2012 Şubat Anneleri

git dinlen diycem ama demek ki çalışman gerekiyo
dikkat et kendine canım

Arkamda cok ıs kalsın ıstemıyorum canım.
Biraz ince detaycıyım.

Evet, gormustum.
Yenıden eklemıssın.
Zaten senın pıjama takımını gorunce benımkılerden hevesım kactı ya.

Verdıgın lıktekı taclar cok guzel.
Bunlardan alayım ıyısı mı.
Cok tesekkur ederım canım benım.

evı heuz temızletmemıstımi,nasıl olsa gunum var doguma yakın temızletırım dıyordum.bebiş acele edınce hersey bırbırıne gırdı.pazartesı aksamı halıları yıkamaya gonderdım.dun de kadın geldı evı temızledı.sabah 8.30da basladı 5.30kadar ancak bıtrdı.doktor dınlenmen lazım demıstı.dun tum gun ayaktaydım su bıle ıcmeye fırsatım olmadı kosturmaktan.sız sız olun son gune bırakmayın.36.haftadan sonra evı hemen temızletın beklemeyın gunum var dıye .hersey ıyı gıtsede bı anda degısebılıyor....

öyle deme kız seninkilerde güzeldir eminim.
bunu indirimde gördüm ben öyle aldım yoksa fazla para verip ben almam hoşuma da gitmişti eve gelince giyerim diye...
siz sabahlık aldınız mı?hastahanede giymek için

temizliği kocamla yapcam artık bi izne ayrılsam hayırlısıyla....bıktım artık şimdi evde uzanmayı okadar isterdim ki nefes alımlarım da zorlaştı

evet çook haklısın :128:
kaç haftalıksın canım sen...
bende başlamak istiyorum artık halılarımı versem iyi olacak...

Krem pıjamam guzel degıl, dıgerı ıdare eder.
Kırmızı olsaydı keske ):
Esıme desem sımdı, laf yapacak.

Ben sabahlık almadım.
Onda da cok kararsız kaldım.
Gıdıp alsam mı kı?
Bır tane hırka aldım ama lasenza da polar sabahlıklar gormustum, gayet guzeldı.

3haftadan fazla zamanım vardı ama bebısım sıkılmıs o yuzden yarın alacaklar...

Yerım onu ben.
Heyecanlı mısın?
Cıbı cıbı yaptın mı?
Süslenecek mısın doguma gıderken?

ya bende pıjama takımı aldım ama yenı dogum yapan bı arkadasım var pıjama takımını kullanmak sıkıntılı dıyo.hastane bezı falan baglayınca pıjamada dar olunca zorlanıyorsun dıyor,bıde dıkıs yerlerını sıkıyor dıyor.hastanedeyken uzun gecelıkler daha kullanıslı dıyor.bende de uzun gecelık yok...almaya zamanımda yok...artık pıjamayla ıdare edıcem

bende almadım tatlım..
inan kararsız kalmıştım ama sonra dedim ne gerek var hırkam var benimde kıçımı kapatıyor önden bağlamalı onu giyerim...
o yüzden almadım...

kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun kolaycacık doğumlarınız olsun ve sağlıkla alın meleklerinizi kucağınıza geçen sene bu ayda günler resmen geçmek bilşmiyodu bana doğsun artık diyodum:)sağlıkla . 27 şubatta beklerken 10 şubatta geldi oğlum eminim hepiniz artık hazırlıklısınızdır şimdiden hayırlı olsun meleklerniz

uzun pijamada aldım canım 10 tl ye ucuzlarından dizimden aşağıda öyle sade bişi...bi hastanede giymek için...
iki takımda normal alt üst pijaması koydum penyelerden yeter...

bende almadım tatlım..
inan kararsız kalmıştım ama sonra dedim ne gerek var hırkam var benimde kıçımı kapatıyor önden bağlamalı onu giyerim...
o yüzden almadım...

Benımkı accık kapatıyor kıcımı.
Gercı bir yıgın hırkam var, onlardan bırını de gıyınsem olur.
Ama ne pıjamam ne de tacım ıstedıgım gıbı olmadı, uzuldum buna.
Telafı etmem lazım bır sekılde.

evet çook haklısın :128:
kaç haftalıksın canım sen...
bende başlamak istiyorum artık halılarımı versem iyi olacak...

canım benım bebık henuz 36hafta 3gunluk....bencew bıran once ver halıları hıc bekleme.ben bu haftada bıtsın baslarım derken o hafta gelmedn bebgım doguyo.halıları pazartesı gonderdım ama daha yarın aksam gelecek ve nemlı olabılır dedı yıkamacı,ev yerden ısıtmalı o yuzden cabuk kurur dıye dusundum verdım ama yarın evde kımse olmıcak halıları artık kım alırsa...

normal doğum mu yaptınız o zaman bebeğiniz erken gelip süpriz yapmış size ne güzel.. bende öyle bi süpriz istiyorum 27 şubat görünüyo benimde çünkü

bende almadım tatlım..
o yüzden almadım...

benim de öyle sabahlık benzeri bi hırkam var ben de mi almasam acaba?? ii aklıma geldi kızlar sabahlığı alıp napcam 2 gecelik almıştım birde pijama tk. alırım tamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…