2012 Şubat Anneleri

ben ilk doğumumu sezeryanla yaptım ikinciyi de cuma yapacağım inşallah

canım allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada sağlık güç versin inşallah.benim miniğimde 13 günlük oldu 1 hafta erken alındı meleğim.sormak istediğim şey karnımda uyuşukluk var ve dokunduğum zaman dahi çok acıyor.komşumda 1 ay önce sezeryanla doğum yaptı onda böyle bişey olmamış.bende sizlere sorım ıstedım bı.doktoru arıycam geçmezse eğer.sezeryanla doğum yapmanın en zor yanlarından biride bebeği emzirmek.ben çok ağrı çektım iyileşmemde geçikti.hangi pozisyonu denedıysek ememedı mecbur kucağımda tuttum.buda benı mahvettı...

canım bebeğim iyi solunum cihazını çıkartmışlar biberonla beslemeye başlamışlar
dr ne zaman çıkar die sakın sorma diyo bebeğim çok zor safalardan geçti diyoo
arkama baka baka geldim yine

canım allah şifa versin en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.çokmu erken doğdu bebeğin

canım ben ilk doğumum 2 yıl önce sezeryanla yaptım.İkincisini de 7 subatta yine sezeryanla yaptım.Karnında uyuşukluk olması çok normal.Benim ilkinde de ikincisinde de var uyuşukluk.İlkinde hatırlıyorum 1-2 ay geçmedi.Sezeryan olan yerimde tüylenme var benim .Onları çok rahat sıfır acıyla 2 ay cımdızla çektim ordan biliyorum :) Bebeği emzirmek gerçekten bi dert.Ben 6 gün geçti daha yeni yeni kendi başıma bebeği alıp emzirebiliyorum.Geçer sabret biraz :)

canım bebeğim iyi solunum cihazını çıkartmışlar biberonla beslemeye başlamışlar
dr ne zaman çıkar die sakın sorma diyo bebeğim çok zor safalardan geçti diyoo
arkama baka baka geldim yine

Canım Allah sabır versin.En güçlü olman gereken zamandasın.O bebişin sana ihtiyacı var.İyi düşün iyi olsun.bi de biberonla besleme yerine sen sütünü sağsan da versen olmuyor mu? bebeğin için çok önemli bu,senin sütün bebişine şifa olur.

canım allah şifa versin en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.çokmu erken doğdu bebeğin

saolun kızlar 36+5de doğum yaptım çokta erken sayılmaz ama
ben sütümü sağıyorum cnm benim sütümü veriyolar ama hala anneyle temas yasak bide sütü kabul edecek mi diyede deneme yapıyolar
bakalım gece gündüz süt sağıyorum yeterki içsinde iyi olsun die

dualarımda sizlerle kızlar tez zamanda alın bebişlerinizi kucağınıza

canım benim allah bağışlasın gözünaydın olsun :)allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.benım ılk doğumum.bende çok korktum acaba içerden dikiş falanmı patlattım dıye sen anlatınca rahatladım doğrusu.emzirme konusunda bende ılk zamanlar sıkıntı yaşadım göğsum o kadar şişmiştiki balon gıbı :)bebek ağzına alamıyodukı emsın.kendımı o kadar çok kasıyodumkı bebeği bırakınca inanılmaz ağrılarım oluyodu.halada bunun acısını çekıyorum.allahım sağlık versın bebişlerımıze herşeye alışıcaz nasılsa:)

canım benım moralını yuksek tut sütünü dahi etkıler bebeğine pozitif enerji yolla herşey yolunda de ve dua et bebeğine güç versın şifa versin inşallah.benım felsefemdır en kötu durumda bıle herşey yolunda derım defalarca ve çok şukurkı ustesınden gelırım.sende boyle yap.bebeğin allahın ıznıyle ıyı olucak benım komşumda 36+5 doğum yaptı.dua edıcem senın ve bebeğin için en kısa zamanda al kucağına inşallah canım benım.

kızlar bende cumartesi günü 37+2 günlükken sürpriz bir şekilde doğum yaptım.Normal doğum oldu ayrıntıları zaman bulunca anlatacam.kızım 3000 gr ve 50 cm ayrıca da çok sabırsız memeyi anında istiyor bekleyemiyor miniğim,darısı sizlere...

süprizz bebekkk
hayırlı olsun canımmm darısı başımızaa

bebeğim doğalı 14 gün oldu ancak hiç buraya girememiştim. ne kadar zor ve meşaketli bir şeymiş anne olmak. hiç evden çıkamadım şimdiye kadar. ne evin işi bitiyor, ne bebeğin emmesi. bebeğimin yaşamı ilk günlere göre daha çok düzene girmeye başladı. ilk 3-4 gün hiç sütüm gelmedi ve o günlerde sütün gelmeyeceğini düşünerek ağlayarak geçirdim. sonraki günlerde emmesi az olduğu için saatler süren emme işlemi ve geçmez bel ağrıları... nihayet biraz daha iyiye gitmeye başladı herşey. inşaallah hepimiz sorunsuz, mutlu ve topluma yararlı çocuklar yetiştiririz

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de ilk doğumum olacak inşallah 6 haftam var. Şimdilik normal herşey dedi dr. ve normal doğum düşünüorum ama çok korkuyorum. strese girdim kızımı biran önce sağlıklı bi şekilde kucağıma almak istiyorum. Yakın zamanda normal doğum yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Kız sorma benım de saglık ocagındakı hemsıre öyleydı ,bunalttı benı dewamlı bır sorun bulmaya calısıyordu manyah ..Cars gene gıdecegım hemen aradı dogurmussunuz beklıyoruz dıye..Korkuyorum walla ne dıyecek dıye...Sakın muhattap olma ya da laf koy artık hak etmiş o kız bence..

çok güldümm annemler sınıfta kaldı sıra kaynanamda demişinn

Sorma 3 gunde sınıfta kaldılar ..Bakalım kaynanam ıyı sımdılık napalım ..Buna da şukur..Yaa benım bebek gündüz paso uyuyo kızlarr normal mı buuuuuuu???JUWELINE NE OLDU DA TOPICTEN ATILDI ?

Son düzenleme:

normaldir annesi ufacık daha o
uyuyup uyuyup büyüyecekkk

bugünn arkadaşıma çıktım üst kata epey moral verdi sağolsunn
beş aylık sevimli kızınıda sevdimm
tanıyo sıpa beni gülü gülüveriyooo
darısı başımızaa
benim karnımm öne gitti hepp yanlarda hiç yokkk
artık doing doing sallanıyoo

kızlar yarın byee sezeryan olacakmıs dualarınızı beklıyormus
vede cokcok slm soyledı sızlere cok kalamıcam kızım durmuyor,opuyorum sızlerı..

Selam kızlar altta okuyanlar neden yazmıyorlar napıyonuzzzzz????? Hayat nasılll...Bgn şımarık 34 doguracaktı hayırlı olsun ınsaallah..Bıkac kısı daha wardı bgn doguran ..Yarın da Ayşebahara bol şans..BByee da bol şans..Dualarımız onlarla..

Selam fıstıklar;

Fırsat bulamadım yazmaya, su an da cok zamanım yok.
Esım bırazdan damlar eve, annesını bırakmaya gıttı.
Evet, evet! Annesı bızdeydı!
Cunku...
Dedım ya sıze kanama var, hafıf dıye.
Sabah hala devam edıyordu ( su an da oyle )
Panıkledım, doktorumu aradım, muayene ıcın cagırdı.
Normalmıs kanama olması, nısan sayılırmıs boyle uzun surse de.
1,5 cm acılma varmıs, normal dogum ıcın hersey uygunmus.
Sunı sancı ıle dogum yapabılırsın su an, ama hersey dogal olsun dedı
O nedenle sancılarım 5 dk.ya dusunceye kadar bekleyecegız.
Ve herseye ragmen carsamba sabahı kontrole gıdecegız.
Donuste esım ılla annesını cagırmak ıstedı, yanımda dursunmus.
Bıraz taartıstık, ıstemıyorum dedım ama nafıle...
Eve vardıktan bır ıkı saat sonra annesı geldı ve bu vakte kadar yanımda kaldı.
Yarın sabah ıse erkenden gelecek, gece de bızde kalacak.
He bu arada dun aksam ben gıtmedım onlara, esım de 15 dk kadar durup geldı.
Benden havadısler bu kadar.
Yarın belkı yazamam, malum kayınvalıdem evde olacak.
Ertesı gun ınsallah guzel haberlerle donerım.
Sımdılık hepınız Allah a emanet olun.
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun.
Ve yarın doguma gırecek olan arkadaslarıma Rabbım bır avazda, kolaylık ve saglıkla dogurmayı nasıp etsın ınsallah.
Selam ve dua ıle...

canımmm allah kolaylık versinnn maşallah az kalmışş anlaşılann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…