2012 Şubat Anneleri

eşimde sevindi tabi kız kıyamam ona,
kaynana pek pişeye karışmaz,anak sigara içer o, ama şunu yap dediğim zaman da yok demez yeterki istiyim,
bendende özel bişeyler istemez hiç, yani iyi kaynana ya

oh valla ne güzel böyle bi kaynana bana lazımdı bitane, yapcan kahveyi yakcan sigarayı ohhh değme keyfe boşver sende be böyle iyiyse çok durmaz gider ozaman o zaten.en azından eşinde sevinmiştir.

canım ben internetten okudumda seni aydınlatacak kadar anlamadım, şukadarını söylim benziyor birbirine spinalde omuriligin daha fazla içine giriyormuş ama enjekte edilen sıvı daha azmış

ya işte bende okudumda anlamadım aradaki fark ne diye de şimdi dedim belki hani doktor anlatmıştır sana nıhlede oldu ya biliyodur dedim .tamam canım allah kabul etsin bende kalkayım namaz var doğru diyosun,bizimkilerde geliyomuş zaten

kızlar beni bi bilgilendirsenize epidural ve sipinal hakkında aralarındaki fark ne?nihlecim seninki epiduralmi?

benımkı spınal cnm ıkısıde aynı ıslem bence fark goremedım arasında
aslında dra da sormus deılım. ınternette baktıgım kadarı ıle bılgım var benım de
taktıkler aynı yanı..

eşimde sevindi tabi kız kıyamam ona,
kaynana pek pişeye karışmaz,anak sigara içer o, ama şunu yap dediğim zaman da yok demez yeterki istiyim,
bendende özel bişeyler istemez hiç, yani iyi kaynana ya

kız dılını ısır:1: masallah subhanallah allah nazardan saklasın hayret :D:D
ne guzel ıste bnm kaynanada yapar ama caktırmadan 30 laf sokar. e tabı ben armut toplamıyorum bu surecte:1:

ben bi namaz kılayım eşimde geliyormuş yemek hazırlıyım gelrim yine canlar
öpüyorum hepinizi

allah kabul etsın cnm

ya işte bende okudumda anlamadım aradaki fark ne diye de şimdi dedim belki hani doktor anlatmıştır sana nıhlede oldu ya biliyodur dedim .tamam canım allah kabul etsin bende kalkayım namaz var doğru diyosun,bizimkilerde geliyomuş zaten

sezeryanda ıkı secenek sunsalar genel anestezımı spınalmı dıye
spınal derdım tekrarda.. sadece bunu dıyebılırım
cunku normal dogum gıbı aynı..
allah kabul etsın cnm

selammmmmmmmmmmmmmmm

aslm hg ıkızlerımın annesııı..

Kızlar bana dua edin yarın saat 5 te sezeryana giriyorum.

allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kucağına al inş.

benımkı spınal cnm ıkısıde aynı ıslem bence fark goremedım arasında
aslında dra da sormus deılım. ınternette baktıgım kadarı ıle bılgım var benım de
taktıkler aynı yanı..
ıkızlerımın annesııı..

hoşgördüm canım cım

selam guzel anneler
23 ocak pazartesı sabahı ela mı dunyaya getırdım gece suyum geldım sancım geldı ama acılma olmadıgı ıcı sezeryan oldum
sımdı kızımla evdeyız uykusuz geceler basladı Allah hepınıze kolay dogumlar nasıp etsın

merhaba kızlar bende kısmet olursa şubat 10 da kızımı kucağıma alacağım doktorumun spinalle epidural arasındaki farkı şöyle anlattı spinalde tek bir iğne vuruyolarmış etkisi 4 saat sürüyomuş epiduralde ise bele bişey takıyolarmış orda kalıyomuş ağrı falan oldukça ordan sürekli ilaç veriyolar galiba yanlış anlamadysam tabii bide spinalde baş ağrısı olma ihtimali var dedi doktorum epiduralde de bazı durumlarda yapılamıyomuş bazı kişilerde iğneyle girilemiyomuş bölgeye anestezi uzmanıyla görüşmedim daha bakalım o ne diyecek eğer epidural olmazssa alternatif bir yol belirtmem lazım galiba ya spinal yada genel anestezi olarak

selam guzel anneler
23 ocak pazartesı sabahı ela mı dunyaya getırdım gece suyum geldım sancım geldı ama acılma olmadıgı ıcı sezeryan oldum
sımdı kızımla evdeyız uykusuz geceler basladı Allah hepınıze kolay dogumlar nasıp etsın

canım gözünaydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

merhaba kızlar bende kısmet olursa şubat 10 da kızımı kucağıma alacağım doktorumun spinalle epidural arasındaki farkı şöyle anlattı spinalde tek bir iğne vuruyolarmış etkisi 4 saat sürüyomuş epiduralde ise bele bişey takıyolarmış orda kalıyomuş ağrı falan oldukça ordan sürekli ilaç veriyolar galiba yanlış anlamadysam tabii bide spinalde baş ağrısı olma ihtimali var dedi doktorum epiduralde de bazı durumlarda yapılamıyomuş bazı kişilerde iğneyle girilemiyomuş bölgeye anestezi uzmanıyla görüşmedim daha bakalım o ne diyecek eğer epidural olmazssa alternatif bir yol belirtmem lazım galiba ya spinal yada genel anestezi olarak

valla allah biliyor ya ben bu iğnelerden korkuyorum o yüzden bence en güzeli genel anestezi

valla allah biliyor ya ben bu iğnelerden korkuyorum o yüzden bence en güzeli genel anestezi

bende çok korkuyorum hamilelikten önce kan bile aldıramazdım ona öyle böyle bi ton testten sonra falan alıştım mecbur :) şimdide bu doğum işine geldik bende genel anestezi düşünüyodum başta ama herkes en güzeli epidural hem doğum anını görüyorsun hemde o gün boyu süren sersemlik olmuyor daha çabuk toparlıyorsun diyorlar bende bebeğimi hemen görmek istiyorum ah ah ne olcak böyle bilmiyom hem acı çekmeyeyim hem çabuk toparlayayım yok öyle yok böyle allah hepimize hayırlısını versin

Back
X