2012 Şubat Anneleri

kız ayrıldıya izne ooooo ta ne zaman bi ben kaldım
zorlaya zorlaya işe gidiyorum
kociş küstü bana zate.n:44:
anaaa hıc haberım yok :D
ben baya kopmusum topıkten yaa:D
kuzum ben cıktım bu ıkıncı haftam evdeyım mcburı ızın grıp oldum naltmıstım ya nerde hatılıcan kuzum kıscenle ugrasmaktan dımı neyse ben grıp oldum ıkı hafta önce cıktım öle cnaım

tosun oldgu için canım erken alıcak ıkı haafta önce alıcak yanı 8 ınde gıdcem canım buyuk ıhtımalle 10 subat herhalde alıcak canım bakalım kısmet haber verıcem
ooooo hayırlı olsun net almısın o zmn acmıcaktı esın ya ondan bende oyle kalmıs aklımda.12.2.12 yap kuzum cok seksı tarıh:D:D
bende inanmıyorum hala ya,normal olurmu diyede beklemiyor degilim ama imkansız gibi
kesilmek korkutuyor biraz ama kızım saglıklı olsunda gerisi önemli degil
acılı bı donem senı beklıyor fakat o sıpayı kucagına alınca bıtıyor.
kasmaaaa sıkıntı yokkk:)

yaaa okadar sıkılıyorum ki yapacak hiçbişey yok
siz ne yapıyosunuz evde ya nette nerelere takılıyosunuz

az kaldı kuzu son 3 gun sonra canın sıkılmaya fırsatın olmucak:1:

anaaa hıc haberım yok :D
ben baya kopmusum topıkten yaa:D

ooooo hayırlı olsun net almısın o zmn acmıcaktı esın ya ondan bende oyle kalmıs aklımda.12.2.12 yap kuzum cok seksı tarıh:D:D

acılı bı donem senı beklıyor fakat o sıpayı kucagına alınca bıtıyor.
kasmaaaa sıkıntı yokkk:)

az kaldı kuzu son 3 gun sonra canın sıkılmaya fırsatın olmucak:1:

aman napim canım ya, öyle böyle doguracaz işte,allahım inşallah bizi yarı yolda bırakmaz

evden işten her yerden yazarım ben tatlım mani olamaz hiç bişey bana
bugün az kaldı izne ayrılıyodum son anda ikna etti müdürüm beni:1::1:
ama kocişim küstü bebeğinide kendinide düşünmüyosun diyoo
napıyım sorumluluk sahibi olmak zor
yarı yolda bırakmış gibi hissedicem kendimi yoksa..

ya belki öle ama inan eşin doğru söylüyo kendini ve bebeğini düşün emin ol madalya takmıycaklar sana işi bırakmadın diye bu senin en doğal hakkın tabi kendin bilirsin.yada ben bu iş konusunda talihsiz olduğum için herkesi öle biliyorum iyilik yaramaz diye ,ama ne kaldı şurda biraz dinlen sonra çok ihtiyacın olucak bebecik seni bırakmıycak :)

ay inşallah kuzum olsunda sıkılmaya vakit bulamıyım

canım sen iyi degilsin yemek yapamadın bu kadar basit,ya yakın olsak sana iyi bi ders verirdim ben ama uzagız işte, sana acımayana acımıcaksın olay bu
annem mercimek yemegi yaptı onu yedik bizde, bide ben bol bol ot yiyorum inek gibi:52:

hiç niyetlenme benden kurtulmaya canım, annem,eşim diyorki dogumada götür bilgisyarı yazarsın kızlara:53::53::52:

işte bende problem var ya as şu suratı otur ben safım galiba valla ders verin bana biraz,iyi fikir kız al pc yi yanına canlı doğumu yazarsın bu gidişle öyle olucaz hepimiz.

işte bende problem var ya as şu suratı otur ben safım galiba valla ders verin bana biraz,iyi fikir kız al pc yi yanına canlı doğumu yazarsın bu gidişle öyle olucaz hepimiz.

bende keçi inadı vardır, yapmam yaparsamda burunlarından getiririm,eşime kıyamam üzülmesini istemem ama ailesinede bişey diyemiyorsa bu durumda bana hiç diyemez
bu arada dogum taihi belli olunca kayınvalideyede haber verdik,konuşurken dediki ya bende çok orda olmak istiyorum bebek dogunca dedi, kıyamadım gel sende dedim
ne iyi gelinim beeeeeeee

bende keçi inadı vardır, yapmam yaparsamda burunlarından getiririm,eşime kıyamam üzülmesini istemem ama ailesinede bişey diyemiyorsa bu durumda bana hiç diyemez
bu arada dogum taihi belli olunca kayınvalideyede haber verdik,konuşurken dediki ya bende çok orda olmak istiyorum bebek dogunca dedi, kıyamadım gel sende dedim
ne iyi gelinim beeeeeeee

hahahahahahahhahahaa alllah ıyılıgını versın ıyı gelın:d

:52::52:
canım öyelyim işte huyum kurusun
nihlecim agrın varmı hala
doktora sordum sipinal yapacaz dedi,spinal-eridural kombine dedi, ben onu öneriyorum dedi
senin durumun nasıl şimdi

dr una guven yeter cnm,agrılarım bugun bıraz daha az
korseye dıkkat et ama cnm yaraya degmesın benım bıraz vajınanın ustune surtup yara yapmıs oralar sızlıyo
amelıyat yerıne degdırme her gun pansumanını yaptır yeter
mesela bız bırazdan pansuman yapacaz..
yara acık cunku..

ne iyi gelinim beeeeeeee

işte bende sırf eşimin hatırına ona kıyamıyorum oda arada kalıyo,o benim aileme karşı okadar iyiki bende bişey demek istemiyorum pazar günü gidicekmiş hadi inş.
iyi yapmışsın kız gelsin bari ama çok durmasın eşinin de gönlü olmuştur karışırmı herşeye kaynanan?

dr una guven yeter cnm,agrılarım bugun bıraz daha az
korseye dıkkat et ama cnm yaraya degmesın benım bıraz vajınanın ustune surtup yara yapmıs oralar sızlıyo
amelıyat yerıne degdırme her gun pansumanını yaptır yeter
mesela bız bırazdan pansuman yapacaz..
yara acık cunku..

korseyi hemen kullanmıyım diyordum ben yaa zararlı olmazmı hemen
canım yara kapanmaya başlayınca bi krem varmış onu sürünce iz kalmıyormuş adı contractubex bi araştır bakalım

işte bende sırf eşimin hatırına ona kıyamıyorum oda arada kalıyo,o benim aileme karşı okadar iyiki bende bişey demek istemiyorum pazar günü gidicekmiş hadi inş.
iyi yapmışsın kız gelsin bari ama çok durmasın eşinin de gönlü olmuştur karışırmı herşeye kaynanan?

cnm hanı derler ya ne ekersen onu bıcersın dıye
bosver sende ıyı davran ben hep esımın hatrına susuyorum ıcım ıcımı yıyr o ayrı bı mesele:)

:52::52:
canım öyelyim işte huyum kurusun
nihlecim agrın varmı hala
doktora sordum sipinal yapacaz dedi,spinal-eridural kombine dedi, ben onu öneriyorum dedi
senin durumun nasıl şimdi

kızlar beni bi bilgilendirsenize epidural ve sipinal hakkında aralarındaki fark ne?nihlecim seninki epiduralmi?

eşimde sevindi tabi kız kıyamam ona,
kaynana pek pişeye karışmaz,anak sigara içer o, ama şunu yap dediğim zaman da yok demez yeterki istiyim,
bendende özel bişeyler istemez hiç, yani iyi kaynana ya

cnm hanı derler ya ne ekersen onu bıcersın dıye
bosver sende ıyı davran ben hep esımın hatrına susuyorum ıcım ıcımı yıyr o ayrı bı mesele:)

ah canım sorma bende öyle gülüyorum ediyorum ama napıyım sırf huzur bozulmasın bugünlerde geçicek diye ama gel bide içeme sor

kızlar beni bi bilgilendirsenize epidural ve sipinal hakkında aralarındaki fark ne?nihlecim seninki epiduralmi?

canım ben internetten okudumda seni aydınlatacak kadar anlamadım, şukadarını söylim benziyor birbirine spinalde omuriligin daha fazla içine giriyormuş ama enjekte edilen sıvı daha azmış

Back
X