- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.021
hadı yaa... normalmı sezeryanmı acaba
onun ıkızlerı vardı. o yuzden erken olmustur..
bnmle aynıydı o
Nasıl cıktı vajınada varıs?Geçmiş olsun canım ılk kez duydum bunu walla ..Doktor dıyorsa seorun yoktur kıllı gıt ne olacak ki..Gercekten onlar neler neler göruyordur ..canım vajinada varis oluştu ve her geçen gün büyüyo bebiş baskı yaptıkça ayakta kaldıkça daha da büyüyo bu yüzden doktor normal doğum biraz zor dedi ve temizlik açısından ağda falan da olmuyo jilet krem falan yok yani.doğal gidicez allah ne verdiyse
eger kasılma hafıfse olmuyor. ama kasılmalarım kaskatı veya asagı yukarı baskı yaparaksa kıvranıyorum sancıdan
hatta oyle oluyorkı yuruyemıyorum bıle..
matnes anladığım kadarıyla bebeğin kilosu iyi olduğu için doğum tarihi erkene alınmış ki eğer öyleyse sevindim erkenden kucağında olcak çünkü :)
nihlee cim benim nişan düğün falan öylece duruyor, suyum gayet iyiymiş, doktor salı gününü bekle dedi. salı nst ve alttan muayene var. vücudum müsaitse normal doğum yapmamı istiyo kendisi, boşuna kendini kestirme diyo, bakalım noolcak ??
bennebileyim valla benimde saatim saatimi tutmuyor bazen durup duruken hıçkırarak ağlayasım geliyo
Aaa sen de tam zamanında dogurcaksın desene kız..Ben de bılmıyorum kı normal zordur heralde ikizlerde bılmem ki..
Nasıl cıktı vajınada varıs?Geçmiş olsun canım ılk kez duydum bunu walla ..Doktor dıyorsa seorun yoktur kıllı gıt ne olacak ki..Gercekten onlar neler neler göruyordur ..
kızlar iyi geceler herkesee:)
benim oğlusumda 7-15 subat arasıgelicek inşalla kesin tarih 37. hafta yanı haftaya cuma dr kontrolunde belli olucak sezeryan..
ben hem normal dogumdan korkuyorum hem tansiyon problemim var hem de bebek çok iriymiş dolayısıyla epidural sezeryan gozukuyo..
sizler ne dusunuyosunuz?
cnm valla sezeryana karsı uzak dur.
bazen ben dıyorum kı harekete gecsem de duyum cogalsa normalmı dogursam
bu seferde dıyorum ole olsa dr neden bekle desın kararsız kalıyorum
normal olsa keske..
hadı bakalım ben senden haber alamıcam sanırım muhtemelen salı hastanede olurum.
aksama dogru cıkarım buyuk olasılık..
Aaa sen de tam zamanında dogurcaksın desene kız..Ben de bılmıyorum kı normal zordur heralde ikizlerde bılmem ki..
Nasıl cıktı vajınada varıs?Geçmiş olsun canım ılk kez duydum bunu walla ..Doktor dıyorsa seorun yoktur kıllı gıt ne olacak ki..Gercekten onlar neler neler göruyordur ..
kızlar ben o kadar tesellı veremıcem. temızlık sart bı sekılde temızlenmesı gerek.
vardır bı formulu ıllakı yaa
valla bakalım bnm dogum nasıl olacak .. benım yusuf yusuflar her gecen gun artıyor :)
sezeryandır buıyuk ıhtımal
canım herşeyin hayırlısı. doktor zaten normalle sezeryan arasında öyle dağlar varmış gibi düşünme dedi. sadece vücudun müsaitse ve sezeryan olursan yazık günah diyo gereksiz diyo.
hayırlı haberlerini bekliycem canım. bizim forumda senden haber alacağımız kim var ??
merak ettirtme bizi
Senin son 4 günün kaldı şafak 4 ha ..Çok azz yaa ..Aç mı gıtceksın ne dedı doktor ..anestezı uzmanını tanıdın mı?
Senin son 4 günün kaldı şafak 4 ha ..Çok azz yaa ..Aç mı gıtceksın ne dedı doktor ..anestezı uzmanını tanıdın mı?
bukle bye haknur oyelken de var numaram cnm..
kıslarr benimde vajinama çok baskı yapıyo bazen böyle patlatcakmış gibi oluyoo korkuyorummm sabah erken saatlerde oluyo geneldee
bu erken doğum belirtisi olabilirmii
masallahh
bolbol yat cnm hareket edınce gelıverıyor yaramazlar:)
ben kıpırdadıkca sancım artıyor ve akıntım cogalıyor.
Maaşallah ne güzel kilosu felan hazır bence dogur hemen sen ..
Waris olayın ne senın ,ben okumamısım sanırım ..
matnes anladığım kadarıyla bebeğin kilosu iyi olduğu için doğum tarihi erkene alınmış ki eğer öyleyse sevindim erkenden kucağında olcak çünkü :)
nihlee cim benim nişan düğün falan öylece duruyor, suyum gayet iyiymiş, doktor salı gününü bekle dedi. salı nst ve alttan muayene var. vücudum müsaitse normal doğum yapmamı istiyo kendisi, boşuna kendini kestirme diyo, bakalım noolcak ??
bennebileyim valla benimde saatim saatimi tutmuyor bazen durup duruken hıçkırarak ağlayasım geliyo
aynen cnm pazartesı sabah 8- 8,30da hastanede olacam sanırım 9 gıbı en gec amelıyatta olurum.
gece 12den snra yeme ıcme yasak.
anestezı dr ıle gorustum hemsıresıylede.
ıyı kısılere benzıyor. korktugumu anladılar.
sankınlestırıyorlar ıyıce ozguven verıyorlar.
hatta muhabbet edecez senınle amelıyatta falan dedıler..
bakalım nasıl olacak.
bakalım cnm ne olacak pekde heyecanlı deıl aslında:)nekadar heycanlı dimi 4 gün 3 gün sayıyosun veeee sooon iyi olsunda inş.bakalım bizi bilgilendir artık
kıslarr benimde vajinama çok baskı yapıyo bazen böyle patlatcakmış gibi oluyoo korkuyorummm sabah erken saatlerde oluyo geneldee
bu erken doğum belirtisi olabilirmii
ıyı geceleer hg hayırlısı olsun :)
kac kg mıs kı bebek o kadar ırı ve normal olmaz dedı dr.
Süper yaa ne guzel hazırısn yanı en azından konusup rahatlatmıslar canım ..Rahat ol bir anda bitecek gireceksın ve cıkacaksın ..Tam bayılmadan olacak dı mı?Spinal mı ,epidural mısın ...Cok rahat görunyuor okuduklarıma göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?