- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.001
ay sağol canım ya içimi rahatlattınız okadar takıyorumki o olayı kafama insan utanıyo ne biliyim hani temiz olunca daha rahat olur diyoruz ama napıyım ağda olmaz jilet olmaz diyo kremde olmaz diyo,napıyım doktor kendi yaptırmıyo sonuçta.evet ya ne insanlar var temizlikten bi haber bayan dediğin biraz temiz ve bakımlı olur hem randevulu ol hemde hazırlıksız git.sen nasılsın bebeğin ve sen iyisinizdir inş.bi sıkıntı yok dimi
ben bu kötü doğum tecrübelerini yazanlara kızıyorum açıkçası. sonuçta hamile olupta merak içinde bir tek cümleyi bile merakla bekleyen anne adayları var.
Hanımefendi öyle yada böyle normal doğumla bebeğini aldı kucağına. rahat artık. şimdi ben bu yazılanların korkusuna sezeryan olsam ki belkide normal doğuma çok uygun bir vücudum varken, yazdıklarının vebalini ödeyecek mi kendisi yani ??
yazık günah ve zaten nerde doğum yaptıysa yazdıklarına bakılırsa sorunlu bi hastane burası
çünkü hastanın önünde sen mi dikiş atcan ben mi tartışması yapmak zaten hiç profesyonelce bir hareket değil
herkesin doğum hikayesi farklı oluyo benim bi tanıdığım yetişemedi hastaneye fırt diye çıkmışş
suyuda tuvalette gelmiş anlamamışş
bi arkadaşımda evde yapmışş anlamış ama doğum olacağını daha çok sancım olması lazım az filan derkenn gelivermişşş
herkesin farklı allah hepimize kolay doğum nasip etsinn
ustten okudum cnmallahım önce senin sonrada bizim yardımcımız olsun inş.hiç bi sorun olmadan ağrısız sızısız geçer inş.hemen evine gelir yeni hayatına başlarsın meleğinle sonra darısı başımıza inş.doğum hikayesini okudunmu?çok etkilendim ya korktum valla
evet cnm bazen oluyor dur daha son haftada daha cok artacakben de bugun canım hiiiç birşey yapmak istemedi..herkesten herşeyden bunaldım ...sadece uyumak istedım saatlerce..garip bir gündü..daha lohusa olmadan lohusa depresyonumuz mu başladı kii..:26::26:
cnm aslında sole desem yerıdır. gunun bellı olması yaklasık 15-20gun onceden bılınmesı ıyıWalla yahu napacagız bakalım..Ben bir de annemlerde kalıyorum altta bizim daire war ama 3 haftadır annemlerdeyim izne ayrılınca orda kalmaya basladık ..Ewe bile hiç uğrayamıyorum ona bile üşeniyorum ..Bir de geçen gün indim daha odayı bile temızlememıstık bı basladım aglamaya sen gibi ayy hıc duramadım da..Annemler yanımda dıye aglayamıyorum da ne oldu dıye düşünecekler ugrasmak ıstemıyorum da..Ağlamayı bıle özledım ..Ben de dün doktora gidene kadar hazırdım birsürü işi aradan cıkartmıstım odayı da halletmıstık hafta sonu..Ama ,daha çok war dedı doktor bütün ümidim bitti..Ben de çelişkiye düştüm..Hazır değil miyim,gelse mi,ne zaman gelecek bebeğim..Uff... Belirsizlik ve beklemek bizi böyle yapıyor bence...
Ama NİHLE de günü belli oldugundan beri daha kötü oldun di mi sen de??
ıyı olmaya calısıyorum cnmNıhlee cim naber
elma öğlen cevap yazacaktım kısmet olmadı bi türlü. şu varis meselesiyle ilgili, rahat ol canım benim hiç kendini kasma. doktorlar günde yüzlerce vaka görüyor ve zaten temiz olanı pis olanı biliyolar sen merak etme. öyle tüyün üstünde kalmakla pis olunmaz, sonuçta bi rahatsızlık oluştuğundan dolayı alamıyosun.
bende hayatımda kuaföre gidipte ağda yaptırmadım ve yaptırmıycamda, evde sancım başladıktan veya suyum geldikten sonra jiletle alıp hazırlancam doğuma. sonuçta ne hastalar var. hemşire arkadaşım diyodu ki ben kadınların bu kadar pis olduğunu bilmezdim. yıkanmadan alttan muayeneye giden varmış. hemde randevulu. hadi acil olur anlarımda hiçbişey yapamıyosan tuvalete girip bi su tutar insan.
çünkü kendini sıkarsan kasarsan yoktan yere canın yanar sıkılırsın ..
ay sağol canım ya içimi rahatlattınız okadar takıyorumki o olayı kafama insan utanıyo ne biliyim hani temiz olunca daha rahat olur diyoruz ama napıyım ağda olmaz jilet olmaz diyo kremde olmaz diyo,napıyım doktor kendi yaptırmıyo sonuçta.evet ya ne insanlar var temizlikten bi haber bayan dediğin biraz temiz ve bakımlı olur hem randevulu ol hemde hazırlıksız git.sen nasılsın bebeğin ve sen iyisinizdir inş.bi sıkıntı yok dimi
iyiyiz canım çok saol, sadece çok sıkıldım artık dayanamıyorum, beklemek zor , belirsizlik, her geçen gün karnım daha taş gibi naapcam bilmiyorum. zaten doğuruncada daha zor günler bekliyor bizi
ama bu bir isyan değil kesinlikle, yıllarca bebek hasretiyle bekleyenleri düşününce binlerce şükrediyorum halime
ben bu kötü doğum tecrübelerini yazanlara kızıyorum açıkçası. sonuçta hamile olupta merak içinde bir tek cümleyi bile merakla bekleyen anne adayları var.
Hanımefendi öyle yada böyle normal doğumla bebeğini aldı kucağına. rahat artık. şimdi ben bu yazılanların korkusuna sezeryan olsam ki belkide normal doğuma çok uygun bir vücudum varken, yazdıklarının vebalini ödeyecek mi kendisi yani ??
yazık günah ve zaten nerde doğum yaptıysa yazdıklarına bakılırsa sorunlu bi hastane burası
çünkü hastanın önünde sen mi dikiş atcan ben mi tartışması yapmak zaten hiç profesyonelce bir hareket değil
herkesin doğum hikayesi farklı oluyo benim bi tanıdığım yetişemedi hastaneye fırt diye çıkmışş
suyuda tuvalette gelmiş anlamamışş
bi arkadaşımda evde yapmışş anlamış ama doğum olacağını daha çok sancım olması lazım az filan derkenn gelivermişşş
herkesin farklı allah hepimize kolay doğum nasip etsinn
merhaba kızlar bizde dra gittik bugün 3160 olmuş oğluşum.normalde ayın 28inde 38+0 da sezeryana alacaktı fakat şimdi ayın 2 sinde 38+5 de olacak.tabi oğluş ozamana kadar kendi gelmezse.çok stresliymiş son zamanlar.vakit geçmiyor.hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişleri inşallah.
ustten okudum cnm
yuzeysel yanı detayını okumadım..
ınsallah cumlemıze..
evet cnm bazen oluyor dur daha son haftada daha cok artacak
cnm aslında sole desem yerıdır. gunun bellı olması yaklasık 15-20gun onceden bılınmesı ıyı
ama son haftaya gırınce cok asırı sıkıntı stres yapılıyor.
benkı boyle olduysam herkes ole olur.
dgm konusunda asırı sogukkanlıyım ama zmn daraldıkca ınanırmısın dudaklarımın ıcı yara bere ıcınde oldu.. "yemekten"
ıyı olmaya calısıyorum cnm
az once lavoboda dıkkatımı cektı sumuk gıbı bı akıntı geldı nedır bılemedım
sen nasılsın nısan dan ne haber varmı gelısme..
tatlım tuy dokucu krem neden olmuyormus kı. ınternette ıllakı vardır bı muhabbetı..
bnm dayımın esındede vardı kalp damar cerrahına veya genel cerrahına cıkmıstı
sende gorundunmu..
saglık ocagındakı ebenle de gorusebılırsın bu konuyu bence..
ıllakı bence bı formulu vardır.
Ewet herkesin farklı hikayeleri war burda yazan kız bıraz sanssızmış ..Ama ,herşeye hazırlıklı olarak da gitmek gerekli..YAA TUBA BUYUKUSTUN DOGURMUSS ..O BIZIMLE AYNI TARIHLERDEYDI ..UFF ..BEKLEMEK COK YORUCU ..
bu kasılmalarda ağrı sancı oluyormu bende sancı falan olmuyor ama karnım kas katı oluyorkusum bızde artık tepıkleme yok sadece kasıyor..
ve kastımı dur bakalım yerınde durabılırsen:)
merhaba kızlar bizde dra gittik bugün 3160 olmuş oğluşum.normalde ayın 28inde 38+0 da sezeryana alacaktı fakat şimdi ayın 2 sinde 38+5 de olacak.tabi oğluş ozamana kadar kendi gelmezse.çok stresliymiş son zamanlar.vakit geçmiyor.hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişleri inşallah.
sana kesinlikle katılıyorum canım insanı okadar etkiliyoki,bide şu durumda hepimiz sonlara yaklaşmışken yani benimkinin nasıl olacağı belli değil ben hep normal istedim ama bu varisten dolayı netleşemiyo ama bunu okuduktan sonra normal doğumdan çok korktum açıkcası sezeryan olmak istedim.dediğin gibi bi şekilde kurtulmuş bebeğini almış kucağına ama keşke paylaşmasaydı insan etkileniyo
Ewet herkesin farklı hikayeleri war burda yazan kız bıraz sanssızmış ..Ama ,herşeye hazırlıklı olarak da gitmek gerekli..YAA TUBA BUYUKUSTUN DOGURMUSS ..O BIZIMLE AYNI TARIHLERDEYDI ..UFF ..BEKLEMEK COK YORUCU ..
bu kasılmalarda ağrı sancı oluyormu bende sancı falan olmuyor ama karnım kas katı oluyor
Maaşallah ne güzel kilosu felan hazır bence dogur hemen sen ..
Waris olayın ne senın ,ben okumamısım sanırım ..
matnes anladığım kadarıyla bebeğin kilosu iyi olduğu için doğum tarihi erkene alınmış ki eğer öyleyse sevindim erkenden kucağında olcak çünkü :)
nihlee cim benim nişan düğün falan öylece duruyor, suyum gayet iyiymiş, doktor salı gününü bekle dedi. salı nst ve alttan muayene var. vücudum müsaitse normal doğum yapmamı istiyo kendisi, boşuna kendini kestirme diyo, bakalım noolcak ??
bennebileyim valla benimde saatim saatimi tutmuyor bazen durup duruken hıçkırarak ağlayasım geliyo
kızlar iyi geceler herkesee:)
benim oğlusumda 7-15 subat arasıgelicek inşalla kesin tarih 37. hafta yanı haftaya cuma dr kontrolunde belli olucak sezeryan..
ben hem normal dogumdan korkuyorum hem tansiyon problemim var hem de bebek çok iriymiş dolayısıyla epidural sezeryan gozukuyo..
sizler ne dusunuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?