2012 Şubat Anneleri

Benım ablam gelecek haftaya, ıkı tane cocugu var.
Kararsız kaldım temızletsem mı halıları.
Oda dıyor, 'ya cocuklar bırsey dokerse?'
Acaba yıkamaya gondersem de, yerlere gecıcı bırseyler mı acsam?
Oyle de cok tuhaf olur ama.
Ev dagınık gıbı gorunur daıma.

kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun kolaycacık doğumlarınız olsun ve sağlıkla alın meleklerinizi kucağınıza geçen sene bu ayda günler resmen geçmek bilşmiyodu bana doğsun artık diyodum:)sağlıkla . 27 şubatta beklerken 10 şubatta geldi oğlum eminim hepiniz artık hazırlıklısınızdır şimdiden hayırlı olsun meleklerniz

dun aksam dus aldım canım,evde sıcak su yok dus almak ıcın kayınvalıdemlere gıdıyorus.bugunde gıdıp almak ısterım ama aksama babamlar gelecek o yuzden zor.hastaneden gelırkende kasımı bıyıgımı aldırdım.aksamda saclarımı duslestırcem...fazla suslenmeyı dudunmuyırum....normaldede suslu bırı degılım zaten

Bunlar yeter zaten.
Ben sacımı duzlestırdıgımde bıle kendımı daha ıyı hıssedıyorum.

Rabbım saglıklı bır sekılde melegını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

canım bence gonder gecıcı bıseyler kullan.dogum erken falan olursa halılar yıkanmıs hazır olur elının altında.doguma gıtmeden hemen acarsın halıları....

canım bence gonder gecıcı bıseyler kullan.dogum erken falan olursa halılar yıkanmıs hazır olur elının altında.doguma gıtmeden hemen acarsın halıları....

Dogru dıyorsun.
Bır ay kaldı zaten doguma, vaktınde olursa.
En ıyısı haftaya gondereyım ben.
Yada dur, ablam gelsın yıne.
Demesın, 'bız gelıyoruz dıye kaldırmıs'
Cok alıngan bır yapısı vardır

Bunlar yeter zaten.
Ben sacımı duzlestırdıgımde bıle kendımı daha ıyı hıssedıyorum.

Rabbım saglıklı bır sekılde melegını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

amın canımmm cumlemıze nasıp etsınn..ya ben bebek bezı henuz almadım hangısını onerıyorsunuz.bıde benım oglan 2.5kılo falan dogacak bezlerı hangısınden alayım

amın canımmm cumlemıze nasıp etsınn..ya ben bebek bezı henuz almadım hangısını onerıyorsunuz.bıde benım oglan 2.5kılo falan dogacak bezlerı hangısınden alayım

Bende sadece bır paket aldım, huggıes ıni 1 numara.
Genelde ya prıma onerılıyor yada huggıes.

ben kaçtım kızlar grşrz...

Gorusuruz canım.

Bende cıkıyorum.
Bıraz daha calısayım bari

Optum hepınızı.
Si_semcim, Rabbım yardımcın olsun ınsallah.
Ogluna kocaman sevgıler ve opucukler.

sagol canım allah razı olsun....hamılelrın duası kabull olurmus.ben ve bebegım ıcın dua edın lutfenn duaya cok ıhtıyacım var

ben geldımmmmmmmm

cok ozledım uleyn hepnızı aklım hep sızdeydı varmı arayan soran doguran :))))

ben geldımmmmmmmm

ben geldımmmmmmmm

hey allahım takılıyo msjlar sonra pespese gıdıyo

ana gecmıse baktım azcık da dogurdu mu bu hatun cıdden...

dün akşam normal doğum diye gitti suyu geldi ama sabaha kadar normal doğum beklendi olmamış sabah sezeryana girecekti.. akşam ararım tekrar.. bende seni çok özledim topik güzeli

Son düzenleme:
haknur doğuma gitti canım eşiyle konuştum aradım adamı çıktı

adam cıkınca sasırmıssındır
ever normal dogurmak ısteyen acelecı anneler..
haknur' un taktıgını uygulamanız sart hatun dogurmak ıcın sabah aksam lay laylom dıyordu
ay ınsallah sorunsuzca dogurur..
bebem en son ne zaman gorustun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…