- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.561
Hayırlı olsun :)) arkadaşım allah ım bir vazda kurtarsın inşallah darısı başımıza beklemedeyiz bizde artık bakalım p.tesi bize ne diyecek kontrolde .sana tekrar şimdiden hayırlı doğumlar allah yardımcınız olsun bebeğini sağlıcakla kucağına alı inşallah :)
Hayırlı olsun oyelkenim..
Allah yar ve yardımcın olsun
sağol canım senin ne zaman doğum
14 şubat sabah saat 8 de
hepiniz için hayırlısı neyse o olsun canlarım
hemencik olsun
sağlıklı olsun
sütünüz hemen gelsin
ağrınız sızınız olmasın
amin vivam nasılsın
kuzun nasıl
vallahi son güne kadar beklemek daha korkuncmus canım , o yüzden korkmasaglıkla kavusuruz inşşş bebişlerimize...inanamıyorum bocegimin gelecegineee
yaa aslında eltimler olmasa kuaföre bile gidecem de, şimdi gülerler diye korkuyorum :)) bende kendim düzleştirecegim falan dedigin gibi kalemsiz makyaj akmasınsuni denerlerse hortlaga benzemeyeyim tam tersine :))
seninde allah yardımcın olsunnn...
ben nst cekilirken asistan kız ile hemsireye dedim, ben 14 subat aksamı gelecegim doguma tam doktorum kocasıyla romantık yemek yerken diyeee..laklaka yaptım,snra dr a girdim asistan hemen yetiştirmiş... gülerek diyorrr ee ben 13 ünde almaz mıyım o cocugu diyee :)) sonra saka bi yana suyun azalmıs devam ediyor diyorsun sular gelmeye, plesantada yaşlanmış kireclenmeler başlamış dedi, ptesi sonlandıralım dedi...
sonra acılma olmazsa suni sancı işe yarar mı dedim,denicez dedi ama dua et o güne kadar acılma olsun dedi , olmadı sezeryan dedi...bende evvelki hafta kactım sezeryandan simdi kacamacak mıyım dedim
yani 14 subata denk getiremiyoruzzzsanslı hatun seniiii :)))
canımsın ..
sezeryan yani seninki de...
Canım sıkıldı az önce ...
annem aradı
uzun zamandır tık yoktu...
neden 4. bebek falan
ölüm riskin var falan
bende süper moral verdin anne dedim..
halaaaaaaa bunları konuşuyoruz
4 günüm kaldı dedim...
((( bende istiyorum artıkın yav gününü bilmek hayırlı olsun canımcım allah yardımcın olsun hepimizin. doğru diyosun süslen püslen kızın güzel görsün annesini :) hayırlısıyla kurtulursun inşallah
14 şubat sabah saat 8 de
Canım sıkıldı az önce ...
annem aradı
uzun zamandır tık yoktu...
neden 4. bebek falan
ölüm riskin var falan
bende süper moral verdin anne dedim..
halaaaaaaa bunları konuşuyoruz
4 günüm kaldı dedim...
bende 14 ü yada 16 sı istedim ama dr hanım kabul etmedi sinir oldum zaten
hayırlısıyla inş.canım
annene gelince hiç canını sıkma bekliyordun zaten tepkilerini
boşver sen bebişini düşün
bende 14 ü yada 16 sı istedim ama dr hanım kabul etmedi sinir oldum zaten
hayırlısıyla inş.canım
annene gelince hiç canını sıkma bekliyordun zaten tepkilerini
boşver sen bebişini düşün
canım sağol ..
elimde değil ağladım dayanamadım işte
senin dr hanım da sanırım sevgililer günü ne hazırlanacak hatun..
haberleşelim...
inşallah sorunsuz devam eder de bebeğinize bugünlerde kavuşursunuz..
benimde beklenn doğum 17 şubat ama daha açılmada kasılmada çıkmadı bebek kaç aydır doğum
pozisyonunda ama kanala girmeye nyeti yok gibi şurda 8 gün kaldı..hayırlısıyla
Cok sevindim sein adina hadi hayirlisi darisi basima olsun ozel bisey yaptinmi yumusatmak icin felan yuruyus disinda yada dr bisey onerdimi.bide ben o muayenede cok bagirdim senin acimadimi hic yani baya hemen hemen eliyle yapti acaba ben normal doguramazmiyim korkuyorum kastim kendimi
canım sağol ..
elimde değil ağladım dayanamadım işte
senin dr hanım da sanırım sevgililer günü ne hazırlanacak hatun..
haberleşelim...
tamam canım araşalım muhakkak kendine iyi bak
oyelken ve sımarık dogum tarıhlerınız bellı olmus rabbım hayırlısını versın ogun goz acıp kapayana kadar kavusun tontıslerınıze kızlar
sağol canım inşallah
maşallah canım bebeğine inş.döner bebeğin,sendede başlamış sancılar bendede öle 3 gündür çekiyorum açılmada vardı şimdi ne durumda bilmiyorum,doktora gitmektende korkuyorum en iyisi iyice tutsunda öle gidiyim dedim sana bi tarih verdimi doktor
doğum tarihi belli olan arkadaşlarr nihayett minik kurabiyeleriniz geliyooo
darısı bizim başımızaa
off keşke bizimde belli olsa tarih. gerçi doktorum dedi karar senin ya gel tarih belirleyelim sezeryanla alalım yada normali bekle hala karar veremedim sancı devam açılmada devamdır doğurcam nerdeyse ben hala hangisini yapıyım diye düşünüyorum allahım yardım etsin hepimize.
doktor döner filan dedi ama diğer doktorum bu saatten sonra çok nadir dönen oluyo dedii
tarih filan vermedilerr şimdilik heralde önümüzdeki hafta veya ondan sonraki hafta verirlerr
tabii doğum başlamazsaa
adet sancısı gibi düzenli ağrım oldu dünn
gecede bazewn uyanıyorum sancım devam ediyooo
bugünde bel ağrım varr hafif
benimki ters o yüzden hiç normali düşünemİyorum şimdilikk
cnm ıkı doktorununda verdıgı bebegının kılo tahmını bırbırını tutuyormu??
ben ne düşündüğümü bile bilmiyorum artık öle oturuyorum akışına bıraktım olayları ne olcak yaşayıp görcem diyorum.
pazartesi gittiğimiz doktor 3 kilo demişti bugün gittim 3200 dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?