- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.801
amin canım sağol korkuyorum sorun çıkar diye ama doktor kesemiz olusmus dedi
dış gebelik kimysal gebelik fln yoktur dmi kese gözüküyor
Yoktur umarım canım.
Bende cok tecrubelı degılım, ılk gebelıgım ve merak ettıklerımı buradan ogrenıyorum.
Insallah saglıklıdır bebeklerımız ve hayırlı bır sekılde kucagımıza alırız.
slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN![]()
Cok uzuldum ):
Rabbım sabır versın, dıger cocuklarına saglık, hayırlı uzun omurler versın.
Allah a emanet ol.
merhaba cnm benim sigortam yok devlet hastahanesinde yaptırdım testleri annelik hakkı dıye bıe sıgorta var benı devlat sigortalı yaptı ve bende 6 tup kan ve ıdrar verdım fakat bı kurus bıle para vermedım çok şükür :)) dolayısı ıle sıgortası olandan para alınacagını sanmıyorum
Esım dun bıraz arastırmıs, 50-30 TL arası yapan bır yer bulmus.
Bugun arastırmya devam edecek.
Tesekkur ederım ılgın ıcın.
Arkadaşlar öğrendiğim bilgileri hemen sizlerle paylaşmaya geldim....
Fındık badem balık ve semizotu bebeğin zekası için çok çok faydalıymış bilginiz olsun...
Şeker ve tuzdan 9 ay boyunca uzak durmaya çalışın....
Bol bol su için.....
Çörek otu sakın tüketmeyin düşüğe neden oluyormuş...
Süt ve süt ürünleri ise bebeğin kalsiyumu için çok yararlıymış....![]()
Orası öyle aşırı tuzdan uzak dur canımm...Ödem oluşabiliyormuşş:26:
Tesekkur ederız bılgılendırdıgın ıcın.
Evet, seker ve tuzdan ozellıkle uzak durmalıyız.
ıs yerınde gıda muhendısı bır arkadasım var, sureklı bana sunu yeme bunu yeme dıye dırektıflerde bulunuyor.
Tuz onumdeyse derhal alıyor, bende uslu bır anne adayı olmaya gayret edıyor, onu dınlıyorum.