- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.241
ben de doğum yapıp ertsesi gün eve gelince bi arkadımın çok ısrarı sonucu karnımı sardık.evde eşimin daha önce beli ağrıyınca sardığımız bi kuşak vardı onunla sardık.benim göbek önceden de ardı zaten.ben göbeğimi yukarı doğru kaldırdım 2 kişide sıkıca sardı.3-4 gün sarılı kaldım ve çok rahat ettim.daha sonra kızım sarılık olup da hastaneye yatınca çıkardım oralarda rahat edemem diye.inanın baya bi canım yandı demekki dedim korse baya işe yarıyormuş....
çok tşk ederim normal doğumdada takılabilir heralde bende alayım çok saol cnm bende sayenizde öğrenmiş oldumamelıyatı sabah oldıum 4 5 gıbı korse tktım dusn cnm
zarar deıl aksıne bnce yararı var.
ben de doğum yapıp ertsesi gün eve gelince bi arkadımın çok ısrarı sonucu karnımı sardık.evde eşimin daha önce beli ağrıyınca sardığımız bi kuşak vardı onunla sardık.benim göbek önceden de ardı zaten.ben göbeğimi yukarı doğru kaldırdım 2 kişide sıkıca sardı.3-4 gün sarılı kaldım ve çok rahat ettim.daha sonra kızım sarılık olup da hastaneye yatınca çıkardım oralarda rahat edemem diye.inanın baya bi canım yandı demekki dedim korse baya işe yarıyormuş....
kızlar selam.. nasılsınız adese bende böyle şeyler yaşarım heralde.. insan karnındakinin dışardaki halini algılayamıyo heralde..
selam kuşşşşşşşşşşşşşşş
canım geçmiş olsun.yorma kendini,dinlen.Hayırlısı neyse o olsun.
benimde perşembe günü spinal sezeryan olacak.garip duygular içindeyim.stres,heyecan,merak.sizdede varmı bilmiyom oğlum sağlıklımı değilmi diye çok merak ediyorum.onu sağlıklı bi şekilde alayımda kucağıma gerisi inşallah hallolur.eşime diyorum ki bu bambaşka bişey.evlilikten vazgeçebilirsin ama bu evlat diyorum.istemiyom vazgeçtim diyemezsin.çok büyük sorumluluk.bide iyi bi anne olabilecekmiyim.onu herşeyden koruyabilecekmiyim.çok korkuyorum.30 dan sonra anne olunca böyle oluyo sanırım.
selam canımm.. tpikte varlığın ferah bi hava yaratıyo daha önce söylemiş miydim?
kız yürü git misafirlerine allah seni ne yapmasın emiii
size komik bişey söyleyim de gülün......
bugün kızımı sağlık ocağına götürdük.muayenesini yaptırdık sardık sarmaladık pusetine koyduk.puset de masanın üstünde.duruyor.döndük dr biraz muhabbet ettik sonra eşimle arkamızı döndük ve çıktık.arkamızdan dr sesi ile kendimize geldik.nehiri bana mı veriyosunuz???????
güler misin ağlar mısın.......kızı orada unuttuk........ bazen 2-3 saat uyuyunca yatak odasına bişey almak için girip de beşiği görünce anaaaaa bu benim mi diye de kısa süreli bi şok yaşıyorum...bu erken doğum beni biraz sarstı sanırsam:)
bende alayım bari hemen takmasamda durur
allah napsın seni ya:) çok hoşsun
yaptım valla nihleecim......
normalde unutulmaz ama ........yok kız 3. belki bundan evde çok var nasılsa demişimdir:)
ayyy bende sarayım barii ama doktorlar izin vermiyorlar biliyorsunuz dimi
aman valla napıyım bıktım misafirden içim daraldı otursunlar işte :)
Kızlar 39+4 haftalığım şu anda....hala ne sancı ne bişe....sadece önceki akşam tuvalete gittiğimde beyazımsı yapışkan birşey geldi...nişan olabılır dedıler ama nişan genelde pembemsi veya kahverengımsı oluyomuş bılmıyorum...kızımın hareketleri azaldı önceki gibi değil...normal doğum istiyorum ve çok heycanlıyım açıkcası korkuyorum..kızımın posizyonu ters değil başı inmiş aşağıya sanki...bakalım bu gece birşey olacakmı...bir arkadaşım yeni doğurdu ...bana yürü ki suyun patlasın diyor, deneyeyim bakalım işe yarar mı....
vavvv söylememiştin tabikiii
aman valla napıyım bıktım misafirden içim daraldı otursunlar işte :)
sağol canım aynı canım bende de var korkular sağlıklı olcakmı ya doğarken bişey olursa.anne olmak gerçekten çok farklı hiç bişeye benzemiyomuş,rabbim daha kucağımıza ulaştırmadı ama bide aldığımızda kim bilir ne kıymetli olurlar.senin günün belli allahım sana kolaylık versin inş.sağ sağlim geri dön aramıza inş.bizede dua etmeyi unutma :))
bu halde de misafir mi gelir yaaa
doktorun ne diyor canım
kızlar selam.. nasılsınız adese bende böyle şeyler yaşarım heralde.. insan karnındakinin dışardaki halini algılayamıyo heralde..
çok tşk ederim normal doğumdada takılabilir heralde bende alayım çok saol cnm bende sayenizde öğrenmiş oldum
hımm geçmiş olsun cnm bebeğin şuan iyidr inşllh
amin canım saol.inşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder.hayırlı evlatlar,hayırlı lohusalıklar...:)
karar verdin mi kuzum ne zaman doğuruyosun?
kim geldi canım yine sana kayınavalidenler mi vardı öyle hatırlıyorum sanki:26:
karar verdin mi kuzum ne zaman doğuruyosun?
kim geldi canım yine sana kayınavalidenler mi vardı öyle hatırlıyorum sanki:26:
aman ya sorma bide kalıyolar ya
kızlar şu korse işine bide ben bakıyım ama ben sezeryandan sonra takılmıyo diye biliyodum yanlış bilmişim :))
Kızlar 39+4 haftalığım şu anda....hala ne sancı ne bişe....sadece önceki akşam tuvalete gittiğimde beyazımsı yapışkan birşey geldi...nişan olabılır dedıler ama nişan genelde pembemsi veya kahverengımsı oluyomuş bılmıyorum...kızımın hareketleri azaldı önceki gibi değil...normal doğum istiyorum ve çok heycanlıyım açıkcası korkuyorum..kızımın posizyonu ters değil başı inmiş aşağıya sanki...bakalım bu gece birşey olacakmı...bir arkadaşım yeni doğurdu ...bana yürü ki suyun patlasın diyor, deneyeyim bakalım işe yarar mı....
doktorun ne diyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?