2012 Şubat Anneleri

kız çok yoğundum açamadım
sonra ben aradım sen açmadın görmedin mi yoksa?

niye yolcakmış nihlee seni?

Yok canım görmedim...

Sezeryanı zor geçmiş bende bişey yok falan dedim ya doğum hikayem pek bi güzel ya ahh ahhh bu beni kandırdı diye doğumhanede pek bi çınlatmış kulaklarımıCanım ben şimdilik kaçıyorum misafir geliyormuş görmesinler pc başında abowww diyecekler gitsinler hemen gelirim çok durmazlar heralde

tamam canım öpüyorum görüşürüz

enerjisi bol desene? benimki işte benle yoruluyo demek ki akşamları dinlenmeye geçiyo yavrum

20.ci haftadan itibaren çok hareketliydi hiç durmazdı uyumazdı ancak 30. haftaya gelince tekmeden ziyade kıpırtı şeklinde olmaya başladıı
sevdiği şeyleri anlıyorum artık meesela balık yersem çok hareketli oluyo aynı şekilde kefir içincede et yediğimdede öyle oluyoo

allah ım yardımcın olsun canım hadi hayırlısıyla inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah allah kurtarsın bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz

selam kızlar bugün yoktum ya yazılanlara bakıhyodum ama şimdi çıkıyorum oğlum aşağı doğru vurmaya başladı hıııııııı bugün dr kontrolüm çok iyi geçti 36 .haftamızmış 3100 gr teyzeleri birde 51 cm boyumuz var buraya kadar herşey normal ama doktorumuz dediki 4 kiloyu geçmez umarım yoksa direk sezeryana alırız dedi ilk olduğu için 4 kilo pek doğuramazsın dedi umarım bebeğim fazla almaz 3 haftada şubat 18 diyor son diye tabi önce gelmezse burak efendi neysem ben kaçtım iyi geceler fıstıklar

Maaşallah ne güzel tombik tombik..Ben de bu hafta sütü günde 2 kez içiyorum ,ceviz yoğurt vs..Bakalım ne kadar şişirebileceğim bebeğimi..En son 2700dü....ELEFERA ne yaptı acaba hala aklım onda..Çok meraktayım..Haber alan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…