- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.141
bende diyorum ama bir şey değişmiyor![]()
Boşver sallaaaaa tınnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende diyorum ama bir şey değişmiyor![]()
boşver sallaaaaa tınnnnn![]()
salladım canım zaten görüşmüyorum kafam da rahat
Canım mesaj dakikam dolmamış ordan yazamadım rica ederimmm![]()
kizlar sizce 14-15. haftalarda ucaga binmemde bir sakinca olabilirmi? tatil icin ucak bileti aldik dun....doktorlariniz seyahat ve ucak konusunda ne dediler size? benim henuz belli bir doktorum olmadigi icin soramiyorum..16. haftamda ebemizle tanisacakmisiz..
Kızlar bişey sorcam afedersiniz aranızda ishal olan varmı ben geçen gün dr a gittim bu yüzden bebeğim iyiydi ama bir gün ishal var bir gün yok bu normalmi acaba :26:
bol bol su içmelisin o zaman, su kaybın çok dikkat et
kizlar sizce 14-15. haftalarda ucaga binmemde bir sakinca olabilirmi? tatil icin ucak bileti aldik dun....doktorlariniz seyahat ve ucak konusunda ne dediler size? benim henuz belli bir doktorum olmadigi icin soramiyorum..16. haftamda ebemizle tanisacakmisiz..
Acaba dr u tekrar aramalıyım önemli midir sence tatlımm:26:
ben bebekle alakalı birşey olacağını sanmıyorum canım
içini ferah tut
İshal olunca çok düşük oluyormuş bi sürü şey okudum korktummm o yüzden sorayım dedim ama bişey olsaydı geçen gittiğimde dr söylerdi heraldee:26:
kızlar çok kötüyüm((
doktor benden kan testleri istedi ve toxoplasma tahlillerimin ikiside pozitif çıktı ve avidite testi istedi
bu toxoplasmalar çok ciddiymiş
eğer hala aktif olarak bu enfeksiyon vücudumda var ise kürtaj olmak zorunda kalıcakmışım((
çok moralim bozuk dayanamıyorum....
Acaba dr u tekrar aramalıyım önemli midir sence tatlımm:26:
kızlar çok kötüyüm((
doktor benden kan testleri istedi ve toxoplasma tahlillerimin ikiside pozitif çıktı ve avidite testi istedi
bu toxoplasmalar çok ciddiymiş
eğer hala aktif olarak bu enfeksiyon vücudumda var ise kürtaj olmak zorunda kalıcakmışım((
çok moralim bozuk dayanamıyorum....
Bilmiyorum canım ama benim dr 2 3 saatten fazla otobüs yolculuğuna çıkma dediii:26: