- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.061
evet canım bukle bile doğum yapalı 1 hafta olcak biz duruyoruz daha demirbaş gibi burda bak bukle bizden sonraydı bide aceleci davrandı
evet bugun 20 bıttı
yarı kırk yaptık kızıma bugun ılk gez gezmeye gıttık:)
ben kıloma yoruyorum sanırım bırde canım tatlı:)
cnm 12 gun cekmısın az daha sabret derm(normal dgma musaıtse vucud)
evet geldı aksam mısafırler bı borek bı kek bırde patates salatası yaptım
lohosadan bu kadar yeter aman begenmedılerse kendılerı yapıp getıreydıler!!!
bende ıyıyım cok sukur nıhle aslının camasırlarını yıkadım onları astım sımdı peteklerın uzerıne tekrar geldım
uyuyo sımdı cıvcıvım:)
25 şubat dedi seninki belli mi?
canım benım eşımde öyle ay uy yaptıkça noldu sancın mı tuttu dıye telşalanıyor heheh..
kaç haftalıksın sen trckerın yok göremedım? .
evet canım aramızda bende 38+4 oldum ne zaman geleceklerrrrr doktor sana ne zamana gün verdı ?
anamm bukle doğurmuş ay çok gaza geldımmmmmmm
doğum yapan arkadaşlarım rabbım evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın bende hayırısı ıle kavuşayım ınşallah...
biz ikimizde panik hele ben böyle değildim aslında ama son zamanlar bana bi sinir bi asabiyet geldi ne olduysa bi agresiflik sanki bi ben hamileyim kendimi bişey sanıyom herhalde :))
evet tatlım doktorum normal dedı tabı ters bır durum olmazsa
benımde 26 şubat dedı normal beklıyorsun dımı sende.
bakalım bızde oyle duyduk eskıden sadece dogum hastanesıymıs zaten ama senın doktorunda normale yoneltıyor sanslısın bak sevsıme gordunmu ne doktorlar var cnm sabret sadece emınım zordur ama dua et sabret ınsallah hayırlısıyla gelceklerr
normal doğuma müsaitmişim öyle dedi doktor.tamam ya valla bana moral oldunuz hepiniz bekliyim normali en azından deniyim şansımı bakalım hayırlısı dualarınız bekliyom:)gaza geldim bu akşam doğururmuşum bu sancıyla.
aman çok bile yapmışsın o halinle yeter beğenmeyen gelirken getirseydi :) bu hamilelik lohusalık tembelleştirdi bizi galiba :))
sizin ev şimdi mis gibi kokuyodur bebek olan ev gerçekten herşeyi değişiyo havası kokusu allahım nazarlardan saklasın inş.sanada şifa versin en kısa zamanda nıhle aslının sarılığı yoktu dimi?
yok bende arada arzaya gecıyorum herkes en fazla 38de dogurdu ben artık sıkıldım dıye:) sonra napıyorum ben normalını yasıyorum dıyorum kendıme gelıyorum ama psıkolojımız bozuldu bencede ıste sukretmek lazım halımıze bebegı olmayan ne ınsanlar var cıft cızgı gormek ıcın neler vermezler degılmı....
ınsallah cnm hayırlısıyle gelsın bak burda cok hos dogum hıkayelerı var sende oku vaktın olursa
Doğum Haberleri
kızlar ben yatıyorum uykum geldi
Allah herkesin gönlünden geçtiği gibi doğum nasip etsin
iyi gecelerrr
gel gaza valla:)
en azından dene ne kaynedersın kı denedım de olmadı dersın.
hem normal doguran bırıne tam kadın oluyormus:)
dgmdan cıkarkend e ben artık tam kadın oldum dersın:)
yok ya lohusayken hele hıcbıse yapasın yok bnm ole sahsen..
mıs de ne kelıme bambaska kokusu var ama evın havasız olması eklenınce kokular degısıyor tabı:))
ınsallah..
nıhle aslı sarılıgı yuzeysel gecırıyor. agır deıl ınsallahta tamamen kurtulur.
öle yapıyorum canım dua ediyorum rabbim inş.hepimize bu sıkıntıların mükafatını verir,yok şimdi karar verdim bekliycem moral oldunuz bana napıyım bukadar çektim bakalım hayırlısı.gerçekten sevsime yazık doktor değil sanki insan öyle moral bozarmı ya?
ben kızı emdıreyım eger gelebılırsem gelırım
gelemessem herkeze ıyı geceler kolay dogumlar ınsallah.
opuyorum sızı..
Ha bi de ne dedi biliyomusunuz , normal doğum çok riskliymiş , anne ıkınmayı beceremiyormuş çocuğun omzu çıkıyormuş, sonra da doktor çocuğun kolunu çıkardı diyorlarmış.
çilegım hg nasılsın dgurmadınmı hala:) ben senı dgrdu sandım..
nasılsın ne var ne yok.
canım allah yardımcın olsun gerçekten göz göre göre de bu kadar atılmazki yani senin doktor da iyice sezeryancıymış insan bukadar belli etmez başka bi doktora git diycem alternatif yok diyosun hastanede tek doktormu yani bu?
bi tane daha var erkek. geçen sene doğum yaptı arkadaş sezeryanla , ona gidiyordu. o da demiş ki , genç kadınların normal tutkusunu anlamıyorum alt takım tamamen bozuluyor demiş:) ben de eşim de hiş sevmeyiz böyle cıvık muhabbetleri , onu hiç düşünmedik bile.Komedi gibi anlıcan , bi doğursam da kurtulsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?