2012 Şubat Anneleri

normal canım benim 1 aydır şiş

kızlar doğum hikayemi yazdım liste bölümüne

dur hemen okuyorum

dinlen cnm yorulmuşundur .... bişey olmaz inşş...

cnm ben 36.haftamdayım.çrş kontrolüm vardı aynı benimde çamaşırım çok ıslanıyordu beyaz su gibi bende acaba suyum mu geliyor diyordum,ama sancı yok, çatı muayenesi oldum,orda suyu kontrol etti bebek mi su kaybediyor diye, meğerse bebek değilmiş çok şükür, nst ye de girdim haftaya cuma yine gidicem şuan herşey normal hayırlısı..
ama suyundan kontrolünde mutlaka bahset..

evet doktor banada suyun normal dedi ondan bide bebişim hiç durmuyo şükür hep hareket halinde bu yuzden rahatım biraz sanki :S
2 kere yakaladım o sekılde şaşırtıcı ıslaklıqı
şişliqe qelince nıhlenınde senınde dedıqın doqru sarkık oturuyorum ondan sanırım yuksekte tutmayı denicem saolun
sudan korkuyorum ama

aferım yor bole kendını
erken dgrasın var galıba..
az dur durdugun yerde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kkızlar doğum sayfamızı bulamadım
linkini atsanıza
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-dogum-listesi-5.html#post22755183
al cnm
zaten kızz öyle bişey oldumu dünürüm....sinir olur insan yaa ezdirme kendini....

hayattta durmam kı zaten ole olsa
valla cıkarım tepesıne kadının

tsk ederım canım allah kurtarsın.
ayın 30unda qıdıcem doktora mutlaka soylıcem ki 10 qun var daha :S

cnm kontrol et pecete falan koy suyun veya akıntının vs. yogunluguna dıkkat et su oldugu zmn sureklı yavaaas yavaaaas gelıyo. yat dınlen bıraz
yınede gecmesse drunu ara..

sen 33.haftalıksın sanırım nekadar kilosu- boyu allah vakitli doğum nasip etsin..

hmm demek sudan korkuyosun

ole bıse olsa anlatmam sıze zaten:):):))
ıcınız kararır valla
ya bıde bnm cenem kuvvetlı. bırebır kavga ederım valla dgumu bırakıpta
dusunsene cataldan ebeye saldırıyormusum

Sen gerçekten öyle bir dogum hastanesınde mı yapacaksın pztsı dogumu nıhlee..Allah yardımcın olsun ınsallah ..

Benım ayaklar davula döndu bacaklar da..Ama normalmıs bu ay için..akıntını da test yapsana ..Peçete koyacaksın altına alıp kurumaya bırakacaksın eger kuruyunca kokusuz ve renksızse suyun akıyor demekmıs..

kızlar doğum hikayemi yazdım liste bölümüne

Hmm hemen okumam lazım süperr... Ama senı uyarmıstık erken dogum olur cınsellıge ara wer dıye kızz...Ama en ıyısını yaptın ben bıle dusunuyorum 9 ay yapmadık sımdı yapayım da cıksın kızım dıyom ..

allah iyiliğini versin yaaa son yazın çok güldürdü beni..... haknur buuuu herşeyi yaparrr

Son düzenleme:
hmm demek sudan korkuyosun

pislik yapma korkuyorum yaa DD
koku yoksa bebek suyu demekmi???
oızaman yedık ayvayı buqun yarın bende fırlatırım topu koku moku yok vallaha.
ayın onunda qıttım son kontrolume 40 cm 1840 qramdı suyu cok ıyı doqum pozısyonuda almıs daha dönmez sanmıyorum dedi dr.
ne bilim bayaqı beyendi durumumu
off ben sabah arayıp doktora qıdeyım en ıyısı
korkuyorum qercekten.
nıhleeeeeeee
((((((

Kızlar bana yardım edin kaçgün oldu inanın hatırlamıyorum ama sağ elimin baş parmağı nasıl zonkluyor anlatamam.doktorumu aradım dün bi merhem getirdiler kara merhem miş ama içim rahat etmedi korktum hamilelerde dikkatli kullanılmalı yazıyordu dr kullan dedi eğer geçmezse nörolojiye göster dedi şimdi sürdüm ama zonklaması devam ediyor nedir bu hey allahım sen yardım et

şubatın ilk bebeği kim olck acaba yavvvv 01 02 yada 02 02 de günlerde kimler doğurcak bakalım....

benim sezeryan olursa o tarihleri düşünüyorum,tabi erken gelmezse kuzucuk

geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum acaba stresten falanmı oluyor

Geçmiş olsun uyusma normal bılıyorum da zonklamaya ınternetten bır bak canım neymıs dıye..Hamılelere sakıncalı yazıyorsa ılacını da cok kullanma ..allah korusun dıkkat et..

allah iyiliğini versin yaaa son yazın çok güldürdü beni..... haknur buuuu herşeyi yaparrr

Kızz şaka değil walla beklemek cok sıktı benı,bir de doktor 2 hafta önce bu randewumda dogumu belırleyecektı hıc oralı olmadı ben de 02.02.2012 istiyordum olmaz cok erken dedi..dün kocama söyledım denesek mı topıcte böyle oldu dıye,o da dıyor ''yolu acarım ıstersen kızıma '' dıye dalga gectı ..Ama rüyamda bıle yapıyordum o işi yanı takmısım sankı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…