• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kizlar sizce 14-15. haftalarda ucaga binmemde bir sakinca olabilirmi? tatil icin ucak bileti aldik dun....doktorlariniz seyahat ve ucak konusunda ne dediler size? benim henuz belli bir doktorum olmadigi icin soramiyorum..16. haftamda ebemizle tanisacakmisiz..

Kızlar bişey sorcam afedersiniz aranızda ishal olan varmı ben geçen gün dr a gittim bu yüzden bebeğim iyiydi ama bir gün ishal var bir gün yok bu normalmi acaba :26:

kizlar sizce 14-15. haftalarda ucaga binmemde bir sakinca olabilirmi? tatil icin ucak bileti aldik dun....doktorlariniz seyahat ve ucak konusunda ne dediler size? benim henuz belli bir doktorum olmadigi icin soramiyorum..16. haftamda ebemizle tanisacakmisiz..

Bilmiyorum canım ama benim dr 2 3 saatten fazla otobüs yolculuğuna çıkma dediii:26:

esracım bende 13. haftada binecegim ucaga... normalde tehlikeli bir durum yoksa izin veriyorlar, benim doktorum hic hafta sınırı dahi koymamıstı ama biz beklemek istedik... ama yinede emin olmak icin bir doktorla görüssen daha iyi olur diye düsünüyorum..
yani sağdan soldan hikayeler duyuyoruzya; ucağa bindi söyle oldu, denize girdi böyle oldu falan... en iyi ve dogru kararı doktorun söyler canım, en azından telefonla konus bence, sevgiler..

kızlar çok kötüyüm:(((
doktor benden kan testleri istedi ve toxoplasma tahlillerimin ikiside pozitif çıktı ve avidite testi istedi
bu toxoplasmalar çok ciddiymiş:(
eğer hala aktif olarak bu enfeksiyon vücudumda var ise kürtaj olmak zorunda kalıcakmışım:(((

çok moralim bozuk dayanamıyorum....

İshal olunca çok düşük oluyormuş bi sürü şey okudum korktummm o yüzden sorayım dedim ama bişey olsaydı geçen gittiğimde dr söylerdi heraldee:26:

ben sanmıyorum sonuçta ishal olunca zorlanmıyorsun ki
ama istersen aklında doru işareti kalacağına aç sor doktoruna
ama o söyler di bence devam ederse gel falan diye
ama yine de aramak istersen ara derim

doktor benden kan testleri istedi ve toxoplasma tahlillerimin ikiside pozitif çıktı ve avidite testi istedi
eğer hala aktif olarak bu enfeksiyon vücudumda var ise kürtaj olmak zorunda kalıcakmışım:(((

canım öncelikle geçmiş olsun ama sakin ol belki de geçecektir
gerçi toxoplasma ne ben bilmiyorum ama :44:

neymiş ki onlar ben bilmiyorum:S

bu toxoplasmalar bir tür bakteriymiş
salam sucuk vs vs bi çok şeyden dolayı kaynaklanabiliyormuş
bilmiyorum bende bugün öğrendimmmm...
darmadağın oldum yaaaaa, bu nasıl bişeydir...

Back
X