili gördüm vicdanını rahatlatmaya calısıor sanırım benımle hıc doktora gelmezdı mesela sımdı doktora gıdıcez bakalım ınsallah bu olay bıseylerın dönüm noktası olmuştur umarımher şerde belki gerçekten bi hayır vardır...
Başlarda 10 sayıyordum.. 20. haftamda falan..
Şimdi 20 sayıyorum..
Sabahtan başla saymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?