2012 Şubat Anneleri

slm kızlar
evimde telefonn çekme sıkıntısı var annem açabildiğini açıyoo
kim aradı falan hiç bi bilgim yok kusura bakmayın olur mu?
hayatım boyunca hiç bu kadar çaresiz ve mutsuz hissetmemiştim

sizler nasılsınız?

kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.acaba yumurtlama gunu hamıle kalanınız varmı.ovulasyon testı ıle hamıle kalan varmı aranızda.bana yardımcı olursanız cok sevınırım

evet canım ben tam yumurtlama haftamda kaldım o hafta hergun denemıstık ınternetten hesaplama yapabılırsın son 3 aydakı son adet tarıhını bılıyorsan cok faydalı oluyor ınsallah en hayırlı zamanda hamıle kalırsın

aslm balım hg.
sacmalama tobe yarabbım sankı bebek hasta veya 1 2 ay kalacak gıbı konusuyorsun.
sınırlendırme benı allah allah yaa dua et bolbol bugun yarın cıkacak denız.
mutsuzlukda ne demek hayatının en guzel zmnları suanda..
lutfen balım yaa..
sen bole olunca hıııc ıyı degılım...

bukle ne dedim ben sana benim oğlumunda ciğerine su kaçmıştı 3 günde çıktı bak 4 yaşına bile girdi
moralini bozmak yok bak sütün kaçar allah korusun
en kısa zamanda yanına gelecek sen iyileşmene bak oğlunla daha çok ilgilenebilmek için

hayırlı olsun cınsıyetı ne bebegınızın.

buklecim moralini yuksek tutmaya calıs lutfen sagsaglım kurtuldunuz sonucta
ınsallah yakında yanyana olcaksınız sabır tatlım az kaldı guclu ol lutfen... dualarımız senınle

hala ne zaman çıkacağı belli değil ama
insan böle belirsizliklerde kendni çaresiz hissediyo..
bebeğim yanımda değil diyede toparlayamıyorum bi türlü..
hep yatmak istiyorum..

sızınde hayırlı olsun.kızınızmı var allah bagıslasın.benım bugun yumurtlama gunum hesaplara gore.ıkı gundurde ovulasyon testım cıft cızgı cıkıyor.zaten 15.gunum bugun tam yumurtlama zamanım sanırım.kasıklarımda cok sancı var goguslerım acıyor acaba yumurtlar catlıyormu sızce

tesekkeur ederım. ben o testlerden hıc kullanmadım dedıgım gıbı ınternetten hesapladım ama 15.gun en yuksek oldugu gunlerdendı sanırım bnm oglum olcak ınsallah ama cınsıyet ıcın bısey varmı bılmıyorum cokda ınanmıyorum o kısmına o kasık sancısı ve gogus acıması bende hamıle kaldıgımda olmustu acaba adetmı olcam derken adetım gecıktı ve hamıle kaldım ama herkeste degısır tabı

inş canım inş tek dileğim bu sütüm bol maşallah sürekli sağıp yolluyorum eşimle
bu arada elektrikli sağma makinası 100tl canım dün çıkarken aldıkk bilgin olsun

buklecim moralini yuksek tutmaya calıs lutfen sagsaglım kurtuldunuz sonucta
ınsallah yakında yanyana olcaksınız sabır tatlım az kaldı guclu ol lutfen... dualarımız senınle

saol canım teşekkürler azz kaldı evet
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

kesınlıkle..
hala ne zaman çıkacağı belli değil ama
insan böle belirsizliklerde kendni çaresiz hissediyo..
bebeğim yanımda değil diyede toparlayamıyorum bi türlü..
hep yatmak istiyorum..

bak cnm kendını salma emrenınde bellı deıldı sımdı kg alıyor hızla
haknur da oglunun gelmesını ıple cektı ama hıc moralı bozuk deıldı hergun gıttı sutunu sagdı vs vs vs
sende bı guzel sırkelen ben ıyıyım moralım de ıyı oglumun karsısına en guzel sekılde cıkacam de..
kalk toparlan yuru bolbol yemegını ye sutun olsun. oh....
denız senı bu sekılde gormek ıstemez herhalde..

tatlım yazdım az once ama gormedın sanrıım eger gebe kalmanız zorsa ve yumurtlamayı hesaplayamıyorsan vs vs vs
gun asırı esınle beraber ol. sanırım spermın yasama suresı 72 saatmıs ama 48 saatte bır beraberlık ıse yarıyor ben ole oldum vede ayrıca ılacla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…