2012 Şubat Anneleri

Zamanında doğurursun inşallah enicem...

pazartesı öğrenıcem bacımmmm

Tamam canım

bugün beni faceden biri eklemiş kızlar hanginiz bakiiimmmmmmmmm..
seçemedim

ben değilim o:)))

humana still tee hakkında bilgisi olan varmı? gerçekten işe yarıyormu acaba? gögüs için badem yağı iyi diyorlar sırf onu kullansak yetermi ?krem de alayımmı?

etkili canım

eşim diyo ki boşuna ağlayıp sızlıyosun
bebek doğuncada uyuyamıyorum diye sızlanırsın
alış artık yoksa hayal kırıklığı olucak diyo
galiba haklı uff

doğru söluyor belkı kuzm ama bızm ılk bebkleımz bunlar kız hıc umrumuzda olmaz gıbıme gelıyor ama tersıde olabılır cnmm esının dedgı gıbı

bundan sonra öle yapıcamcanımm gunler bızım artık oğlusumla işlahhh :)

dişi agruyan arkdasım öncelıkle mrb gecmıs olsun ben cok yasadgım ıcın bu agrıyı hatta su an bıle agrı yasan bırı olrk sanda bana ıyı gelne ılacı söylmek ıstedımm

karanfıl kuru ez onu dısıne koy bastır basta canın acııcak amma sonra öle gusel uyustuyorkıı ınan rahtlıcaksınnn

TAmam enice cim heh bende bizim kızlardan biri diyorum ama kim olduğunu bilemedim :)
teşekkürler

puuufffffff
canım sıkılıyo yaaaa kociş yok nöbetçi akşam oldu bi şekilde
şimdide yatma saatinide getirirsem süper olcak
gerçi yatıncada bi uyuyom bi uyuyom deliksiz yaniii

al bendende o kadar ben şimdiye kadar hiç muyane olmadım benim için ilk olcak ...
cts muyane olursam alttan yazarım
senn bebeişin kilo boyu kaç canım :))

kızlar hiç utanmayın benden 10 gün önce çatı muyenesi oldum, hep şeyinize bakmıyor hehehe.sadece kağıt gibi birşeyle suyuna bakıyor ben çamaşırım sürekli ıslak demiştim, onu kontrol etti de ben kendimi çok kasıyorum bu kötü haber kendimi kasmam dersen normal herşey dedi,yarın yine gidicem 37 haftalık oluyorum,çatı muyanaesi bir sefer mi olcak acaba şimdi her gidişimde nst ye bağlayacaklar..

off çok zordur diş agrısı allah yardımcın olsun canım,ben hamile kalmadan önce kontrol ettirmiştim çok şükür bi sıkıntım olmadı
çok saol canm ya benim hamilelik bian oldu 2 yıldan sonra tedaviyle oldu daha doğrusu hiç umut yoktu ama çok şükür bi baktım hamileyim onun için diş kontrölü aklıma hiç gelmedi

çok tşk edrim arkdaşım deniyecem evde karanfil yok hemn kocişimi gönderreyim bulsun bana çok saol

ohhhh sonunda yakın bi zamanda muayne olan çıktı
kasmamak ve utanmamak için çabalıcaz yanii nasıl olcak saaa
yapcaz kaçışımız yok bende cts.37 haftalık olcak ondan bakacak sanırım..
sağol canım bu arada

al bendende o kadar ben şimdiye kadar hiç muyane olmadım benim için ilk olcak ...
cts muyane olursam alttan yazarım
senn bebeişin kilo boyu kaç canım :))

bu sıralar herkes doğumla ilgili nasihatlar veiyor,yok normal doğum yapmış kendini çok kasmış zorlamış doğumdan sonra yüzü morarrmış falan..
olabildiğince kulak tıkayalım yoksa vesveselerden kurtulamayız. ablam 1ay evvel normal doğum yaptı 1 gün sonra kalktı ne ağrı ne bişey tabi doğum anını ona sormalı suni sancıyla..en iyiside sancın gelecek birden gideceksin bir bakmışsın doğrmuşsun inş böyle anlatılan gibi kolay olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…