2012 Şubat Anneleri

evet cnm rabbımın ıznı ıle 23/1/2012 8,30 9 arası sabah amelıyata alacaklar..

kusum pazar gunu cocuk doktorumuz yokmus kendılerı tesrıf edemedıler pts sabahına ertelendı..
dua edın sabah bana olurmu..

canım dualarımız seninle inş.sağ sağlim topiğe geri döncen meleğinle hemde :))

SeLammmmmmmmmmmmmm Tüm ekibi öpüOrum koJaman koJamannnnnn mCcCcCcCcCx

benim oLan hosqeLdın kayıp hamiŞ seni aramadıqımız hastane kaLmadı nerdeSin sen gıııııııssssss DDD
sorma cnm vınımın azizliğine uğradım bi anda bozuldu üstüne bide kapandı falan inş yenisini alınca yine yazcam size...bugünlük iş yerinden geldim girdim....son kez.....çok merak ettim sizleri..doğumlarda olmuş..en çok haknura şaşırdım erken gelmiş emrecik....sen nasılsın cnm benm....bebeğin nasıl...bizim oğlan daha 2700 grmış cnm sıkıldı biraz ama ayşem 3300 olur diyo...bakalım inş....

cnm koy o zaman..eşime dedim şimdi güzel dedi..sanırım erkekler böyle asil isimleri seviyolar....

gelinim sağ sağlim doğsuuuuuun inşşşşşşşş kazasız belasız....sezeryan günü belli olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum canlarım.....

gelsin sabırsız bebelerrrrr

Tahmın ettık bıtanem şükür iyisin. Bende hamdoLSun iyiyim tek deqısıkLık artık yaLnız yatıorum
yatakta donecem dıe eşimi uyandırıodum feryattan fıqandan kıyamadım dıqer odada yatak actım ona herıfsızlık hat safhada

koyucam artık bundan sonraki kız olursa onuda hürrem istiyorum ben ozaman hürrem koyucam :))

sevgili Feraycığım nasılsın ??

Aysebahar sana bi türlü denk gelemiyorum, bi kere o kara kedini yerim. portakallı pırasadan dolayı öğretmenmiyim diye sormuşsun ama hayır değilim sadece ilgilendiğim herşeyi aklımda tutuyorum nedense :)

oooo aferım buyuk sıpaya.
5 he karnesı benım yerımede aksama tebrık et cnm ve kocamaaaann op
sı sem dun deılmıydı dogumu?
oyle hatırlıyorum ama..
saol cnm benım bakalım pts gunu nasıl olacak :18:
ınsallah hayırlısı ıle kurtuluruz hepımız..
afıytet olsun cnm
kızlar çok acıktım yemeğe gidiyorum az konuşun nolur
afıyet olsunnnn kuzumaaaa.a.....
SeLammmmmmmmmmmmmm Tüm ekibi öpüOrum koJaman koJamannnnnn mCcCcCcCcCx

benim oLan hosqeLdın kayıp hamiŞ seni aramadıqımız hastane kaLmadı nerdeSin sen gıııııııssssss DDD
dıyenee bak..
aslm hg kayıp nemo
hadi yaa heyecanlımısın canım
allah yardımcın olsun inşallah
korku stres ve heyecan karıstı cnm ınan dudaklarımı yıye yıye farketmeden ıclerı yara olmus hep..
aminnn ınsallahhh..

sinem de mi pazartesi doğum yapacak
ohh ne güzel allah yardımcısı olsun onunda
ben persembe hatırlıyordum ama ptsmıymıs :44:
canım dualarımız seninle inş.sağ sağlim topiğe geri döncen meleğinle hemde :))
ınsallaaahhhhhhh.. tsk ederım.
gelinim sağ sağlim doğsuuuuuun inşşşşşşşş kazasız belasız....sezeryan günü belli olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum canlarım.....

gelsin sabırsız bebelerrrrr

kız pts gunu sabah uyanırsan tabı dua et hee
gelının ve ben ve tum dgm yapacaklar sag saglım kurtulurlar ınsallahhhh....

koyucam artık bundan sonraki kız olursa onuda hürrem istiyorum ben ozaman hürrem koyucam :))
çok güzel olur hee.... yavuz selim hürrem sultan

dedikodumu yaptınız yani...yazıları göremedim ama anam şimdiden ayırdın demek yatağı..doğumdan sonrada ayrı yatarsan lohusa iken adam yandı ki ne yandı....bekleye bekleye halleri kalmadı artık...haknurun yaramazlığından oğlu bile dayanamamış bak erken gelmiş suyu haknuruuuuuuuummmm nerelerdesin yavvvv..gelsede azcık kızdırsam onu

gelecekmıs bugun ole demıstı eve gıttıgım gıbı gelecem nete demıstı
kızlar ben çıkıyorum oturamıyorum artık biraz dinlenim gelirim öptüm hepinizi

dınlen cnm yıne gel arada bende yazamıyorum fark ettıysen bende yatıyorum sureklı cunku..
yorma kendını

iyi sayılırım canım
uyku hiç yok ama yatamıyorum ben sırtımın ağrısından
bilgisayar arka balkonda çok soğuk oluyor birde vın çalışmıyor oyüzden giremiyorum
sen nasılsın

allah yardımcımız olsun az kaLdı ama dayanılması zor qunlerın ortasındayız vallahı.
ıyıyım canım cok sukur saolasın.

Ehueuehe

ayırmadıkta bısımı oLdu sankı ayLardır kapı duvar DD
vaLLahı dayanamadım onun uyanmasına yazık bide işe qidio uykusu bölünüo ne bilim rahat edemedim.
Haknur jübiLeyi çaktı sorma yaa

hepinizi çok öpüyorum
nıhle görüşemezsek allah yardımcın olsun canım
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

kızlar ben çıkıyorum oturamıyorum artık biraz dinlenim gelirim öptüm hepinizi
yat dinlen cnm yorulma..artık bende evi temizlerken nefes nefeseyim gerçi herkes çoğu kişiden yisin diyo ama yinede hamilelikten öncesini özlüyo insan...demek yaşlılıkta böyle oluyo..iş miş yapamıyosun ....ahh ahh gelinim iyi çıksa baride işlerimi yapsa
gelecekmıs bugun ole demıstı eve gıttıgım gıbı gelecem nete demıstı

dınlen cnm yıne gel arada bende yazamıyorum fark ettıysen bende yatıyorum sureklı cunku..
yorma kendını

cnm dua edicem sana inş..aslında akşam kuran okicaktım ama gribim yaa hiç halim yoktu ...gerçi şuanda pek yok sırtım ağrıyo biraz....ne zormuş hamilelikte grip yaaa:2: limonlarla kanka oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…