- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.461
yazıklar olsun bu bakan bozuntusuna, ilk defa duyuyorum 3 yıl tayin isteyemicek olmanızı, ama bu mazeret izni dışında olmalı,
yani bekarlara diyorki 3 yıl evlenmeyin, evlilerede oturun oturdugunuz yerde atanıpta napacaksınız
allahım atanamayan herkese yardım et
canım stajyer olunca bişey bilmiyosun
kullanıyorlar bunuda adi herifler
vital bulgular bak ayşebaharın dedikleri çok dogru ezdirme sakın kendini
Ben Fen ve teknoloji öğretmeniyim, geçtiğimiz Temmuzda karnımda kızımla sınava girdim ve şükür 89 puan aldım. Atama için başvurdum amma doğuyu falan yazmadığım için atamam yapılmadı. Önümdeki bayağı adayı eritmiş olduk böylece. Malumun yeni bir atama haberi var ve bunda kısmetse atanmak istiyorum. Merakım şu: atanırsam bu karnı burnunda halimle nasıl giderim? Gidemezsem izne ayrılma gibi bir hakkım var mı hemen? Doğum izni vs. için asaletin tasdik olması mı gerekiyor? Mevzuatı karıştırayım dedim, sorularıma cevap alamadım. Şimdiden başını ağrıttım ya hakkını et canım...
Slm Kızlar bugün 38+4 haftalık oldum...dün gece belimin sağ tarafına birden ağrı saplandı ve bugün hala bel ağrım devam ediyor.Aynı adet öncesi olan bel ağrısı şeklinde... bugün kendimi çok enerjik hissediyorum bomba gibiyim....
kızlar benım gıbı durumda olan var mı? hala ağrıyor belım...?
Slm Kızlar bugün 38+4 haftalık oldum...dün gece belimin sağ tarafına birden ağrı saplandı ve bugün hala bel ağrım devam ediyor.Aynı adet öncesi olan bel ağrısı şeklinde... bugün kendimi çok enerjik hissediyorum bomba gibiyim....
ablam bana dediydi kendini ne zaman hafiff enerjik hissediyosan dogurursun:))
merhaba bayanlar 38 haftalık gebe olanlar göbeğiniz inmişmi benimki hala yukarda(
ben bugün hafif ve enerjikimm
bel ağrım varr ayakta çokk gezdimdee
ama bebişim ters
yinede gelirmiki
kısss
çok heycanlandım şimcikk yaa
doğuruverirsemm
bayıltana kadar gıdıklarım seniii
Ters se gelmesin tatlim zaten Allah korusunn.ne bilim ablam uc cocuk annesi dedi kendini boyle cok hafifhissediyosan o gunlerde dogurursun bende gulmustum artik yasayip gorucez
evet ters ama gelmeye kalkarsa koşa koşa hastaneye gitsek sezeryanla almazlarmıkiii
Ben 37+0 dayim asagida epey iki hafta felan oldu ineli yoksa sezaryenmi olcan kizzz:)) az yuruyus yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?