2012 Şubat Anneleri

canım kaşıntı sorunun varsa sıcak banyo yapma daha çok azdırıyo ılık yap aynı sorun bendede var çünkü sıcak olmasın çok suyun aynı bende öyleyim sağ dönmek problem sola dönmek problem allah yardımcımız olsun inş.az kaldı.

aaa o kadarda isim düşünmüştük kızına duruda yakışıyodu ama olsun annesi .. ismiyle yaşasın kızın

allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş.ismide çok güzelmiş

amin...teşekkürler...Beyza Duru hala olabilir beğenen çıktıkça bende beğeniyorum :) Beyzası garanti... :)

ana kafasının ne işi var ki orda? bu arada ikizler doğum pozisyonu nasıl alıyo acaba ters dönüyo dimi onlarda ?

ya varya biz bitane taşırken zorlanıyoruz ikiz daha zordur allah yardım etsin.ama nasıl dönceklerki yer varmıdırki?
bukleecim işten nasıl gelebildin köpekler bekliyomuydu seni yine ?

bende bilmiyorum ama sol taraftakinin kafası yukarsa
sağ taraftakinin kafası aşağıda

ikiz annesi olmak nasıl bişey hareketleri falan mesala anlyomusun hangisinin hareket ettiğini değişik bişeydir,bide evdeki paşa kardeş fikrine alışabildimi?kardeşler yani

aaa o kadarda isim düşünmüştük kızına duruda yakışıyodu ama olsun annesi .. ismiyle yaşasın kızın

allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş.ismide çok güzelmiş

amin...teşekkürler...Beyza Duru hala olabilir beğenen çıktıkça bende beğeniyorum :) Beyzası garanti... :)

ikiz annesi olmak nasıl bişey hareketleri falan mesala anlyomusun hangisinin hareket ettiğini değişik bişeydir,bide evdeki paşa kardeş fikrine alışabildimi?kardeşler yani

önceden ayırt edemiyordum ama şimdi ediyorum
ikiz olunca hareketler daha da sert oluyor sanki
onlar hareket ettikçe benim canım yanıyor
o çok istiyor anne ne zaman gelecekler diyor onlarla saklanbaç oynayacağım ben diyor

alla yardımcın olsun canım bizede sana daha fazla:)iyi kardeş fikrine alışması güzel istemesi iyi inş.hiç kıskançlık olmaz,sen tecrübelisin,bitane büyütmüşsün gerçi ikiz tecrüben yoktur :)benim ilk sıfır tecrübe

valla canım mecbur alışıyorsun yapacak başka birşey yok
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da

ya varya biz bitane taşırken zorlanıyoruz ikiz daha zordur allah yardım etsin.ama nasıl dönceklerki yer varmıdırki?
bukleecim işten nasıl gelebildin köpekler bekliyomuydu seni yine ?

bıraktılar eve beni .. çok korktum zaten sabah uzun süre köpek görmesem iyi olur aklıma geldikçe elim ayağım titriyo

bende bilmiyorum ama sol taraftakinin kafası yukarsa
sağ taraftakinin kafası aşağıda

doğuma kadar öyle durursa ağırı devam edicek o zaman Allah yardımcın olsun canım..

pansumanda canın acıyo mu? uff ne zor iş şu doğumm.. şimdi çok uyur bu günleride mumla arıyacaksın?arıycaz doğarsa..
yok cnm acımıyor onda.
bencede ne zormus ya
dogar dogar bıse kalmadı sızınde.
dogum korsesıymıs cnm bu medıkalcı esımın arkadasıydı
onu onerdı hatta hedıye ettı:)
kızlar ya benim sol göğsüm çok ağrıyor
acaba canın bırseymı cektı :S

oy kuzummmmmm kasıntı bendede var ama alerjıden
kafayı yıcem hart hurt kasınıyom
sıcak banyo yapma ılık yap allah korusun sıcak banyo ıyı deıl artık son zmnlarda..
elınden geldıgınce dınlen uyu vs vs vs sonradan yapamıyorsun:)

gitmiyom ama insan derki şu kızada bir bardak çay götürelim sevabımıza ne gaddar insanlar bunlar ya :))

kız kotu dusunme hemen uyudugunu sanmıslardır.

cnm benkı yaptıysam herkes yapar kı ben elıme bebek alamazdım..
valla canım mecbur alışıyorsun yapacak başka birşey yok
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da
kesınlıkle..
kızlar ben yavaştan kaçıyorum tutuldum iyice
iyi akşamlar herkese

ıyı aksamlar cnm rabbıme emanet uzan dınlen ayaklarını uzat ıyıce cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…