2012 Şubat Anneleri

sevsim sende bizdensin anlasıldı ınsallah ıstedıgın gıbı bır dogum gerceklestırırsın
bırde elma81 vardı ama o en son kararsızdı sezeryanda olabılır her an hayırlısı kızlar sabır vallahı herkes kucagına aldıkca daha zor gelıyor ama o gelcegı gunu bılıyordur...

oleyy 5 olduk

ama hemsire elma ve ben 40. hafta sayılırz korkarım 41de olabılırım :18::18:

amin canım inşallah. ama normal doğum yapan o kadar az ki gözüm korkmuyo da değil hani ama gene de beklicemm. İnşallah senin doğumun örnek olur bana:)

amin canım inşallah. ama normal doğum yapan o kadar az ki gözüm korkmuyo da değil hani ama gene de beklicemm. İnşallah senin doğumun örnek olur bana:)

ayy agzın bal yesınn emii bak dogaldogum diye bır sıte var ordakı dogum hıkayelerını onu onerılerı oku normal dogumla ılgılı cok sey ogrenıp cesaretlenırsın topıgın genelı sezeryan oldu evet ama cogu kendısı ıstedıgı ıcındı tercıh meselesı bı kac kısı dısında bence kararlı ol ben su an oyleyım tabı sonuc ne olur bılemem doktorumada soyledım bundan sonrası hayırlısı amöa boyle cok daha heyecanlı ona emınım nasl bır dogum hıkayem olcak dusunemıyorum :)))))))))))))

canımmm benimmmmm hg... bebişine kavustunnnnnnn uykuyu düşünme fıstıkkkkkkkkkk....
Eweet canım ,sonu mutlu dıye her turlü duruma katlandım..Anneyız bız cok garıp bişey yaa..

hadı hayırlı olsun nasılsın nasıl gectı dogumun musaıtsen yazsana..
eve gıttınızmı oksuruk berbat bıse bolbol su tuket gıcıgı alsın.

bennebıleyımmm nasılsın nasıl gectı dogmun????
Kızlar şimdi bebegı emzırmeye ugrasıyoruz esım ve ben hastaNEdeyız..Onu tek bıraKMıyım..Sayfa acık ama bebıs aglamakta..Doğumu inşallah ewee gecınce anlatırım..Sütüm yok su anda bos bos emzırıyorum..Üzücü..Darısı bekleyenlere ınsallah..Tüm sıkıntınız gecıyor..Bu benden mı cıktı bunu ben mı yaptım dıyorum dewamlı..:2:

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.benim de kızım babasına çok benziyor.çok baktık herhalde kocalara.......
sen emzirmeye devam et,bebek emdikçe sütün gelir inşallah......

evt canım biliyorum o siteyi. Valla nette normal doğumla ilgili okumadığım site ve doğum hikayesi kalmadı. O kadar ki okuyacak bişi bulamıyorum artık:))özeellikle pozitif olanları okuyorum ki cesaretleniym diye. Kesinlikle beklemek çok heycanlı, sürekli kendimi dinliyorum sancım var mı diye ama tık yok daha:)

iyi yapıyorsun ben videoda izledim 2 tane bildiğin dogum anı yani herseyi gördüm o yuzden ne yasayacagımı bılmek rahatlatıyor benı
ama sancı ıcın senın sankı erken gibi gerci 37+0da bel agrım vardı cok nstde az sancım cıkmıstı bugun yıne gıttım bıraz daha fazlaydı sancım bırde ılk catı muayenemı oldum acılma yok ama rahım yumusamaya baslamıs dedı dr.um bebekde yoluna gırmeye baslamıs sevındım ama bakalım nekdar beklıcek bılmıyorum esımle heyecanla beklıyoruz heran arabaya bınıp acılden gırıp dogurcam sanıyor cok komık o kadar cabuk olanbısey degıl dıye anlatıyorum devamlı bu sabır ısı saatlerce bekleyebılırız sende bılgılendır esını sonra panık oluyorlar

SLm KızLar ...
Herqun biri doquruyo masaLLah otomatıqe baqLadık he

NıhLem Buqun benı aramıssın teLin sesi kısıkTı cunku 2 qun sOnra ıLk kez 4 saat kesıntısız uyudum
Duyamadım , daha sOnrada knTr oLmadıqı için dönemedim sana bıTanem
Tesekkur ederım.

Dun qıttım doktOra tansıOnum fena deqıL , en azındaN evde oLabıLcek kadar ıyıyım
ama bırıktırdıqım 24 saatLık TahLıLın sonucu Pazartesı beLLı oLacak
Ve ona qore hareket edıcez.
Buyuk ıhtımaLLe kızım cıkmıCak ıcımden. ( dimi anneCim? )

Bu arada Canımı sıkan bi durum var
annem tutturdu artık evde yaLnız kaLamazSın
Hemmmmmen buraya qeLıosun burda kaLıyOsun artık dedi.
Pazar aksamı oraya qecerım artık
eqer haLLedebıLırsemde netı aktıfLestırıp cepten yanınızda oLmaya caLısıırım.

Kaynanamın durmasındansa annemın yanımda oLması kıyasLanamaz quzeLLık eLbette ama
kendı yaTaqımda bıLe dönemıOrum uyuyamıOrum oturuyOrum sabaha kadar yaTakTa
Orda nasıL rahat edıcem O benı deLırtıyor dusunduryOr

Birde sanıyOLarki 2 haftaya faLan qeLır bebek
Aha qeLmedı 40'ı bekLedı napcam 3 hafta ordamı kaLCam? :26:

cinneT qecirmek üzereyim...!

.teşekkürler iyi dileklerınızı için kızlar...Darısı doguracak arkadasların basına..Adese aynen dedıgın gıbı çok bakmısım,elı ayagı bıle ona benzıyor resmen..Kalan arkadaslara tavsıyem keısnlıkle bol bol uyuyun..Bir daha zor oluyor.. juwelıne dedıgın gıbı bol su içiyorum agrı da öksurukle artıyor..O olmasa sanırım bu kadar acı olmazdı..Süt için ugrasıyoruz kızımla..Bakalım basaracak mıyız..

basarırsın canım pes etme ama acda bırakma bebegını sarılık olmasın mama verceksende bıberon kullanmamaya calıs bı kere verınce memeyı emmıyorlar
uyku konusunda haklısın ben su an oglen bıle uyuyorum ayıptır soylemesı napayım nede olsa yakında uyku olmıcak hayatımda

Walla hastanede bıberonla werdıler mamasını dün...Bgn de aglarsa werecekler..Ben de anlamadım...Hem emmıyor,hem altı full dolu Uyu uyu ,hamılelıggın her anı da dogum da sonrası da her an cok özel ...Annelık de cok başka..Herkese nasip olsun inşallah..

Allah iyilik sağlık ve uzun ömürler versin canım biz aynıydık maşallah sen kurtuldun darısı başımıza benim daha belli değil hala haftalık kontrollere devam :)))

herkese iyi geceler..
buklecim saglikla bebisine kavusmani canu gönülden diliyorum canim.. uzme kendini allah dermansiz dert vermesin!

pazartesi sabah sezeryan olcam internetten biraz araştırdım sonda takılıyor fln yazıyorda bilgisi olan varmı?

Sondayı doktoruna sor bence canım..Kişiye,hastaneye göre degısen cok sey oluyor...

Süslüsün kızzz...Ama dogum da düğün gibi ..Çogu seyı ya unutuyorsun ya da farklı oluyor bekledıgınden...Ben de makyaj yapmamıstım fön cektırdım gıderken...Aglarım kzıımı görunce dıye de makyajı sonraya bırakmıstım..Soınra herkesı amelyattan sonraya cagırmayı planlamıstım,ammaa herkes 2-3 saat erkenden damladı ,benım dogum saati 1 saat rötar derkeenn gelecek herkes zaten ben gırerken gelmıstı ve bone de takıyorsun fön bıle kalmıyor cıkısta..Eee bacak uyusuk,nere gıdıp makyaj yapacan vs..Bence cok da plan yapma veya makyajını yap ama aglama bebegı görunce..Hehe..Ben hem makyaj yapmadım ,hem de bebegı yanagıma dayadıklarında aglamadım ..Yanı makyaj yapsam akmazdı yaw..Eşimle gırdık..Bu çok güzel kızlar ,tavsıye ederım..

ılk 1 2 gun onemlı degıl sanırım aynı zamanda meme emme antrenmanlarına devam et mutlaka...
anneliği çok merak ediyorum ama beklemenın heyecanınıda sevmeye basladım kendımı sabırla o özel anlara hazırlıyorm...
ama görene kadar anne olcagıma ınanamıcam ben bunu bılıyorum:)

Ben de varım pazartesi nstye girices bakalım sancılarımıza bakacak doktor eğer önümüzdeki hafta normal doğmazsa 20 sinde veya 21 inde sezeryan olacak kısmetse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…