2012 Şubat Anneleri

herkesin doğum hikayesi farklı oluyo benim bi tanıdığım yetişemedi hastaneye fırt diye çıkmışş
suyuda tuvalette gelmiş anlamamışş
bi arkadaşımda evde yapmışş anlamış ama doğum olacağını daha çok sancım olması lazım az filan derkenn gelivermişşş
herkesin farklı allah hepimize kolay doğum nasip etsinn

iyiyiz canım çok saol, sadece çok sıkıldım artık dayanamıyorum, beklemek zor , belirsizlik, her geçen gün karnım daha taş gibi naapcam bilmiyorum. zaten doğuruncada daha zor günler bekliyor bizi
ama bu bir isyan değil kesinlikle, yıllarca bebek hasretiyle bekleyenleri düşününce binlerce şükrediyorum halime

sana kesinlikle katılıyorum canım insanı okadar etkiliyoki,bide şu durumda hepimiz sonlara yaklaşmışken yani benimkinin nasıl olacağı belli değil ben hep normal istedim ama bu varisten dolayı netleşemiyo ama bunu okuduktan sonra normal doğumdan çok korktum açıkcası sezeryan olmak istedim.dediğin gibi bi şekilde kurtulmuş bebeğini almış kucağına ama keşke paylaşmasaydı insan etkileniyo

merhaba kızlar bizde dra gittik bugün 3160 olmuş oğluşum.normalde ayın 28inde 38+0 da sezeryana alacaktı fakat şimdi ayın 2 sinde 38+5 de olacak.tabi oğluş ozamana kadar kendi gelmezse.çok stresliymiş son zamanlar.vakit geçmiyor.hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişleri inşallah.

amin canım aminnnn

ustten okudum cnm
yuzeysel yanı detayını okumadım..
ınsallah cumlemıze..
ben de bugun canım hiiiç birşey yapmak istemedi..herkesten herşeyden bunaldım ...sadece uyumak istedım saatlerce..garip bir gündü..daha lohusa olmadan lohusa depresyonumuz mu başladı kii..:26::26:
evet cnm bazen oluyor dur daha son haftada daha cok artacak
cnm aslında sole desem yerıdır. gunun bellı olması yaklasık 15-20gun onceden bılınmesı ıyı
ama son haftaya gırınce cok asırı sıkıntı stres yapılıyor.
benkı boyle olduysam herkes ole olur.
dgm konusunda asırı sogukkanlıyım ama zmn daraldıkca ınanırmısın dudaklarımın ıcı yara bere ıcınde oldu.. "yemekten"
ıyı olmaya calısıyorum cnm
az once lavoboda dıkkatımı cektı sumuk gıbı bı akıntı geldı nedır bılemedım
sen nasılsın nısan dan ne haber varmı gelısme..

tatlım tuy dokucu krem neden olmuyormus kı. ınternette ıllakı vardır bı muhabbetı..
bnm dayımın esındede vardı kalp damar cerrahına veya genel cerrahına cıkmıstı
sende gorundunmu..
saglık ocagındakı ebenle de gorusebılırsın bu konuyu bence..
ıllakı bence bı formulu vardır.

evet canım allahım aratmasın kimseye kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde inş.bende diyodum bu sıkılma olayı bi bendemi var demek artık hepimiz aynıyız insan bir an önce gelsinde kavuşalım istiyo.

Ewet herkesin farklı hikayeleri war burda yazan kız bıraz sanssızmış ..Ama ,herşeye hazırlıklı olarak da gitmek gerekli..YAA TUBA BUYUKUSTUN DOGURMUSS ..O BIZIMLE AYNI TARIHLERDEYDI ..UFF ..BEKLEMEK COK YORUCU ..

masallahh
bolbol yat cnm hareket edınce gelıverıyor yaramazlar:)
ben kıpırdadıkca sancım artıyor ve akıntım cogalıyor.

bak bugün sağlık ocağına gittim keşke sorsaydım ona size sordum ya ona gerek duymadım demekki :)))) kalp damar cer.görünmedim gıcık doktorum illa son hafta ozaman karar vericez diyo ne biliyim kremde kimyasal olduğu için önermedi

Ewet herkesin farklı hikayeleri war burda yazan kız bıraz sanssızmış ..Ama ,herşeye hazırlıklı olarak da gitmek gerekli..YAA TUBA BUYUKUSTUN DOGURMUSS ..O BIZIMLE AYNI TARIHLERDEYDI ..UFF ..BEKLEMEK COK YORUCU ..

hadı yaa... normalmı sezeryanmı acaba
onun ıkızlerı vardı. o yuzden erken olmustur..
bnmle aynıydı o

Maaşallah ne güzel kilosu felan hazır bence dogur hemen sen ..

Waris olayın ne senın ,ben okumamısım sanırım ..

aaa doğurmuşmu ikizdi onun dimi?biz kaldık doğuramıycaz bu gidişle

bu kasılmalarda ağrı sancı oluyormu bende sancı falan olmuyor ama karnım kas katı oluyor

eger kasılma hafıfse olmuyor. ama kasılmalarım kaskatı veya asagı yukarı baskı yaparaksa kıvranıyorum sancıdan
hatta oyle oluyorkı yuruyemıyorum bıle..

Maaşallah ne güzel kilosu felan hazır bence dogur hemen sen ..

Waris olayın ne senın ,ben okumamısım sanırım ..

canım vajinada varis oluştu ve her geçen gün büyüyo bebiş baskı yaptıkça ayakta kaldıkça daha da büyüyo bu yüzden doktor normal doğum biraz zor dedi ve temizlik açısından ağda falan da olmuyo jilet krem falan yok yani.doğal gidicez allah ne verdiyse

matnes anladığım kadarıyla bebeğin kilosu iyi olduğu için doğum tarihi erkene alınmış ki eğer öyleyse sevindim erkenden kucağında olcak çünkü :)

nihlee cim benim nişan düğün falan öylece duruyor, suyum gayet iyiymiş, doktor salı gününü bekle dedi. salı nst ve alttan muayene var. vücudum müsaitse normal doğum yapmamı istiyo kendisi, boşuna kendini kestirme diyo, bakalım noolcak ??

bennebileyim valla benimde saatim saatimi tutmuyor bazen durup duruken hıçkırarak ağlayasım geliyo

kızlar iyi geceler herkesee:)
benim oğlusumda 7-15 subat arasıgelicek inşalla kesin tarih 37. hafta yanı haftaya cuma dr kontrolunde belli olucak sezeryan..
ben hem normal dogumdan korkuyorum hem tansiyon problemim var hem de bebek çok iriymiş dolayısıyla epidural sezeryan gozukuyo..
sizler ne dusunuyosunuz?

cnm valla sezeryana karsı uzak dur.
bazen ben dıyorum kı harekete gecsem de duyum cogalsa normalmı dogursam
bu seferde dıyorum ole olsa dr neden bekle desın kararsız kalıyorum
normal olsa keske..
hadı bakalım ben senden haber alamıcam sanırım muhtemelen salı hastanede olurum.
aksama dogru cıkarım buyuk olasılık..

ıyı geceleer hg hayırlısı olsun :)
kac kg mıs kı bebek o kadar ırı ve normal olmaz dedı dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…