- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.281
gecmısı anca okudum
kaşınmalarım
karıncalanmalarım basladı yıne ve topac qıbı semsert oldu karnım
allaım delırıcem nefes alamıyorum kasımak ıstedıqım yerlere uzanamıyorum yetısemıyorummmmmmmm
sıcak bı banyoya qıreyım en ıyısı
qecede damla uyumadım
qunduzde uyumadımkı qece uyuyabıleyım dıe
belkı mayısırımda uyuya kalırım
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
qıttıkce aqırlasıyorum
ve cok sıkıldımmmmmmm tamammııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yok canım sanırım kafası geliyor oraya
aaa o kadarda isim düşünmüştük kızına duruda yakışıyodu ama olsun annesi .. ismiyle yaşasın kızın
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş.ismide çok güzelmiş
ana kafasının ne işi var ki orda? bu arada ikizler doğum pozisyonu nasıl alıyo acaba ters dönüyo dimi onlarda ?
ana kafasının ne işi var ki orda? bu arada ikizler doğum pozisyonu nasıl alıyo acaba ters dönüyo dimi onlarda ?
ya varya biz bitane taşırken zorlanıyoruz ikiz daha zordur allah yardım etsin.ama nasıl dönceklerki yer varmıdırki?
bukleecim işten nasıl gelebildin köpekler bekliyomuydu seni yine ?
bende bilmiyorum ama sol taraftakinin kafası yukarsa
sağ taraftakinin kafası aşağıda
aaa o kadarda isim düşünmüştük kızına duruda yakışıyodu ama olsun annesi .. ismiyle yaşasın kızın
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş.ismide çok güzelmiş
ikiz annesi olmak nasıl bişey hareketleri falan mesala anlyomusun hangisinin hareket ettiğini değişik bişeydir,bide evdeki paşa kardeş fikrine alışabildimi?kardeşler yani
önceden ayırt edemiyordum ama şimdi ediyorum
ikiz olunca hareketler daha da sert oluyor sanki
onlar hareket ettikçe benim canım yanıyor
o çok istiyor anne ne zaman gelecekler diyor onlarla saklanbaç oynayacağım ben diyor
alla yardımcın olsun canım bizede sana daha fazla:)iyi kardeş fikrine alışması güzel istemesi iyi inş.hiç kıskançlık olmaz,sen tecrübelisin,bitane büyütmüşsün gerçi ikiz tecrüben yoktur :)benim ilk sıfır tecrübe
ya varya biz bitane taşırken zorlanıyoruz ikiz daha zordur allah yardım etsin.ama nasıl dönceklerki yer varmıdırki?
bukleecim işten nasıl gelebildin köpekler bekliyomuydu seni yine ?
bende bilmiyorum ama sol taraftakinin kafası yukarsa
sağ taraftakinin kafası aşağıda
bıraktılar eve beni .. çok korktum zaten sabah uzun süre köpek görmesem iyi olur aklıma geldikçe elim ayağım titriyo
doğuma kadar öyle durursa ağırı devam edicek o zaman Allah yardımcın olsun canım..
kızlar ben yavaştan kaçıyorum tutuldum iyice
iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar canım
dikkat et kendine
özletme kendini öpüldün kocaman
yok cnm acımıyor onda.pansumanda canın acıyo mu? uff ne zor iş şu doğumm.. şimdi çok uyur bu günleride mumla arıyacaksın?arıycaz doğarsa..
dogum korsesıymıs cnm bu medıkalcı esımın arkadasıydıben arada bi gidip içerdeki insanlara bi baksammı acaba verdim çayları geldim ne hayırsız gelinim sizde bırakamıyorum.
korseyi inceleyemedim de
NİHLECİM sezeryandan sonra bu korsemi takılıyomuş,yani belli bi model ve şeklimi var farkediyomu?
acaba canın bırseymı cektı :Skızlar ya benim sol göğsüm çok ağrıyor
gecmısı anca okudum
kaşınmalarım
karıncalanmalarım basladı yıne ve topac qıbı semsert oldu karnım
allaım delırıcem nefes alamıyorum kasımak ıstedıqım yerlere uzanamıyorum yetısemıyorummmmmmmm
sıcak bı banyoya qıreyım en ıyısı
qecede damla uyumadım
qunduzde uyumadımkı qece uyuyabıleyım dıe
belkı mayısırımda uyuya kalırım
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
qıttıkce aqırlasıyorum
ve cok sıkıldımmmmmmm tamammııııııııııııııııııııııııııııııııııı
gitmiyom ama insan derki şu kızada bir bardak çay götürelim sevabımıza ne gaddar insanlar bunlar ya :))
cnm benkı yaptıysam herkes yapar kı ben elıme bebek alamazdım..alla yardımcın olsun canım bizede sana daha fazla:)iyi kardeş fikrine alışması güzel istemesi iyi inş.hiç kıskançlık olmaz,sen tecrübelisin,bitane büyütmüşsün gerçi ikiz tecrüben yoktur :)benim ilk sıfır tecrübe
kesınlıkle..valla canım mecbur alışıyorsun yapacak başka birşey yok
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da
iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?