- 30 Kasım 2010
- 9.597
- 19.263
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.121
günaydın kızlar
sabah tetenoz aşısı için eşimle sağlık ocağına gittik
ve benimle ilgilenen hemşirenin tayini çıkmış
resmen kimse yardımcı olmadı
ve aşımı olamadan işe gelmek zorunda kaldım
akşamda 1 saat erken çıktım diye sinirlenen müdür
bundan sonra ki işlerin hepsini benim yapacağımı söylemiş
aklınca beni tehtid ediyor..
ama karar verdim kızlar
ben anne oluyorum ve sorumluluklarım daha da artıyor
izinlerimi kullanıp başka bi iş bakacağım
bankamla yollarımı ayırıcam
yoksa bebeğimde bende
doğumdan sonrada fazlasıyla yıpranacağız..
yorulduğumu fazlasıyla hissedebiliyorum..
günaydın kızzlarr.... ben geldim bugünlük..beni merak eden oldumu? bilmiyorum amavınım bozulduğu için evden giremedim sizede haber veremedim.... ... çok şükür daha doğurmadım..bugünlük işe geldim ve size yazayım dedim ... doğuran varmı acaba en çokta dünürümü merak ettim.... nasıl iyimisiniz kızlar...sizi çok özledim..
günaydın kızzlarr.... ben geldim bugünlük..beni merak eden oldumu? bilmiyorum amavınım bozulduğu için evden giremedim sizede haber veremedim.... ... çok şükür daha doğurmadım..bugünlük işe geldim ve size yazayım dedim ... doğuran varmı acaba en çokta dünürümü merak ettim.... nasıl iyimisiniz kızlar...sizi çok özledim..
Günaydınnn annıslerrrrrrrrr daha sbahtan gerdi benı bu işyerı burda dogurucam snaırımm oğlumdan bı yandan karnımı delıyor
Sizler nasılsınız?
Canım böyle kararlı olman gerçekten güzel haber..
Kesinlikle hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil.
Seni mutlu etmeyen bir yerde çalışma.
Sırf bu sebeple şehir değiştireceğim..
Dua edin bana da cuma cuma..
Tetanoz aşın için geç mi kaldın bebeğim sen?
2. dozdu değil mi bu?
Boşver olmazsan da olur..
Dünyanın sonu değil..
Canım özlemez miyiz seni?
demek vınn yoktu..
Senin dünür kimdi?
Haknur ve adese aselkuzum doğurdu zira....
Günaydınnn annıslerrrrrrrrr daha sbahtan gerdi benı bu işyerı burda dogurucam snaırımm oğlumdan bı yandan karnımı delıyor
Sizler nasılsınız?
haklısın canım ama ister istemez boşa bekleyip 2.dozu olamayınca canım sıkıldı
kararlıyım sende benim için dua et olur mu?
Doğurma canım az daha sabret..
Ne sinir edecek kişi ve olayla karşılaşıyoruz yaaaaaa
HAklısın aslında..
Ama tekrar gitsen yine de olamaz mısın?
Cuma cuma etmem muı canım
İnşallah dileklerimiz gerçekleşir..
aysebhar gunaydın sen benım cep tel aldınmı ban donmedınde ben bahrım dıe mrk ettımm
ay bugun bana bı haller oluyor kıslarr yaaaa sureklı lavobaya gdıyorumm neden acep?
Canım böyle kararlı olman gerçekten güzel haber..
Kesinlikle hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil.
Seni mutlu etmeyen bir yerde çalışma.
Sırf bu sebeple şehir değiştireceğim..
Dua edin bana da cuma cuma..
Tetanoz aşın için geç mi kaldın bebeğim sen?
2. dozdu değil mi bu?
Boşver olmazsan da olur..
Dünyanın sonu değil..
Canım özlemez miyiz seni?
demek vınn yoktu..
Senin dünür kimdi?
Haknur ve adese aselkuzum doğurdu zira....
gunaydın cnm herkes cok mrk ettı senı dogurmadgını dunurm söyledı zaten dogurmaz o daha dedı herkes ıyı dun dogumlar oldu lıstemıze bak cnm
senın ıyı olman ada coks evdınımm
çok merak ettik hemde nasıl iyisin dimi?
günaydın canım dertler hep aynı offf
Doğurma canım az daha sabret..
Ne sinir edecek kişi ve olayla karşılaşıyoruz yaaaaaa
Ben sayet hamıle kalmdan önce hamıle ınsanlar konusrken daha dıkt ederdım sonucta özel bı durmdalar ama ben sankı böle degılmsım gıbı butun sınır bozucular benı buluyorr surd akaldı bır haftam allahım evımdne doguma gıtmyeı nasıp bana
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anammmm haknur doğurdumuuuuo kadar yaramazlık yaparsa tabi doğurur diğerlerinede çok şaşırdım maşallah yaa ... desenize şubatı bekleyemediler.... canlarım çok iyiyim yaa bizde oğlumla bugün kontrole gittik 2 700 gr ... 3 kg geçer dedi dr ... 46 cm boyu .... benim oğlan minik olcak zira..anam gibi 4 500 gr falan doğuramicam o kesinde.......kızlar bu arada annemlerlede barıştık .... annem kuzenlerini aracı gündermişler bize beni merak etmişler... çok üzülmüşler pişman olmuşlar beni kırdıkları için....eşimde benim hatrıma onları affetti gittik ellerini öptük geçen hafta... bir haftadır görüşüyorum zira çok mutluyum...annannesi oğluma bir sürü yelek hırka örmüş.. dün onlarıda yıkadım...düğmelerini diktik.... herşeyimiz hazır...dr da artık doğacak beklemedesin dedi....normal istediğim için ben inş bakalım bi aksilik olmaz....uan çok şükür hayatımda herşey yolunda...darısı ayşecim senin ve haknurun başına..inş ailenizle barışırsınız..Allah büyüktür..inş onlarda bizimkiler gibi hatalarını anlarlar...doğrusu hiç beklemiyordum ben böyle bi caba ailemden....dünürüm nıhle cnm benim ondan haber varmı..inş yakalarım bugün onu gelirde..ayyy çok özledim bende sizi...eşime dedim çok merak etmişlerdir diye..ama inş vınımı düzelteyim gelcem yine kızlar....kısa bi süreliğine olmicam aranızda... sizsiz yapamam ben yaaa
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özgecim dunrum nasılsın bacım hosgeldın kıscelr napıyorrr
Canım benim özür dilerim evet senin haknurun ve ferayın oyelkenin cebi var bende..
Bende sana dönüyorum şimdi..
Valla bende sorun sende değil..
senle benim oğlan çiroz doğacak üzülüyorum yediklerimiz bize yarıyo demek ki
selam dünürüm hoşgeldin öperim seni
hoşbuldum canım
geçen hafta gittim dr a önümüzdeki hafta perşembe gideceğim tekrar
senn asılsın kuşum
günaydın kızlar .....nasılsınızzz doğumlar başlamıs sırayla ya darısı bıze inşlh....
sorma yaaa .. 3 ü geçerler inş zamanlarına kadar beklerlerde....cnm sen nasılsın..? varmı bi yaramazlık..işi artık kafaya takma yaa boşver..yakında bebeğin olck hep onu düşün...çalışmak normalde bile zorken hamile olunca o zorluk çok daha artıyo..sıkıntı tabi..ama kendinide oğluşunuda üzme boşver....senle benim oğlan çiroz doğacak üzülüyorum yediklerimiz bize yarıyo demek ki
selam dünürüm hoşgeldin öperim seni
kızlar kimler doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?