• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

amin canım sağol korkuyorum sorun çıkar diye ama doktor kesemiz olusmus dedi
dış gebelik kimysal gebelik fln yoktur dmi kese gözüküyor

Yoktur umarım canım.
Bende cok tecrubelı degılım, ılk gebelıgım ve merak ettıklerımı buradan ogrenıyorum.
Insallah saglıklıdır bebeklerımız ve hayırlı bır sekılde kucagımıza alırız.

slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim:58:
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN
:58:

Cok uzuldum ):
Rabbım sabır versın, dıger cocuklarına saglık, hayırlı uzun omurler versın.
Allah a emanet ol.

merhaba cnm benim sigortam yok devlet hastahanesinde yaptırdım testleri annelik hakkı dıye bıe sıgorta var benı devlat sigortalı yaptı ve bende 6 tup kan ve ıdrar verdım fakat bı kurus bıle para vermedım çok şükür :)) dolayısı ıle sıgortası olandan para alınacagını sanmıyorum

Esım dun bıraz arastırmıs, 50-30 TL arası yapan bır yer bulmus.
Bugun arastırmya devam edecek.
Tesekkur ederım ılgın ıcın.

Arkadaşlar öğrendiğim bilgileri hemen sizlerle paylaşmaya geldim....

Fındık badem balık ve semizotu bebeğin zekası için çok çok faydalıymış bilginiz olsun...

Şeker ve tuzdan 9 ay boyunca uzak durmaya çalışın....

Bol bol su için.....

Çörek otu sakın tüketmeyin düşüğe neden oluyormuş...

Süt ve süt ürünleri ise bebeğin kalsiyumu için çok yararlıymış....:71:

Orası öyle aşırı tuzdan uzak dur canımm...Ödem oluşabiliyormuşş:26:

Tesekkur ederız bılgılendırdıgın ıcın.
Evet, seker ve tuzdan ozellıkle uzak durmalıyız.
ıs yerınde gıda muhendısı bır arkadasım var, sureklı bana sunu yeme bunu yeme dıye dırektıflerde bulunuyor.
Tuz onumdeyse derhal alıyor, bende uslu bır anne adayı olmaya gayret edıyor, onu dınlıyorum.

slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim:58:
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN
:58:

Öyle boşboş bakıyorum ne yazsam diye, dondum kaldım, çok kötü oldum Allah yardımcın olsun, kendi laflarım bile boş geliyor bana.Seni çok sevdim, kendine dikkat et.

Seni çok sevmiştim Gurbet Güzeli... Üzüntümü anlatamam... :( Hakkında/hakkımızda hayırlısı ne ise Allahım bize onu versin inşaAllah...

Kalan arkadaşlarım, hepiniz de hakkınızı helal edin. Ben artık girmek istemiyorum bu siteye ve foruma. Hepimize Allah'tan hayırlı, sağlıklı, sorunsuz hamilelikler geçirmemizi diliyorum. Bebeklerimizle birlikte Allah'a emanetiz... Sağlıcakla kalın... :58: :58:

Simurganka şu tehlikeli dönemleri atlattıktan sonra gel emi :5:Ben de girmek istemiyorum kötü olaylar yüzünden ama, o kadar kötü olay yanında çok güzel paylaşımlarda yapıyoruz, vazgeçmem zor oluyor.

Gece 02.30 itibariyle kanam basladi bu sekilde gelik sonlanirsa kimse kurtaj olmasin su anda bebegim benimle degil sirf kurtaj yuzunden 3. Dogumdan sonra plezanta koptu iceride kaldi 3 sefer kurtaj oldum mereti cikaramadilar rahimden ins temizlenir rahim

kızlar bana dua edin bu gün kontrolüm var. Yüksek düşük riskim vardı ilaç kullanıyordum inşallah bebişim tutunmuştur.

dinlen biras, benim de bulanıyor ama ben çalışıyorum offfff keşke evde olsam da yatsam:(

Aynen, calısan bır anne adayı olmak zor.
Ya calısan anne olmak nasıl bır duygu acaba?

Ben yarın doktora gidicem :59:

Nıye uzuluyorsun kı? Ne mutlu ıste sana, bebısını goreceksın.
Benım daha beklemem lazım.

Gece 02.30 itibariyle kanam basladi bu sekilde gelik sonlanirsa kimse kurtaj olmasin su anda bebegim benimle degil sirf kurtaj yuzunden 3. Dogumdan sonra plezanta koptu iceride kaldi 3 sefer kurtaj oldum mereti cikaramadilar rahimden ins temizlenir rahim

Rabbım saglık, sıhhat versın sana canım.
ınsallah tez zamanda toparlarsın kendını.

kızlar bana dua edin bu gün kontrolüm var. Yüksek düşük riskim vardı ilaç kullanıyordum inşallah bebişim tutunmuştur.

Rabbım hayırlısı ıle guzel haberlar almanı nasıp etsın.
ınsallah bebegın sımsıkı tutunmustur sana.

Gurbetguzelim kalbinin durduğunu hissetmiyorsun dimi? Yani hiçbirşey değişmiyor dimi?

Nıye uzuluyorsun kı? Ne mutlu ıste sana, bebısını goreceksın.
Benım daha beklemem lazım.

Benimde normal kontrolüme 20 gün var.Ben yarın merakımdan gidiyorum, kötü şeyler duymak korkum olduğundan üzülüyorum.

Benimde normal kontrolüme 20 gün var.Ben yarın merakımdan gidiyorum, kötü şeyler duymak korkum olduğundan üzülüyorum.

Icını ferah tut canım benım.
Ferah tut kı, bebısın sana daha sıkı baglansın, annem sımdıden benden umıdını kestı demesın. (Ben oyle ınanıyorum)

Olumsuz bırsey duymazsın ınsallah ama, olursa da veren de O, alan da, dıyerek tesellı edecegız kendımızı.
Ve bırde soyle dıyecegız, cennete benı bekleyen bır melek var, benım ıcın sefaat dıleyecek.

Rabbım hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın.
Bebegını kaybedenlere sabır, saglık, ınanc ve yenı bır bebek versın.
Bebegı yasayanlara da sag salım bebeklerını kucaklarına almayı nasıp etsın Mevlam.

Icını ferah tut canım benım.
Ferah tut kı, bebısın sana daha sıkı baglansın, annem sımdıden benden umıdını kestı demesın. (Ben oyle ınanıyorum)

Olumsuz bırsey duymazsın ınsallah ama, olursa da veren de O, alan da, dıyerek tesellı edecegız kendımızı.
Ve bırde soyle dıyecegız, cennete benı bekleyen bır melek var, benım ıcın sefaat dıleyecek.

Rabbım hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın.
Bebegını kaybedenlere sabır, saglık, ınanc ve yenı bır bebek versın.
Bebegı yasayanlara da sag salım bebeklerını kucaklarına almayı nasıp etsın Mevlam.

Amin canım aminn.

arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmı? sizde kilo aldınızmı? ben daha şimdiden 4 kilo aldım ve fazlada yemiyorum ilaçmı yapıyor acaba?

selam millet benimde kontrolüm yarın..geçen sağlık ocağındaki aile hekimim çağırdı beni sizlerde muhakkak gidin hem vitaminimi yazdırdım hemde hem hamileliğin başında hem sonunda kan testi yaptırmak gerekiyormuş onu yaptırmamıştım salı gidicem ve kan vercem...yaptırmayanlar ihmal etmesin...sağlık bakanlığına gebelik vardır diye kayıt tutuyorlar..ayrıca ilk ne zaman evlendiğinden bacağında varis var mı? diye bile iyice soru soruyorlar..inceliyorlar..ben kan testi yaptırmam gerektiğini açıkcası bilmiyordum hemşiremde hamileydi ondan öğrendim..çok şükür 8 haftaya girdik inş dahada iyi olacağım şimdilik sadece uyku oluyor ara ara..sabah halsizliklerim azaldı..inş sağ sağlim kurtuluruz..çalışan kişiler için çok zor..streslede baş etmemiz gerek..gerçi evdede stres olan oluyor ama olsun..yatın dinlenin bol bol..geçen gün ailecek pikniğe gittik çok güzel geçti annemle babam torun hayaliyle yanıp tutuşuyor..inş herşey yolunda gider..öptüm sizleri..

gurbat guzeli çok üzüldüm canım söyleyecek söz bulamıyorum bebeğini kaybettin ama inş bir daha olur...rabbim sabır versin hayallerin yıkılması zor ama o hayalleri bi daha yaşamak inş zor olmaz...sabırlar diliyorum..

ya kızlar aynı korkular bendede var bende düşük birde kürtaj yaşadım boş gebelikten dolayı şimdi bende hiç sevinemiyorum doğumu değilde başka bir şeyi bekliyorum sanki bu tedirginlik insanın elinde olmuyor en iyisi tek kalmamak sürekli kalbalıklarda olmak iyi geliyor kafamız dağılıyor hep tevekkül edelim Allah tan başka kimse onları koruyamaz biz bile...

Destekleriniz icin cok cok sagolun kizlar sadece bulsntilarim azaldi ve son bir haftadir umutsuzluk vardi icimde bebegimin yasamadigina dair kontrol masasina bile bebegimi kaybettim hissiyle yattim dr aradi bebegi bulamdi ters giden birsey var dedi bakti kalb atimi yok dedi:(

Destekleriniz icin cok cok sagolun kizlar sadece bulsntilarim azaldi ve son bir haftadir umutsuzluk vardi icimde bebegimin yasamadigina dair kontrol masasina bile bebegimi kaybettim hissiyle yattim dr aradi bebegi bulamdi ters giden birsey var dedi bakti kalb atimi yok dedi:(

çok üzüldüm cnm Allah sana ve hiçbirimize de evlat acısı yaşatmasın . :43:

Geçmişolsun canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum olsa gerek....

arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmı? sizde kilo aldınızmı? ben daha şimdiden 4 kilo aldım ve fazlada yemiyorum ilaçmı yapıyor acaba?

Ben bır kac gun kullandım.
Doktor dahı verırken, 'dusuge kesın olarak cozum olmaz' dedı.
E, cozum degılse ne dıye vucuduma kımyasal madde depolayayım kı, bebegım Rabbım'e emanet dedım, bıraktım ılacı.
Muhtemelen kılo alımın, ılaca baglıdır.
Cunku kullanan kısıler hep kılo alımından sıkayetcıydı.

merhaba cnm benim sigortam yok devlet hastahanesinde yaptırdım testleri annelik hakkı dıye bıe sıgorta var benı devlat sigortalı yaptı ve bende 6 tup kan ve ıdrar verdım fakat bı kurus bıle para vermedım çok şükür :)) dolayısı ıle sıgortası olandan para alınacagını sanmıyorum
annelık hakkı nasıl bısey canım bıraz bılgı verırmısın
ben sıgortalıydım smdı calısmadıgım ıcın sıgortam yok
esımın ustune gecıp bagkurdan yararlanmayı dusunuyorum

arkadaslar ben gecen hafta bır doktora gıttım ama memnun kalmadım cok soguk geldı
onerebılecegınız bır yer varmı
bana 29 mayıs hastanesı mıne hatıpoğlunu ve kozyatagı central basak hanım ı cok ovduler ama bılemıyorum varmı onlar hakkında bılgısı olan
besıktasta oturyorum cokta uzak bır yer olmasın ıstıyorum
ben sıslı de sermet akara basladım tavsıye uzerıne gıttım
cok deneyımlı ve ılgılı bır doktor kendı yerı var
100 mılyon alıyor sureklı gtmedıgın ıcın o kadar pahalı gelmedı bana
bıde guvendım doktoruma
besıktasta oturuyosun belkı bılıyosundur dora hastanesıylede anlasması varmıs
dogum ıcın orayı konusmustuk

Arkadaşlar öğrendiğim bilgileri hemen sizlerle paylaşmaya geldim....

Fındık badem balık ve semizotu bebeğin zekası için çok çok faydalıymış bilginiz olsun...

Şeker ve tuzdan 9 ay boyunca uzak durmaya çalışın....

Bol bol su için.....

Çörek otu sakın tüketmeyin düşüğe neden oluyormuş...

Süt ve süt ürünleri ise bebeğin kalsiyumu için çok yararlıymış....:71:
bılgıler ıcın tesekkurler
ama ben sutu zaten hıc sevmezdım smdı nefret geldı sut yumurta kokusuna dahı dayanamıyorum :(

ınsallah guzel haberlerle gelırsın beklıyoruz
selam millet benimde kontrolüm yarın..geçen sağlık ocağındaki aile hekimim çağırdı beni sizlerde muhakkak gidin hem vitaminimi yazdırdım hemde hem hamileliğin başında hem sonunda kan testi yaptırmak gerekiyormuş onu yaptırmamıştım salı gidicem ve kan vercem...yaptırmayanlar ihmal etmesin...sağlık bakanlığına gebelik vardır diye kayıt tutuyorlar..ayrıca ilk ne zaman evlendiğinden bacağında varis var mı? diye bile iyice soru soruyorlar..inceliyorlar..ben kan testi yaptırmam gerektiğini açıkcası bilmiyordum hemşiremde hamileydi ondan öğrendim..çok şükür 8 haftaya girdik inş dahada iyi olacağım şimdilik sadece uyku oluyor ara ara..sabah halsizliklerim azaldı..inş sağ sağlim kurtuluruz..çalışan kişiler için çok zor..streslede baş etmemiz gerek..gerçi evdede stres olan oluyor ama olsun..yatın dinlenin bol bol..geçen gün ailecek pikniğe gittik çok güzel geçti annemle babam torun hayaliyle yanıp tutuşuyor..inş herşey yolunda gider..öptüm sizleri..
aıle hekımlerı gercekten cok ılgılenıyorlar
benı sureklı arayıp soruyorlar herseyı

:43: :43:

Back
X