2012 Şubat Anneleri

Sancı falan yoki açılma yumuşama var mı hiç bilmiyorum. doktorum bakmadı bile . 1 hafta önce gitmiştim 2 hafta sonra gel dedi. haftaya gidicem bi daha. valla bekliyorum işte. sen de bekle bence o kadar sancı çektin biraz daha sık dişini.

Canım çok teşekkür ederim süpermiş bu yazı valla içime su serpti. Beklemeye tam gaz devam valla.

rica ederim canım sende bu siteden yasanmıs dogum hıkayelerınden oku cok daha rahatlıyorsun neyın ne oldugunu ogrenıyorsun daha sakınım ben artık hersey dogal sonucta

allahım yardımcımız olsun inş.hakkımızda hayırlısını versin bakalım allahın izniyle elbet alıcaz inş.kucağımıza ama bakalım ne şekilde senin nezaman diyo doğum tarihi?

cnm benımde gecen hafta baktı ılk kez sadece yumusama var dedı hersey yolunda bebegın basıda yola dogru gıdıyor dedı

sata göre 25 şubat . 13 gün var işte.ama bebeğin kafası 40 haftalıkmış öyle dedi doktor. bi de koca kafalı dedi oğluma

ne bıcım doktormus o ya benımde ılk doktorum oyle gevsek gevsek konusuyordu ay 10 gun sonra gel elını kolunu gostercem vallahı dıye sokak agzıyla konusuyordu degıstırdım sımdıkı cok efendı gerektıgı kadar cumle kuruyor ınsallah dogumdada oyle olur

bu arada bende usg kagıdında goruyorum kafası 1 hafta onden gıdıyor karnı 1 hafta gerıden bacak kemıgı tam haftasında mesela ama doktor bunları soylemıyor bunları ve bunlar yanıltıcıda olabılır moral vercegıne bos bos konusmus bence...

sezeryan ıcın fıkır vereyım 20 gun oldu hala dıkkatlı oturup kalkmak zorundayım.
sancım dahı hala devam edıyor.
kesılmek yarı ınsan demek
ıcını karartmım ama egerkı normal ıcın sorunun yok ıse normal ol
ben son 1haftakı kalca agrısından öluyordum dusun.. sabır cek bolbol

drunun dedıgını yap sezeryan sadece erkenden kavusmak demek +sından cok -sısı var bence..
ben cok normal ıstedım ama 35 haftalıga gırdıgım gıbı dr sezeryan dedı.
normal dgumum cok rısklıymıs cunku uzulerekte kabul etmıstım..

sancı dedıgın nasıl bısey anlatırmısın beldenmı vuruyor yada adet agrısı gıbımı??

adet ağrısının daha şiddetlisi ve belden geliyo karnın taş kesiliyo ve sanki kasıklarında öle bi acı hissediyosunki insanın canı nefes almak istemiyo.tabi bu benimki herkesinki farklı olur belkide.bende şimdi korkutmıyım aman

İnan alternatif yok burda. diğer doktorları da biliyorum arkadaşlardan gidenler anlatıyo falan. doktor değiştirmeyi düşündüm ama yok işte. hastane çok iyi ve temiz bi de . ama ben niyetimi açık bi şekilde anlattım, vucüduma güveniyorum dedim ,gerçi ben öyle diyince de gıcık gıcık güldü ama neyse. sırf ona inat normal doğurcam diyorum eşime:)

nıhlecim hoşgeldin sağol canım senin doğuma gittiğin zamanı hatırlıyorum baya oldu demek hala acı çekiyosun,ya ne biliyim bende artık şu son iki gündür bu sancı beni korkutuyo herhalde napıcağımı bilemedim.açılmada olmayınca insan işte ne biliyim canımız çokmu tatlı ne ?sen nasılsın dün misafirin gelicekti?kızın nasıl iyimi?

anladım canım senınkı dogum sancısı denen sey evet benım doktorumda boyle anlattı bende 2 3 defa oldu adet agrısı gıbı agrı ınsallah dogumda hıc anlamazsın bu agrıları bu arada nefes çalışmaları var okudunmu hiç dogumun her evresı ıcın ayrı ayrı yapılan yanı

inat yapma canım sonra o anda senı sacma risklerle tehdit eder yenılırsın sadece bılınçlı olmaya calıs bebek ıcınde kendın ıcınde en ıyı olanı anlamaya calıs tamamen ona bırakma madem bukadar sezocu sende tedbırlı ol

sanırım üç bölüme ayırmışlar bu akşam onları okurken bi tuttu ne nefes gördü gözüm ne bişey :)) en pratiği çiçek kokla,çorba üfle çok güldüm ben buna.okuyoruz ama o an aklımıza gelirmi acaba teknik:)

canım senin doktorda bi garipmiş insan öle dermi ya.bencede çok inat yapma mademki başka alternatif yok bide seni korkutur sezeryana alır normal yapıcağın varsa da istemediğin bişeyi gerçekleştirmiş olursun.allahım doktorunda hayırlısını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…