• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Canım diyor kı kan tahlılı,nst testler yapılırmıs ön hazırlık..Sonra uyusma ws olacak ya,geceden gel yat dıyor ..12den sonra girince para alınmaz dıyor ..Hemsıreler testlerı bıtırır..Yol,kar derdın de olmaz dıyor ..dolabı da duzerız ,hem alısırım da odama ..Olru dedık bız de..Hem annemlerle sabah gelsek dır dır olurdu ..Rahat gırmıs olurum dıye ok dedık..Sen epıdural mı,genel anestezı mı olacaksın canım, o kadar kısa mı surecek ..Ne guzel..Eşlerımızı kk ile aldatıyoruz gıbı oluyor hehee:1::1::1:

aynı problem bizde de var eşim isyana gircek yakında yeter diyo biraz uzak dur pc den diyo ama mümkünmü?sabah kalkar kalkmaz önce pcyi açıyom

canımmm benimmmm 8 subat mehmet ali erbilin dogum günü :))) benim ilkokuldan arkim de 8 subattı oradan biliyorum... allahım tatlı ve tabiki kova olacagından zeki ,saglıklı, sempatik bir bebiş versinnnnn sanaaaaa......... dr unun lohusa dönemine ait önerilerine bayıldım bu arada.......

Çok üzüldüm kız şimdi ,hiç sewmem ben Mehmet Ali Erbil'i yaws..Ama, kova olmasına cok cokk memnunum o ayrı .Baktın mı ınternetten baktıgım seye??Yanı tam anlayamadım kı kozmetıkten anlarım ama nasıl bır alet bahsettıgın bılemedım...:1::1::15:

bende senin gibi düşünüyorum bende uyuyamam herhalde ama hadi hayırlısı bide benim belli olsa p.tesi yine gidicem b akalım artık gün versin ya gerçi bizim doktor hanım hala karar veremiyo nasıl yapıcağımıza sinir oluyorum.oğlumda nerdeyse göbek deliğimden fırlıycak zaten çok kötü oldu göbek deliğim sanki patlıycak seninki nasıl benimki çok dışarı fırladı

Benimki yemekten sonra dışarı fırlıyor,sabahları içeri geçiyor ..Anlamıyorum ki şekerim yaa.Ben de karnım aşırı kasınıyor bu aralar yatamıyorum hatır hutur kaşımaktayım acıyor da...:ssz: Yaa yıne mı geldıler ,sen de işi eşine bırak her geldıklerınde ben de yatıyordum dersın kız boswer..Kaçıncı haftandasın kı neden soktor sölemıyor artık karar wersın..Çatı yaptınız mı,ne dedi?

yok canım sadece karnımda var harita gibi oldum
sende bendensin ozaman aman kaşıma dahada büyüyormuş yırtıklar,bebeyagı krem,kakao yagı falan sür biraz alıyor kaşıntısını

Canım diyor kı kan tahlılı,nst testler yapılırmıs ön hazırlık..Sonra uyusma ws olacak ya,geceden gel yat dıyor ..12den sonra girince para alınmaz dıyor ..Hemsıreler testlerı bıtırır..Yol,kar derdın de olmaz dıyor ..dolabı da duzerız ,hem alısırım da odama ..Olru dedık bız de..Hem annemlerle sabah gelsek dır dır olurdu ..Rahat gırmıs olurum dıye ok dedık..Sen epıdural mı,genel anestezı mı olacaksın canım, o kadar kısa mı surecek ..Ne guzel..Eşlerımızı kk ile aldatıyoruz gıbı oluyor hehee:1::1::1:

biz tahlilleri yaptırdık bile canım,bize 9 dedide bence doguma girmek 9.30-10 u bulacak gibi,tabi doktor ne diyorsa dogrudur, bir bildigi vardır onların
bizim koçiş biraz gıcık oluyor devamlı bilgisayar başındayım diye,ama bişey diyemiyor:52:

öpmezmiyim canım bol bol öperim totoşunu inşallah:16:

Ewet üzülmeyelım ufak seylere bos yere..Dua edelım ıcımızdekı mucızelere..Süper gunler bızı beklıyor..Bebeklerımız ıcın eskısınden bın kat guclu olmak ıcın morale ıhtıyacımız olacak..Sen kadar heyecanlıyım yaw..Yarın doguracaksın süper...Hangı anestezı olacaksın sen canım??

canım anneler güçlüdür bizde güçlü olacagız tabi allahın izniyle,spinal epidural kombine dedi doktor, nasıl olacak bilmiyorum yarın görecez bakalım

Aynı dedı bana da ,zaten bırarada olur dedı ..Heyecanlanırsan,tansıyon düşerse de hemen bayıltırım dedi ..Aman heyecanlanma sakın da rahatca olsun kızz..Gel de anlat 8 Şubat'a kadar ,ben de hazırlıklı giderım bari..:9:

sende bendensin ozaman aman kaşıma dahada büyüyormuş yırtıklar,bebeyagı krem,kakao yagı falan sür biraz alıyor kaşıntısını

biz tahlilleri yaptırdık bile canım,bize 9 dedide bence doguma girmek 9.30-10 u bulacak gibi,tabi doktor ne diyorsa dogrudur, bir bildigi vardır onların
bizim koçiş biraz gıcık oluyor devamlı bilgisayar başındayım diye,ama bişey diyemiyor:52:

kullanıyorum canım,ama bu kaşıntıya hiç bişey fayda etmiyo sanki bi tuttumu aman allahım canım sen yatıp dinlensene artık

kızlar ben çıkayım artık, uyuyabilirsem yatacam bakalım,hepinizi öpüyorum
inşallah çok güzel haberlerle gelirim

Aynı dedı bana da ,zaten bırarada olur dedı ..Heyecanlanırsan,tansıyon düşerse de hemen bayıltırım dedi ..Aman heyecanlanma sakın da rahatca olsun kızz..Gel de anlat 8 Şubat'a kadar ,ben de hazırlıklı giderım bari..:9:
şimdi heyecan yokta inşallah ozamanda olmaz

kullanıyorum canım,ama bu kaşıntıya hiç bişey fayda etmiyo sanki bi tuttumu aman allahım canım sen yatıp dinlensene artık

tamam canım bende yatacam zaten şimdi iyi geceler:16:

Pek anlamadım ama canım ınternetten sordum ,bak bakım yarar mı??
Concealer Nedir, Nasıl Kullanılır?

Çok üzüldüm kız şimdi ,hiç sewmem ben Mehmet Ali Erbil'i yaws..Ama, kova olmasına cok cokk memnunum o ayrı .Baktın mı ınternetten baktıgım seye??Yanı tam anlayamadım kı kozmetıkten anlarım ama nasıl bır alet bahsettıgın bılemedım...:1::1::15:

Benimki yemekten sonra dışarı fırlıyor,sabahları içeri geçiyor ..Anlamıyorum ki şekerim yaa.Ben de karnım aşırı kasınıyor bu aralar yatamıyorum hatır hutur kaşımaktayım acıyor da...:ssz: Yaa yıne mı geldıler ,sen de işi eşine bırak her geldıklerınde ben de yatıyordum dersın kız boswer..Kaçıncı haftandasın kı neden soktor sölemıyor artık karar wersın..Çatı yaptınız mı,ne dedi?

bende sevmem maliyi hatta gıcıkk oluyorum,ama allah var zeki adam pratik zeka... bende kova olmasına cok seviniyorummmm,kovalar bencil olsalar bile zeki oluyorlarrr bayılıyorummm :)) baktım onu araştırırken bende gördüm,o degil sorumun cevabı ...vallahi ben bi tarafından gelir dedim yok gelmiyor sıktım,hatta dişledimm yokkkk,fırca kısmı boyle sulu boya fırcası gibi bomboş bana bakıyorrr süremedimmm...bi teknigi kesin vardır artık yarına kaldı...
7 subat bir arkimin dgünüydü,8 subat diger yakın arkimin 9 subatta annemin... boyle bir trafik var bizimki 10 unda gelirse sıraya dizilcekk :))

Kan ve ıdrar tahlıllerı mı bunlar canım?Dogru doktor ne dıyorsa dogrudur ne yapalım ..Daha işimize geldı ok dedık ..Sen de yat gercekten ..Heyecandan uyuyamazsınız eşinle şimdi..Biz annemlerde kalıyoruz ya benım odamda masaustu bılg war..Eşim de meraktan catlıyor napıyorum dıye,kesın okuyordur...Ara ara odaya gırıyoruz cunkı..

bende sevmem maliyi hatta gıcıkk oluyorum,ama allah var zeki adam pratik zeka... bende kova olmasına cok seviniyorummmm,kovalar bencil olsalar bile zeki oluyorlarrr bayılıyorummm :)) baktım onu araştırırken bende gördüm,o degil sorumun cevabı ...vallahi ben bi tarafından gelir dedim yok gelmiyor sıktım,hatta dişledimm yokkkk,fırca kısmı boyle sulu boya fırcası gibi bomboş bana bakıyorrr süremedimmm...bi teknigi kesin vardır artık yarına kaldı...
7 subat bir arkimin dgünüydü,8 subat diger yakın arkimin 9 subatta annemin... boyle bir trafik var bizimki 10 unda gelirse sıraya dizilcekk :))

Yani fırcalı kapatıcı mı kız??

Heyyyy ßen ewimdeyim ve haLa dOqurmadım
Buqun 35+ 1 oLdum
bıraz aqırLastım benı şOk eden sancıLarım dıŞında anOrmaL bi durumum yOk
birde evde net yOk mOdem bOzuLdu
ama Merak etmeyın bebiŞ karnımda cıkarmiCam en az 3 hafTa daha ...! :21:
ÖpüOrum Hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii :32: :32: :32: :32:
enice hayırLı doqumLarın oLsun Birtanemmmmmmmmm raßßım yardımCın oLSun :nazar:

Buklleeeeeeee doqurma ßenı ßekLe oyarım seniiiiiiiiii :46:

altında dönen çark yok mu onu çevireceksin çıkıcak cnm yaa..bi süredöndür biraz geççıkar onlar

herkese iyi geceler gelemedim 1-2 gündür..
yarın doğum yapacak olan arkadaşımıza allah yardımcısı olsun..
dualarımda seninle enice ..
hayırlısıyla inşallahbebeğinizi kucağınıza alcaksınız ne güzel:nazar::naz
ar::nazar::nazar:

günaydın kızlar yarın bu zamanlar kızım kucagımda olacak inşallah:26:

inşallah gönlüne göre olur canım,bakalım bebek ne kadar olmuş,eger bizim bebekte 4kg altında olursa artık benim sinirlerimi düşünsen,başlarlar söylenmeye acele ettinde yoksa dogururdunda falan filan işte
bakalım nasipte ne var

canım ne güzel dua etmişsin, amin okadar bekledik,rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah

ayy ne güzel yaaaa ...sizleri gördükce bende doğurmak istiyorum artık .....inşallah sağ salim kucagına alırsın canım....Allah şimdiden uykusuz gecelerin için güç versin sana...inşallah uslu bi kuzun olur...sanada kolay bi doğum nasip etsin rabbim ...

kızlar acil yardım bugun anestezi uzmanı bana spinalli epidural uygulayalım ıkısını kombıne edelım dedı daha ıyı olur fazla agrın olmaz dedı sızce aradakı fark ne normal epıduralle kafam karıstı bılgısı olan varmı

ayy ne güzel yaaaa ...sizleri gördükce bende doğurmak istiyorum artık .....inşallah sağ salim kucagına alırsın canım....Allah şimdiden uykusuz gecelerin için güç versin sana...inşallah uslu bi kuzun olur...sanada kolay bi doğum nasip etsin rabbim ...

Hayırlısıyla bebeğinde sende sağ sağlim kurtulursunuz inşallah enice canımcım.Allah ım yardımcın olsun sen hayırlısıyla bi kurtul doğum hikayeni bekliyoruz .Bak en azından artık sende kıdemli olacaksın artık çocuk problemleriyle nasıl başa çıkarız muhabbetine terfi ediyorsun ne güzel darısı bizlerin de başına inşallah.Bak bu saat oldu bizde uyku yok tamam sende uyumayacaksın belki günlerce ama olsun en azından başlangıç yapıcaksın uyku günlerine yaklaşmakla benim tosun kımıl kımıl maşallah hiç uyutmayada niyeti yok. n eyse canım uzatmayayım daha tekrardan sana hayırlı kolay doğumlar bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

Huhuuu ben geldım.
Nasılsınız bakalım?
Kımler dogum yaptı, cok merak edıyorum.

Ben bıldıgınız gıbı ızne ayrıldım.
Ablam bızde oldugu ıcın de kk ya gırmıyorum.

ızne ayrıldıktan sonra bır gun ( bu pazartesı) ıse gıtmıstım.
ıs cıkısı düstüm!
Canım cok yandı ama, kızım ıcın panıkledım.
Esıme de haber veremedım, zaten sabah cıkarken soylenıp durmustu bu kadar iskolik olmama.
Neyse ıs arkadaslarım benı hemen hastaneye goturduler, cok sukur bebegım ıyıydı.

Ben ise dune kadar agrı cekıyordum, bu sabah daha ıyıyım.

Artık hemen hemen hazır bır vazıyette kızımın gelmesını beklıyorum.
ınsallah Rabbım dogumun gonlume gore hayırlısı ıle gerceklesmesını nasıp eder, hepımız ıcın.

Ben yıne bır kac gun gıremem.
Sızlere kocaman opucukler ve sevgılerımı gonderıyorum.
Hoscakalın.

günaydın herkese ama kimsecikler yok topikte :19:
eniceden haber bekliyorum gelir gelmez paylaşacağım ama sanırım yine kimse olmaz burda:50::50:

Huhuuu ben geldım.
Nasılsınız bakalım?
Kımler dogum yaptı, cok merak edıyorum.

Ben bıldıgınız gıbı ızne ayrıldım.
Ablam bızde oldugu ıcın de kk ya gırmıyorum.

ızne ayrıldıktan sonra bır gun ( bu pazartesı) ıse gıtmıstım.
ıs cıkısı düstüm!
Canım cok yandı ama, kızım ıcın panıkledım.
Esıme de haber veremedım, zaten sabah cıkarken soylenıp durmustu bu kadar iskolik olmama.
Neyse ıs arkadaslarım benı hemen hastaneye goturduler, cok sukur bebegım ıyıydı.

Ben ise dune kadar agrı cekıyordum, bu sabah daha ıyıyım.

Artık hemen hemen hazır bır vazıyette kızımın gelmesını beklıyorum.
ınsallah Rabbım dogumun gonlume gore hayırlısı ıle gerceklesmesını nasıp eder, hepımız ıcın.

Ben yıne bır kac gun gıremem.
Sızlere kocaman opucukler ve sevgılerımı gonderıyorum.
Hoscakalın.

herkes kayboldu elefera çok özlüyorum topiğin kalabalık günlerini
iyi olmana çok sevindimm
bugün enice doğuma gitti
hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende kocaman öpüyorum seni:54:

Back
X