- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.261
o zaman iki kere kan vermeye gerek yok dimi... aynı sonuçları götürsek yetmezmi acaba :44: yoksa ağlar bebelerimiz yaaa topukları acırrr
dünürüm bu resimdeki kesin sensin....sen yazmadan gitmezsin....
kızlar annemlere oğlanın adı esad dedim aklına ilk suriyenin başkanı beşer esed geldi zor alıştı kadın..şimdi güzel diyooo
kesın balımdünürüm bu resimdeki kesin sensin....sen yazmadan gitmezsin....
kızlar annemlere oğlanın adı esad dedim aklına ilk suriyenin başkanı beşer esed geldi zor alıştı kadın..şimdi güzel diyooo
evetoo desene ağlıcak bebelerimizzz
ne zaman gelecekler deyip duruyor :)
gece hiç uyuyamıyorum ben sırtım belim çok ağrıyor
ama evde nasıl vakit geçiyor anlamıyorum valla
yok canım sizdeki numara yeni numaram zaten
çok yaramaz birazda hasta
ayyycanım öyle sevindim ki anlatamam çok çok güzel hem aynı apartman ohh artık yalnız kalmazsın hiççç
nüfüs cüzdanını doğum yaptığın gün bile veriyorlarmış
hastane ayrı sağlık ocağı ayrı yapıyor topuk kanını
hadi yaaa
bende biliyorum isimlerinizide burda kullanmim dedim....senin yazının eltında çıkan kedide çok komik bu arada yaa bakışları falan
dimi
acaba ben nasıl yazıp çıkıcam yada yazabilicem mi?:44::44:
yok canım sağlık ocağı kendide alcakmış..bizim burdaki sağlık ocağı istanbuldaki çapaya yolluyomuş..
bide 1 hafta 10 gün sonra almalaınn sebebi anne sütünü bebek aldığı içinmiş..
hast.de doğardoğmaz alıylarmış..
yani 2 defa
ayşecimm senn isimde çok uyumlu ben çook beğendim
bende bira değişik veya fazla kullanılmamış duyulmamış olsun taraftarıyım yaa
yektayı o yüzden çook beğendim..
kesın balımesımde oyle dıyo
nerden de geldı aklına ya
guzel ısmı var damadımın masallah.
evetuff gecen bnm de aklıma geldı.. ıcım sızladı valla.
hımm tm balım
aman dıkkat et kızlar gelınce oglan da hasta olursa zor olur senın ıcın..
sağ ol oyelkenim...evet aynı binadayız bide..yandım benkardeşlerim oğlanı bi saniye bırakmaz ellerinden artık...kucağa alışır diye daha şimdiden endişelerim var valla.....:44: ama yardımı olcakları kesin annem gelcek hastaneye falann....
oğlu olcaklar size bişey dicem..bana herkes erkek çocuğunu fazla sarıp sarmalama diyo...sıcağı sevmez erkek bebek haberiniz olsun hemen kırmızı kırmızı lekelenirmiş dediler....çok kişiden duydum....yeterli oda sıcaklığında olsun yeter diyolar...sizinde aklınızda olsun....çok sarmayalım.....
bende ilk duyduğumda o gelmişti aklıma alışırlar bişi olmaz ohhh kız resmen sen barışınca bana bi rahatlama geldi hafifledim sanki
ay bugün yetişemedim ben size hep fransız kaldım bi yandan yemek yapıp biyandan sizi takip etmeye çalışınca yetişemedim yavvv((
ay bugün yetişemedim ben size hep fransız kaldım bi yandan yemek yapıp biyandan sizi takip etmeye çalışınca yetişemedim yavvv((
sağ ol oyelkenim...evet aynı binadayız bide..yandım benkardeşlerim oğlanı bi saniye bırakmaz ellerinden artık...kucağa alışır diye daha şimdiden endişelerim var valla.....:44: ama yardımı olcakları kesin annem gelcek hastaneye falann....
oğlu olcaklar size bişey dicem..bana herkes erkek çocuğunu fazla sarıp sarmalama diyo...sıcağı sevmez erkek bebek haberiniz olsun hemen kırmızı kırmızı lekelenirmiş dediler....çok kişiden duydum....yeterli oda sıcaklığında olsun yeter diyolar...sizinde aklınızda olsun....çok sarmayalım.....
ne yemek yapıyorsun bakalım?
Akşama çalayım bari...:)))
ailenle barışmana sevindim canım allah bidaha bozmasın inş.bende duydum erkek bebek çok sarılmaz diye,valla çok iyi oldu benim ev büyük doğru düzgün ısınmıyo zaten düşünüyodum nasıl yapıcaz diye iyi oldu bak sıcağı sevmemesi :))
Hakikaten yok..
Haberi olan var mı karmax ten kızlar?
CAnım hastanede aşısı olacak ve topuk kanı alaınacak ve işitme testi yapılacak
Lütfen bunları unutmayın...
6 gün sonra sağlık ocağına gidilcek tekrar topuk kanı vereceksiniz..
Adı çok güzel...
Maşallah canım
Benim ki de Kerem Yekta mmmmmmmmmmmmmm
Harika bişey bu..
Anneler yerine kadınlar kulübu yazalım:))))
kızlarrr sizde akıntı oluyomu ben de fazla var yaa
akşama kadar kaç günlük ped değiştiriyom
hesabı yok
kızlarrr sizde akıntı oluyomu ben de fazla var yaa
akşama kadar kaç günlük ped değiştiriyom
hesabı yok
kötümü ismi ezgim sence nasıl.....:44: doğru söyle ama....anlamından çok beğendim bu ismi ben...sağol balım valla çok imreniyodum size.....annem doğuma gelcek yok annem şunu aldı bebeğe bunu aldı diyince içim gidiyodu ben yanlızım diye.... :2:çok şükür...inş bi daha yaşatmasın rabbim böyle üzüntüler....
valla ynı dert bizdede var cnm yok değil ama ne üşütelim nede çok terletelim çok dikkat istiyo erkek bebek..kıza göre daha nazlı ve dahada gazlı oluyo...allah yardımcımız olsun.....annesi yesin pipisini yavvv
teşekkür ederiz teyzesi...yok canım ismi güzel sadece ilk anda çağrışımı dediğin gibi oluyo onu anlatmak istedim yoksa güzel oğluşunun ismi... bak ne güzel artık herşey yoluna girdi .. artık seninde yanında annem olcak ohhh..
evet canım hemde fazla fazla akşama kadar kaç kere çamaşır değiştiriyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?