- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.121
ben ilk doğumumu sezeryanla yaptım ikinciyi de cuma yapacağım inşallah
canım bebeğim iyi solunum cihazını çıkartmışlar biberonla beslemeye başlamışlar
dr ne zaman çıkar die sakın sorma diyo bebeğim çok zor safalardan geçti diyoo
arkama baka baka geldim yine
canım allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada sağlık güç versin inşallah.benim miniğimde 13 günlük oldu 1 hafta erken alındı meleğim.sormak istediğim şey karnımda uyuşukluk var ve dokunduğum zaman dahi çok acıyor.komşumda 1 ay önce sezeryanla doğum yaptı onda böyle bişey olmamış.bende sizlere sorım ıstedım bı.doktoru arıycam geçmezse eğer.sezeryanla doğum yapmanın en zor yanlarından biride bebeği emzirmek.ben çok ağrı çektım iyileşmemde geçikti.hangi pozisyonu denedıysek ememedı mecbur kucağımda tuttum.buda benı mahvettı...
canım bebeğim iyi solunum cihazını çıkartmışlar biberonla beslemeye başlamışlar
dr ne zaman çıkar die sakın sorma diyo bebeğim çok zor safalardan geçti diyoo
arkama baka baka geldim yine
canım allah şifa versin en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.çokmu erken doğdu bebeğin
Canım Allah sabır versin.En güçlü olman gereken zamandasın.O bebişin sana ihtiyacı var.İyi düşün iyi olsun.bi de biberonla besleme yerine sen sütünü sağsan da versen olmuyor mu? bebeğin için çok önemli bu,senin sütün bebişine şifa olur.
canım ben ilk doğumum 2 yıl önce sezeryanla yaptım.İkincisini de 7 subatta yine sezeryanla yaptım.Karnında uyuşukluk olması çok normal.Benim ilkinde de ikincisinde de var uyuşukluk.İlkinde hatırlıyorum 1-2 ay geçmedi.Sezeryan olan yerimde tüylenme var benim .Onları çok rahat sıfır acıyla 2 ay cımdızla çektim ordan biliyorum :) Bebeği emzirmek gerçekten bi dert.Ben 6 gün geçti daha yeni yeni kendi başıma bebeği alıp emzirebiliyorum.Geçer sabret biraz :)
saolun kızlar 36+5de doğum yaptım çokta erken sayılmaz ama
ben sütümü sağıyorum cnm benim sütümü veriyolar ama hala anneyle temas yasak bide sütü kabul edecek mi diyede deneme yapıyolar
bakalım gece gündüz süt sağıyorum yeterki içsinde iyi olsun die
dualarımda sizlerle kızlar tez zamanda alın bebişlerinizi kucağınıza
kızlar bende cumartesi günü 37+2 günlükken sürpriz bir şekilde doğum yaptım.Normal doğum oldu ayrıntıları zaman bulunca anlatacam.kızım 3000 gr ve 50 cm ayrıca da çok sabırsız memeyi anında istiyor bekleyemiyor miniğim,darısı sizlere...
Kız sorma benım de saglık ocagındakı hemsıre öyleydı ,bunalttı benı dewamlı bır sorun bulmaya calısıyordu manyah ..Cars gene gıdecegım hemen aradı dogurmussunuz beklıyoruz dıye..Korkuyorum walla ne dıyecek dıye...Sakın muhattap olma ya da laf koy artık hak etmiş o kız bence..önceleri aklıma kötü şey gelmemiştii art niyetli olduğunu anlamadımm
sonradan eşim uyardıı sen anlamıyomusun niyetini dedii
haklıymışş
yok zaten artık ararsa yine söylücem
kendi sağsalim aldı kucağına bebeğini allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini
allah banada nasip etsin
banada böyle şeyler deyip durmasın psikolojimi alt üst etti
çok güldümm annemler sınıfta kaldı sıra kaynanamda demişinn
Kız sorma benım de saglık ocagındakı hemsıre öyleydı ,bunalttı benı dewamlı bır sorun bulmaya calısıyordu manyah ..Cars gene gıdecegım hemen aradı dogurmussunuz beklıyoruz dıye..Korkuyorum walla ne dıyecek dıye...Sakın muhattap olma ya da laf koy artık hak etmiş o kız bence..
Sorma 3 gunde sınıfta kaldılar ..Bakalım kaynanam ıyı sımdılık napalım ..Buna da şukur..Yaa benım bebek gündüz paso uyuyo kızlarr normal mı buuuuuuu???JUWELINE NE OLDU DA TOPICTEN ATILDI ?
Selam fıstıklar;
Fırsat bulamadım yazmaya, su an da cok zamanım yok.
Esım bırazdan damlar eve, annesını bırakmaya gıttı.
Evet, evet! Annesı bızdeydı!
Cunku...
Dedım ya sıze kanama var, hafıf dıye.
Sabah hala devam edıyordu ( su an da oyle )
Panıkledım, doktorumu aradım, muayene ıcın cagırdı.
Normalmıs kanama olması, nısan sayılırmıs boyle uzun surse de.
1,5 cm acılma varmıs, normal dogum ıcın hersey uygunmus.
Sunı sancı ıle dogum yapabılırsın su an, ama hersey dogal olsun dedı
O nedenle sancılarım 5 dk.ya dusunceye kadar bekleyecegız.
Ve herseye ragmen carsamba sabahı kontrole gıdecegız.
Donuste esım ılla annesını cagırmak ıstedı, yanımda dursunmus.
Bıraz taartıstık, ıstemıyorum dedım ama nafıle...
Eve vardıktan bır ıkı saat sonra annesı geldı ve bu vakte kadar yanımda kaldı.
Yarın sabah ıse erkenden gelecek, gece de bızde kalacak.
He bu arada dun aksam ben gıtmedım onlara, esım de 15 dk kadar durup geldı.
Benden havadısler bu kadar.
Yarın belkı yazamam, malum kayınvalıdem evde olacak.
Ertesı gun ınsallah guzel haberlerle donerım.
Sımdılık hepınız Allah a emanet olun.
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun.
Ve yarın doguma gırecek olan arkadaslarıma Rabbım bır avazda, kolaylık ve saglıkla dogurmayı nasıp etsın ınsallah.
Selam ve dua ıle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?