2012 Şubat Anneleri

yap sen temizlik sancı tutsunda gör :)) bi belirti varmı canım sende ay bende tik oldu herkese soruyom

yap sen temizlik sancı tutsunda gör :)) bi belirti varmı canım sende ay bende tik oldu herkese soruyom

şuan belım ağrıyo çok...bırde kasıklarım ağrıyo ama o hafıf...
bıde akıntı gelmış bez kullanıyorum son zamanlarda bezı ıslatmış baya geldığını farkettım zaten gıttım wc ye sabunumsu ve kıyılarıda bayaa ıslaktı ayakta çok kadlım ondan galıba:44:

bende öyleyim benim sancılar şiddetli baya artık nişan geldi bizim bakalım düğün nezaman?açılmada 2 cmde kaldı daha açılmıyo ama çok sancım var şuan wc ye gittim hala bişeyler geliyo ıslaklık bende bez kullanıyorum artık ve nezama diyorum (((

neyse kızlar hepinize iyigeceler allaha emanet olun.bakalım sabah hayırlı haberlerle burda oluruz belki kısmet.allah hepinize rahatlık versin inş.

slm kızlarrr hepinize iyi geceler nasılsınız bakalım ne yapıyonuz bu saatte....
tabii ben ne yapıyorum bu saatte
wc kalktım klozete oturana kadar epey bi bıraktım nasıl korku yaşadım suyum geldi sandım ilk defa böyle oldu
sonra karın ağrısı yatağa dondüm karın ağrım devam ediyo şuana kadar korkudan 4 defa daha wc gittim.
leke yok..şuan ısındım çorapta giydim sonra pc açtım ağrım geçti şimdilik bende aşırı derecede
doğum korkus olduğundan panık yaptım sanırım..evde soğuk üşüdüm sanırım
kendimi böyle telkin ediyorum..şuan

Gunaydınnnnnnnnn
NasıLsınız FındıkLar fıstıkLar muju muju hepiCiiiinize

ayy qece basıma ne qeLdı anLatayımda quLun

Herqece oLduqu qibi yine yarasa qibi ayakTaydım kLozeti çürütücem kararLıyım
uyumuSum bi ara
qözümü aÇtıqımda inanıLmaz bi sanCı vardı
sıkıŞtım herhalde dedim
zar zOr kaLktımkiiiiii
Şakır Şakır bişiLer akıO bacakLarımdan aŞaqı
aha dedim suyum qeLio herhal
Dur Lan dur akma dur durrrrrrr dıOrum kendı kendıme
tutmaya caLıstıqımda tutabıLdıqımı hıssedınce dedim ı ıhh
bu doqum suyu deqıL oyLe oLsa tutamam
ama varya rahaT yaRım Lıtre saLdım haLının uzerıne ödüm kOptu DDDD

Hugo bu arada ayakLarı paLamut qıbı oLan uykuSuz herqeCeeeeeee modunda 1 hamıLe daha var senın qıbı
Oda benım
Bende 37 oLucam ınsaLLah canım bu hafta.
şişLikLerim için doktor tahLiL istedi bendede protein qormeyınce doqum Lafını kaLdırdı sukur.
ama ondan sonra 24 saatLık bı ıdrar bırıktırmemı ıstedı
Onu verdım sonucunu oqrenmeye buqun qıtmem Lazımdı
Lakın okadar yorqunumkı cıkamam evden vaLLa
TeLfndan oqrenmeye caLısıcam
arıCam bırazdan bakaLım neyın nesıymıs.

kızlarr aslı die bi şubat annesi vardı acaba doğurdumu çok merak ediorum arkadaşıma ulaşamıorum sizin haberiniz var mı

selam kızlar nasılsınız?
ferayım kuzum sende olmasan kimse güldüremiycek beni

Buklemmmmmmmmmm
ihihihihi vaLLahi dedim aha su mu kaLmadı içimde baraJa baqLadı benim kız fıskırtıyo DDD

napıOsun qüLüm toparLandınmı biraz
ruzqarım nasıL iyimi yakışıkLım :)

Buklemmmmmmmmmm
ihihihihi vaLLahi dedim aha su mu kaLmadı içimde baraJa baqLadı benim kız fıskırtıyo DDD

napıOsun qüLüm toparLandınmı biraz
ruzqarım nasıL iyimi yakışıkLım :)

ben iyiyim
rüzgarım hala yanımda değil feray çok üzülüyorum küvezde hala
bugün gidicem yanına yaygarayı kopartıcam artık yavrumu istiyorum diye

sorma bende dün gece acildeydimm tansiyonum düşmüş bianda gözlerim bulanık görmeye başladı hemen gittik tansiyon düşmüş kan idrar birsürü tahlil yapıldıı neyseki bişey yokmuş doktor psikolojik olabilir son zamanda strres yapmıştır dedi
eşim hemen anladı zatenn
o dün bahsettiğim arkadaşın lafları yüzünden stresliydim geçen haftadan berii evham yapa yapa tozuttumm
kısssssssss sen suyum geldi diye halıya doldurmuşun
allah iyiliğini versinn
tahlile götürseydiniz halıyı bakemm ne suyuymuş bu böyleee

ben iyiyim
rüzgarım hala yanımda değil feray çok üzülüyorum küvezde hala
bugün gidicem yanına yaygarayı kopartıcam artık yavrumu istiyorum diye

HayırLısı oLSun yavrum nıe uzuyOn kendını cısss cıssss Kızarım..!
cOk sukur hastaLıqı sıkınTısı yOk
doqum esnasında fazLa bekLedıqı ıcın etkıLendı bıLıorum takıp ettım surekLı annem
sıkma Canını en yakın zamanda yanında oLucaktır emınım sütü boL oLSun benim bukLişiminnnnnnnnnnnn

puhahahyyy

ödüm kOptu ya şırıL şırıL aktı vaLLahi 3-4 saniye sonra tutabiLdiqimi hissedince artisLik yapma dedim kızCeme
qecmıS oLSun sanada kuzum.

ferayy sen sona kalacam diye korktun kuzum salıverdin çişi doğum moduna sokuyosun kendini
hogoda aynıı.. sizin doğumunuzda komik olacak kesin öyle hissediyorum

ben iyiydim aslındaa beni o arkadaş bu hale getirdii
tozutttum sayesindee
neyse bugünn dedimmm kendine gelll löööö
noliii dedimmm
topladımm balatalarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…