2012 Şubat Anneleri

hadı yaa... normalmı sezeryanmı acaba
onun ıkızlerı vardı. o yuzden erken olmustur..
bnmle aynıydı o

Aaa sen de tam zamanında dogurcaksın desene kız..Ben de bılmıyorum kı normal zordur heralde ikizlerde bılmem ki..
Nasıl cıktı vajınada varıs?Geçmiş olsun canım ılk kez duydum bunu walla ..Doktor dıyorsa seorun yoktur kıllı gıt ne olacak ki..Gercekten onlar neler neler göruyordur ..

ohhh canım hadi hayırlısı seninde salı günü belli olcak hee hayırlı haberler olur inşallah

kızlar ben o kadar tesellı veremıcem. temızlık sart bı sekılde temızlenmesı gerek.
vardır bı formulu ıllakı yaa

valla bakalım bnm dogum nasıl olacak .. benım yusuf yusuflar her gecen gun artıyor :)
sezeryandır buıyuk ıhtımal

Ben de normal doğumdan hem korkuyorum,hem istemiyorum zaten..Ben de epidural sezeryandan yanayım ..Onda da bebeğimizi ilk duyan ,kucaklayan bız oluruz fark etmez..Benim gıcık doktorla randewum da haftaya cuma ..Daha hala bellı degıl tarıhım cok sinirliyim bugun bu yüzden..Sen su anda 36 da mısın yanı?

canım herşeyin hayırlısı. doktor zaten normalle sezeryan arasında öyle dağlar varmış gibi düşünme dedi. sadece vücudun müsaitse ve sezeryan olursan yazık günah diyo gereksiz diyo.
hayırlı haberlerini bekliycem canım. bizim forumda senden haber alacağımız kim var ??
merak ettirtme bizi

bilmiyorumki canım bende ilk defa kendimde duydum ve gördüm kimi hamilelerde olurmuş beni buldu oda.doğumdan sonra geçiyomuş.

Senin son 4 günün kaldı şafak 4 ha ..Çok azz yaa ..Aç mı gıtceksın ne dedı doktor ..anestezı uzmanını tanıdın mı?

bukle bye haknur oyelken de var numaram cnm..

kıslarr benimde vajinama çok baskı yapıyo bazen böyle patlatcakmış gibi oluyoo korkuyorummm sabah erken saatlerde oluyo geneldee
bu erken doğum belirtisi olabilirmii

Senin son 4 günün kaldı şafak 4 ha ..Çok azz yaa ..Aç mı gıtceksın ne dedı doktor ..anestezı uzmanını tanıdın mı?

aynen cnm pazartesı sabah 8- 8,30da hastanede olacam sanırım 9 gıbı en gec amelıyatta olurum.
gece 12den snra yeme ıcme yasak.
anestezı dr ıle gorustum hemsıresıylede.
ıyı kısılere benzıyor. korktugumu anladılar.
sankınlestırıyorlar ıyıce ozguven verıyorlar.
hatta muhabbet edecez senınle amelıyatta falan dedıler..
bakalım nasıl olacak.

aynen cnm pazartesı sabah 8- 8,30da hastanede olacam sanırım 9 gıbı en gec amelıyatta olurum.
gece 12den snra yeme ıcme yasak.
anestezı dr ıle gorustum hemsıresıylede.
ıyı kısılere benzıyor. korktugumu anladılar.
sankınlestırıyorlar ıyıce ozguven verıyorlar.
hatta muhabbet edecez senınle amelıyatta falan dedıler..
bakalım nasıl olacak.

kıslarr benimde vajinama çok baskı yapıyo bazen böyle patlatcakmış gibi oluyoo korkuyorummm sabah erken saatlerde oluyo geneldee

bence artık iyice doğum kanalına girmeye başladığı için bu ağrı oluyodur yerleşiyomuş çünkü daha sonra seni rahatsız etmiyomu geçiyomu yani.eline bi şişkinlik falan geliyomu oturduktan yada yataktan kalktığın zamanmı oluyo nekadar çok soru sordum

masallahh
bolbol yat cnm hareket edınce gelıverıyor yaramazlar:)
ben kıpırdadıkca sancım artıyor ve akıntım cogalıyor.

zaten yaptığım tek şey yatmak.zaman geçmiyor.karnım kocaman oldu resmen sipsivri :)

Maaşallah ne güzel kilosu felan hazır bence dogur hemen sen ..

Waris olayın ne senın ,ben okumamısım sanırım ..

canım bana kalsa bende ayın 28inde olsun istiyordum ama dr 28inden sonra olsun dedi.eşimde 02.02.12 olsun istedi.

yok canım ayın 28inde olacaktı fakat 2 haftadır kilo alması çok yavaşladı,hatta 2 haftadır 100 gr aldı toplamda.onu için 28inden sonraya attı.

Süper yaa ne guzel hazırısn yanı en azından konusup rahatlatmıslar canım ..Rahat ol bir anda bitecek gireceksın ve cıkacaksın ..Tam bayılmadan olacak dı mı?Spinal mı ,epidural mısın ...Cok rahat görunyuor okuduklarıma göre..

nekadar heycanlı dimi 4 gün 3 gün sayıyosun veeee sooon iyi olsunda inş.bakalım bizi bilgilendir artık
bakalım cnm ne olacak pekde heyecanlı deıl aslında:)

tatlım bence korkma :) sabah cısın fazla oluyor ve mesane ye bebegın bası baskı yapıyor.
buda senı rahatsız edıyor..
tabı dınlensen daha ıyı fazla oturma baskı yapma. belını boslukta bırakma vs vs vs..
mesela ben bu ara wcye yetısemıyorum gece 3 kez kalkıyorum gıderkende ayaklarımdan sızacak neredeyse
wcye gıdene kadar yuruyusumde cıkacak gıbı oluyor bebek dusun:)

ıyı geceleer hg hayırlısı olsun :)
kac kg mıs kı bebek o kadar ırı ve normal olmaz dedı dr.

canım 33. haftada 2 bucuk kilo ve 47 cmdi 40. haftaları beklersek 4-4 bucugu bulur,o yuzden uzulme zaten normal dogum sana çok zor olurdu dedi..
bakalım haftaya kilosu boyu kaç olucak..senin dogum ne zaman cnm?nedir son durumlar?

spınal olacak cnm.
genel anestezı ıcın musaıt deılmısım..
anestezı hemsıresı daha bı tatlı yaklastı
sankı dr un kıcı bıraz buyuk
hemsıre epey rahatlattı ama ebeyı goremedım o ara
muyane falan ettı.
cıgerlerım yenı dgan bebek gıbı tertemızmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…