- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.621
benim dr hiç sormadı bile 17 sinde sabah 8 de gelirsin dedi :)))
bukle cim okudum da 10 dk muhabbeti varya
tamam aklımda olsun
olsun canım sanada süpriz olsun doğumun bakalım
bende çıkayımda dinleneyim birazz
sonra belki banada ticker yaparsınız olur mu?
olsun canım sanada süpriz olsun doğumun bakalım
bende çıkayımda dinleneyim birazz
sonra belki banada ticker yaparsınız olur mu?
görüşürüz canım kendine iyi bak ve üzmeee
merhaba kızlar yarın kızıma kavuşuyorum inşallah sayılı saatler kaldı heyecan dorukta :)) saat 7,30 da hastanede olacağım 9,30 da doğuma alcaklar bu gece uyku yok bana
merhaba kızlar yarın kızıma kavuşuyorum inşallah sayılı saatler kaldı heyecan dorukta :)) saat 7,30 da hastanede olacağım 9,30 da doğuma alcaklar bu gece uyku yok bana
hadi hayırlısı canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
gozun aydın canm ınsallah saglıkla alırsın kucagına bol bol sutlerın olur:)
kaç haftalıksın bebıs kaç kg?
amin canım sağol seninde tarihin belli olmuş hayırlı olsun :))
sağol canım inş.
bennebıleyım gelmıs hg cnm nasıl gectı amelıyatın?
herkese iyi akşamlar..
bende 01.02.2012 dee yani doğum yaptım kızlaR..
epidural spinal sezeryan oldum.çok şükür doğumum iyi geçti.sadece narkoz verilince biraz aniden tansiyon düşmeye başladı..7-6 lara falan düştü .bu yüzden az da olsa nefes daralması gibi bi sıkıntım oldu.doktorum isttersen uyutalım dedi ama istemedim.okzijen maskesiyle ve konuşa konuşa,doktorumun espirileriyle :)) doğumum gerçekleşti.
50 cm 3500 gr doğdu oğlum.
38+3 de..
fakat sezeryan doğumun az da olsa risklerinden biri olan bebeğin solunum sıkıntısı yaşama olayını bebeğim de yaşadı.birden dünyaya çıkıverince oğlumun ciğerleri biracık bocaladı sanırım çok hızlı nefes alıp vermesi gibi bi olay yaşadı.hemen yanıma alamadım oğlumu..2 gün küvezde kalsı.solunumun kontrol altına almak için..ben cuma günü taburcu olurken birlikte çıktık hastaneden ama onu ilk kucağıma alamamk çok kötüydü!hemşireye verdiğimiz hastane çıkışlarının bize tekrar geri verilmesi çok kötüydü..((bacaklarımın açılmasını bekeyip onu görmeye gitmek için zaaman geçmedi (küvezde görme anıda kötüydü ama çok şükür şimdi yanımda,uyuyo..bende fırsattan istifade sizlere haber veriyim dedim..hemen bi yazıp çıkayım dedim.
küvezde kaldığı iki gün benden sütümü sağıp vermemi stediler ama üzüntüden sütüm bile gelmedi,o gelmedikçe ben dha çok stres yaptım,vee taa eve gelince emzirmeye başaladım..
şuan evimizdeyiz allahıma çok şükür..3500 kilo doğdu taBURcu olurken 3340 dı..
allah herkesin yardımcısı olsun,herkesin evladını bağışlasın..
cwvap yazamazsam kusura vbakmayın kızlar..
görüşmek üzere..
Saol canımmm hoşbuldukkk ,ben de uykusuz anneler grubuna geçiş yaptım dün itibarıyla...:2: Öksürüğümün dikişlerime yaptıgı acıyla ilk günüm cok sancılı,bgnum gazlı gectı canım...Çok şükür aynı babası gibi bir kız yapmayı başardım.....
Saol canımmm hoşbuldukkk ,ben de uykusuz anneler grubuna geçiş yaptım dün itibarıyla...:2: Öksürüğümün dikişlerime yaptıgı acıyla ilk günüm cok sancılı,bgnum gazlı gectı canım...Çok şükür aynı babası gibi bir kız yapmayı başardım.....
ben bu zamana kadar çok doktora gittim farklı farklı deneye yanıla öğreneyim hangisi iyi diyee
bi tanesi doçentti
doçent sadece ikili taramada baktı 14. haftamdı ilk o dedi bu bebek büyük iri
haftası daha çok olmasın dedii
sonra hep satla uyumlu gitti
30. haftada arağa geçtii
bu zamana kadar hep iki hafta önden gidiyoo
bilmiyorum iyimi bu durumm
karnım kocaman
eli kolu belli bile oluyo karnımdan
çokta özledimm merak içindeyim nasıl olucak neye benzicek diye
odasını hazırladım dünn
bazen girip bakıyorum mutlu oluyorumm
kıyafetlerine bakıyorumm
bazende ya ona bişey olursa filan diye öyle kötü düşünceler kasvet kaplıyo içimii
ağlıyorumm
allah hepimizin bebeğini sağsalim kucağına almak nasip etsinn
hemsire 63 senınle ıkımız kaldık galıba dogumu bellı olmayan degılmı baska varmı???? son haftalarda olan bızım gıbı suprız bekleyen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?