- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.801
Tmm surmıcem söz :26:
Yıcem dayanamıyorum bukLem((
Bu arada bıtek benmı kaLdım subatta doqurcak dıe uzuLme baCım
Ben senınLe doqurcam sana söz :)
yarın 34 hafta oLuoruz
Ins subatta qeLıcek meLeqım
Karnım koccccccCaman oLdu
enice kız doğum yapmadınmı sen dahabenle sen daha çokk bekliyecez belirti falan varmı sende
yok kız ama psikolojik olarak hazırlıcam kendimi bugün itibari ile biyerlerim agrımaya başlıcak
sadece kasıklarımda agrı oluyor,ama belden gelmiyo agrılar
kız valla bende kasık ağrısıda yok akıntıdan başka ahh ahh yeter gelse seninde ilk değilmi kızmı erkekmi
biz 42 de doguralımda rekor kıralım canımbizimkisi kız olacak inşallah sizinki??
bide sen nerdesin canım istanbulmu
mrb kızlar bir sorum olacak ben 36. haftama girdim birkaç saattir bebek hiç tekme atmıyor hatta 3 saat oldu diyebilirim çok korkuyorum ne olur cevap yazın..normal mi?
bizmde allahın izniyle kızımız olacak kızlarımız nazlı baksana gelmeye niyetleri yok
yok ben mardindeyim cnm
mrb kızlar bir sorum olacak ben 36. haftama girdim birkaç saattir bebek hiç tekme atmıyor hatta 3 saat oldu diyebilirim çok korkuyorum ne olur cevap yazın..normal mi?
oo sende bayagı uzaklardaymışsın,burdaki arkadaşlar genelde istanbuldada ondan sordum bende sivastayım
dün gece yatarken aklıma geldin ve uyuyana kadar dua ettim sana
inş Allah gönlüne göre versin canım..
selam kızlar nasılsınız ay son 2 ıs gunum kaldı hergun okuyorum ama yatarak okumaktan yazmaya usenıyorum vallahı:)
karnm sankı azcık ındı oglusum ne zmn gelır acaba ya
enıce masallah 39 hafta ıcındesın normal dogummu beklıosun cnm bebek asagıdamı
canım tatlı bişeyler ye çikolata falan ve uzan hissetmiyo olabilirsin
hala hareket etmiyorsa hemen doktorunu ara bence
canım normal görünüyo şimdilik inşallah bi aksilik olmaz
benim karnım çok büyük aşagı indi ama yukarıdada bayagı var
düşecek gibi yani heran çıkacak pozisyonda bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?