2012 Şubat Anneleri

amin cnm amin inşallah. kendisi iki çocuğunu da gönüllü sezeryan olmuş. onu anlattı. ben gene de normal istiyorum dedim. tmm dedi artık. hep dalga geçiyoruz eşimle zaten kadın tuttuğu yerde kesecek seni diyo:) valla hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için.

bencede dikkatli ol seri katil gibi doktormus oda

hakkatten eşin doğru söylüyo siz o duruma gelmişsiniz artık seni gördüğü yerde kesicek kadın :)) hanfendi düzeni bozmak istemiyo herhalde planlı olsun istiyo

kızlar nasılsınız?kımler doğurduuuu ben daha doğurmadım

hoşgeldin biz iyi sayılırız sen nasılsın? doğuramayanlar topiği açalım bide valla bende doğurmadım daha :)) ama bu sancılarla ne kadar dururum daha bilmiyorum ben bi tane doğurcam ama eşim yazık dokuz doğurcak adam telaş ve heycandan bitkin düşüp uyudu :))

anamm bukle doğurmuş ay çok gaza geldımmmmmmm
doğum yapan arkadaşlarım rabbım evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın bende hayırısı ıle kavuşayım ınşallah...

ayy gercektenmı yazık ya benımkıde cok heyecanlıdır ama ben sakınım dengelıyoruz allahtan

doğum yapan arkadaşlarım rabbım evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın bende hayırısı ıle kavuşayım ınşallah...

insallah cnm sende normalmı beklıyorsn?

evet canım bukle bile doğum yapalı 1 hafta olcak biz duruyoruz daha demirbaş gibi burda bak bukle bizden sonraydı bide aceleci davrandı

evet bugun 20 bıttı
yarı kırk yaptık kızıma bugun ılk gez gezmeye gıttık:)
ben kıloma yoruyorum sanırım bırde canım tatlı:)
cnm 12 gun cekmısın az daha sabret derm(normal dgma musaıtse vucud)

evet geldı aksam mısafırler bı borek bı kek bırde patates salatası yaptım
lohosadan bu kadar yeter aman begenmedılerse kendılerı yapıp getıreydıler!!!
bende ıyıyım cok sukur nıhle aslının camasırlarını yıkadım onları astım sımdı peteklerın uzerıne tekrar geldım
uyuyo sımdı cıvcıvım:)

canım benım eşımde öyle ay uy yaptıkça noldu sancın mı tuttu dıye telşalanıyor heheh..
kaç haftalıksın sen trckerın yok göremedım? .

biz de bekliyoruz cnm beraber bekleyelim:)

evet canım aramızda bende 38+4 oldum ne zaman geleceklerrrrr doktor sana ne zamana gün verdı ?

ayy gercektenmı yazık ya benımkıde cok heyecanlıdır ama ben sakınım dengelıyoruz allahtan

insallah cnm sende normalmı beklıyorsn?

biz ikimizde panik hele ben böyle değildim aslında ama son zamanlar bana bi sinir bi asabiyet geldi ne olduysa bi agresiflik sanki bi ben hamileyim kendimi bişey sanıyom herhalde :))

ben bayrampaşa dayım.avıcenna hastanesine gidiyorum ama nisa hastanesini duydum çok iyi diyolar ama uzak olduğu için tercih edemedik

bakalım bızde oyle duyduk eskıden sadece dogum hastanesıymıs zaten ama senın doktorunda normale yoneltıyor sanslısın bak sevsıme gordunmu ne doktorlar var cnm sabret sadece emınım zordur ama dua et sabret ınsallah hayırlısıyla gelceklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…