• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kandiliniz mübarek olsun canlar heyecandan unuttum....kusura bakmayın....dua edelim bu akşam bol bol birbirimize kolay doğurak diye....tüm hamile kardeşlerimiz içinn...:49:

sağol canım 38.haftadayız p.tesi gidicem bakalım doktora ozaman ne diycek doğum için daha belli değil -.ya o kadar midem yanıyoki sanki midem boğazıma çıktı öle yanıyo sizde de varmı bende hiç olmamıştı,ölüyorum sandım akşamdan beri soda içiyorum o daha fena yapıyo.
kızlar buarada hepinizin kandili mübarek olsun.
buklecim senin salı günü sonmuydu,bak yollarda doğurcan,eniceden başka haber varmı
şımarıkçım sen neyaptın

haftadaşız seninleee yahu..
he bu arada mide sorununa gelince ben uzun zamandır cekiyorum,gecen hafta serum yedim iyi geldi,ama dün yine başladı cıkartmalar.. sana önerim cok az sık ye.. bir de dramamine iciyorum yemeklerden yarım saat önce , cok yedigim zamanlar ve cıkarttıktan sonra gaviscon iciyorummm.. hıkk geldiii artıkk mide bulantısından..

seninde kandilin mubarek olsunn canım..

ben napıyorum ,bol bol düşünüyorummm ::::saclarımı kestirmeyi düşünüyorum,bugün mü kestirsem yarın mı acaba?? bir de tam agdalık cıkmadı tüylerim acaba kuafore sorsam alınır haldeyse alsa mı ? gerci sık olmadıgı icin cekinmiyorum dr dan .. bir de manikür hic yaptırmadım gebelikte hijyenik olmadıgı icin yaptırsam mı acep ? gebeliğin son haftalarından olsa gerek boyle aptal sendrom icindeyim...kendimle ugrasıyorummm :ssz:

valla sorma bide ayın 9 unda yalan değilse yine kar gelcekmiş sanırsam en son istanbula ben doğduğumda 86 da böyle kar yağmış galiba..oğlanların şansına bu sene kış çok kar yaptı....evden çıkamıyorum hiç düşerim diye...eşimle anca...

sorma bizimkilerde eşimi arıyo soruyolar allahtan beni arayıp bıdı bıdı eden yok o kadarcıkta bile yüreğim ağzımda valla hem doğsun çok istiyorum artık onu çok merak ediyorum:16:hemde çok korkuyorum başıma ne gelcek diye...:18: hayırlısı allahtan..aslında bizler ilk bebekleri olcaklar şanslıymışız bişey bilmediğimiz için kolay gelirmiş şimdi bize...bana hep öyle diyolar dahada merak ediyorum...inş açılmamız iyi olurda doğarlar sıpalar...sezeryan olmak hm istiyorum hemde korkuyorum çok kötü bi durum..ikiside zor zaten artık hayırlısı....ayın 7 sinde gidicem dr a bakalım son durumu nee.. sen nasılın..

bende 9 unda gidecegimmm.. dr dogum belirtileri olmazsa 9 una kadar gelme dedi... :S

ayy inşallah kolayca atlatırız şu pırtlatma olayını :))

maşallah kuzuya,şubatımızın ilk bebeği hee,tabi hugo doğurmadıysa ne oldu bu kıza sesi soluğu çıkmıyo

bence hogo doğurmadıı hayır sırayı bozmasın benden sonra doğuracaktı banane ya:43:

günaydın cnm sanada iyi kandiller..seninkide gelmeye niyeti kesti sanırsam soğuklardan :9: beklesin az daha...ama çok az kalmış senin..:nazar:

seninki bekler benimolan ama benim oğlan seninkinden önce gelirse şaşırma olur mu?:1::1:

haftadaşız seninleee yahu..
he bu arada mide sorununa gelince ben uzun zamandır cekiyorum,gecen hafta serum yedim iyi geldi,ama dün yine başladı cıkartmalar.. sana önerim cok az sık ye.. bir de dramamine iciyorum yemeklerden yarım saat önce , cok yedigim zamanlar ve cıkarttıktan sonra gaviscon iciyorummm.. hıkk geldiii artıkk mide bulantısından..

seninde kandilin mubarek olsunn canım..

ben napıyorum ,bol bol düşünüyorummm ::::saclarımı kestirmeyi düşünüyorum,bugün mü kestirsem yarın mı acaba?? bir de tam agdalık cıkmadı tüylerim acaba kuafore sorsam alınır haldeyse alsa mı ? gerci sık olmadıgı icin cekinmiyorum dr dan .. bir de manikür hic yaptırmadım gebelikte hijyenik olmadıgı icin yaptırsam mı acep ? gebeliğin son haftalarından olsa gerek boyle aptal sendrom icindeyim...kendimle ugrasıyorummm :ssz:

benim yoktu dün akşam birden oldu stresle bi alakası olabilirmi acaba,geçmezse p.tesi doktora gittiğimde sorıyım ilaç versin diycem ama ne kalmış,doğuma alsın artık beni :(((
bende yarın kuaföre gitmeyi düşünüyorum,kişisel bakım yani.ben saç kestirmeyi ve boyatmayı doğumdan sonraya bıraktım,sen bendeki sendromları görsen ben bile benden hoşlanmıyorum artık :(( çevremdeki insanlar napsın

bence hogo doğurmadıı hayır sırayı bozmasın benden sonra doğuracaktı banane ya:43:

seninki bekler benimolan ama benim oğlan seninkinden önce gelirse şaşırma olur mu?:1::1:

beklesin cnm yaa zaten tıckerda 14 gün diyo 40 haftaya anammmm:18: dursun 12 şubata kadar dönemiyo artık pek anca bacağını uzatıp çekiyo yavrucağım ama :1::emir_bebek:

valla bana bugün alıcaz deseler alsınlar valla sıra mıra hak getire artık :)) allahın gücüne gitmesin ama son zamanlar çok zormuş ya
kızlar nıhle geldimi gördünüzmü

kandiliniz mübarek olsun canlar heyecandan unuttum....kusura bakmayın....dua edelim bu akşam bol bol birbirimize kolay doğurak diye....tüm hamile kardeşlerimiz içinn...:49:

sağol canım seninde kandilin mübarek dualarımız kabul olsun inş.allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın kucağımıza almayı nasip etsin.

valla bana bugün alıcaz deseler alsınlar valla sıra mıra hak getire artık :)) allahın gücüne gitmesin ama son zamanlar çok zormuş ya
kızlar nıhle geldimi gördünüzmü

yok canım nihlee gelmedi merak ediyorum ama bebekten fırsat bulamıyodur heralde

heeee bakalım bizimkiler napcak son anda..inş sorun çıkarmazlar bizeee....eniceye çok sevindim valla:54:

canım bişey sorcam sana bebeğin hareketlerini tam olarak algılay6amıyorum ben evet bişeyler yapıyo orda ama sen ne kadar net anlıyosun ya:44:

Back
X