2012 Şubat Anneleri

Evet evet, atamanızı yaparım bir şartıııım vaaar der gibi, resmen oyun oynuyorlar. Artık yakacağız gemileri ne yapalım? İşsizlikten, mesleğine kuzu gibi dışarıdan bekıp seyretmekten bunaldım. Kuzucuklarıma kavuştursun Allah, beni de, benim gibi bekleyen tüm hak etmişleri de...
Sağol canım iyi ki varsınız...

Slm Kızlar bugün 38+4 haftalık oldum...dün gece belimin sağ tarafına birden ağrı saplandı ve bugün hala bel ağrım devam ediyor.Aynı adet öncesi olan bel ağrısı şeklinde... bugün kendimi çok enerjik hissediyorum bomba gibiyim....

haftaya benimde kontrolum varr hemde artık ne olur ne olmaz temiz olmak lazım diye bugün ağdayıda hallettim ama zor olduu

Sevgili arkadaşım cevabını alabildin mi bilmiyorum ama almadıysan işine yarar belki. Stajer öğretmen özlük hakları olarak asil öğretmenin sahip olduğu tüm haklara sahiptir. Doğum izni, doğum sonrası ücretsiz izin vs. Ancak ücretsiz izne çıktığın anda stajın donar, yani iznin bittiğinde kaldığın yerden başlarsın. Temel, hazırlayıcı eğitim vs. sonra tamamlanır. Doğum izninin tatile gelen kısmını stajer ya da asil fark etmez memur kullanamıyor. Ancak sen 32. haftanda çalışabilir raporunu al, 37. haftada işgöremez raporunu da al. Mevzuatı zorlar, doğum sonrası 8+5 için başvurursun. Olmadı 10'ar günden üst üste 4 defa toplam 40 gün rapor alırsın. Olmadı heyet raporu. İstedikleri kadar laf etsinler, yasal hakkındır kullaırsın. Nasıl ki onlar sadece kendi durumlarını düşünerek hareket ediyorsa sen de bebeğini düşüneceksin, düşünmelisin.

kıslarr özel hastaneler doğumdan ücret almayacak diye yasa çıktımıkii
ne zaman çıkar haberi olan varmıı
sıkayım kendimi yasa çıksın öyle doğurayımm yaff

kızlar benım gıbı durumda olan var mı? hala ağrıyor belım...?

ablam bana dediydi kendini ne zaman hafiff enerjik hissediyosan dogurursun:))

ablam bana dediydi kendini ne zaman hafiff enerjik hissediyosan dogurursun:))

ben bugün hafif ve enerjikimm
bel ağrım varr ayakta çokk gezdimdee
ama bebişim ters
yinede gelirmiki
kısss
çok heycanlandım şimcikk yaa
doğuruverirsemm
bayıltana kadar gıdıklarım seniii

ben bugün hafif ve enerjikimm
bel ağrım varr ayakta çokk gezdimdee
ama bebişim ters
yinede gelirmiki
kısss
çok heycanlandım şimcikk yaa
doğuruverirsemm
bayıltana kadar gıdıklarım seniii

Ters se gelmesin tatlim zaten Allah korusunn.ne bilim ablam uc cocuk annesi dedi kendini boyle cok hafifhissediyosan o gunlerde dogurursun bende gulmustum artik yasayip gorucez

kızlar bu topiğe bugün ne olmuş herkes doğumama gitti acaba nerdesiniz ya sohbet yok kimse yok

(( napıyım bende gidiyim ütü yapıyım bari cevap yazan bir tek kişi bile yok (((( işe veriyim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…