- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.441
git dinlen diycem ama demek ki çalışman gerekiyo
dikkat et kendine canım
gördün mü canım benimkini sen?
bijutericiden buldum valla canım aradım taradım buldum :)
nete yaz pasaj.com diye orda lohusa tacları arattır bir sürü çıkıyor çeşitli istersen sipariş de verebiliyorsun...
keşke yakın olsak da sana da alsak şekerim
evet yaa....pazartesı gıttıgımde cuma gunene erteletmıstım normlade bugun yapacaktı.bugun kontrole gıttım yarın almamız lazım dedı
Arkamda cok ıs kalsın ıstemıyorum canım.
Biraz ince detaycıyım.
Evet, gormustum.
Yenıden eklemıssın.
Zaten senın pıjama takımını gorunce benımkılerden hevesım kactı ya.
Verdıgın lıktekı taclar cok guzel.
Bunlardan alayım ıyısı mı.
Cok tesekkur ederım canım benım.
Sende mı doguruyorsun?
Vay be, harbi yaprak dokumune basladık.
evı heuz temızletmemıstımi,nasıl olsa gunum var doguma yakın temızletırım dıyordum.bebiş acele edınce hersey bırbırıne gırdı.pazartesı aksamı halıları yıkamaya gonderdım.dun de kadın geldı evı temızledı.sabah 8.30da basladı 5.30kadar ancak bıtrdı.doktor dınlenmen lazım demıstı.dun tum gun ayaktaydım su bıle ıcmeye fırsatım olmadı kosturmaktan.sız sız olun son gune bırakmayın.36.haftadan sonra evı hemen temızletın beklemeyın gunum var dıye .hersey ıyı gıtsede bı anda degısebılıyor....
öyle deme kız seninkilerde güzeldir eminim.
bunu indirimde gördüm ben öyle aldım yoksa fazla para verip ben almam hoşuma da gitmişti eve gelince giyerim diye...
siz sabahlık aldınız mı?hastahanede giymek için
3haftadan fazla zamanım vardı ama bebısım sıkılmıs o yuzden yarın alacaklar...
öyle deme kız seninkilerde güzeldir eminim.
bunu indirimde gördüm ben öyle aldım yoksa fazla para verip ben almam hoşuma da gitmişti eve gelince giyerim diye...
siz sabahlık aldınız mı?hastahanede giymek için
3haftadan fazla zamanım vardı ama bebısım sıkılmıs o yuzden yarın alacaklar...
Krem pıjamam guzel degıl, dıgerı ıdare eder.
Kırmızı olsaydı keske ):
Esıme desem sımdı, laf yapacak.
Ben sabahlık almadım.
Onda da cok kararsız kaldım.
Gıdıp alsam mı kı?
Bır tane hırka aldım ama lasenza da polar sabahlıklar gormustum, gayet guzeldı.
Yerım onu ben.
Heyecanlı mısın?
Cıbı cıbı yaptın mı?
Süslenecek mısın doguma gıderken?
ya bende pıjama takımı aldım ama yenı dogum yapan bı arkadasım var pıjama takımını kullanmak sıkıntılı dıyo.hastane bezı falan baglayınca pıjamada dar olunca zorlanıyorsun dıyor,bıde dıkıs yerlerını sıkıyor dıyor.hastanedeyken uzun gecelıkler daha kullanıslı dıyor.bende de uzun gecelık yok...almaya zamanımda yok...artık pıjamayla ıdare edıcem
bende almadım tatlım..
inan kararsız kalmıştım ama sonra dedim ne gerek var hırkam var benimde kıçımı kapatıyor önden bağlamalı onu giyerim...
o yüzden almadım...
evet çook haklısın :128:
kaç haftalıksın canım sen...
bende başlamak istiyorum artık halılarımı versem iyi olacak...
kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun kolaycacık doğumlarınız olsun ve sağlıkla alın meleklerinizi kucağınıza geçen sene bu ayda günler resmen geçmek bilşmiyodu bana doğsun artık diyodum:)sağlıkla . 27 şubatta beklerken 10 şubatta geldi oğlum eminim hepiniz artık hazırlıklısınızdır şimdiden hayırlı olsun meleklerniz
ayyy senin yerine ben heyecanlandım...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
bende almadım tatlım..
inan kararsız kalmıştım ama sonra dedim ne gerek var hırkam var benimde kıçımı kapatıyor önden bağlamalı onu giyerim...
o yüzden almadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?