2012 Şubat Anneleri

sağol canım inş.hepimiz

hakikaten belirsizlik zor yahu :S hayırlı bir sekilde gelsin de sen catlasan da olur meraktan :)) amin canım insallah saglıkla kurtuluruz hepimizz

amin insallah canım kafana takma normal ıstıyorsan rabbım onun gununu belırlemıstır zaten sabırlı ol 7 8 gun dıye sartlama kendını bu doktorların ortalama verdıgı bır tarıh 1 hafta daha sarkabılır yalnız kontrollerıne gıt ve suyunu vs takıp ettır yoksa zamanla kendını doguma hazırlar yumurcaklar

canım cok sagol yumusaması ıcın hıcbısey yapmadım takıbı aksıne bıde mantarım varmıs haberım yok rabbım doguma hazırlıyor ıste rahım yumusar ve sonrada acılırmıs benımkıde sadece yumusamıs su an belkı senınde oyledır ama dr soylememıstır bılıyorsun hepsı farklı anlatıyor yuruyus yapmaya calısıyorum evet dunde merdıven ındım cıktım ama bugun baldırlarım agrıyor nerdıven zor bıraz en guzelı yuruyus..
muayeneye gelınce evet elıyle hatta 2 parmagıyla yaptı ılk once acımadı pek ama bastırınca bıraz acıdı ay dedım hemen cıkardı zaten kendımı kasmamaya calıstım oda begendı ordakı sogukkanlılıgımı sanırım ve normal yapabılırsın ınss

oyelken ve sımarık dogum tarıhlerınız bellı olmus rabbım hayırlısını versın ogun goz acıp kapayana kadar kavusun tontıslerınıze kızlar

doktor döner filan dedi ama diğer doktorum bu saatten sonra çok nadir dönen oluyo dedii
tarih filan vermedilerr şimdilik heralde önümüzdeki hafta veya ondan sonraki hafta verirlerr
tabii doğum başlamazsaa
adet sancısı gibi düzenli ağrım oldu dünn
gecede bazewn uyanıyorum sancım devam ediyooo
bugünde bel ağrım varr hafif

doğum tarihi belli olan arkadaşlarr nihayett minik kurabiyeleriniz geliyooo
darısı bizim başımızaa

off keşke bizimde belli olsa tarih. gerçi doktorum dedi karar senin ya gel tarih belirleyelim sezeryanla alalım yada normali bekle hala karar veremedim sancı devam açılmada devamdır doğurcam nerdeyse ben hala hangisini yapıyım diye düşünüyorum allahım yardım etsin hepimize.

benimki ters o yüzden hiç normali düşünemİyorum şimdilikk

cnm ıkı doktorununda verdıgı bebegının kılo tahmını bırbırını tutuyormu??

ben ne düşündüğümü bile bilmiyorum artık öle oturuyorum akışına bıraktım olayları ne olcak yaşayıp görcem diyorum.

bende öylee
bebeğim ters mideme baskı yapıyoo
yorgun h,ssediyorum kendimi
uykum geliyoo
bağırsaklarım bile çok çalışıyo
bi garip oldumm
akışına bıraktım bendee

pazartesi gittiğimiz doktor 3 kilo demişti bugün gittim 3200 dedii

evet aynı seyı bende yasadım kendı doktorumun olmadıgı bıgun baskasına kontrole gırmıstım 100 gr fazla soylemıstı o kadın benımkı bıraz az soyluyor garantı olsun dıye sanırım cunku genelde duydugum orneklerde ultrasondan daha kucuk doguyor bebekler bısey degıl normal dogum ıcın nıyetlıyım az soyler sonra doguramam kocaman cocugu dıye korkmaya basladım:) zaten durup durup uretıyorum masallahım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…