2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar yarın kızıma kavuşuyorum inşallah sayılı saatler kaldı heyecan dorukta :)) saat 7,30 da hastanede olacağım 9,30 da doğuma alcaklar bu gece uyku yok bana

hadi hayırlısı canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

amin canım sağol seninde tarihin belli olmuş hayırlı olsun :))

gozun aydın canm ınsallah saglıkla alırsın kucagına bol bol sutlerın olur:)

kaç haftalıksın bebıs kaç kg?

sağol cnm aminn inşallah hepimiz için 39. haftamın bittiği gün doğum olacak yani yarın bitiyor bebişin kilosunu doktorum net söylemiyor bu zamanlarda yanıltıcı oluyormuş tek söylediği 3kg 3,5 kg arası olacak dedi

herkese iyi akşamlar..
bende 01.02.2012 dee yani doğum yaptım kızlaR..
epidural spinal sezeryan oldum.çok şükür doğumum iyi geçti.sadece narkoz verilince biraz aniden tansiyon düşmeye başladı..7-6 lara falan düştü .bu yüzden az da olsa nefes daralması gibi bi sıkıntım oldu.doktorum isttersen uyutalım dedi ama istemedim.okzijen maskesiyle ve konuşa konuşa,doktorumun espirileriyle :)) doğumum gerçekleşti.
50 cm 3500 gr doğdu oğlum.
38+3 de..

fakat sezeryan doğumun az da olsa risklerinden biri olan bebeğin solunum sıkıntısı yaşama olayını bebeğim de yaşadı.birden dünyaya çıkıverince oğlumun ciğerleri biracık bocaladı sanırım çok hızlı nefes alıp vermesi gibi bi olay yaşadı.hemen yanıma alamadım oğlumu..2 gün küvezde kalsı.solunumun kontrol altına almak için..ben cuma günü taburcu olurken birlikte çıktık hastaneden ama onu ilk kucağıma alamamk çok kötüydü!hemşireye verdiğimiz hastane çıkışlarının bize tekrar geri verilmesi çok kötüydü..((bacaklarımın açılmasını bekeyip onu görmeye gitmek için zaaman geçmedi(küvezde görme anıda kötüydü ama çok şükür şimdi yanımda,uyuyo..bende fırsattan istifade sizlere haber veriyim dedim..hemen bi yazıp çıkayım dedim.
küvezde kaldığı iki gün benden sütümü sağıp vermemi stediler ama üzüntüden sütüm bile gelmedi,o gelmedikçe ben dha çok stres yaptım,vee taa eve gelince emzirmeye başaladım..
şuan evimizdeyiz allahıma çok şükür..3500 kilo doğdu taBURcu olurken 3340 dı..
allah herkesin yardımcısı olsun,herkesin evladını bağışlasın..
cwvap yazamazsam kusura vbakmayın kızlar..
görüşmek üzere..

bennebıleyım gelmıs hg cnm nasıl gectı amelıyatın?

Saol canımmm hoşbuldukkk ,ben de uykusuz anneler grubuna geçiş yaptım dün itibarıyla...:2: Öksürüğümün dikişlerime yaptıgı acıyla ilk günüm cok sancılı,bgnum gazlı gectı canım...Çok şükür aynı babası gibi bir kız yapmayı başardım.....

sağol cnm aminn inşallah hepimiz için 39. haftamın bittiği gün doğum olacak yani yarın bitiyor bebişin kilosunu doktorum net söylemiyor bu zamanlarda yanıltıcı oluyormuş tek söylediği 3kg 3,5 kg arası olacak dedi[/QUOTE]

iyi canım o kılolarda saglıkla eve gıdersınız ınsallah demekkı bende sez olsaydım su an olurdum o yuzden sordm:=)

bennebıleyımmm nasılsın nasıl gectı dogmun????

cAnım çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inş.

allah analı babalı büyütsün

canımmm benimmmmm hg... bebişine kavustunnnnnnn uykuyu düşünme fıstıkkkkkkkkkk....

Ah hugom ah hiç korkma Allahın izniyle kötü bişey olmayacak. hissettiğin bu duyguları bütün anne adayları hissediyor. ve doğum anın geldiğinde bu kasvetli düşüncelerin olmayacak bir an önce doğurup kurtulmak isteyeceksin veeeeeeee herşey bebeğini kucağına alınca bitecek. bütün korkular acılar ... Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin

hemsire 63 senınle ıkımız kaldık galıba dogumu bellı olmayan degılmı baska varmı???? son haftalarda olan bızım gıbı suprız bekleyen??

hadı hayırlı olsun nasılsın nasıl gectı dogumun musaıtsen yazsana..
eve gıttınızmı oksuruk berbat bıse bolbol su tuket gıcıgı alsın.

gozun aydın canım grıpden cok korkyordun sanırım sımdı gordun zararını dıkıslerın acıyor en kısa zamanda gecer ıns bol sıvı al hem sut hem bogazın ıcın. kızını analı babalı buyutursun ınsallah

hemsire 63 senınle ıkımız kaldık galıba dogumu bellı olmayan degılmı baska varmı???? son haftalarda olan bızım gıbı suprız bekleyen??

ben varııım :) sizden biraz daha gerideyim ama azkaldı benim de sizi takip ediyorum sürekli ama yazmıorum pek.bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum güle güle büyütsünler bebeklerini doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…