- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.661
hayırlı olsun cınsıyetı ne bebegınızın.
Ah hugom ah hiç korkma Allahın izniyle kötü bişey olmayacak. hissettiğin bu duyguları bütün anne adayları hissediyor. ve doğum anın geldiğinde bu kasvetli düşüncelerin olmayacak bir an önce doğurup kurtulmak isteyeceksin veeeeeeee herşey bebeğini kucağına alınca bitecek. bütün korkular acılar ... Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin
iyi geceler kızlar bende 6 subatta doğum yaptım ..heyo heyo ...ama doğum hikayemi anlatmak istemiyorum cok kötüydü ....o zamanları hatırlamak istemiyorum ....şimdi oğluşumla evdeyiz cok mutluyum...cok güzel bi duygu....kendimi birazdaha iyi hissedip oğlumla daha cok vakit gecirmeyi istiyorum ....inşallah e kısa zamanda hersey yoluna girer....diğer doğum yapan arkadaslarıda cok tebrik ediyorum...bebişlerinizle güzel bakısmalar...(benimki uyanıkken öyle güzel bakıyo ki bana tanıyo resmen...)
Kızlarr benım de 8 şubatta dogurdum ya tıcker bılen bırı yardımcı olur mu acaba??Teşekkürler..
iyi geceler kızlar bende 6 subatta doğum yaptım ..heyo heyo ...ama doğum hikayemi anlatmak istemiyorum cok kötüydü ....o zamanları hatırlamak istemiyorum ....şimdi oğluşumla evdeyiz cok mutluyum...cok güzel bi duygu....kendimi birazdaha iyi hissedip oğlumla daha cok vakit gecirmeyi istiyorum ....inşallah e kısa zamanda hersey yoluna girer....diğer doğum yapan arkadaslarıda cok tebrik ediyorum...bebişlerinizle güzel bakısmalar...(benimki uyanıkken öyle güzel bakıyo ki bana tanıyo resmen...)
http://lb1f.lilypie.com/0Mdop2.png
hazelim sanada ticker yaptım belkı vaktın olmaz canm ıstersen kullan
gunaydın kızlar ticker isteyen varmı ???
itinayla ticker yapılır(istediğiniz cümle bebegınızn cinsiyeti ve dogum tarıhı yazın yeter)
kızlar sanırım dikiş yerlerimi mikrop kaptırdım .pis bi koku ve akıntı var.2 gündür de dikiş yerlerim acıyordu ama çok önemsememiştim.bugün akıntıyı görünce çok korktum.doktorada gidemem.eşim işte ankarada hava felaket her taraf kar arabayı çıkaramam.taksi ile geçsem kzım hasta olur soğuk.ve ben acayip tırsıyorum acaba dikişleri tekrar açarlar mı ...aahhhhhh korkuyorum....
bence ıhmal etmemen gereken bı durum canım ne yaparlar bılmıyorum ama belkı mantıken antıbıyotık tedavısı alabılırsın bence kızını bırıne bırakıp gıtmeye calıs kımss yokmu yakının
tabi henüz doğurmadın vaktin çokkkkkk....bi doğurda görelim bakalım banyo yapmak bile lüks olsun da:)
ay inşallah antibiyotikle hallolur.kızımın halası var çağırsam gelir ama bebeğin henüz emmeleri tam rayına oturmadı.emiyor yarım ssat sonra tekrar istiyor.ben gidince yavrum napar açç açç....
aynen canım vaktım cok benden baska yazanda kalmadı zaten :) napayım barı doguranların ısıne yararım bende
yalnız son haftalarda acayip sıkıcı ya ha geldi ha gelecek sıkıldım bide içimde bir canavar varmıs gıbı tekmeler tekvando seviyesine cıktı
hiç sütünü sagarak vermedınmı öyle yapmayı denesen bıraksan halasına prensesın?
seni çok iyi anlıyorum.benim beklenen doğum tarihim 18 şubattı.ve ben ocağın başında sıkılmaya başlamıştım doğursam da kurtulsam diye.17 ocak da doğurdum ama erken doğurmak hiç iyi değilmiş onu anladım.kızım hala inliyor.erken doğan bebeklerde normalmiş inlemesi.ve ben o her inleyişinde kendime kızıyorum.hamileliğimin başından beri hiç kendime dikkat etmedim herşeye canımı sıktım.erken doğurmamda da bi nevi ben suçluyum.hem çok sinirlenmiştim bişeylere hem de oturdum aptal gibi tüm evi temizledim.bebeğim de dayanamadı tabi erkenden geldi.eminim şuan sende doğurmayı çok fazla istiyorsundur ama gene de acele etme bekle.annesinin karnı çokkk rahat ne de olsa.
kızlar sanırım dikiş yerlerimi mikrop kaptırdım .pis bi koku ve akıntı var.2 gündür de dikiş yerlerim acıyordu ama çok önemsememiştim.bugün akıntıyı görünce çok korktum.doktorada gidemem.eşim işte ankarada hava felaket her taraf kar arabayı çıkaramam.taksi ile geçsem kzım hasta olur soğuk.ve ben acayip tırsıyorum acaba dikişleri tekrar açarlar mı ...aahhhhhh korkuyorum....
aynıymıs beklenen dogum tarıhımız 18 subat benımde ama dr 1 hafta daha beklerız gelmezse dedı gercı sancım basladı bılemıyorum. ben bıraz vurdumduymaz bırıyım ama hamılelıgım hep ayakta gectı yuzme hocasıyım 37 sonuna kadar calıstım ev ısımıde tek yaptım sımdı dınlenıyorum ıste sukur bısey olmadı erken ama senın yasadıklarını sankı hatırlıyorum esınle sorunun olmustu yanlıs hatırlıyorsam affet lutfen bu durumda kendını suclama ne kdar zor olabılcegını anlamam mumkun degıl sonucta bebegın yanında saglıklı ama gunu dolunca daha ıyı oluyormus evet bagırsakları akcıgerlerı ıyıce gelısıyormus ve daha rahat buyur ınsallah tek umudum bu zaten yalnız senın mıkrop kapman benı korkuttu bılıyormuusn lutfen ya doktorunu ara hemen yada gıt ıyı bısey degıl Allah korusun zehırlenırsın ıhmal etme
çok şükür bebeğimin bi sağlık problemi olmadı.erken doğmasına rağmen kilosu çok iyidi belki de o yüzden.evet eşimle sıkıntılarım oldu hamileliğim boyunca.hatta lohusalıkda da devam eden.onu artık allha havale ettim .ben şu an sadece kızımı hatta kızlarımı düşünmek istiyorum.elbet diyorum bu benim ezik olduğum günler geçecek ve ben de güçleneceğim.
demek yüzme öğretmenisin ne güzel.ben ilk aylar gittim yüzmeye ama sonra korktum bıraktım.
gideceğim dur senle yazışmam bitsin bi çözüm bulacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?