- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.081
hoşgeldin canım önemli bişey yok şimdilik[/QUOTE
inşallah zamanında gelir erken gelmesin üzmesin anneyi eğer erken gelirse iyi bi telaş yaşatır size
hoşbulduk elma şekerim valla erken gelirse çok aglarım çoook eşimde bilmez hiçnbişey oturur benimle ağlar oda heralde
hoşgeldin canım önemli bişey yok şimdilik[/QUOTE
hoşbulduk elma şekerim valla erken gelirse çok aglarım çoook eşimde bilmez hiçnbişey oturur benimle ağlar oda heralde
ay allah korusun erken gelmesinde eğer gelirse gözümde şöyle bi canlandırdım sen eşin bebek hep beraber sarılır ağlarsınız artık nekadar zor bi durum olur allah muhafaza.annenler yada kayınvaliden falan uzakmı
senin kızın anne sözü dinler merak etme sen sık dişini 2güncük
ınsalllahhh.....
ıyı aksamlar cnm bnm allah'a emanet.
bakalım nasıl cırkın bıse olacaklar
bugun ıkı tane oldu dogum daha olmasın yafs..
aslm hg cnm herhangı bır olay olmadı cnm..
cnm sen atıver adını ozelden eklım senı.
az once attım ozel 10dkya kadaaaaarr...
ay allah korusun erken gelmesinde eğer gelirse gözümde şöyle bi canlandırdım sen eşin bebek hep beraber sarılır ağlarsınız artık nekadar zor bi durum olur allah muhafaza.annenler yada kayınvaliden falan uzakmı
canım annemler adanada kayınvelidemlerde hatayda ben sivastayım 8 saat var nerdeyse, inşallah yaza annemler kayseriye gelecekler çok iyi olacak benim için
sanırım öluyorum bu nasıl bı kasma boleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım annemler adanada kayınvelidemlerde hatayda ben sivastayım 8 saat var nerdeyse, inşallah yaza annemler kayseriye gelecekler çok iyi olacak benim için
ooo hepiniz dağılmışsınız bi yana sivasta çok kar haberlerde izledim hastane uzakmı yetişirsin dimi insanın ailesinin yakınında olması gibi yok valla
ooo hepiniz dağılmışsınız bi yana sivasta çok kar haberlerde izledim hastane uzakmı yetişirsin dimi insanın ailesinin yakınında olması gibi yok valla
felaket kar ve deli gibi soguk var dışarı çıkamıyorum soguktan,
hastane çok yakın arabayla 2 dk yürüyerek bile gidebilirim doguma
pekı dgum yaptıgında yanında kım olacakcanım annemler adanada kayınvelidemlerde hatayda ben sivastayım 8 saat var nerdeyse, inşallah yaza annemler kayseriye gelecekler çok iyi olacak benim için
canım ya çok canını yakıyor değilmi aman sabretsin biraz daha uyusun uslu uslu anneye eziyet etmesin
berbat cnm acıyo ole bole deıl..
bak o konuda çok şanslısın benim hastanem 2 saat sürer valla:26:
o iyi işte hastanenin yakın olması bide yollarda kalırsın :)) karda kışta. bebeklerimizin şansına bu senede nekadar soğuk oldu
of arada tutuyo bole manyak dra kalsa bıse yokkız doguracanmı yoksa anammmmmdur accık daha
kıs sen sezeryan beklerken normal doğurma
of arada tutuyo bole manyak dra kalsa bıse yok
ama adam haklı ne zmn dra gıtsem bnm kız pamuk gıbı oluyo
ordan cıktıgım zmn da da kaskatı oluyo
bu kızın bana kastı var galıba
olacagına bak kuzuu
bazen normal doguracakmısm gıbı hıssetmıyo deılım hee:S:S
bak o konuda çok şanslısın benim hastanem 2 saat sürer valla:26:
kız yolda dogurursan nolacak,alıştırmalara başla sen
valla çok sogukta dogacak bebiklerimiz,o iyi işte hastanenin yakın olması bide yollarda kalırsın :)) karda kışta. bebeklerimizin şansına bu senede nekadar soğuk oldu
of arada tutuyo bole manyak dra kalsa bıse yok
ama adam haklı ne zmn dra gıtsem bnm kız pamuk gıbı oluyo
ordan cıktıgım zmn da da kaskatı oluyo
bu kızın bana kastı var galıba
olacagına bak kuzuu
bazen normal doguracakmısm gıbı hıssetmıyo deılım hee:S:S
nihle senin kız çok inat olacak haberin olsun,hadi dışarıda akıllı olupta evde anasını deli eden çocuklardanbende öyleymişide biraz
enıce ıstek gelmedı:S
her zmnkı kasılma cnm alıstım artık ama bazen abartıyonihlecim nasılsın kasılmaya devam ediyomu bi aksilik yok dimi dinlen sen
kız yolda dogurursan nolacak,alıştırmalara başla sen
valla çok sogukta dogacak bebiklerimiz,
nihle senin kız çok inat olacak haberin olsun,hadi dışarıda akıllı olupta evde anasını deli eden çocuklardanbende öyleymişide biraz
eyvahlar olsun..
enıce ıstek gelmedı:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?