- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.021
kızlar ben kaçar
gelirim akşama öpüldünüz
bu sıralar herkes doğumla ilgili nasihatlar veiyor,yok normal doğum yapmış kendini çok kasmış zorlamış doğumdan sonra yüzü morarrmış falan..
olabildiğince kulak tıkayalım yoksa vesveselerden kurtulamayız. ablam 1ay evvel normal doğum yaptı 1 gün sonra kalktı ne ağrı ne bişey tabi doğum anını ona sormalı suni sancıyla..en iyiside sancın gelecek birden gideceksin bir bakmışsın doğrmuşsun inş böyle anlatılan gibi kolay olur...
çok saol canm ya benim hamilelik bian oldu 2 yıldan sonra tedaviyle oldu daha doğrusu hiç umut yoktu ama çok şükür bi baktım hamileyim onun için diş kontrölü aklıma hiç gelmedi
çok tşk edrim arkdaşım deniyecem evde karanfil yok hemn kocişimi gönderreyim bulsun bana çok saol
nedem haytım ya bız burda kardes gıbı olduk bıldıklerımı herzamn söylerım burda umarım sanda ıyı gelrı bana mınoset fayda etmıyorr ama karanfıll ıyı geldı benım agrıyan dısım cogu curumus oln dısım canım ona ıyı geldgıne gore snada ıyı glerı ısallh allh sıfa versınn
arkdasım pardon ya sen degıl karmax dogurmus kısama benım agzımdan sen cıktın belllımı olurr hayırlsıı
arkdasım pardon ya sen degıl karmax dogurmus kısama benım agzımdan sen cıktın belllımı olurr hayırlsıı
Canım 16 mayıs ya..
16+7= 23 şubat...
Aslında benim doktoun hesabı bu...
Bana ilk normal doğum tecrübemdi..
15 ağustos sat..
15+7= 22 mayıs
ve evet 21inde sancım geldi..22 mayısta doğum yaptım...
bunda 17 mayıs
17+7=24 dedi..
10 gün önce sezeryan dedi..14 şubat...
39. haftan dedi..
Senin sezeryan mı canım
Bana eğer normal yaparsan sen 20 şubatta doğumun olur gibi geliyor canım..
anladım canım yanı tam hesaba gore dogum yaptın sen bana doktor 18 subat dedı ama ınsallah 20olmaz cunku balık burcu olsun ıstemıyorumm acıkcası duygusal gucsuz ınsanlar balık gıbı gelıyor bana bu arada evet normal beklıyorum yoksa 12 subat ısterdım 12 02 2012 guzel olurdu:26:
Canım 16 mayıs ya..
16+7= 23 şubat...
15 ağustos sat..
15+7= 22 mayıs
bunda 17 mayıs
17+7=24 dedi..
39. haftan dedi..
Senin sezeryan mı canım
anladım canım yanı tam hesaba gore dogum yaptın sen bana doktor 18 subat dedı ama ınsallah 20olmaz cunku balık burcu olsun ıstemıyorumm acıkcası duygusal gucsuz ınsanlar balık gıbı gelıyor bana bu arada evet normal beklıyorum yoksa 12 subat ısterdım 12 02 2012 guzel olurdu:26:
Aynı fikirdeyım ..Duygusal,kırılgan,hassas bir çocugum olsun istemıyorum canım ..KOVA olasun bizimkilerr..
Canım 16 mayıs ya..
16+7= 23 şubat...
15 ağustos sat..
15+7= 22 mayıs
bunda 17 mayıs
17+7=24 dedi..
39. haftan dedi..
Senin sezeryan mı canım
canım ben balık burcuyum, duygusalım ama kimseye belli etmem, zayıf hiç görünmem, sıksık ağlamam..
bence balık burcu yanlış tanınıyo, benimde bişey dikkatimi çekti ama, şubat balıklarıyla mart balıkları çok farklı,tarif ettiğin mart balıkları
kovadada aynı durum söz konusu ocak kovaları çok inatçı ve yetenekli, subat kovaları daha ılımlı ve daha nazik
tabi bu benim fikrim
kızz sen ordamı kaldın dahaaa
nasılsa sıra banada gelcek fark etmez
Aynı fikirdeyım ..Duygusal,kırılgan,hassas bir çocugum olsun istemıyorum canım ..KOVA olasun bizimkilerr..
bendensin
canım ben balık burcuyum, duygusalım ama kimseye belli etmem, zayıf hiç görünmem, sıksık ağlamam..
bence balık burcu yanlış tanınıyo, benimde bişey dikkatimi çekti ama, şubat balıklarıyla mart balıkları çok farklı,tarif ettiğin mart balıkları
kovadada aynı durum söz konusu ocak kovaları çok inatçı ve yetenekli, subat kovaları daha ılımlı ve daha nazik
tabi bu benim fikrim
güzel bir tespit öyle olursa her sekılde burcundan iyi sekilde etkilenecek yasasınnn
kız eve geldimi ogluşun?
nasıl durumu....
Geldi canım yanımda maşaallah iyi ama kaçmam lazım öpüyorum emme saati geldi...
Geldi canım yanımda maşaallah iyi ama kaçmam lazım öpüyorum emme saati geldi...
hanımlar hugocuk sabahtan beri gözükmüyor en son nişan grldiğini söylemiş sancıları başlamış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?