2012 Şubat Anneleri

kızlar netten ters duran bebeğin dönmesi için neler yapılabilir ona bakıyorumm
egzersiz vs.. bişey varsa uygulamak için

başrol: musab emre ve hacer
bugün sabah 7:30 da hastaneyi aradık hiç sancımız olmadığı ve suyumuz az kaldığı için suni sancı verilecekti boş odamız var hemen gelin dediler yatış işlemleri vs( pazarlık yapın bana %15 indirim yaptılar) 09:20'de suni sacı vermeye başladılar dayanılır bir sancı ama öyle sık geliyorki 1-1.5 dk arayla 3 saat sonra artık dayanamadım açıklık 4 cm olmuş epidural taktırdım doğum uzar dediler ama umurumda bile değildi... epidurali takarken acımadı 1 saat takılı kaldı doktor muayeneye geldi açıklık 9 cm dedi şok oldu... ama epidural olunca ıkınamıyorsunuz o yüzden ilacı kestiler bir süre odada ıkınma faslı sonra 2:30 da doğumhaneye aldılar 2:45'de oğlum dünyaya geldi en zoru o 15dk diyebillirim ama insan görünce herşeyi unutuyor...kilosu:2800gr boyu 50cm sütümüzde yavaş yavaş gelmeye başladı damla damla da olsa... şimdi uyuyor...güzel allahım hepinizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah...öyle güzel bir duyguki insan herşeyi unutuyor...yarın taburcu oluyoruz...hepinize sevgiler...

hugocuk ağdanı kendin yapabiliyor musun, nasıl eğildin aşağı şaştım walla? benim bebek de ters duruyo, sen ağda yaparken mi döndü bebeğin, ben de uğraşsam ağda yapmaya sıkışıp döner mi acaba yaa?

buklee canım seni arayamadım misafirler vardı şimdi vakit olunca burdan hepinize yazıym dedim...
birde unutmadan epidural normal doğum aklınızda bulunsun suni sancı bile olsa sayılı saatler sonuçta şimdi bile rahatca wc'ye gidebiliyorum kıyafetlerimi değiştirdim anlıcanız heme geçiyor...

çok tebrikler, Allah hayırlı evlat nasip etsin analı-babalı büyüsün inşallah :)

canım gözün aydın allahım analı babalı büyütsün inş.hayırlı evlat olsun inş.çok güzel bi duygudur inş.bizde yaşarız,sen ve bebeğin sağlığı da iyi dimi çok ağrın ve sancın varmı canım

hacercim tebrik ederim tatlım Allah analı babalı büyütsün
bak sen bu sancı çekilir diyosan bende doğurcam normal idolümsün
korkulacak bişey yok dimi?
ağrın sızın var mı?bide kesik atma falan oldu mu? kaç dikişin var?
bebek nasıl?
ne sordum ya..

iki yastık koyup sırtımı güzelce yaslıyorumm
uzanıyorum alıyorum üstleride aynada alıyorum ayakta
ya aslında benim bebeğim dönmüştü doğum pozisyonuna sanırım o ara ağda yaptım yine ters döndüü
rahatsız oldu döndü sanırımm
ağdayı yaptım yapalı çok hissediyorum hareketlerini
bilmemki döndümü
nettende bakıyorumm egzersiz bişey varmı diyee

yani normal doğum gibisi varmı diyoruz burdan bu sonuç çıkıyo galiba,

hayırlı uğurlu olsun ALLAH analı babalı büyütsün inş,darısı bizim başımıza nezman gelecek diye bekliyoruz bizlerde,bnde normal doğum istiyorum inş yapabilirim

çok tebrikler, Allah hayırlı evlat nasip etsin analı-babalı büyüsün inşallah :)

canlarım allah razı olsun...darısı başınıza ikimizde çok iyiyiz biraz dikiş yerim sızlıyor ama olcak o kadar... kaç dikiş var bilmiyorum bu arada

canlarım allah razı olsun...darısı başınıza ikimizde çok iyiyiz biraz dikiş yerim sızlıyor ama olcak o kadar... kaç dikiş var bilmiyorum bu arada

çok güzel ya okadar acıda olur herhalde dimi normaldir maşallah iyisin yinede herhalde,ama bebeğin yanında ne güzel o kokusu emzirmek nasıl bi duygu kime benziyo? ağlıyomu niye bukadar soru sordumki acaba

canım dogum yaklaşıyor,sancıda belden girmeye başlarmış,dikkat et dogum sancısı başlamış olabilir

kıslarr özel hastaneler doğumdan ücret almayacak diye yasa çıktımıkii
ne zaman çıkar haberi olan varmıı
sıkayım kendimi yasa çıksın öyle doğurayımm yaff
canım dogumdan ücret alınmıcak diye bişey yok, sadece acil yeni dogandan(kuveze yada yogun bakıma konursa bebek)alınmıcak ada daha tam yasalaşmadı

merhaba bayanlar 38 haftalık gebe olanlar göbeğiniz inmişmi benimki hala yukarda (
emzuh ben tam 38 deyim aşagı indi, sen farkedemiyorsundur,annen falan baksın karşıdan bakınca belli oluyor, bende inmedi diyordum annem dedi seniki çok inmiş 7 şubatı beklemez dedi görecez bakalım

meraba arkadaşlar perşembe günü doğumum var ve çok da sorum var burda cevap bulabilir miyim acaba
allah yardımcın olsun canım

doğurmayın kızlar nolur?
ufff ocakta herkes doğurdu yaa
şubata bi ben mi kalıcamm:26:
yok buklecim ben varım daha, benim kızın çıkası yok biliyosun seni yanlız bırakmam ama sıranı bozmaya kalkma

hacercim yavruna kavuştun, gözün aydın, inşallah bizde görürüz o günleri,dogmadan bebegine kaç kilo diyorlardı?

aman canım dikkat et, tesadüf olmuştur, bebek dönecek diye sıkıştırma yavrucağı

ağrım tabiki var keside var ama kaç dikiş bilmiyorum...ama yinede norma doğum diyorum...

yani normal doğum gibisi varmı diyoruz burdan bu sonuç çıkıyo galiba,
kesinlikle

hayırlı uğurlu olsun ALLAH analı babalı büyütsün inş,darısı bizim başımıza nezman gelecek diye bekliyoruz bizlerde,bnde normal doğum istiyorum inş yapabilirim
inşallah sancılarınız kendiliğinden gelir ama gelmesede epidural taktırın yoksa sunu sancı çekilmez ben 3 saat dayanabilirdim...

şimdi çıkıyorum eve gidince yarın germeye çelışırım hepinizi öpüyorum

hımm o zamann boşuna beklemeyeyimm benn ücret almayacaklar diyee

evet hacer bnde merak ettim en son doğumdan önce bebeğine kaç kilo demişlerdi?bnm doktorum geçen hafta 2800 olduğunu söyledi 40 haftayı tamamlarsa 3750 olur normal doğum zorlaşır yapılı değilsin dedi bana en son onun için merak ettim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…