- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.641
ben varııım :) sizden biraz daha gerideyim ama azkaldı benim de sizi takip ediyorum sürekli ama yazmıorum pek.bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorumgüle güle büyütsünler bebeklerini doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum...
sevsim sende bizdensin anlasıldı ınsallah ıstedıgın gıbı bır dogum gerceklestırırsın
bırde elma81 vardı ama o en son kararsızdı sezeryanda olabılır her an hayırlısı kızlar sabır vallahı herkes kucagına aldıkca daha zor gelıyor ama o gelcegı gunu bılıyordur...
amin canım inşallah. ama normal doğum yapan o kadar az ki gözüm korkmuyo da değil hani ama gene de beklicemm. İnşallah senin doğumun örnek olur bana:)
Eweet canım ,sonu mutlu dıye her turlü duruma katlandım..Anneyız bız cok garıp bişey yaa..canımmm benimmmmm hg... bebişine kavustunnnnnnn uykuyu düşünme fıstıkkkkkkkkkk....
hadı hayırlı olsun nasılsın nasıl gectı dogumun musaıtsen yazsana..
eve gıttınızmı oksuruk berbat bıse bolbol su tuket gıcıgı alsın.
Kızlar şimdi bebegı emzırmeye ugrasıyoruz esım ve ben hastaNEdeyız..Onu tek bıraKMıyım..Sayfa acık ama bebıs aglamakta..Doğumu inşallah ewee gecınce anlatırım..Sütüm yok su anda bos bos emzırıyorum..Üzücü..Darısı bekleyenlere ınsallah..Tüm sıkıntınız gecıyor..Bu benden mı cıktı bunu ben mı yaptım dıyorum dewamlı..:2:bennebıleyımmm nasılsın nasıl gectı dogmun????
Eweet canım ,sonu mutlu dıye her turlü duruma katlandım..Anneyız bız cok garıp bişey yaa..
Kızlar şimdi bebegı emzırmeye ugrasıyoruz esım ve ben hastaNEdeyız..Onu tek bıraKMıyım..Sayfa acık ama bebıs aglamakta..Doğumu inşallah ewee gecınce anlatırım..Sütüm yok su anda bos bos emzırıyorum..Üzücü..Darısı bekleyenlere ınsallah..Tüm sıkıntınız gecıyor..Bu benden mı cıktı bunu ben mı yaptım dıyorum dewamlı..:2:
ayy agzın bal yesınn emii bak dogaldogum diye bır sıte var ordakı dogum hıkayelerını onu onerılerı oku normal dogumla ılgılı cok sey ogrenıp cesaretlenırsın topıgın genelı sezeryan oldu evet ama cogu kendısı ıstedıgı ıcındı tercıh meselesı bı kac kısı dısında bence kararlı ol ben su an oyleyım tabı sonuc ne olur bılemem doktorumada soyledım bundan sonrası hayırlısı amöa boyle cok daha heyecanlı ona emınım nasl bır dogum hıkayem olcak dusunemıyorum :)))))))))))))
evt canım biliyorum o siteyi. Valla nette normal doğumla ilgili okumadığım site ve doğum hikayesi kalmadı. O kadar ki okuyacak bişi bulamıyorum artık:))özeellikle pozitif olanları okuyorum ki cesaretleniym diye. Kesinlikle beklemek çok heycanlı, sürekli kendimi dinliyorum sancım var mı diye ama tık yok daha:)
.teşekkürler iyi dileklerınızı için kızlar...Darısı doguracak arkadasların basına..Adese aynen dedıgın gıbı çok bakmısım,elı ayagı bıle ona benzıyor resmen..Kalan arkadaslara tavsıyem keısnlıkle bol bol uyuyun..Bir daha zor oluyor.. juwelıne dedıgın gıbı bol su içiyorum agrı da öksurukle artıyor..O olmasa sanırım bu kadar acı olmazdı..Süt için ugrasıyoruz kızımla..Bakalım basaracak mıyız..
basarırsın canım pes etme ama acda bırakma bebegını sarılık olmasın mama verceksende bıberon kullanmamaya calıs bı kere verınce memeyı emmıyorlar
uyku konusunda haklısın ben su an oglen bıle uyuyorum ayıptır soylemesı napayım nede olsa yakında uyku olmıcak hayatımda
.teşekkürler iyi dileklerınızı için kızlar...Darısı doguracak arkadasların basına..Adese aynen dedıgın gıbı çok bakmısım,elı ayagı bıle ona benzıyor resmen..Kalan arkadaslara tavsıyem keısnlıkle bol bol uyuyun..Bir daha zor oluyor.. juwelıne dedıgın gıbı bol su içiyorum agrı da öksurukle artıyor..O olmasa sanırım bu kadar acı olmazdı..Süt için ugrasıyoruz kızımla..Bakalım basaracak mıyız..
pazartesi sabah sezeryan olcam internetten biraz araştırdım sonda takılıyor fln yazıyorda bilgisi olan varmı?
kızlarrr ptesi doguma gidiyorum..
sancılar cok az , acılma yok , fakat suyu azalmaya baslamış,plesanta yaşlanmaya başlamış.. dr um suni sancı ile deneriz baktık acılma olmuyorr, sezeryan yaparız dedi.. ya da seni hic yormayız acılma ptesiye kadar olmazsa ilerleme kat etmezse direkt sezeryan yaparız dedi... artık hersey ptesiye baglı.. hayırlısı neyse o olur inşşş ...
gününü bilmek ne güzelmişsüslü püslü giderim artık hastaneye :)) kızımmm geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 13.02.2012
Walla hastanede bıberonla werdıler mamasını dün...Bgn de aglarsa werecekler..Ben de anlamadım...Hem emmıyor,hem altı full doluUyu uyu ,hamılelıggın her anı da dogum da sonrası da her an cok özel ...Annelık de cok başka..Herkese nasip olsun inşallah..
ben varııım :) sizden biraz daha gerideyim ama azkaldı benim de sizi takip ediyorum sürekli ama yazmıorum pek.bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorumgüle güle büyütsünler bebeklerini doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?