- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.041
sanırım üç bölüme ayırmışlar bu akşam onları okurken bi tuttu ne nefes gördü gözüm ne bişey :)) en pratiği çiçek kokla,çorba üfle çok güldüm ben buna.okuyoruz ama o an aklımıza gelirmi acaba teknik:)
sevsim sen hangi sehırdesın cnm ?
amin cnm amin inşallah. kendisi iki çocuğunu da gönüllü sezeryan olmuş. onu anlattı. ben gene de normal istiyorum dedim. tmm dedi artık. hep dalga geçiyoruz eşimle zaten kadın tuttuğu yerde kesecek seni diyo:) valla hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için.
amin cnm amin inşallah. kendisi iki çocuğunu da gönüllü sezeryan olmuş. onu anlattı. ben gene de normal istiyorum dedim. tmm dedi artık. hep dalga geçiyoruz eşimle zaten kadın tuttuğu yerde kesecek seni diyo:) valla hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için.
kızlar nasılsınız?kımler doğurduuuu ben daha doğurmadım
juweline sen nerdeydin canım hangi şehir?
kızlar nasılsınız?kımler doğurduuuu ben daha doğurmadım
ben istanbul halkalıdayım nisa hastanesine gidiyorum buraya yakın sen??
hoşgeldin biz iyi sayılırız sen nasılsın? doğuramayanlar topiği açalım bide valla bende doğurmadım daha :)) ama bu sancılarla ne kadar dururum daha bilmiyorum ben bi tane doğurcam ama eşim yazık dokuz doğurcak adam telaş ve heycandan bitkin düşüp uyudu :))
anamm bukle doğurmuş ay çok gaza geldımmmmmmm
doğum yapan arkadaşlarım rabbım evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın bende hayırısı ıle kavuşayım ınşallah...
anamm bukle doğurmuş ay çok gaza geldımmmmmmm
doğum yapan arkadaşlarım rabbım evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın bende hayırısı ıle kavuşayım ınşallah...
nıhlecim hoşgeldin sağol canım senin doğuma gittiğin zamanı hatırlıyorum baya oldu demek hala acı çekiyosun,ya ne biliyim bende artık şu son iki gündür bu sancı beni korkutuyo herhalde napıcağımı bilemedim.açılmada olmayınca insan işte ne biliyim canımız çokmu tatlı ne ?sen nasılsın dün misafirin gelicekti?kızın nasıl iyimi?
hoşgeldin biz iyi sayılırız sen nasılsın? doğuramayanlar topiği açalım bide valla bende doğurmadım daha :)) ama bu sancılarla ne kadar dururum daha bilmiyorum ben bi tane doğurcam ama eşim yazık dokuz doğurcak adam telaş ve heycandan bitkin düşüp uyudu :))
biz de bekliyoruz cnm beraber bekleyelim:)
ayy gercektenmı yazık ya benımkıde cok heyecanlıdır ama ben sakınım dengelıyoruz allahtan
insallah cnm sende normalmı beklıyorsn?
ben bayrampaşa dayım.avıcenna hastanesine gidiyorum ama nisa hastanesini duydum çok iyi diyolar ama uzak olduğu için tercih edemedik
canım benım eşımde öyle ay uy yaptıkça noldu sancın mı tuttu dıye telşalanıyor heheh..
kaç haftalıksın sen trckerın yok göremedım? .
evet canım aramızda bende 38+4 oldum ne zaman geleceklerrrrr doktor sana ne zamana gün verdı ?
ayy gercektenmı yazık ya benımkıde cok heyecanlıdır ama ben sakınım dengelıyoruz allahtan
insallah cnm sende normalmı beklıyorsn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?