2012 Şubat Anneleri

normal doğuma müsaitmişim öyle dedi doktor.tamam ya valla bana moral oldunuz hepiniz bekliyim normali en azından deniyim şansımı bakalım hayırlısı dualarınız bekliyom:)gaza geldim bu akşam doğururmuşum bu sancıyla.
aman çok bile yapmışsın o halinle yeter beğenmeyen gelirken getirseydi :) bu hamilelik lohusalık tembelleştirdi bizi galiba :))
sizin ev şimdi mis gibi kokuyodur bebek olan ev gerçekten herşeyi değişiyo havası kokusu allahım nazarlardan saklasın inş.sanada şifa versin en kısa zamanda nıhle aslının sarılığı yoktu dimi?

canım yarın 40 dolduruyoruz bakalım ne olcak

anamm bukle doğurmuş ay çok gaza geldımmmmmmm
doğum yapan arkadaşlarım rabbım evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın bende hayırısı ıle kavuşayım ınşallah...

çilegım hg nasılsın dgurmadınmı hala:) ben senı dgrdu sandım..
nasılsın ne var ne yok.

biz ikimizde panik hele ben böyle değildim aslında ama son zamanlar bana bi sinir bi asabiyet geldi ne olduysa bi agresiflik sanki bi ben hamileyim kendimi bişey sanıyom herhalde :))

yok bende arada arzaya gecıyorum herkes en fazla 38de dogurdu ben artık sıkıldım dıye:) sonra napıyorum ben normalını yasıyorum dıyorum kendıme gelıyorum ama psıkolojımız bozuldu bencede ıste sukretmek lazım halımıze bebegı olmayan ne ınsanlar var cıft cızgı gormek ıcın neler vermezler degılmı....

evet tatlım doktorum normal dedı tabı ters bır durum olmazsa

ınsallah cnm hayırlısıyle gelsın bak burda cok hos dogum hıkayelerı var sende oku vaktın olursa

öle yapıyorum canım dua ediyorum rabbim inş.hepimize bu sıkıntıların mükafatını verir,yok şimdi karar verdim bekliycem moral oldunuz bana napıyım bukadar çektim bakalım hayırlısı.gerçekten sevsime yazık doktor değil sanki insan öyle moral bozarmı ya?

gel gaza valla:)
en azından dene ne kaynedersın kı denedım de olmadı dersın.
hem normal doguran bırıne tam kadın oluyormus:)
dgmdan cıkarkend e ben artık tam kadın oldum dersın:)
yok ya lohusayken hele hıcbıse yapasın yok bnm ole sahsen..
mıs de ne kelıme bambaska kokusu var ama evın havasız olması eklenınce kokular degısıyor tabı:))
ınsallah..
nıhle aslı sarılıgı yuzeysel gecırıyor. agır deıl ınsallahta tamamen kurtulur.

öyle tabi canım allaha şükürler olsun ki buraya kadar geldik ne insanlar var dediğin gibi evlat hasretiyle yanan allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.aratmasın

ben kızı emdıreyım eger gelebılırsem gelırım
gelemessem herkeze ıyı geceler kolay dogumlar ınsallah.
opuyorum sızı..

inş.yapabilirim allaha dua ediyorum.sancı çok gelince ben sezeryan olucam diyorum :) geçince normal yaparım ne olcak diyorum :) bakalım allahım hangisini kısmet edicek.
iyi maşallah prensese sarılığı falan yok topiğin ablası sayılır o nerdeyse :)) büyümüştür 20 günde değişmiştir
süt için özel bişey yapıyomusun?

Ha bi de ne dedi biliyomusunuz , normal doğum çok riskliymiş , anne ıkınmayı beceremiyormuş çocuğun omzu çıkıyormuş, sonra da doktor çocuğun kolunu çıkardı diyorlarmış.

Ha bi de ne dedi biliyomusunuz , normal doğum çok riskliymiş , anne ıkınmayı beceremiyormuş çocuğun omzu çıkıyormuş, sonra da doktor çocuğun kolunu çıkardı diyorlarmış.

canım allah yardımcın olsun gerçekten göz göre göre de bu kadar atılmazki yani senin doktor da iyice sezeryancıymış insan bukadar belli etmez başka bi doktora git diycem alternatif yok diyosun hastanede tek doktormu yani bu?

çilegım hg nasılsın dgurmadınmı hala:) ben senı dgrdu sandım..
nasılsın ne var ne yok.

yok tatlı doğuramadım valla ıyıyı şükr bu akşam bıraz sancım var ama yoruldum bugün ondan olabılır...
buzdolabımı sıldım...annemle kayınvalıdemde temızlık yaptılar evde.
hıç oturmadım deem yerı..
sen nasılsın yavrun nasıl pek tatlı maşallah faceden baktım... yaramaz mı kız

bi tane daha var erkek. geçen sene doğum yaptı arkadaş sezeryanla , ona gidiyordu. o da demiş ki , genç kadınların normal tutkusunu anlamıyorum alt takım tamamen bozuluyor demiş:) ben de eşim de hiş sevmeyiz böyle cıvık muhabbetleri , onu hiç düşünmedik bile.Komedi gibi anlıcan , bi doğursam da kurtulsam :)

doktora bak ya ne cıvıklık öyle lafmı olur allahım hayırlısıyla kurtarsın inş.lüleburgaz da küçük yer çok fazla hastane tercihin yoktur.görev içinmi ordasınız canım?yoksa oralımısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…