- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.281
kız çok yoğundum açamadım
sonra ben aradım sen açmadın görmedin mi yoksa?
niye yolcakmış nihlee seni?
Yok canım görmedim...
Sezeryanı zor geçmiş bende bişey yok falan dedim ya doğum hikayem pek bi güzel ya ahh ahhh bu beni kandırdı diye doğumhanede pek bi çınlatmış kulaklarımıCanım ben şimdilik kaçıyorum misafir geliyormuş görmesinler pc başında abowww diyecekler gitsinler hemen gelirim çok durmazlar heralde
sevimli tospikler sizii
nasılda bıcır bıcır yazışıyosunuz öylee hee :118:
gelen terkediyo ama beni akşamları daha çok enerjim oluyo haalbuki benim
benimki karnımda zıpırdatıp duriiii
karnım doing doing oynuyoo
enerjisi bol desene? benimki işte benle yoruluyo demek ki akşamları dinlenmeye geçiyo yavrum
balık yiyince benimki de oynuyo, ayrıca makarna, patates, portakalda da hareket mevcut :)))
balık yiyince benimki de oynuyo, ayrıca makarna, patates, portakalda da hareket mevcut :)))
balıkta bende tepki alıyorumama diğerlerinde değil daha çok çikolatada ama
kızlar nıhleden haber alanınız varmı?
18 kullanıcı okuyo diyiii
yaff hep okumayın acukta yazınnn
kızlar ben geldim yeni doktordan ama çok az vaktim var yarın doğuma giriyorum suyu azalmıştıya muayene etti 2cm açıklık varmış suni sancı ile normal doğum yapacak ama akşama anca doğurursun dedi kızlar bana bol bol dua edin bir aksilik çıkmasın annemde gelecek yarın...kendime gelince mesaj atarım size
canım bu gece hastanede kalıcak yarın çıkıcaklar sanırım bebekte nihleede iyi
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar
selam kızlar bugün yoktum ya yazılanlara bakıhyodum ama şimdi çıkıyorum oğlum aşağı doğru vurmaya başladı hıııııııı bugün dr kontrolüm çok iyi geçti 36 .haftamızmış 3100 gr teyzeleri birde 51 cm boyumuz var buraya kadar herşey normal ama doktorumuz dediki 4 kiloyu geçmez umarım yoksa direk sezeryana alırız dedi ilk olduğu için 4 kilo pek doğuramazsın dedi umarım bebeğim fazla almaz 3 haftada şubat 18 diyor son diye tabi önce gelmezse burak efendi neysem ben kaçtım iyi geceler fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?