2012 Şubat Anneleri

Slm kızlarr az önce geldik hastaneden,bir arkadasımız dogum yapmıstı..Süper birşey bu yaa ..Çok etkilendım ,ben de hemn istiyorum ..Bebiş maaşallah çok güzel,masum,miniiciik,hiç ağlamıyor da sessiz ..Tatlı..Bayıldım..Epıdural sezeryan oldu arkadasım 40.haftasında ..Çok memnun ,kesınlıkle tavsıye edıyor..Doktorlar sohbet ederken kucagına wermısler bebegını ..süper..Darısı basımızaaaaaaa..

Geçmiş olsun canııım senın çarpıntın vardı dı mı??Hayırlısı neyse o olsun inşallah yaa..Zaten haftaya sonucta 38 oluyorsun dı mı?Kız bebekler 38le gelmeye baslıyormus zaten yaw..Kendını hazırla,son rötuşlarını yap..Hatta en ufak seyde koş doktora ıhmal etme..Beloc ne ılacıydı?

iyi akşamlar tatlım nbr h.g arkadaşının gözü aydın allah analı babalı büyütsün ve hayırlısıyla allah ım sanada bizlerede o günleri göstersin tabi vakti zamanı geldiğinde bitanem.Ben de eve yeni geldim bugün foruma hiç giremedim nevar neyok varmı bi gelişme senin haberin varmı nıhleden eleferadan ne yaptılar acaba merak ettim valla bugün burak efendiyi sonunda çizdim yani göbeğimi mutfak dolabının kenarından çizdim evladımı vallahi çok acıdı kıpkırmızı oldu neyse ucuz atlattık :)

geçmişi okuyorum da herkes bir an evvel doğurmaya çok hevesli. bizim buralar o kadar karlı ki. ev hastaneye 4-5 km gibi bir mesefade ancak bazı gunler araç hareket etmiyor. 10 gundur sürekli kar ve sonrasında buzlanma. sinir olarak gitmek istemiyorum doğuma. tabi istanbulda pek kar yok. bir an önce doğurmak istiyorsunuz.

Geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz??NİHLE bir ara girdi,kızımla ewımıze geldık dedı ve gitti mısafırlerı gelecekti..Elefera da eşinin açıklamaları doğrultusunda daha rahattı bugun ..Ama öglen toplantıya gıttı bır daha da gelmedı ..Sabahkı ılk mesaja bakarsan eleferanın durumu okursun canım..

şimdik iyiyiz çizmenin acısı hafifledi sayılır nıhlenin kızını gördüm çok tatlı maşallah canım ya allah nazarlardan saklasın.Bizde hayırlısıyla kucağımıza alalım valla dr en son şubat 18 e indirdi benim zamanı ve 36-haftanın içindesin dedi artık kontroller haftalık.kilomuz 3.100 boyumuz 51 cm maşallahımız var yani canım 3 hafta kaldı 4 kiloyu geçermi sence ? geçmesin inşallah yoksa sezeryan diyor doktorum ben normal istiyorum bakıcız artıkın

ben dr.a sordum doğum pozisyonuna dönmesi için yürüyüş falan işe yarar mı dedim, amuda da kalksan dönmez dedi. başından beri de normal doğum istiyorum, gerekirse amuda kalkmaya da hazırım ama yoookkk inatçı benim oğlum. artık 37. hafta bitecek neredeyse, 1 aydır hep aynı pozisyonda. tekmelerini tam apış aramda hissediyorum. senin ki nereyi tekmeliyor, kaburgalarda hissediyorsan normal yok aşagıdaysa ters duruyor demektir.

inan şöyle yüzüstü uyumayı okadar özlemişimki doğsalar biz hazırız onlar gelmiyor her sabah eşi işe gitmeden bugün çıkaracakmısın kızımı diyor yok diyorum ne acelemiz var
ay benimkide öyle pırtlasın artık diyo, sanki kendi taşıyo

maşallah darısı başımıza inşallah,

Ben hala önce kocam diyorum kızlar oda diyorki doğsun görücez ben aramıza almaya pek taraftar değilim ama fikrim değişmezse ya sizin düşüncelerinizi ALAYIM
canım bende şimdilik senin gibi düşünüyorum ama eminde degilim bebiş dogsun görürüz artık
ben kocişten vazgeçemem

canım sen nerdesinki, sivastayım ben kar çok ama napalım çıksın istiyorum bende artık

cnm ben geçmişe dalmışım, elefera yı okuyordum şok olmakla meşguldum :S

allah yardımcısı olsun gerçekten zor bi durumda

arkadaşlar perşembe doğuruyorum epidural sezaryen tavsiyelerinizi bekliyorum

BaK burayı oku=arkadasım epıdural sezeryan yaptı ..20 dkda kucagında ,ne agrı ne acı dıyor ..Herşey süpermiş..Slm kızlarr az önce geldik hastaneden,bir arkadasımız dogum yapmıstı..Süper birşey bu yaa ..Çok etkilendım ,ben de hemn istiyorum ..Bebiş maaşallah çok güzel,masum,miniiciik,hiç ağlamıyor da sessiz ..Tatlı..Bayıldım..Epıdural sezeryan oldu arkadasım 40.haftasında ..Çok memnun ,kesınlıkle tavsıye edıyor..doktorlar sohbet ederken kucagına wermısler bebegını ..süper..Darısı basımızaaaaaaa..

Hacer Allah kurtardı walla ne iyi,darısı bize inşallah ..Amaa,ilk dogumu kacırmıssın canım ılk karma-x normal dogurmusşş...

Pisman olduguna, uzuldugune emınım.
Anlattıklarına ınanmak ıstıyorum, ama yapamıyorum.
Dün fenaydım.
Toplantıdaydım ama aklımın bır yanı hep bu meseledeydı.
Sorular... Cevapsız sorular...

Toplantı bıttı, eve gıderken saatlerce yurudum.
Esımın yanına gıttım, 'bu ne hal?' dedı, 'yurudum' dedım.
Kahvaltı ıle duruyordum, saat 20:30 olmustu.
'Ben acım' dedım...
Markete gıttık alıs-verıse, sonra yemege goturdu.
Hersey oyle guzel gorunuyordu kı...

Dayanamadım, 'bu kusku ıle yasayamam, sana ınanmak ıstıyorum yoksa bu evlılık bıtecek' dedım.
Anlattı... ıkna oldum mu? Bılmıyorum...

'Artık benden hep suphe duyacaksın, bıraz gec kalsam veya dısarı cıksam rahatsız olacaksın, bılıyorum' dedı...
Oyle olacak, ne kadar kötü.
Oysa ben ona ınanmayı cok ısterdım, herseyden cok.

Soyledıgıne gore, esım kızı hic gormemıs.
Ama kız onu tanıdıgını soyluyormus.
Sesınden kım oldugunu cıkaramadım, ama merak ettım kım oldugunu.
Bırazda bu nedenle konustum, buyuk hataydı, senınle paylasmalıydım ama sen cok uzulecektın dıyor...
Boyle uzulmedım mı dedım, basını egdı.

Bılmıyorum, neye ınanmalıyım.
Belkı de gercek budur.
Oyle bıle olsa bır baska kadınla konusmus olması canımı yaktı.

Gercegın bu olduguna ınanmam ıcın mı bılmıyorum ama bır kısıden bahsetmıstım bende.
ıs gorusmesıne gelecektı, bana gece yarısı mesaj gondermıstı.
Bu gece yıne gondermıs, ben esıme soyleyemedım.
Belkı onun bana yasattıgı olaydan once olsaydı soylerdım.
Ama sımdı soylemeye cesaret edemıyorum.
Ve korkuyorum, aynı seyı benım uzerımden yasarsak dıye!

Demez mı o zaman, 'bana o kadar kızdın, sen neden gızledın' dıye.
Ne yapmalıyım?
Adamı arasam, buna cesaretım de yok.
ıs yerınden bır erkek arkadasa mı aratsam, kızsa, bagırsa, bır daha bana mesaj gondermese?

bişeyleri oluruna bırak
tam anlamıyla düzelmeyecek güvenemiycem diye bu kadar yıpratıyosun kendini
en azından doğumuna kadar
sonra zaten bişeyler ya yoluna girecek ya da aynı kuruntular devam ediyorsa tekrar gündeme gelecek

ki bence sen akıllı bi kadınsın
şuan için kendin için en iyisini daha iyi bilirsin
hamileliğinin son zamanlarını böylee zor geçirme
yazıkk değil mi sana?
hele ki senlik bişey yokken neden sen acı çeken taraf olasın ki?

Guvenemeyecegım degıl de, ya anlattıkları gercek degılse, ya benı kandırıyorsa, ya devam edıyorsa, ya devam ederse...
Gıbı sorular benı yoruyor.

Akıllı sanırdım bende kendımı.
Ama akıllı olsaydım, soguk kanlı davranır, o gunun aksamında konusurdum esımle ve kızı aradıgında neler konustugunu duyardım.
Ama sımdı hersey bır soru ısaretı olarak kaldı.

Acı cekmemek mumkun mu
Sevdıgım adam baskası ıle konusmus.
Ve benden gızlı.
Kım bılır neler konustular
Ben alıs-verıs yaptıgımızda kasıyerler esımle samımı konustuklarında dahı kıskanırım.
Bunu nasıl hazmedecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…