- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.501
sonlara doğru yaklaştıkça herkesin doğurası var artık ocağa şubata bakmıyo kimse bak bugün hacer de doğumunu yapıp allahın izniyle aldı bebeğini kucağına darısı başımıza inş.
konuştum bebeğini emziriyodu
nasıl heyecanlı bi sesi vardı
ne güzel
benn geldimm
cevap yazarım benn
yemeciğimizi yedik geldikk
bugün ağda yaparken tabii şekilden şekle girdimm
benim bebiş döndü galliba eskisi gibi şiddetli tekmelere başladı
ters olduğundan pek hissetmiyodum ama şimdi maşallahı varr canımı acıtıyoo çokk
başrol: musab emre ve hacer
bugün sabah 7:30 da hastaneyi aradık hiç sancımız olmadığı ve suyumuz az kaldığı için suni sancı verilecekti boş odamız var hemen gelin dediler yatış işlemleri vs( pazarlık yapın bana %15 indirim yaptılar) 09:20'de suni sacı vermeye başladılar dayanılır bir sancı ama öyle sık geliyorki 1-1.5 dk arayla 3 saat sonra artık dayanamadım açıklık 4 cm olmuş epidural taktırdım doğum uzar dediler ama umurumda bile değildi... epidurali takarken acımadı 1 saat takılı kaldı doktor muayeneye geldi açıklık 9 cm dedi şok oldu... ama epidural olunca ıkınamıyorsunuz o yüzden ilacı kestiler bir süre odada ıkınma faslı sonra 2:30 da doğumhaneye aldılar 2:45'de oğlum dünyaya geldi en zoru o 15dk diyebillirim ama insan görünce herşeyi unutuyor...kilosu:2800gr boyu 50cm sütümüzde yavaş yavaş gelmeye başladı damla damla da olsa... şimdi uyuyor...güzel allahım hepinizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah...öyle güzel bir duyguki insan herşeyi unutuyor...yarın taburcu oluyoruz...hepinize sevgiler...
bugün sabah 7:30 da hastaneyi aradık hiç sancımız olmadığı ve suyumuz az kaldığı için suni sancı verilecekti boş odamız var hemen gelin dediler yatış işlemleri vs( pazarlık yapın bana %15 indirim yaptılar) 09:20'de suni sacı vermeye başladılar dayanılır bir sancı ama öyle sık geliyorki 1-1.5 dk arayla 3 saat sonra artık dayanamadım açıklık 4 cm olmuş epidural taktırdım doğum uzar dediler ama umurumda bile değildi... epidurali takarken acımadı 1 saat takılı kaldı doktor muayeneye geldi açıklık 9 cm dedi şok oldu... ama epidural olunca ıkınamıyorsunuz o yüzden ilacı kestiler bir süre odada ıkınma faslı sonra 2:30 da doğumhaneye aldılar 2:45'de oğlum dünyaya geldi en zoru o 15dk diyebillirim ama insan görünce herşeyi unutuyor...kilosu:2800gr boyu 50cm sütümüzde yavaş yavaş gelmeye başladı damla damla da olsa... şimdi uyuyor...güzel allahım hepinizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah...öyle güzel bir duyguki insan herşeyi unutuyor...yarın taburcu oluyoruz...hepinize sevgiler...
bugün sabah 7:30 da hastaneyi aradık hiç sancımız olmadığı ve suyumuz az kaldığı için suni sancı verilecekti boş odamız var hemen gelin dediler yatış işlemleri vs( pazarlık yapın bana indirim yaptılar) 09:20'de suni sacı vermeye başladılar dayanılır bir sancı ama öyle sık geliyorki 1-1.5 dk arayla 3 saat sonra artık dayanamadım açıklık 4 cm olmuş epidural taktırdım doğum uzar dediler ama umurumda bile değildi... epidurali takarken acımadı 1 saat takılı kaldı doktor muayeneye geldi açıklık 9 cm dedi şok oldu... ama epidural olunca ıkınamıyorsunuz o yüzden ilacı kestiler bir süre odada ıkınma faslı sonra 2:30 da doğumhaneye aldılar 2:45'de oğlum dünyaya geldi en zoru o 15dk diyebillirim ama insan görünce herşeyi unutuyor...kilosu:2800gr boyu 50cm sütümüzde yavaş yavaş gelmeye başladı damla damla da olsa... şimdi uyuyor...güzel allahım hepinizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah...öyle güzel bir duyguki insan herşeyi unutuyor...yarın taburcu oluyoruz...hepinize sevgiler...
hugocuk ağdanı kendin yapabiliyor musun, nasıl eğildin aşağı şaştım walla? benim bebek de ters duruyo, sen ağda yaparken mi döndü bebeğin, ben de uğraşsam ağda yapmaya sıkışıp döner mi acaba yaa?
buklee canım seni arayamadım misafirler vardı şimdi vakit olunca burdan hepinize yazıym dedim...
birde unutmadan epidural normal doğum aklınızda bulunsun suni sancı bile olsa sayılı saatler sonuçta şimdi bile rahatca wc'ye gidebiliyorum kıyafetlerimi değiştirdim anlıcanız heme geçiyor...
çok tebrikler, Allah hayırlı evlat nasip etsin analı-babalı büyüsün inşallah :)
canım gözün aydın allahım analı babalı büyütsün inş.hayırlı evlat olsun inş.çok güzel bi duygudur inş.bizde yaşarız,sen ve bebeğin sağlığı da iyi dimi çok ağrın ve sancın varmı canım
canlarım allah razı olsun...darısı başınıza ikimizde çok iyiyiz biraz dikiş yerim sızlıyor ama olcak o kadar... kaç dikiş var bilmiyorum bu arada
canım dogum yaklaşıyor,sancıda belden girmeye başlarmış,dikkat et dogum sancısı başlamış olabilirSlm Kızlar bugün 38+4 haftalık oldum...dün gece belimin sağ tarafına birden ağrı saplandı ve bugün hala bel ağrım devam ediyor.Aynı adet öncesi olan bel ağrısı şeklinde... bugün kendimi çok enerjik hissediyorum bomba gibiyim....
canım dogumdan ücret alınmıcak diye bişey yok, sadece acil yeni dogandan(kuveze yada yogun bakıma konursa bebek)alınmıcak ada daha tam yasalaşmadıkıslarr özel hastaneler doğumdan ücret almayacak diye yasa çıktımıkii
ne zaman çıkar haberi olan varmıı
sıkayım kendimi yasa çıksın öyle doğurayımm yaff
emzuh ben tam 38 deyim aşagı indi, sen farkedemiyorsundur,annen falan baksın karşıdan bakınca belli oluyor, bende inmedi diyordum annem dedi seniki çok inmiş 7 şubatı beklemez dedi görecez bakalımmerhaba bayanlar 38 haftalık gebe olanlar göbeğiniz inmişmi benimki hala yukarda(
allah yardımcın olsun canımmeraba arkadaşlar perşembe günü doğumum var ve çok da sorum var burda cevap bulabilir miyim acaba
yok buklecim ben varım daha, benim kızın çıkası yok biliyosun seni yanlız bırakmam ama sıranı bozmaya kalkmadoğurmayın kızlar nolur?
ufff ocakta herkes doğurdu yaa
şubata bi ben mi kalıcamm:26:
hugocuk ağdanı kendin yapabiliyor musun, nasıl eğildin aşağı şaştım walla? benim bebek de ters duruyo, sen ağda yaparken mi döndü bebeğin, ben de uğraşsam ağda yapmaya sıkışıp döner mi acaba yaa?
ağrım tabiki var keside var ama kaç dikiş bilmiyorum...ama yinede norma doğum diyorum...hacercim tebrik ederim tatlım Allah analı babalı büyütsün
bak sen bu sancı çekilir diyosan bende doğurcam normal idolümsün
korkulacak bişey yok dimi?
ağrın sızın var mı?bide kesik atma falan oldu mu? kaç dikişin var?
bebek nasıl?
ne sordum ya..
kesinlikleyani normal doğum gibisi varmı diyoruz burdan bu sonuç çıkıyo galiba,
inşallah sancılarınız kendiliğinden gelir ama gelmesede epidural taktırın yoksa sunu sancı çekilmez ben 3 saat dayanabilirdim...hayırlı uğurlu olsun ALLAH analı babalı büyütsün inş,darısı bizim başımıza nezman gelecek diye bekliyoruz bizlerde,bnde normal doğum istiyorum inş yapabilirim
canım dogum yaklaşıyor,sancıda belden girmeye başlarmış,dikkat et dogum sancısı başlamış olabilir
canım dogumdan ücret alınmıcak diye bişey yok, sadece acil yeni dogandan(kuveze yada yogun bakıma konursa bebek)alınmıcak ada daha tam yasalaşmadı
emzuh ben tam 38 deyim aşagı indi, sen farkedemiyorsundur,annen falan baksın karşıdan bakınca belli oluyor, bende inmedi diyordum annem dedi seniki çok inmiş 7 şubatı beklemez dedi görecez bakalım
allah yardımcın olsun canım
yok buklecim ben varım daha, benim kızın çıkası yok biliyosun seni yanlız bırakmam ama sıranı bozmaya kalkma
hacercim yavruna kavuştun, gözün aydın, inşallah bizde görürüz o günleri,dogmadan bebegine kaç kilo diyorlardı?
aman canım dikkat et, tesadüf olmuştur, bebek dönecek diye sıkıştırma yavrucağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?